Kvällshicka

Nu när jag satt mig till ro för att skriva lite så fick jag plötsligt en väldigt aggressiv hicka. Någon som tänker på mig, väldigt mycket just nu för det var väl värst vad jag hickar! Men, det är ju kul att någon väljer att tänka på mig av alla människor på jorden.

Jag tänkte bjuda på lite smaskiga news ;)

Jag har fått ett nytt batteri till min söta  telefon :D Det var ju förtusanets sämre än Andra Avenyn, och då är det bannemej så nära skräp man kan komma! Man kunde ladda telefonen, prata i en timma typ, aktivt skicka sms i två timmar sen dog den, illa illa. MEN, jag bestämde mig för att göra ett försök att iallafall undersöka om man kunde köpa ett nytt batteri någonstans innan jag begva mig ut på jakt efter en ny telefon.
Jag skickade ett mejl till LG och förklarade situationen och hur mycket jag faktiskt tycker om min kära chockrosa vän. Dagen efter fick jag ett svar :)


"Hej Sara,


Det kan vara svårt att hitta ett nytt batteri till denna telefon ute I handeln, men utav en händelse råkar jag ha ett rosa batteri liggande som jag i detta undantag kan skicka till dig kostnadsfritt.


Maila din adress så postar jag det till dig.


Med vänlig hälsning


Jan Marttila

LG"

Made my day or what!? Precis, somfan! Tack så jävla riktigt mycket! Min älskade rosa sötnos är ju som ny :D <3

Men det var väl värst vad hickan är på G ikväll!

Imogron ska jag festa i Båstad med Malin, Jojjis och gänget - kommer bli schteeknice ^^  Förfest i Laholm, javisst.
Det blir Madison, Halloween-tema minsann. Tänka sig ;b
Jag och Malin har köpt stencoola strumpbyxor och klashigt glitter som vi ska ha på oss. Min nya fina klänning till det så blir det säkerligen great success! Hoppas på kanonkula imorgon! Förra helgens Björket är dock svårslaget men något i den stilen hade inte varit fel, en lyckad kväll, Tack.

Den 21 november bär det av till Göteborg minsann, NU E DE FEST! ;D Kommer mer om det längre fram i tiden ;b

På tal om jordnötter...

Horoskop är läskiga grejer! Häromdagen läste jag mitt Oktober-Horoskop och det sa att min turdag i Oktober månad var den 25e, och ser man på - WHAT A DAY. Ett fett lyckat Björket, en fett trevlig natt. Kanondag! Hela dagen och långt in på natten var bara så himla bra. Det var även då jag träffade min nya idol Lasse ;) <3

Verkar som att snön kommer snart <3
Det finns faktiskt en speciell krake som gärna får värma mig i höstrusket och den kommande vinterkylan... (A)

HappyHappyHappy - "Girls just wanna have fun"

Nattnatt,



Sara.


Fresh.

Jag tänkte sova nu. MEN, måste skriva några rader först.
Börjar med att berätta hur sjukt jäkla kul vi hade på Björret igår! TAAAACK <3

Just nu är jag lite irreterad på det mesta, folk, saker, skit. Butbut.

Jag har pimpat håret lite, några svarta och några röda slingor, klippt mig ;b
I fredags var jag och Malin med mamma på City Gross och jag fick då en lysande idé att vi skulle slinga håret svart och rött! KANONIDÈ! ;D Wie! Vi köpte färg och väl hemma satte vi igång ^^ Och idag, eller ja, sen kväll, nästan natt, fick jag en snilleblixt till; "Malin, vi kan ju klippa oss!" Jaaaaaaaa ^^ Full fart.

Jag har bestämt mig för att skapa en Burn-Book och för er som inte vet vad det är, ni som inte sett "Mean Girls" , så är det en bok där man klistrar in folk som toppar bottenlistan och kommenterar med något klashigt. Jag ska göra en egen, fick "tips från coachen" att det var sjukt bra att avreagera sig på! Tack för det tipset Sofie! Ska bara hitta en rosa skrivbok och pimpa den men sen jäklar :D

Usch, det är så mycket man vill här i livet, så mycket som är så gott som klart som helt plötsligt bara går åt skogen. En del säger saker de verkligen inte menar, en del lovar saker de verkligen inte håller och andra bara sviker.

MEN, jag är evigt tacksam och väldigt glad att ha äkta vänner omkring mig som alltid ställer upp, som alltid finns och som aldrig försvinner. Tack, mina älskade vänner. Hoppas ni känner att ni får tillbaks minst lika mycket som ni ger <3

Jag har en ny idol! Lasse heter han. Han är tjock och har jättelitet huvud som får honom att se ännu tjockare ut. Hans mage är mjuk och bullig men han busar runt ändå. Han är galen och gullig, verkar ha en skön syn på livet - springer runt och busar, letar upp någon att titta på med en oskyldig blick och blir gosad. Han är tjock och grå men framförallt mjuk.
Lasse katt - du är min idol. <3


Nu ligger här två täcken och sju kuddar som bara väntar på mig... Så nu börjar det bli dags att kela med kuddarna.

Ha en trevlig natt allihop!





<3  ~  S.

en mening.

Jag hatar att det är såhär.


Bullar i Båstad och andra godsaker.

Igår, torsdag, åkte jag till Båstad för att hälsa på Malin & Jojjis på Apelryd :D
Det började med Malin, Jojjis och en liten tjej som heter Caroline mötte upp mig på stationen och fortsatte med att vi GICK från Båstad station till nästan Apelrydskolan, först gjorde vi ett stopp på ICA för att handla ingredienser till vår brilijanta ide att baka kanelbullar, godis och en Annanas/Banan-smoothie. Sen begav vi oss vidare men precis när det började regna kommer en skolbuss och frågar om vi vill ha skjuts! TOPPEN! TACK!

Väl framme på Apelryd hälsade jag på lite folk, vi gick upp på Malin och Jojjis rum och åt godis. Sen var det mat; Hawaiikyckling med ris - Gott. Mätta av mat gav vi oss dirr på bakandet!


Vi började med att sätta Jojjis till att smula sönder jästen, Malin till att smälta   tillsammans med mjölk i en kastrull. När det äntligen blivit fingervarmt blandade vi ner det i jästsmulorna.


Sen var det bara att hälla i allt annat, lite   (salt, vi skyller den dåliga bilden på Jojjis som tog bilden (; )


, oväntat lite  , jättemycket  som doserades
 


succesivt () så att inte skulle bli klumpig eller få för mycket mjöl i sig.


Eftersom att vi är så väldigt kreativa så busade Jojjis och jag ner lite  tillsammans med varje deciliter mjöl, kom på sen att vi totalt hällt i ungefär fyra matskedar av en ingrediens som inte ens står med på receptet, men MUMS vad gott det blev! ;D
När degen blivit jäst, knådad, fylld, ihoprullad, uppskuren och jäst en gång till pimpade vi dem med Silverkulor;

, jääääääättefina blev dem!



Wie, Mums!

Åkte hem idag, fredag och kvällen slutade med familj och Idol =) Mys.

Imorgon ska jag kolla på fotboll och ni kan dra åt skogen. Jga hoppas att rätt personer tar åt sig för jag är jäkligt trött på er nu. Suck.

Men Puss på Båstad och matchen imorn!




S.

Hit, och dit.

Jamenvisst, jag är fortfarande på Tullstorp och vi far omkring överallt hela tiden. Igår var vi i Flyinge och tränade häst, idag var vi först på väla och sen på djursjukhuset där vi hämtade Maistro som haft hosta.. Stackare. Men nu är han hemma :) Och sen, när vi kommit hem far vi iväg till Vinslöv för att träna en tjej som heter Line.
På väla blev det bannemej lite shopping, nya underkläder (MUMS!), en almanacka som är jättesöt, står tillochmed "Cute as hell" på framsidan ;D och ett par nya skor :D Wie :) Plus, en påse lösgodis på Tasty House som jag och Nina ska ha som färdkost imorn när vi ska till Halmstad för att besiktiga en häst :)

Så ja, det var denna dagen och vad som händer imorn. Ska för övrigt åka hem på fredageftermiddag.


Måste ju berätta om min helt sjuka natt, jag drömde jättekonstigt (som vanligt) men nu ännu värre.

Först drömde jag att min häst, Beauty TH, var i livet - helt sjuk känsla.

Sen drömde jag att jag var typ död (!?) Jag låg på en säng och det satt en massa människor i rummet och grät. Innanför mina ögonlock fanns en man som sa åt mig att öppna ögonen! Ochjag envisades att jag redan hade dem öppna men han tjatade att jag skulle öppna dem ännu mer. Och plötsligt, öppnades mina ögon och jag tog ett andetag som kändes som ett sånt man tar när man hållt andan jättejättelänge - jag levde igen.
Helt sjukt.

Usch, tidig morgon imorgon så jag ska snart bege mig till sängs.

S.

Tullstorp.

Just nu befinner jag mig på Tullstorp, som för er som inte vet ligger utanför Hässleholm.
Jag är här och hälsar på och hjälper till lite, fixar ich trixar lite :)

Dagen började med att jag vaknade jättetidigt som vanligt men somnade igen, vaknade senare av att klockan ringde 9,30 då jag konstaterar att jag verkligen inte behöver gå upp redan så jag ligger och morgonchillar/halvsovertill 10,15 då jag ringer min pappa och frågar om han vill hämta mig. Och, so he did.
Jag packade ihop min saker som hastigast men lyckades få med mig allt - fettnöjd. Käkade frulle i bilen påväg hem till pappa, plockade ihop lite saker där med, härjade lite i stallet och chillade framför tvn. När klockan blev 12,30 kom pappa in och tyckte att vi skulle äta lite så det fick vi ju göra.

Under måltiden kommer pappa på att han kan köra mig till Tullstorp eftersom att han ändå måste dit och kolla spädningsvätska och ta en sväng in på Lokalföreningen i Tyringe. När vi skulleköra fick jag en lysande idé - jag kunde ju övningsköra dit! Det gick faktiskt kanon!  Väl framme på Tullstorp träffade vi Nina som hjälpte pappa med spädningsvätskan och sen chillade en stund på soffan och hade lite catch up med mig innan vi gick till stallet för att fixa Ballistero. Vi skulle köra ner till Minna och träna eftersom att han ska ridas i Breeders nästa vecka. Träningen gick kanon så allt ser bra och lovande ut inför nästa vecka.

Nu har jag nyss käkat lite, en röra gjord av Tonfisk, Keso mini och ApetinaFeta - faktiskt gott. Väntar på att Nina ska komma hem, hon är och byter bil för att vi ska ner till flyinge och rida programridning imorgon. Och Hugo, Ninas hund, ligger bakom mig i soffan och sover.

Ha det hallonkaka,

S.

Hemma.

Får väl börja med att be om ursäkt för min långa frånvaro med det finns en förklaring,
jag har bott med Sylvia och vi hade inget internet där och sen jag slutade jobba har jag inte kunnat vara på internet överhuvudtaget mer än en snabbis då och då. Men, nu har jag flyttat hem till mamsen igen iallafall. Jag har uppdaterat min bilddagbok så om ni undrar vad jag haft för mig kan ni se det i bilder och lite text där. (www.kebabost.bilddagboken.se)

Idag, när jag nu satt mig för att skriva i min söta blogg, tänkte jag bara låta fingrarna härja fritt tillsammans med mina tankar över tangentbordet ;b

Jag har flyttat hem, ja. Det finns ju både för-och nackdelar med det; nackdelarna är att jag saknar Sylviatjock jättemycket :(  Sen var det nica att inte bo hemma för det innebär en massa frihet, dels för att ingen annan mer än jag & Sylvia bestämde vad som skulle hända och dels för att det tog två minuter att ta sig från ytterdörren till tåget så man kunde ju ta sig överallt, nästan närsomhelst. Och det var nära till allt och så, men framförallt var det nice att bo med Säääääl <3.
Fördelarna med att bo hemma är ju att jag kan umgås med min mamma och resten av familjen mer nu, jag får lagad mat varje dag, det är betydligt mycket mer ekonomiskt att bo hemma. Ett annat plus, som ibland är lite minus är att det är ute på vishan, rätt skönt ibland.

Jag har umgåts en hel del med Jacob på sista tiden, men jag vet ite vad det finns att säga om det egentligen. Det finns så många olika tankar om honom, många bra men även många dåliga. Det är svårt att släppa det förflutna även om jag så gärna bara vill glömma allt hemskt som har hänt. Men usch, jag saknar honom och det vi hade.

I veckan ska jag förhoppningsvis åka till Tullstorp och hälsa på och härja lite :D Ska bli monsterkul, känns verkligen som att jag behöver göra något annat. Jag hoppas även på en kanondag med Vicci snart <3

Igår passade jag Isabelle & Julia som är mina underbart söta småsystrar. Isabelle sa en sjukt sötrolig grej när jag skulle lägga dem; "Sara, vi måste ha någon som passar oss för jag & Julia kan inte slå mamma eller pappas nummer ifall kossorna skulle rymma" Haha - ÅHWE! <3 Dem är ju helt underbara!

Wellwell, I'll be back.



S.

RSS 2.0