Idag är en dag.

Godmorgon,

I morse åkte jag med Elin, som skulle börja jobba klockan 08,00 och eftersom att hon jobbar på ICA så är det inte jättelångt till skolan därifrån så jag tog en promenad :) Och mittimellan ICA och PG (Perstorp Gymnasium, där jag går) bor Sylvia så jag tänkte gå inom så att vi kunde ha sälle till skolan men NEJ, då har hon av någon jättemärklig anledning  (att hon inte ville att så många skulle se när hon parkerade) KÖRT till skolan tidigt som tusan! Det är typ 200 meter till skolan från hennes hem, lönt att köra ;b Hehe, men hon ska ju köra till matan med, plus att hon fick sitt körkort i tisdags - än en gång, GRATTIS - plus att hon faktiskt var i Lund och hämtade bilen igår ^^ Så... jag fick gå till skolan själv.. Urgh :(

Nu sitter jag i skolan, i ett grupprum med Thore, Stoffe och XiZu - wie. Jag ska skriva prov halv elva så jag tänkte plugga lite men det är så jäkla tråkigt.. suck.
Idag ska jag leka med Tulle :) Vi ska hem till mig och antagligen power-walka-talka ;D Wohooo :D Innan jag och Tulle åker hem till mig ska jag nog med Sylvia in till Hässleholm :) Lite kvalitetstid med gumman min <3

Igår mysbadade jag med mina två systrar, Elin och Malin plus Elins kille Fidde :) Det var jättemysigt, tända ljus, lugn musik och kittet, mums. Jag träffade Eddan och Frost på badet, shit, det var ju bara typ tre evigheter sen..
Jag höll även min praktikredovsining igår för Lennart, det gick bra och det känns skönt att det är gjort.

En VÄLDIGT glad nyhet är att jag inte har så ont i min käke längre :D Har haft ont sen i lördags, den är helt sne, känns som att jag sträckt den (?!) eller nåt. Haha, fråga mig inte hur för det vet jag inte! Men ont gör det iallafall, riktigt jäkla ont! Men det börjar kännas bättre :) Thank God.

Nu tänker jag ta tag i mig själv och plugga i en timme - JOY.

image4

It's gonna hurt bad before it gets better,
Tonight I wanna cry.



Wohoooo, ändrade planer, inget prov idag, Erica är sjuk.. "TRIST". Krya på dig :) Så, det innebär att jag gått upp halv sju på morgonen helt i onödan, jag har inga lektioner idag för Åsa är på kurs så vi har ingen Företagsekonomi B idag, alltså, HELT I ONÖDAN! Men men..

Får väl hitta ett sätt att sysselsätta mig på.. (a)

Waaaaaaalli waallliiiii ;D


Dels ur mitt huvud, dels från mitt hjärta.

"What am I to you?"
Det är orden som spelas i iTunes på min dator just nu och det är just det jag undrar, vad är jag för dig? Betyder jag något för dig? Skulle du bli halv om jag försvann ur ditt liv? Vad ger jag dig?
Så många frågor, så få svar... Tunga frågor som kanske en dag kräver sina svar. Men det kanske är frågor jag inte vill ha svar på, isåfall kommer jag ångra att jag ställt dem. Men, jag väljer att fråga. "Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen"

En annan fråga, som kanske kan kännas ännu tyngre är hur vi egentligen värdesätter livet, både vårt eget, och andras. Är livet något vi tar för givet eller tar vi verkligen vara på tiden vi fått? Jag antar att det är upp till var och en, vissa lever livet och tar till vara på varenda minut, andra gör det tyvärr inte. Men det kan ju också handla om att vi har olika uppfattningar om hur man "lever livet". Något som fått mig att börja tänka på dessa frågorna är valet Pontus Tevström gjorde när han valde att lämna oss för att fortsätta någon annanstans, där jag hoppas att han trivs bättre. Han har fått mig att tänka på hur väl vi egentligen tar vara på tiden vi fått här på jorden. Människans normala livslängd på ca 85 år kan verka lång för vissa men för andra alldeles för kort. Även det är upp till var och en, tycker man att det är alldeles för kort tid får man ju faktiskt se till att spendera tiden på bästa vis! Jag själv tycker att det är ganska lång tid men det kommer jag antagligen inte säga om 25 år då jag inser att jag levt halva mitt liv och börjar bli gammal.. Carpe diem - fånga dagen, that´s it.

Men om allt plötsligt skulle ta slut, skulle mina vänner bry sig lika mycket som jag tror? Jag hoppas verklgen det. Jag hoppas verkligen att jag betyder lika mycket för mina vänner, nära & kära som ni gör för mig. Speciellt min familj.

Jag behöver mina vänner, jag behöver min familj, jag behöver någon att dela livet med, jag behöver dig.

På tal om jordnötter, vad skulle hända om en av "De tre vise männen" på stjärnhimmeln skulle slockna? För vi alla vet ju att alla stjärnor slocknar, så småningom. Skulle de heta "De två vise männen" då? Huh? Är det någon som tänkt på det? Märkliga tankar..

Jag skulle vilja nämna en speciell människa i dagens blogg, någon som trots allt som hänt förtjänar några goda ord. Mattias, jag är väldigt glad att jag var hemma hos dig i lördags, att vi pratade och delvis redde ut en del av de konstigheter som förekommit under de senaste veckorna.. Jag är väldigt glad att vi pratar med varann igen, det känns så mycket bättre än när det suras. Du är en bra kille, egentligen. Och jag är glad att vi är vänner.


Något annat jag grubblat över och kommit fram till är att det finns några få personer som jag VERKLIGEN älskar och jag tänkte skriva några rader om två av dem idag, nämnligen Tulle och Syliva, mina två bästa vänner.

Tulle, dig har jag känt sen jag föddes, vi har växt upp tillsammans och vi har funnits där för varandra i alla tider, ljusa som mörka. Det finns ingen som jag har så många minnen med som med dig, allt vi gått igenom i våra liv, allt vi upplevt tillsammans. Du vet allt om mig och ändå är du min bästa vän, det betyder mycket <3 Jag vet nog allt om dig (tror jag!?) och ändå är jag din bästa vän, vilket betyder att jag verkligen älskar dig, för den du är - min bästa vän. Jag kommer alltid finnas här för och med dig, som jag alltid gjort. Vi har skrattat tillsammans, vi har gråtit tillsammans, och allt där imellan. Det finns ingenting jag inte skulle göra för dig. Vi tänker likadant, vi pratar likadant och i många situationer agerar vi likadant - vi har the special connection <3 Från vaggan till graven, evig vänskap. Jag älskar dig Emelie Brinkåker. Best Friends Forever <3

image3

Sylvia, trots att jag bara känt dig i två och ett halvt år så känns det att vi är tighta, att vår vänskap är äkta, vänskap av den unika sorten, den som förhoppningsvis varar förevigt. Det finns ingenting vi inte klarar sålänge vi är tillsammans, det finns ingenting som är tråkigt sålänge vi håller ihop. Så mycket kärlek, så jäkla mycket kul! Jag kommer aldrig glömma dagen då vi hade inspark och du och jag satt i skogen. Vilka får ens idén att hitta på sjuka uppdrag som att springa med isklampar innanför kläderna? Att klättra över taggtråd, springa runt som en idiot med en full sopsäck eller att ställa sig på en sten och posera med ett paraply? VI SÅKLART! Det är omöjligt att någon haft så kul som vi, två tjejer har nog aldrig varit så bra sambos och haft så sjukt kul som vi. Omöjligt. Du är en äkta bästa vän och jag älskar dig! SÄL love BUMBI - forever and ever babe <3

image2

Som avslutning på dagens inlägg vill jag önska er en trevlig natt.

Puss på vissa av er <3 Kram på er andra :)

Grattis.

Min mamma fyller 43 år idag, Grattis Grattis :)

I övigt är jag väldigt splittrad just nu. Önskar att det fanns en pausknapp jag kunde trycka på så att allt bara stannar ett litet tag. Så att jag kan andas ut, utan att lyssna på all skit alla har att säga hela tiden, är nämnligen väldigt trött på det.

I pausen ska jag ställa mig och bara skrika, jättehögt, bara få ur mig allt. Jag ska bara vara en stund, utan att tänka, lyssna, se eller känna någonting.  -  PAUS tack.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!

Jag känner mig tom, helt borta. Men, jag försöker att inte bry mig om mig själv, utan försöker sysselsätta mig med annat för att komma på andra tankar, eller på några tankar överhuvudtaget.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!

Trots allt, tänker jag ändå avsluta med lite kärlek, till er som förtjänar min kärlek. Jaa hoppas bara att rätt själar tar åt sig. Man kan nämnligen inte bara få hela tiden, man måste förtjäna det också. Nu menar jag helt allmänt, så är det med det mesta, Har man inte gjort sig förtjänt av något, ska man heller inget ha! Så äre bara.


Min dag, what a mess!

Ibland är allting bara sjukt. Man känner sjuka saker, det händer sjuka saker och folk säger sjuka saker.
Idag har varit en sjuk dag, det har hänt mycket med många blandade känslor. Jag hade tänkt börja med de tråkiga nyheterna för att sedan kunna pigga upp med de glada :)

Den första tråkiga saken är hemsk, sjuk, konstig, oväntad och mycket mycket tragisk! Idag började min dag på ett vis som aldrig förr, det första jag fick reda på var att en kille i ettan på Perstorp Gymnasium, där jag går, närmare bestämt Pontus Tevström, som tog sitt liv inatt. Han hoppade ut framför ett tåg vilket garanterar en säker död. I brevet han skrivit till sina föräldrar skrev han att han inte tyckte om sig själv.. Det konstiga och det som gjorde detta till oväntat var att han inte visat något, han hade betett sig som vanligt hela vägen. Men jag tror att de som verkligen inte vill vara kvar, de om verkligen menar allvar med att vilja ta sitt liv, de säger inget, visar inget utan kör på som om ingenting ska hända. De har bestämt sig helt enkelt och vill därför inte heller ha någon hjälp. Tragiskt som tusan! Varför är den största frågan men det hemska är att ingen någonsin kommer att kunna svara på den frågan, Pontus gjorde ett val så allt vi kan göra nu är att hoppas att han trivs bättre där han är nu, att himeln är lika fin och bra som han trott för det finns tyvärr ingen återvändo.. Vila i frid Pontus, vi ses en dag.



Hmm, några fler tråkiga nyheter? Ja, Daniel svarar inte när jag ringer.. :( URGH. Känner mig orolig, tänk om något har hänt? Vi brukar ju prata flera timmar om dagen men idag har det varit väldigt sparsamt, några minuter i "morse" bara.. Usch, ju mer jag tänker på det, ju större blir klumpen i magen. Jag hoppas bara att inget har hänt, att han bara är upptagen. Han kanske bara sitter och klinkar lite gura? Han ska ju söka till Idol på lördag så han övar kanske :) Usch, jag blir ju helt nojjig av att sitta här och tänka. Tråkigt att inte prata med dig bara!

Det var nog allt det dåliga.. Nä, lite tråkigt att Pappa, Agneta, Isabelle och Julia är sjuka, de ligger i influensa, hög feber allihop.. Det är också tråkigt faktiskt, men krya på er :)


SÅ! Då ska vi ha lite roligare nu, de glada nyheterna ska förhoppningsvis pigga upp lite efter allt dethär tråkiga, sjuka och sorgsna..

Först vill jag säga GRATTIS till Fidde, min syster Elins pojkvän, som fyller år idag! HURRA!! HURRA!!! HURRA!!!! HURRAAAAAA!!!!!!!!! :) Grattis Grattis :)

Dagens andra glada nyhet är att jag har pratat med Daniel, även om det bara var en liten stund som också blev en tråkig nyhet men jag glädjer mig med det lilla så att det även blir en glad nyhet :)

Dagens tredje blir att aggro flyttat ut från SYLVIAS lägenhet - tjohooooo! WAAALLI WALLIIII på det :D Nu kanske man kan känna sig lite välkommen där igen :)


Vad många glada nyheter jag har :) Här kommer dagens fjärde;

Jag longerade  mitt nya stjärnskott Cerika idag :) För hon har ryckt med huvudet innan så tänkte jag att jag kunde ju prova att longera med inspännigstyglar på, för då kan hon ju inte rycka! Och så kunde jag ju slå två flugor i en smäll och samtidigt kolla om hon mesar med höger bak. OOOOOCH! Resultatet blev mycket bättre än väntat, hon gick jättefint och rykte inte med huvudet en enda gång, försökte inte ens :) Bara att hoppas att hon inte gör det när jag rider imorn heller! Så, jag är minst sagt helnöjd med henne.

Min femte, och sista glada nyhet för dagen är att jag pratat med Sylvia i telefon :D :D :D Och vi bestämde dejt på söndag för det var alldeles för längesedan vi lekte hon och jag! Men på söndag gäller det! :D waaalliiiiiiii ;b

Sådär ja, det var min dag. Ganska dramatisk och fylls med många känslor, på gott och ont! :) :S
Ha det så som ni förtjänar, bra förhoppningsvis.

<3


RSS 2.0