Kanonhelg.

Torsdagen var mys.
Först en sväng på Väla, haha, ingen värst givande runda, var ju någon som hade typ Sveriges högsta krav och velade mer än någon annan jag känner. Sen blev det hyrfilm, "Iskarot - Två brödrar, en skuld" Sådär bra faktiskt, men, helt okej. Sällskapet var det inget fel på iallafall; ett fetto, en snygging och en gullig en ;b

Fredagen var kanon.
Gosade med ett fetto hela dagen, sen blev det en shoppingtur till :)
När klockan blev ungefär halv sju hamnade jag hos Giannis, bytade om och iväg på förfest! En liten biltur senare bafann vi oss på förfest hos Sebastian, trevlig kille! Efter att ha spelat Buzz och snackat lite begav vi oss till Gästis där Giannis åt paj! Haha. Jag åt en Cookie med grädde på, knappt fett ;b Nästa färd vi gjorde tog oss till Åstorp där vi hämtade upp Giannis flickvän Amanda :) Sen äntligen till Bahnhof, Ängelholm. MYCKET TREVLIGT, träffade jättemycket kul folk! En massa gamla vänner och bekanta sen skolan, folk jag inte träffat på vääääldigt länge och en massa folk som bara var allmänt jättekul att träffa! ;b När vi lämnade Bahnhof var kvällen inte ens nästan slut, nejnejnej, Helsingborg blev det minsann :) MAT! :D Tack för en toppenkväll.



Lördagen var toppen.
Väl hemkommen slängde jag mig in i duschen, och så var det igång igen. Fixa hår, klura ut vad man ska ha på sig, klä på sig, sminka sig, ja, hela fadderullan. Klockan 18 skulle vi befinna oss hos Åsa & Svampen på kalas! Svampen har fyllt år, Grattis. Vi firade också Erika & Daniels 1-årsdag, Grattis! God mat, gott dricka, gott snack, efterrätt ;) Mums. Precis när man står och ska lägga upp efterrätten på tallriken hör jag "Hej, det är Åsa i Saras telefon" inifrån vardagsrummet! HJÄLP! Då skriker Åsa, "SARA, DET ÄR KASPER I TELEFON, VILL DU PRATA MED HONOM!?" Haha, Nej, då raffar Mormor åt sig telefonen! Herregud, hoppas du inte blev rädd Kasper, det är bara min släkt ;) Till slut fick jag tag i telefonen iallafall :) Klockan blev lite över 22 och utanför stod plötsligt en stor taxi! Javisst, bara att hoppa in och vidare mot Helsingborg med Adam, Sköv, Kristian, Rasmus, Martin och Macke! Riktigt jäkla rolig kväll! TACK som fan. Blev tyvärr ingen efterfest hos Kasper, bara jag som var sugen.. Urgh. Menmen, kvällen var toppenkanon ändå! ;D

Söndag.
Ja, Söndag, vad kan man säga? Som Söndagar brukar vara förutom att jag var på Kalas hos Maja & Rolf för att deras dotter Kajsa fyller sju imorgon :) Och förutom att Daniel hörde av sig, händer ju verkligen inte varje dag. Men, trevligt när det händer ju. Har kollat på Wallander som gick på TV idag, annars har min Söndagskväll inte varit vidare märkvärdig..
Första Advent idag, julen närmar sig! Imorgon börjar julkalendern :) Imorgon får jag öppna min första lucka på min superdupersöta chokladkalender som Mamma & Malin köpt till mig; en Hello Kitty-chokladis <3 Imorgon är det den första December.

~ 19 dagar kvar till avfärd mot större snödjup
~ 24 dagar kvar till Julafton
~ 28 dagar kvar till hemfärd från långt upp i Sverige
~ 31 dagar kvar av 2008

Se till att göra det bästa av det som är kvar av året och kom ihåg att göra er väl förtjänta av era julklappar.

Sleep tight.


En jäkla röra.

Hade jag varit en kaka hade jag legat utspridd i tusen smulor nu.
Så som en kaka ser ut när någon trampat på den när den legat på golvet.
När någon glömt den, tappat den eller medvetet lagt den på golvet. På ett ställe där den med hög sannolikhet kommer att krossas.

Utspridd i tusentals bitar, överallt. Endast en blandning av alla bitar, evigheters tid, tålamod, tro, en gnutta hopp och en lång tid av plåga skulle kunna få ihop kakan igen. Vi alla vet hur små smulor kan vara, hur svåra de kan vara att få upp från golvet eller hur svårt det kan vara att ens upptäcka att de finns där. Vi alla vet att det är en omöjlig uppgift att samla ihop alla smulor för att laga kakan.

För varje krossad kaka, krossas ett hjärta. Ett hjärta lika svårt att läka som att återfå en hel kaka.

Ett krossat hjärta är något man bär med sig livet ut, tänk på det nästa gång ni ger er in i något. Även om ni inte först tänker på att hjärtat ska bli inblandat, ni har inga tankar på att hjärtat ska beröras. Plötsligt en dag är hjärtat det enda som verkligen talar om vad du ställt till med. En del har tur, en del får ett sagolikt slut. De flesta har inte den turen med sig, de flesta får samma slut som kakan på golvet. Ett hjärta som är brutalt krossat på de mest plågsamma vis.
Tänk er för. Ta er tid. Gör inget förhastat. Ge folk en verklig chans. Ta er tid att komma åt människors inre, nöj er inte med deras yttre. Tänk på att ingenting handlar om bara dig.




>

Alldeles nyss, pratade jag med Filip i telefon. Bara en kortis men det var skönt att höra att han lever och mår bra. Precis innan dess pratade jag i telefon, med Kasper och Henke.

Kasper, en riktig knäppis till människa! Trevlig, rolig, härlig och snygg dessutom. Ingen dålig kombination minsann! Alltid lika skoj att prata med Kasper, inte för att det händer så värst ofta, men när det händer, så händer det. Så att säga.  Haha, skojskoj.

Henke, från Sjöbo. Haha, pratar himla roligt! Hans dialekt är rolig. Han är rolig. Idag hotade Henke att hälla ettglas vatten i Kaspers säng, Kasper protesterade givetvis och då lägger Henke dagens fiffigaste kommentar "Men, var inte en sån torrboll" Hahahahaha! Fiffigt Henke.

>

Vad som hänt sen jag skrev sist finns på min bilddagbok. >>Kebabost.bilddagboken.se
Om det intresserar någon.

För er som vill ha något att ägna de kommande minuterna åt, tycker jag ska klicka på följande länk och verkligen kolla, verkligen känna hur bra det är. Kan vara det bästa som gjorts i årets idol. Fett bra.
http://uk.youtube.com/watch?v=UcHAs8hF3KE

För övrigt så hoppas jag på en toppenhelg, och helgen som kommer ser definitift ut att ha potential till det! :D

Det var det. Ha nu en trevlig natt!

You're on my mind. Every minute of the day, every single day.

S.

Tårta och Båstad

Jahaaja, jag är helt rastlös, ändå har jag gjort massor med saker idag! Jag gick upp 06,15 och började härja!
Jag har bakat tårta idag! Tillägnad min älskade bror Johan <3


Jättefin om jag får säga det själv! :)

Ikväll har jag även varit en runda i Båstad, jajjemensan! Mamma skulle på utvecklingssamtal med Malin, och jag hade minsann inget bättre för mig, så jag hängde på! Eftersom att Malin och Johanna satt i varsett rum på utvecklingssamtal så kunde jag ju inte roa mig med dem!
Så, jag kollade på skräckfilm med Henke, BamBam, Ellen, Jennifer och Danne och i slutet ramlade även Eddie in! Haha, en upplevelse att kolla på skräckis med dem!

BamBam och Danne gömmer sig i sina tröjor, Henke är typ IronMan, Ellen berättar högt vad hon tror kommer hända och klargör hur mycket hon hatar dem som är med i skräckfilmer bara för att de är så tröga! Hon menar att det är väl jäkligt dumt att gå fram till fönstret när man vet att det finns främmande konstigheter utanför, och att det är jäkligt onödigt att släpa fötterna i golvet när man ska smyga! Haha, och, ja, hon har så rätt så ;) Jennifer däremot, hon får magknip, hjärtat hoppar upp i halsen och när det väl smäller då skriker hon, ja jäääklar i det!  Haha, minst sagt en upplevelse!

Idag fick jag reda på att Pepparkakorna jag och Tulle bakade förra veckan är så gott som slut redan, så vi "kommer bli tvugna" att baka nya snart ;D Hihi ^^ <3

Imorgon ska det bli MeanGirls-reunion i mitt blåa hus! Sylle, EllyBelly, Monne och jag ska baka lussekatter imorgon!
Wieeeeeeeee - ÄNTLIGEN! <3

Janina, jag finns här för dig. Jag älskar dig <3

Puss på er, som gjort er förtjänt av en.

Thore bartender ;) + mina och Tulles fina peppisar!

Jag tänkte dels berätta om igår/idag och lägga upp bilderna på mina och Tulles peppisar ;D

Igår var skoj, jag vaknade i Båstad - inte varje dag ^^ Det var ju Öppet Hus på Apelrydskolan igår, och jag fick en guidad tur av Henke och Kasper, INTE ILLA ;D Hahaha, nej, jag måste säga att det var en upplevelse! Knäppisar.
Ett tack till er Apelrydare som gjorde mitt besök till en upplevelse ;D

Senare igår bar det av till Hässleholm där Ellen och Sylvia mötte upp mig så att vi hade sälle till Adam & Ida som hade födelsedagskalas. Haha, träffade en del kul folk, bland annat Mutti och om man inte räknar med de minuterna på Siestan så var det ju för tusan inte sen små barnsben jag träffade honom! "Varm korv boogie" haha, det var han som lärde mig den visan minsann! ^^
Efter en stund där gick vi vidare till Q-bar där Thore stod i baren och jobbade! Duktig han, såg riktigt proffsigt ut!
Träffade lite kändisar på Q, men sen tog vi en taxi hem till Sylvias brors lägenhet där vi skulle spendera natten.

Idag;
Vi vaknade, gick upp, gjorde lite freshin' up, begav oss till stationen, köpte frulle och åkte hem, var och en hem till sig :)
Detta tackar i för, och tjejer, vi ses snart igen! :D På onsdag närmare bestämt!
Nu är jag hemma, ska snart byta om och fixa lite, sen ska jag hem till pappsen och äta middag, vi ska fira att Johan har muckat och FarsDag , lite såhär i efterhand, men Johan muckade i fredags, I'm so proud.


Nu till Tulles och mina FINA peppisar! Haha ;)

Våra vädligt fint dekorerade peppisar :) Nalle Puh, Tiger, Nasse och gänget ^^


Personligen tycker jag att denna damen är jätteful! Haha, men Tulle menar att hon har ju iallafall fina kläder! ;b Hjärtat däremot är jättefint <3


"Tulle & Saras version av Lilla Gubben" ;)


Couple of the year ;)


Sen har vi ju vår kära Afrikanska, haha. Hon är jättefin!

Nu ska jag byta om och fixa lite, ska ju vara där om ca en halvtimme,
men ni får ha det kanonkula allesammans!

Puss!

Oh yes. Fredag, Mean Girls och annat kärleksfullt ^^

Verkar ju som att jag inte har något annat att göra här i Båstad än att sitta vid datan! MEN, vi sitter här en stund nu för att alla andra har idrott och Malin kan inte vara med för att hon har inflammation runt nyckelbenet.. Hur man nu lyckas med det ;S 
Så iallafall, nu sitter vi här en stund.. 

Kvällen igår var trevlig, film och godis! Wie :) Innan vi drog igång med filmerna mös vi först på kvällsfikan med bullar och gott, sen var vi i Båstad och kollade på innebandy minsann, Båstad - Förslöv; 6-6. 
Knappt jobbigt att cykla, massa backar och sånt! Menmen, we made it ;) 

Anledningen till att jag skriver blogg idag, fastän jag kanske egentligen inte har något värst viktigt att skriva, så är det för att min kära vän Sylle sitter på sitt jobb och har tråkigt, så hon ska få något att sysselsätta sig med ^^ Eller, tråkigt hade hon inte, men hon är så skillad nu så hon klarar av att svara i växeltelefonen samtidigt som hon roar sig! Stolt jag är över henne, min skillade växeltant ;) Vi ska röja på lördag ser det ut som! :D:D Först fest hos hennes bror och hans flickvän, sen en runda röj hos Joel och en sväng in på Q-bar i Hässleholm där Thore kommer att jobba på Lördag! Wieee! Skulle ju fikat med honom igår, men han fick förhinder, rackarns rabarber också. Men, vi ses ju på Lördag, och kanske en sväng på Söndag med! Trevligt trevligt! Jag och Sylle ska dessutom baka Lussekatter på onsdag, jajjemensan, ni läste rätt; LUSSEKATTER!  En gammal tradition vi har sedan vår sambotid! 

På tal om Sylle, så tänkte jag tilldela några rader alldeles till bara henne! Eller nej, nu ångrar ja mig samtidigt som jag i självaste verket skriver detta. Jag ägnar några rader till vårt underbara MeanGirls-gäng!   
Käraste, finaste MeanGirls, vi är det ultimata gänget, vi är fyra snyggingar som hittat varann, vi är fyra tjejer med klockrena personligheter, fyra tjejer som tillsammans bildar det perfekta gänget. Var och en av oss bidrar med varsin mumsig tårtbit och tillsammans blir vi den godaste tårtan ever! MUMS på oss! 
Sylvia Csobod, Ellen Dijkstra, Malin Wendt och jag, Sara Hansson, det finns inga ord som kan säga hur bra v egentligen är. Men tillsammans är vi oslagbara, tillsammans är vi bäst. Och jag vill alltid att vi ska vara vi. 
Människor förändras, visst, men människor är också anpassningsbara så, vad som än händer, hur vi än förändras så r det vi som gäller. Jag älskar er mina älskade Mean Girls <3 


Mean Girls, love you <3 

Hm, inlägget från mitt och Tulles peppisbak kommer när jag kommit hem, alltså antingen någon gång i helgen. 
Vad som händer ikväll är ännu lite oklart men det blir säkerligen bra hur kvällen än utvecklar sig, hoppas jag. 

Nu tänkte jag iallafall skicka ett sms till Sylle, så att hon kan roa sig i några minuter med min blogg ^^ För nu skulle jag vilja säga att jag är klar :) 

Ha det kanonkula! Puss! 

On the go :)

Igår lekte jag med Tulle, har roliga bilder från det så det kommer ett inlägg om det senare för, nu sitter jag i Båstad och kan inte lägga in bilderna i datorn. Så, ett eget senare inlägg om det :) 

Idag åkte jag till Ängelholm med Moster och Kusin, kusin skulle träffa sin nya läkare och moster körde henne, och mig, in. Gulligt. Jag skulle ju åka till Båstad och hälsa på Malin & Jojjis och gänget så jag tänkte att jag kunde ta tåget från Ängelholm dit sen men jag kom ganska tidigt till Äholm så jag tog en tur på stan innan jag begav mig till Båstad och visst blev det lite shopping! Wie :) 

Så, nu sitter jag här, i datasalen på Apelryd, snart dags för kvällsfika :D Jag hade med mig en inflyttningspresent till Malin & Jojjis när jag kom idag, ett jättefint hjärta med lampor i som de valde att placera i fönstret, verkligen ett lyft för rummet plus att de nu har lite julstämning ;D 

Ikväll står tydligen Fast and the Furious-maraton på schemat, trevligt trevligt! 

That's all for now people! 

  

Hihi ^^



S. 

<3

Det finns så mycket jag vill säga, men jag kan inte finna de rätta orden.
Det känns som att alla ord redan sagts men som att långt ifrån allt blivit sagt.

Jag vill mer än gärna ärligt kunna säga "Jag bryr mig inte" och jag intalar mig själv samma lögn gång på gång. Varje gång jag ljugit för mig själv såpass länge att jag inbillar mig själv att jag tror på det, varje gång jag intalat mig själv att "Jag är över dig", det är då du dyker upp med den hårda, smärtsamma och svidande sanningen. Jag har fel, jag är inte över dig. Och du bevisar det för mig gång på gång.

Jag antar att du alltid kommer finnas hos mig, på gott och ont. Jag har gråtit floder på grund av dig, jag har verkligen mått skit på grund av dig. Du har fått mig att må sämre än någonsin, MEN, du har också gjort mig lyckligare än någon annan. Du har fått mig att må bättre än bäst, du har fått mig att le dagar då allt känts värdelöst. Med det menar jag på gott och ont. Tårarna rinner fortfarande för dig, av smärta, svek och saknad samtidigt som mina läppar fortfarande ler för dig.

Det tar emot, men, det finns en del saker här i livet kan vi inte styra över.

Jag älskar dig, föralltid och förevigt.


Puh, ännu en dag.

Elin sis ringde och väckte mig i morse, dags att gå upp.
Var och gosade med Svea i några timmar och kollade på One Tree Hill - jumjum :)
När jag kom hem kom jag på den minst sagt brilijanta idén att kolla på Sex and the City, var ett tag sen nu men GOOOSH vad bra det är! :D
Efter fyra avsnitt blev jag hungrig av att se Miranda äta chokladkaka hela tiden, det var hennes komplement till sex. Hm, choklad istället för sex? Två helt olika former av njutning skulle jag vilja säga ;b
Iallafall, både sugen och hungrig gick jag ner för att fixa lite mat!

Blev en fräsch och underbar tallrik;

lookin' jum, right? ;)

Fem avsnitt senare, alltså totalt efter nio avsnitt, blev klockan åtta, vilket innebar Ugly Betty eftersom att det är tisdag idag :) En timme senare var det dags för tisdagsfilm på TV3 och dagens film är ingen mindre än "Systrar i jeans" wieee :) Så det är det jag sysslar med nu, pratar med min gamla vän Rasmus på msn i reklampauserna på msn.

För övrigt bokades många roliga saker in idag! Mycket märkligt, typ arbetslös och ändå är dagarna fyllda i almanackan? Hm. Hela tiden, två veckor från dagen det är är det nästan fullbokat, haha, mycket märkligt egentligen. Men, lika bra att fylla sina dagar med roliga saker, plötsligt har man kanske ett jobb och kan inte hitta på lik mycket.. På tal om att hinna med saker så sa Mikaelas pappa Rolle något finurligt i söndags: "Tid är allt vi har, det handlar bara om prioritering." Smart pappa Mikaela har!
Well, my plans this week: Imorgon ska jag till pappa på förmiddagen och fixa med Optimus som ska ridas in :) På eftermiddagen blir det Pepparkaksbak till julmusik med Tulle! Gud vad jag har saknat henne, min bästaste bästa vän!
På torsdag ska jag fika med Thore, just hangin' out så att säga - ska bli jättekul! Sen bär det av till Båstad där jag stannar till Lördag. Lördagen är inte planerad ännu men det finns alternativ ^^ På söndag ska jag till pappa och äta middag, vi ska fira Fars Dag och Johans muck :)

Wie, what a week. Verkligen. Nästa vecka är minst sagt lika tight men verkligen minst lika skoj!

Nu ska jag göra lite te, innna reklampausen slutar :)

För att citera Pernilla Wahlgren; "Ta hand om dig"

Hihi <3


Puss på er,   > S.


Fars Dag och andra funderingar

Fars Dag <3




Min dag började med ett missat samtal från Mikaela, yrvaken som jag var skickade jag ett sms och frågade vad hon hade på hjärtat. Hon ville ha mig till att vara lite fotomodell på Vildrosor & Höns, haha, och visst. Upp och iväg ;b
När klockan närmade sig kvart i ett kom mamma och hämtade mig och vi var då påväg hem till Mormor & Morfar där det var Gåsmiddag och Fars Dag-firande.

Lina, min kusin, sa en rolig sak. Hon har spenderat helgen hos sin syster Erika, min andra kusin vilket säger sig själv när jag nämnde att det var hennes syster, och Erikas pojkvän Daniel i Tollarp.
Daniel säger "Jag har aldrig hört Lina skratta så mycket som hon gjorde på vägen hem från Kristianstad igår"
Alla väntar givetvis på en förklaring och plötsligt säger Lina "Har ni hört Daniel sjunga!?"
Hahahahahahaha! ;D

När klockan blev strax efter halv fem begav vi oss därifrån, lika mätta som alltid efter en dag hos Mormor & Morfar! Vi hämtade Evelina som kom med tåget, körde en liten runda hem till Farmor & Farfar innan vi begav oss hemåt. En mycket trevlig dag med Familj & Släkt! :)

Nu ikväll har TVn varit huvudattraktionen, "Parlamentet" och sedan "Hemma Bäst" som gick på TV4 idag, ganska bra film må jag säga. Sällskapet var inget mindre än min fina syster Malin - wiee :) <3

Kan ju tillägga att bion igår, "High School Musical 3", var kanon! Jag hoppas på en HSM-collection snart! ;)

Finns många djupa tankar i mitt huvud för tillfället men jag känner inte riktigt för att blotta dem just nu, tänkte däremot slänga in ett utdrag ur en fantastisk låt.

Ur "Maybe", av Secondhand Serenade

Didn't you want to hear
the sound of all the places we could go
Do you fear
the expressions on the faces we don't know
It's a cold hard road when you wake up
and I don't think that I
Have the strength to let you go

There goes my ring
It might as well have been shattered
and I'm here to sing
about the things that mattered
about the things that made us feel alive for oh so long
about the things that kept you on my side when I was wrong

Maybe it's just me, Couldn't you believe
that everything I said and did, wasn't just deceiving
And the tear in your eye, and your calm hard face
makes me wish that I was never brought into this place

And someday, I promise I'll be gone
And someday, I might even sing this song
To you, I might even sing this song, to you
and I was crying alone tonight
and I was wasting all of my life just thinking of you
So just come back we'll make it better
So Just come back I'll make it
better than it ever was


Ja, ungefär så är det väl..
Ibland tänker man för mycket, ibland känner man efter för mycket. Eller också för lite.

Think about it. 
Kärlek <3

Kudden kallar, trevlig natt.
Puss & Kram,
Sara.

Buff, Fetto och Bio <3

Hejsan hejsan :)

Nyss hemkommen från Jacob, åkte dit i torsdags och har varit dör och tjockat tills idag :)
Igår gick vi upp redan 02,00 för att sätta igång att jobba.. Omänskliga tider. Men men, upp och iväg! Vi körde den vanliga fredagsturen så att säga, morötter och grejer sen ett extralass Interlink, lite halvsegt men det fixade vi galant! Äntligen klara så skulle det drickas kaffe med chefen på åkeriet och så hjälpte vi Jocke att byta hjul på sin lastbil :)
Sen kunde det äntligen bära av hemåt! Vi lagade tacos - mumsmums. Senare kom Emil, vi begav oss till pizzerian - drack lite öl och snackade lite. Trevligt, javisst.
Efter ett tag blev det hemfärd och såsmåningom läggdags ^^
Idag, när det var dags att äta frulle hade Jacob och pappa Mange varit och köpt frallor - MUMS!
Någon timme senare som mamsen och jag körde oss hem :)


Jacob Buff som
Jacob Buff som "wannabe-bonne"


Det tråkiga är att "all good things come to an end".. Tråkigt att åka hem, det är ju kul att vara med Buff <3 
Vi ses snart igen kära du.

Igår pratade jag med min nästkusin Emelie, som är i Tunisien - jäkla lirare. Hoppas du har det kanon! En liten stund senare pratade jag med Janina och givetvis var hon påväg till Tunisen, haha, vilket sammanträffande! Hon och hennes kille Stalle ska på kärlekssemester vilket de förtjänar de gullegrisarna.

Idag när jag kom hem så var Sveafettot och hälsade på! Hon är jättemjuk och jättesöt. Så att när inte min världsmjuka vän Sylvia är här får Svea fylla hennes plats som mjukis. Ingen slår Sylvia, men Svea är mjuk!
Malin var också hemma, wiiieee! <3 Hon frågade om jag ville följa med henne och Jojjis på bio, de ska se High School Musical 3, och jag menar - OM jag vill? Hallå? Det är väl klart! Så, bio it is. ska strax börja göra mig i ordning minsann.

Imorgon är det Fars Dag, don't forget!

Ha en fantastisk kväll allesammans!

PUSS!

S.

Fetto <3

Sylvia ligger ungefär en meter bort och sover, hon ska jobba imorgon så lite sömn är väl ett bra val vid denhär tiden!

Idag har jag tjockat med gullfettot (min systers nya hundvalp) som fått ett namn, hon heter Svea. Inte alls lika gulligt som mitt förslag Heffa, men men, inte min hund så vad kan jag säga?
Hon är jättesöt! Ser ut som en tjock klump men är nog nästan sötast när hon ska springa, haha - sötboll!




Vid fem kom Sylle - wieee :D Vi kollade på båda hennes favoritprogram! Först "Made" när vi åt, sen "Bonde söker fru". En ultimat kväll med andra ord ;) ^^
"Sara & Sylvia-dag" idag, me Love <3

I måndags var jag med Jacob minsann, alltid lika trevligt, vi kollade på Hockey, jävla skit, Rögle förlorade, men Luleå var faktiskt fett bra och Rögle är nykomlingar så de borde vara nöjda ändå. Bara att ladda inför nästa match!
Alltid kul att vara med Buff, härlig kvalitetstid! Träffade Jocke också och det är alltid kul! :D Plätten ^^

Jag har äntligen skaffat mig en "Burn Book", jättefin är den. Inväntar bara lite ilska så att några sidor kan fyllas! Hade folk inte varit så jäkla mesiga att det är mer eller mindre anonyma när de yttrar sig så hade antagligen ännu en hamnat där idag, suck.
Menmen, mes är ju en livsstil man väljer så go ahead - för all del.
Men angående min rosa fina bok så kan man ju hoppas att man slipper klistra in någon i den, egentligens egentligen liksom.. Aldrig kul att vara arg och ledsen.

Nu kom det en lastbil körandes utanför, och det får mig genast på andra tankar. Nämligen Jacob.. Hm, undrar när vi ses nästa gång? Imorgon kanske? Någon annan dag? Ja, vem vet, vem vet..
En annan sak jag kom att tänka på är min pappa, som skulle köra inom Elin & Fidde innan idag när jag och Sylle var där och gosade med Sveafettot, innan han skulle på Möte, eller ja, möte och möte, något vettigt kanske de säger men i huvudsak har de valt onsdagarna för att de ska kolla på "Bonde söker fru"! Haha, ganska kul tycker jag, att ett gäng män samlas varje onsdag för att snacka skit och kolla på deras, och Sylvias, favoritprogram - för att ha ett så kallat "Möte". Kärt.

Måste ju berätta om mitt besök på Madison i fredags. Herregud. Jag orkar verkligen inte med det extrema och överdrivna "Hej, jag är 16"-folket! Jo, jag hade visst kul och trevligt stundtals men långt ifrån hela tiden. Visst, jag hade ju kunnat hålla mig inne på arton men Malin & Jojjis kommer ju inte in där och så kul var det inte att härja där inne själv!
Var man verkligen sån när man var 16? Hoppas verkligen inte det, isåfall får man ju skämmas!
Och nu menar jag givetvis inte att precis alla var så, fanns ju några trevliga också men mestadels måste jag tyvärr säga, var inte att de föll mig i smaken! Men, jag tackar för de trevliga stunderna.

Igår/Inatt var det presidentvalet i USA, spännande var det minsann! Filip & Fredriks valvaka var kanon!
Ett stort grattis till Barack Obama som nu är President av the United States of America! GrattisGrattis!

Klockan är nu ett, jag är sådär trött om jag ska vara ärlig, men ska nog ändå ge mig på ett försök att sova nu snart.

Sleep tight.

RSS 2.0