Sunshine

Ledsen att det inte blev ett inlägg
i Onsdagskväll som jag sa, men det har hänt en del som är anledningen till det hela. Vad har jag varken ork eller lust att berätta för er nu, men You'll find out, förr eller senare. Jag är bara inte redo att offentliggöra det ännu..

Har varit i Båstad och hälsat på lite, blev en del film :) Och McDonalds - wie :) Danne var söt med haklapp och ballong, haha! Det är verkligen ett världsgulligt gäng människor de fått ihop där, tack till alla er som gjorde gårdagen lite bättre <3

Var hos pappa innan idag, riktigt fint väder! Skönt att se att solen kikar fram, passade på att fota fölen och kalvarna,


Cerikas bebis :)



Ellas bebis :)



Citat med sin bebis :) Helt vilda i hagen så svårt att få en bättre bild än såhär!



Cenita med sin bebis :)



En av kalvarna, jättemjuk! :)


Sådär ja nog med djurbilder! ;)

Ikväll blir det förmodligen Bhof om det fixar sig med skjuts hem det vill säga. Hoppas det, hade varit riktigt svinkul! :D

Hoppas att alla får en kanonkväll, jag ska iallafall göra mitt bästa! <3

Puss!

Poker ;)

Börjar med att tacka Janina för igår, gulligt av dig baby <3 Hon är en pärla hon :)

Drömde en hemsk dröm inatt. Drömde att jag sa till Jacob att jag hatade honom och att jag aldrig mer ville se honom! Usch! Vi alla vet att så är det verkligen inte.

Sitter på jobbet just nu. Kör på ett lite annorlunda vis idag. Inga passmål, istället har vi lite tävling. "Den som säljer sämst måste...", vi kör lite poker, alla drar vars ett kort varje rast och den som har bäst hand i slutet av passet har ju vunnit, potten ligger på tio spänn/pers och eftersom vi är nio pers så blir det ju 80 spänn ;) Kul med lite "beside-work"-grejer på jobbet ! :D

Kommer med ett nytt inlägg ikväll.

Ses då!

Puss på er!

:)

Solen skiner, snön ligger kvar vit och fin och kylan är lagom kall. En underbar dag. Sitter på jobbet och dricker kaffe nu och har det allmänt mysigt här med mina arbetskamrater ;) Ikväll kommer Janina och ska jobba - wieee :D:D I will hug you hard ;) <3

Hoppas att idag blir en bra dag inom försäljning, igår fick vi hemläxa. Skäms - Glöm - Le. När vi gick hem igåt skulle vi skämmas, när vi sov skulle glömma och när vi kom hit idag skulle vi le :) Inatt när jag sov drömde jag att Jacob var jättearg och ledsen.. Vi bråkade och sånt "/ Så ja, jag glömde helt bort gårdagens skamliga siffror.

När jag åkte hem igår så satt Emelia på tåget, hon hade varit i Stockholm den busen.

Ses.

<3 :)

Britney Spears spelas för fullt i högtalarna här på jobbet ;b Känns uppiggande som tusan! Haha.

Var ju på kalas igår med Kaspers tjocka släkt ;b Gick ju faktiskt bra, alla var härliga och trevliga människor minsann! Först åt vi tårta och fikade några gånger, gästerna kom i omgångar. Sen tyckte de att vi skulle äta mat så vi åkte iväg och åt - mysigt. Sen kom det en omgång gäster till och då blev det ju att vi fikade en gång till, haha, lagom proppad mage ju!
Tyvärr tog jag inga bilder på min outfit, haha. Men, jag hade en svart hög kjol, en rosa t-shirt under och en vit lång kofta över - vardagsfin med kalastouch ;)
Hoppas du är nöjd med din födelsedag baby <3

Lördagen blev också väldigt lyckad! Evelina hade ju 18årsfest, riktigt nice! Dans, tårta, lek och trevligt folk :) Larsson och jag hade dock lite krig med tårtan som slutade med att vi hade grädde i hela ansiktet, håret, upp i näsan och för min del även på hela vänsterarmen, hahaha ;b Lälcs sov hos mig, mys :) Riktigt kul att det fixade sig igen sweetnos, nu blir allt bra <3


Jag & Lälcs i lördags


Helgen som är påväg ser ut att bli kanon, lite ospikade planer men om det blir som jag tänkt hamnar jag på After-Work på Torsdag, B-hof på fredag, i Malmö på Lördag sen blir det väl förhoppningsvis att ta det lite lungt på Söndag.

Vi får väl se ;) As long as we have fun ^^

Blev ett nytt föl i lördagskväll, Cerika fölade, sto med fyra vita och bläs - gullig!

Går ju riktigt dåligt och segt idag, trodde att Brittan kunde vara till bättre hjälp ;)

Dags för rast nu iallafall, ses!

Boll

Innan jag skriver något annat måste jag bara skriva:

SYLVIA ÄR BÄST! <3


Så,

Just nu sitter jag i min säng och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll på Evelinas 18års-fest. Klänning funkar ju alltid, men vilken!? Råkar ju äga mer än en.. Annars är ju jeans också en ganska bra idé. Men, vad ska man ha till den då? Nej, som ni ser.. Allvarliga problem. Haha.



Däremot så har jag kanske löst vad jag ska ha på mig på söndag när jag ska hem till Kasper och träffa hela hans släkt.. Kasper fyller år så hela tjocka släkten kommer ju! Hjälp. Måste ju göra ett bra intryck så jag måste ju se anständig ut. Funderade först på polotröja men så blev det inte tillräckligt bra när det kom till vad jag skulle ha till.. Jag vill ju inte vara too dressed up så att säga, men ändå fin. Så, till slut hittade jag en "vardagsfin-med-kalastouch-outfit" Hahaha. Hur en sådan outfit ser ut får ni se på söndag ;) Känns väldigt skönt att ha det fixat iallafall, hoppas jag inte ångrar mig bara!

Klockan är fyra och vi ska vara hos Evelina om tre timmar.. Jag vet inte vad jag ska ha på mig eller vad jag ska göra med håret.. Shit.

Tulle sov här i torsdags, blev inget Donkis då det össnöade och låg typ fem centimeter snö på vägen när vi kom hem.. Så vi gjorde Toast istället. Mums. Sen gick vi upp på mitt rum för att "vila magen" lite innan vi skulle poppa popcorn och kolla på film. Nejnejnej, då äter vi godis. Sen gör vi popcorn. Efter en stund kom vi på att vi var törstiga, då gick vi ner och hämtade glass och cola. Haha, alltså; det vi gjorde var att äta ;)

Vi kollade på SATC-filmen, fixade hennes naglar med mitt super-kit och sen när klockan blev typ halv fyra på morgonen började vi städa min översta nattduksbordslåda - väldigt spännande! Hittade en massa kul! Gulliga minnen, skräp, fiffiga saker och några solglasögon ^^


TulleBulleBoll fin i mina solglasögon ;)


Igårkväll blev det chill med syster, glass, film och cola. Vi kollade på Djungel George, haha, en gammal favorit ;) Svinrolig film! Vi har inte sett den sen vi var små och när vi satte igång den igår kom vi på att han är ju minsann ganska snygg i denhär filmen! Vilken kropp! JUMMY! ;D Malin typ dreglade ner min säng..  Vår brorson Viktor kom igår, knappt söt ju! Så himla gullig är den ungen alltså! Han sov här och nu är han, mamma och Malin och kollar på innebandy!

 
Djungel George ;)


Viktor gullunge, blivande Djungel George! Hahaha, lika vild iallafalll!


Jag tänkte iallafall fixa mina naglar nu och sen fixa fram en outfit,

Take Care gott folk! Puss!

19 Februari , Jims B-day <3

Sitter på jobbet, just nu svinlånga väntetider på att få samtal.. Snittet ligger på 5 minuter, systemet krånglar... Menmen! Det snöar ju ute iallafall, skitmycket! Stora, fluffiga och mysiga snöflingor som trillar ner från himeln utanför fönstret :)

Igår var jag med Kasper hela dagen, han kom i tisdags sen igår var vi på bio i Hässleholm :) Såg Bedtime stories - söt film :) Kanske inte den bästa jag sett men den var väldigt söt.

Vi har fått ett till föl, vårt unga sto Cenita har fölat, blev ett sto efter Hohenstaufen som troligtvis kommer bli skimmel. Jasmine heter hon, väldigt söt! Just nu brun, men troligtvis skimmel i framtiden eftersom att Cenita är skimmel och Hohenstaufen har skimmel i släkten. Men, skimmlar är ju fint - om man gillar det!

Idag är det Jims födelsedag! GRATTIS handsome <3 17 år - wohoooo! Haha ;b





Har slängt ihop en låtlista som jag tänkte bränna ner på skiva snart, kommer bli kanon. Bland det roligaste med att köra bil är ju att sitta och sjunga skithögt till en bra låt och då krävs ju en skiva som är riktigt bra ;) Jag får dock varna mötande bilar och övriga trafikanter för att det kan se kul ut när jag sitter där bakom ratten och härjar ;D

När jag slutar idag ska jag leka med Tulle :D Vi ska först åka till McDonalds och sen sleepovra,haha, blev ett konstigt ord, men ni fattar ju vad jag menar ;) Kommer bli kanonkul ^^

Idag hade chefen köpt vanligt kaffe så att vi slipper det jäkla snabbkaffet, det är skitäckligt. Så innan idag har jag inte druckit kaffe på jobbet, men idag så var det ju tillochmed Zoegas vanliga bryggkaffe, mums :)

De här långa väntetiderna är ju värdelösa och när man väl kommer fram så är människan man vill prata med inte hemma, de har bundna avtal eller så kommer man till en telefonsvararjävel. Great. Lyckades dock sälja till en man innan som var bunden men som jag ändå lyckades övertala trots att han kommer att få betal straffavgift och grejer, det var nice! Slog samtidigt rekord i samtalstid, 57 minuter - haha ;)

Tur att jag har  min söta blogg som sysslesätter mig :) Sms är också ett vinnande tidsfördriv ;)

Men, nu ska jag hämta en ny kopp kaffe, hoppas ni alla har en kanondag nu när det är Jims födelsedag och allt!

Puss & Kram till alla sötnosar där ute <3

Sleeping Beauty

Kasper hetnosen har ganska nyss åkt hem..
Även om han somnade ganska dirr igår så blev det bra :) Jag kunde omöjligt somna så vid två gick jag ner och duschade för att få upp värmen i mina fötter. Sen la jag mig ner igen.. Kasper låg mitt i sängen så jag fick ligga jättenära kanten. Efter en stund kom jag på att jag kunde lägga min innerst istället, om han ändå skulle ligga i mitten så kunde det ju kvitta. När jag skulle "ta mig till andra sidan", DÅ vaknar han, haha ;) "Oj, jag somnade nog innan"  Vaaa? Du skojar.. haha. "Ja, det var tre timmar sen". "Oj". Haha.


Han är ju ganska gullig när han sover ;b


Nu är han hemma iallafall men vi ses snart igen :D


Ska jobba sen idag, wie :) Hoppas bara att det konstiga magontet jag har försvinner :S Det är inget vanligt magont utan det typ sticker till :S Äsch, vi får väl hoppas att det går över :)

Blir en ganska full vecka. Idag ska jag ju iochförsig bara jobba, men imorgon ska jag jobba hela dagen, när jag slutat ska jag till Farmor som har kalas. På Onsdag ska jag vara med Kasper :) På torsdag ska jag jobba hela dan, sen ha sleepover med Tulle :) På Fredag är det Party like a Rockstar med JaninaBaby :) På Lördag  ska jag på 18årsfest :)  Söndagen är ännu oplanerad, men den bokas nog upp snart ;b Haha.

Ännu ett Grattis till Sylviafettot som fyller 20 år idag :) <3

Nu ska jag hitta något vettigt att göra, dammsuga mitt rum tillexempelt.

Ses, PUSS!

Helg <3

Fredag,


Oya & Jag festade loss i Malmö! Riktigt nice. Bra ös, mycket dans, trevligt folk - lyckad kväll!


Hittade bara en bild på oss båda tillsammans, haha ;b



Lördag,

Sov i Malmö efter fredagens röj, kom hem till Perstorp igen vid fyra och då var det duschen dirr som gällde! Släktkalas för Lina som fyllde 15 stod på schemat! ;) Duscha, fixa, iväg. God mat - Tacos ;) Sen dessert och godis på det - jumjum! ^^


Desserten - Chokladpudding, Grädde, Hallon & Riven choklad - MUMS!



Kvällens outfit,



Söndag,

Vaknade vid åtta, svinpigg! Haha, fattar ni? Svin - pigg? Hahaha, Pig är ju svin/gris på engelska! Hahahahahaha! ;) Men, jättepigg iallafall. Tänkte att jag måste sova mer eftersom att det inte blev många timmar förra natten så jag lyckades somna om :) Blev väckt vid tio av att Henke ringde, snackade ett tag, lägger på och jag hoppas kunna somna om igen. En minut senare ringer han igen. Snackar lite, lägger på. Jag hoppas än en gång på att kunna somna om. En kort stund senare ringer Jacob.. Snackade ett tag, lägger på, SEN lyckades jag somna om :) Gick upp vid två. Vid halv fyra åkte jag till Malin för att sedan bege oss till EllyBelly <3 Vi tjockade oss med godis, choklad, läsk, chips & dippa ;) Och till det kollade vi på film, sen åt vi pommes ;) Haha, tjockisar - oh yes! Skitkul att träffa er, love you <3

När jag kom hem körde jag och hämtade Kasper som har somnat nu.. Lönt att komma hit och lägga sig och sova.. Nej. Menmen. Får väl hoppas att han är mer social imorgon!

Klockan är över tolv och det har blivit den 16de Februari. Sylvias födelsedag! GRATTIS älskade & saknade tjockis! Alla dina tre MeanGirls hälsar och grattar! Hoppas du får en fantastisk dag! Vi gissar på att du kommer fira med tjockmat ;) Vi älskar dig gumman! Can't wait to see you <3



Love <3


Crazy

Startmötet på jobbet blev lite annorlunda idag, chefen visade ett klipp på YouTube som handlade om försäljning. Det var lite hårdare bud, haha, men se och lär menade han ;) Flytet höll i sig iallafall, blev ett lika bra andra pass som första - great.


~


Jag fattar ingenting,
Jacob hör fortafarnde av sig, senast idag, Jag vet inte vad jag ska tro. Jag vet inte vad jag vill tro. För jag vet ju ännu mindre vad han tror. Han vet hur det är, han vet precis hur det ligger till, precis vad som hänt och precis hur situationen ser ut. Time will tell så att säga.

Jag är jätteorolig över bränderna i Australien, min älskade Sylvia är ju där. Bränderna bryter ut hur-och varsomhelst, helt oberäkneliga. Hoppas verkligen att hon håller sig nära havet! Jag vet inte vad jag skulle göra om jag fick dåliga nyheter. Nej  fy, vi tänker positivt! Hon ska ju bli proffs på att surfa så hon lär ju vara i havet för det mesta och där brinner det minsann inte ;) Hoppas verkligen att hon är okej - Jag Älskar Dig Sylvia Csobod <3

Gammal bild, haha, midsommar 2007.
Säl <3 Bumbi forever, always and ever.





Jag är jävligt trött på "tomma löften". Det sägs en sak men görs en annan. "Jag lovar" verkar ha förlorat sin mäktiga innebörd, åtminstonde för vissa. Utan att tänka på konsekvenserna bryts löftena, ett efter ett. Någon blir sviken och sårad
av bekräftelsen att ett löfte brutits. Ett löfte är ett löfte, man lovar något. Det betyder något, ett löfte ska hållas och genomföras helhjärtat. Halva insatser leder till svek och att löftet bryts. Och då kan man lika gärna ge fan i att lova. För det förstör mer än det gör nytta. Fy fan.

Mitt rum måste städas, svinstökigt. Det har dock varit värre men så illa hoppas jag verkligen inte att det blir igen! Får väl ta tag i det imorgon. Usch.


Har fått dille på Lil' Rains låt "Adore You" igen. Var ett tag sen jag lyssnade på den förutom när den kommit upp i listan på Mp3n. Men nu är det faktiskt den enda låten som spelas i den. Och det finns bara en person jag tänker på när jag hör den. Tråkigt nog. Det är en ruskigt bra låt som väcker många minnen. Hoppas personen i fråga tar åt sig för du är värd varje sekund av alla minuters tankar som hamnar på dig. Kul att du ringde mig igår, det värmde att höra dig säga att du mår bra. Take Care <3

Lyssna på den vet ja, kanonlåt. Den betyder mycket för mig iallafall <3
http://www.youtube.com/watch?v=a6xZ19Q2iaY


Morgondagens kvällsplaner har dock ändrats
, minns inte om jag berättat att det var tänkt att jag skulle på släktkalas imorgon? Men, så blir det inte iallafall, det blir fest i Malmö med Oya från jobbet ;) Se upp Malmö säger jag bara! Sara & Oya på partytour ;) Haha, kan ju bara bli kanon! ;D Hoppas på en toppenkväll, ser lovande ut iallafall, trots att det är Fredagen den trettonde imorgon. Jag tror på sånt skrock och har alltid tyckt att detta var en läskig dag. MEN, vi får hoppas att det blir en rolig fredagen-den-trettonde imorgon!



Ska inte jobba imorgon iallafall så det blir till att sova länge, upp, duscha, käka, chilla och sen iväg vid fem. Ska inte jobba förens måndagkväll som det ser ut nu. Sen ledig hela onsdag. Blir ingen lång arbetsvecka!

Ska iallafall kolla på lite tv nu för att sen försöka somna någongång. Har så himla mycket i huvuder nu så det känns som en omöjlig cup idag. Butbut, we'll see.

Sleep tight.


Mätt

Igårkväll kollade jag och Malin på en skitläskig film tillsammans med en liter marängswiss toppad med smält choklad, vars en mini-twister plus varm oboy - mumsens! Filmen hette "De Bortglömda" Riktigt läskig, men faktiskt bra. Väldigt få skräckfilmer som faktiskt är bra men denna var en höjdare! Alla tummar upp för gårdagens kväll ;)

I morse körde jag hem Saga, hon var fast i Ebbarp så jag körde henne hem :) Nice to see you babe ;) <3 Sen bar det av till jobbet, full fart! Har gått väldigt bra första passet idag, hoppas på ett lika bra andra pass! Gårdagens tävling vann Sara, Grattis! :D Idag hade jag med mig en tub hamburgerdressing till jobbet eftersom att dem bara har ost och skinka att ha på mackorna här, urk. Men, nu är det andra bullar!

Nu har jag nyss ätit potatismos och falukorv och ska engagera mig i startmötet som börjar om typ en halv minut! Vi hörs ikväll! :)

Puss och Kram på er :)

"Surfittor i andra änden"

Hallå ja,

Sitter på jobbet och snackar med en massa surfittor. En del klickar, en del ber en dra åt helvete. Andra skäller ut en efter noter. Men, tack och lov finns en en del, väldigt få, men iallafall några som är en smula trevliga. En del nappar på vad jag har att säga och andra vill bara snacka en massa skit. Hahaha, trevligt, men onödigt. Dock är det ju alltid kul att snacka lite annat än el imellanåt! Däremot så förstår jag inte mig på de som blir arga när man ringer på kvällen, dem är ju för fan inte hemma på dagen! Och dem som svara och sen säger "jag har inte tid" eller "jag är påväg till bussen" , VAD I HELVETE SVARAR MAN DÅ FÖR!? Nej, jag blir så arg.

Men, annars är det ganska kul med dedthär jobbet. Det bästa med detta jobbet är att Janina jobbar här så jag träffar henne oftare nu :) Wieeee :D Love it <3

Just nu kommer jag bara till en massa telefonsvarare. Segt. Men, idag gjorde jag min första inspelning på Engelska! ;) Man gör en inspelning som är en typ av Orderbekräftelse/Avtal för att kunden ska slippa krångla med en massa papper. Men iallafall, svinnöjd är jag ;D

Ikväll har vi tävling, den som säljer mest, dock minst fem avtal, vinner ett presentkort på Hemmakväll - 60 spänn ;)

Igår när jag kom hem och hade duschat och ätit så fixade jag allt med sommarjobbet, har skickat in ansökan och sånt, skönt att ha det gjort! Sen bäddade jag ner mig i sängen och kollade på "Förtrollad" , så himla gullig film!

I morse kollade jag runt efter lite andra jobb, hittade ett par som jag slängde iväg en ansökan till så vi får väl se vad som händer. Bloggen funkade inte i morse, gick inte att logga in? Menmen, det funkar ju nu iallafall! :) 

Jag har dock en speciell människa i tankarna hela tiden. Jobbigt är det faktiskt. Get out.

Ska engagera mig lite i jobbet nu! Vi hörs babes and boys ;)


Vi firar denna Onsdag med en bild på mig ;) ENJOY! ;)



PUSS!


Godkväll


Dagen har gått väldigt fort! Klockan blev ju 21 jättesnabbt idag! Men, blir väl så när man har roligt! Vi är ett härligt gäng och har skoj! Och det är faktiskt en väldigt viktig faktor på en arbetsplats tycker jag, att man har kul och att man trivs med sina kollegor! :D


Ringde en himla skojig kille idag! Haha, egentligen ville jag snacka med hans pappa för att kunna sälja ett avtal till honom men NEJ, han var inte hemma så han pratade på istället! Alla världens konstiga frågor och påståenden! Hahaha, jag pratar tydligen "gulligt" enligt denna kille som är Göteborgare - haha! Själv tycker jag att Göteborgska är Sveriges finaste dialekt - lätt! Så att få sådana ord från en Göteborgare var inte så illa ;) Han tjatade i typ tre minuter om att få min msn men han fick nöja sig med Bilddagboken. Haha, så visst han gick antagligen in och kollade för sen när jag loggade in, då har han skrivit till mig? Hahaha, vad tusan ska jag säga? Jäkla kille. Hahaha, han var ju trevlig iallafall!

När jag kom hem så hoppade jag rakt in i duschen, sen åt jag lite och nu har jag suttit vid datorn en stund!

Kom på att jag missade att berätta om något stort som hände i Fredags! På kvällen skulle jag lämna Malin på stationen för att hon skulle åka till sin kille. Det var svintjock dimma ute, man såg verkligen ingenting! Två meter framför bilen, sen var det bara tjock med äcklig dimma. TUR att Kasper var med, inte en chans att jag hade kört ensam! Jag är ju livrädd för dimma! Men iallafall, to the big thing - vi körde hem till pappa innan vi körde hem eftersom att Citat skulle föla och precis när vi kom fölade hon! Fölet var precis ute när vi kom men pappa var tvungen att springa in så jag fick rycka in i stallet! När jag öppnade boxdörren så slänger fölet ut frambenen och efter några försök att resa sig upp så låg han ute i stallgången! Och, där kan han ju inte ligga! Och utan att tänka på vilka kläder och skor jag hade på mig började jag att kämpa med att få in honom i boxen igen. Så nu måste min vinterjacka verkligen tvättas! Men, den stora händelsen är att vi har fått säsongens första föl :) Ett hingstföl, jättefin! :) Kommer 12 till under vårens gång :)

Att jag missade att berätta detta igår? Usch ja, var väl trött som bara den. Men, nu ska jag sova för nu känner jag att jag verkligen är jättetrött och hur det börjar snurra när jag gör hastiga rörelser så det är väl bäst att joppa i säng!

Sov gott snyggingar ;)

PUSS!

Måndag"morgon" :)

Hejsan hejsan :)

Måndag nu, sitter på jobbet och väntar på att vi ska ha startmöte. Hoppas att det blir en rolig dag på jobbet med mycket sälj! Gick ju kanon igår ;b Vad som annars kommer att hända idag vet man bannemej aldrig, allt kan ju hända! Menmen, nu börjar det bli dags!

Någon annan som kände att det var fullmåne inatt? Nej, det är något skumt med den där månen. Vilken kraft den har egentligen, eller så är vi människor psykade till att tro att det är något visst med den. MEN, jag som tror på allt  möjligt konstigt här i världen tror att månen kan påverka oss ordentligt. Läskigt, intressant och kul :)

Nu skriker snart Simon "MÖTE!" Så nu avslutar jag. Ha en toppendag allihop!

Puss & Kram på er!

Ännu en kanonhelg.

Hallojsan!

I fredags blev det Väla som planerat! Blev en hel del smaskiga nykomlingar i min garderob :) Förutom dessa sjukt snygga skor som jag är överkär i blev det en tunika, en kort jacka, en kofta, en tröja, nya leggins och ett super-nagelkit! Svinnöjd! Man bara "filar" i tre steg sen är naglarna skitfina! Magiskt ;)

Sen hämtade vi Kasper när vi körde hem! :D <3 Blev en mysig fredagkväll, uppskattat <3

Sen blev det Lördag, Kasper åkte ganska tidigt för han skulle fixa en massa innan han skulle iväg senare och jag skulle ta tåget 14,42 mot Helsingborg. Och ja Adam, tågen mot HBG går 42, det som går ,14 går på andra hållet ;) Hahaha, tur ni har mig ju! ;D Iväg iallafall. Adam, Ralle & Jag. Först till Danmark och handlade en del, sen några turer på det och senare fortsatte festen hos Adam hemma i Perstorp då det kom lite mer människor :) Bson och Ola minsann! Myyyyyyycket trevligt! Kortspel, snack och teletubbidans. Hahahaha! Dessutom så hamnade Adam i rosa tjejkläder ;) Javisst! Rosa kort kjol, rosa BH och ettt rosa linne - HETT! ;D Hahahaha, ingen dålig syn! ^^
Janina körde mig hem sen på natten - Tack Baby, du är för söt som ger dig ut och kör när det är värsta snöovädret ute! Men som sagt - Tack! <3 Du måste vara gjord av guld! Inte bara för att du körde mig hem, finns många anledningar! Gull(d)unge <3 På natten sen fick jag ett mycket märkligt och panikartat telefonsamtal. För att sammanfatta - "Sara, LOVA ATT DU INTE KÖR NÅGONSTANS INATT! DET ÄR SKITHALT! LOVA!" Eftersom att jag för det första var väldigt för mycket onykter för att ens nästan vara kapabel att köra bil och för det andra höll jag på att somna så nej, jag lovade. Men, gulligt tänkt, förstår bara inte varför fortfarande. J, du vet hur det ligger till.

Sen blev det iallafall Söndag och jag har jobbat hela dagen, första passet med Janina , wiee <3 Piggar alltid upp med en snygging brevid ;) Ses på Tisdag igen! :D Idag har jag även gått över till Deltid för att inte jobba på Söndagar, främst för Kaspers skull, för att jag vill kunna umgås med honom då <3 Sen kommer jag bara jobba andra passet på Onsdagar för att Elin & Jag alltid åker till pappa på förmiddagen, sen till Ugglebadet på Onsdagar. Så jag börjar inte förens 16,55 framöver. Det sköna med Deltid är att man kan välja fritt när man vill jobba, bara man jobbar minst tre pass i veckan.

Tänkte lägga upp en del bilder för att förklara helgen lite bättre :)


Mina nya skor; rosa pumps från DinSko 299,-


Ralle & Adam på båten :)


Adam i Kjol & BH - behöver jag säga något mer? Hahahaha ;D


Tack för en kanonhelg alla inblandade! Ajlöwjo <3

Nu är det läggdags som bara den! Sleep tight gott folk! Puss & Kram på er!

Sjukdags? USCH NEJ!

Mår inte alls bra denna torsdag.. Yr, ont i magen, illamående, huvudvärk - ingen vidare kombination som piggar upp.
Men, imorn bär det av till Väla , hoppas att lite shopping piggar upp :) Sen ska jag träffa Kasper och det ska bli jättekul. saknar honom mycket "/ Och imorgon ses vi snygging ;) <3

Så, jag hoppas helt enkelt att jag mår bättre imorn så att dagen blir lika bra som den låter :)
Jag har faktiskt lite andra planer i mitt liv med, jag ska umgås mycket mer med Ellen, Malin & Janina. Jag saknar er något så fruktansvårt mycket! Girls, let's get together <3


Janina & Ellen


Malin & Jag


Ellen & Jag

MeanGirls-ligan - Sylvia, Malin, Ellen & Jag
Sylvia, vi saknar dig <3


Sen planerar jag att börja plugga till hösten. Reseledarutbildning, antingen i Båstad eller i Kalmar. Blir det Båstad kommer jag kankse bo med Malin & Jojjis - WIEEE! Plus att Kasper kommer bo där så jag kommer ju kunna träffa honom jätteofta! :)

Men, nu känns det som att jag måste lägga mig ner så att jag inte svimmar eller nåt. Vi hörs snart igen! Kanske imorn, vem vet ;)

Puss på er iallafall, akta så att ni inte blir smittade bara! Jag varnar er - svindrygt att vara halvsjuk.

Kasper <3

Duracell - Lille Skutt - Mumin

Hallå ja!

Onsdag idag minsann. Har jobbat "som vanligt" ;b Skojskoj! Tråkigt att Felix har slutat bara men jag har "hans" dator nu och har lagt en bild på honom som bakgrund så han är ju kvar ;) Så varje gång man håller på att lacka sönder på en surfitta i telefonen är det bara att klicka ner, så är ju han där med en nice solbränna i badbyxor ;) Hahahhaha, alltid uppmuntrande!

Efter lunchen idag, när vi skulle börja andra passet, kom Janina som skulle jobba idag :) WIE! LÄNGESEN! Gud vad roligt det var att se dig baby <3 Och vi ses ju snart igen ;) :)

Jag har fått lite olika smeknamn på jobbet, eftersom att det finns en Sara till som jobbar där så går det ju inte att kalla oss båda för "Sara". Fram till igår hette jag "Sara 2"´då chefen döpte om mig till "Duracell" med förklaringen "Ja, titta på hennes säljarsiffror och hur hon skuttar fram till tavlan efter varje sälj" Jag förknippades alltså med en kaninjävel! Haha! Inte nog med det. Jag sålde inte så bra på första passet igår så på andra passet hade han ändrat till "Lille Skutt" Alltså ännu en kaninjävel. Haha, vadfals?! Idag när jag kom till jobbet tyckte han inte att "Lille Skutt" var bra nog längre. Då frågade han om jag inte hade något roligt mellannamn men eftersom att jag heter "My Alexandra" i mellannamn så var det väl inte så kul. My kopplades såklart till "Lilla My" från Mumintrollen. Då sa jag att min mormor är Finsk och - sådär ja! "Mumin" it is. Haha, så hela dagen idag har jag hetat "Mumin". Hahahahahaha ;)



 
Duracell                    -                    Lille Skutt                 -                    Mumin


För övrigt, lite hängig idag.. Jag trodde att jag skulle slippa bli sjuk, influensan har legat och lurat hela veckan! Mådde riktigt illa i söndags, måndags och halva dagen igår.. När det släppte efter halva dagen igår trodde jag att det var borta och att jag skulle slippa att må illa och känna mig halvsjuk. Men, i morse vaknade jag med en påträngande huvudvärk, blev lite bättre efter frukost men sen slog det tillbaka. Så idag har jag böjat misstänka att jag kommer bli sjuk. Jag vet inte vilket som är värst egentligen? Att gå runt och följa den "normala" vardagen halvsjuk eftersom att jag inte stannar hemma för att jag mår lite illa eller har lite huvudvärk, tråkigt att bara vara hemma. Så jag går till jobbet med hopp om att må bättre under dagens gång. Men så var inte fallet idag. Det blev ju bara värre och värre. Men iallafall, jag vet inte vilker som i själva verket är värst, att vara halvsjuk och följa vardagen, eller att vara sjuk. Jag menar, det är ju bara störigt att vara "halvsjuk men det är väl antagligen inte så kul att ligga och kräka och må skit. Men, det jag vill ha fram är att det är drygt att vara halvsjuk. Att bara gå att vänta på att det antingen ska gå över eller på att det ska bryta ut.. Drygt!

Jag fattar inte heller hur jag kan drömma så jäkla sjukt som jag gör. Jag fattar mig inte heller på människor som på något sjukt och konstigt sätt vet en massa saker. Och det jag verkligen inte fattar är hur en människa kan snacka så mycket skit. Att man bara kan snacka så mycket skit utan att ens ha dåligt samvete för det!?
Nej, jag är helt lost.

Nu ska jag iallafall sova innan min huvudverk tar kål på mig.

Ha en trevlig kväll gott folk!

Uppdatering!

Hejsan gott folk!

Nu var det bannemej längesen jag skrev - shame on me.

Tänkte iallafall uppdatera er lite och informera er om att jag faktiskt lever fortfarande.


Sist jag skrev var i Onsdags..
Sen dess har jag avklarat min provanställning som nu lett till Fastjobb, det gillas.

I Torsdags var Mamma & jag och shoppade innan jag skulle jobba, jag mådde lite halvbra, var monstertrött och inte alls på något bra shoppinghumör! Men, min söta Mamma köpte denna underbara morgonrocken till mig! Tokskön och helt fantastiskt mjuk! Dessutom har den ju världens hetaste färg! ;)




Min nya mysfavorit ;)




I fredags var jag på Bahnhof och skakade ass, Singstar och för-röj hos Tulle innan :) Träffade trevliga människor som jag inte sett på länge. Blandannat Larry och Saga - NICE! Finns ju många fler men skulle ju ta evigheter att rabbla upp. Trevligt var det iallafall! Spenderade natten och större delen av Lördagen med Kasper <3 Mys. Varje sekund med dig är uppskattad och unikt värdefull <3


Senare på Lördagskvällen bar det av till Kristianstad, ut till Tollarp där Erika & Daniel bor just nu. Inte så länge till eftersom att dem flyttar till Höör om en månad! Iallafall, förfest där innan det bar av mot Tingvalla i Tomelilla! En upplevelse, absolut! En massa folk från landet såg det ut som, men även annat folk. Joddla med Siv spelade minsann, haha, alltid röj ^^ Hade aldrig varit på Tingvalla förut men någon gång ska ju vara den första! Skulle kunna jämföra det med Ekebo, fast Tingvalla var bättre! Fanns inte så många uppstoppade fjortisbrudar där och det var inte särskilt mycket bråk heller! Så ja, en bättre version av Ekebo så att säga ;b

På hemvägen, eller ja, hem och hem. Tillbaka till Tollarp, var det tidvis snöstorm! Seriöst! Man såg ju för tusan INGENTING i mellanåt. Men, hem kom vi iallafall! Blev tillochmed Kladdkaka till nattamat! Erikas kladdkaka - mums! <3 Sov på en madrass på golvet, gick bra som tusan!

Söndagmorgonen började med att Daniel körde och handlade frullefrallor som jag glatt åt med lite Hamburgerdressing på, svingott! Efter frukost och vanliga morgonsysslor bar det av till tågstationen så att jag kunde ta tåget till Hässleholm för att börja jobba 11,55. Det var då jag gjorde min sista dag som provanställd :) Jobbade till 21,00, var hemma vid tio, kollade på film med mamma sen hopp i säng :)

Måndag idag, har jobbat hela dagen eftersom att jag nu jobbar heltid vilket jag trivs kanonbra med änsålänge! Telefonförsäljning är faktiskt roligare än jag någonsin kunnat tro! Man samtalar med så hilma många olika människor som säger de mest konstiga saker jag hört! Haha, så änsålänge trivs jag jättebra! Hoppas att trivselnivån stannar på topp :D

Vad gäller Kärleken så har jag ju Kasper som är kanon. Toppen på alla vis. Hoppas att även det stannar på toppnivå! <3

Nu är klockan iallafall mycket, jag tänkte sova så att jag kommer upp i tid imorn så jag kan springa, duscha och sånt innan jobbet!

Ha det kanon gott folk!

PUSS!


RSS 2.0