Lasange.

Tjolahopp!

Idag, efter att ha tjatat i evigheter på mamma, blev det Lasange till middag - MUMS! Jag är ju riktigt bra på att laga mat ;)




<3



Det är iallafall Onsdag idag och jag saknar min Kasper monstermycket! Verkligen jättejättemycket!
Han är världens gulligaste, på alla vis. Men, USCH vad jag saknar honom! Börjar ju snart gråta eller nåt.. "/

Till er alla: Var rädda om vad ni har, låt alla ni älskar veta att ni gör det. Berätta det för dem, ofta och med känsla. För just det är inget man någonsin kan ta för givet. Tar du inte hand om din skatt med all kärlek kommer skatten att tappa sin glans som är svår att få tillbaka. Men, allt går om man bara vill tillräckligt mycket! It just takes time.  

Lova mig bara att ni tar vara på vaje sekund med dem ni älskar och bryr er om.

Puss. 

En större, betydelsefull och efterlängtad Puss till Kasper <3

Great,

Hejsan hoppsan alla glada människor :D

För ni är väl glada? Hoppas det, för det är Don't worry - be happy som gäller! ;D
Och jag menar, just nu är det tillochmed South Park på TV!

Idag har jag varit i Hässleholm på mitt förhoppningsvis blivande jobb! Hade lite mer genomgång idag, vi fick lyssna på ett flertal samtal och sen prova ett litet tag! Det visade sig vara betydligt roligare än förväntat! Hahaha, jag kom fram till en gubbe som pratade så jäkla roligt! Hahaha! "Jaaaaaaaaaaa, jaaaa, deeeeeeet ä-ä-ä-r jaaaaaaaaaaag d-d-d-deeet" Hahahaha, seriöst. Förlåt, man ska inte skratta åt gamla/personer som har svårt med talet. Men, vem som helst hade gjort som jag i det läget! Jag höll på att garva ihjäl mig! Hahahahaha. Förlåt Gunnar. (han hette så)

Innan jag gick dit tog jag minsann en sväng på stan, han med att shoppa en ny väska och en ny sjal. Väääääldigt nice ;)

Väldigt trevlig dag minsann!

Pratade med underbara Kasper som är jättegullig ! Ooooch, vi ska leka imorgon! Wieeeee :D <3



Nu till en annan sak. Nämnligen en "kommentar" av Sylle som jag tänkte besvara. Här och nu. 

"Heeej Darling!
Vad glad jag blev för det personliga meddelandet. Nu känns det genast mycket bättre att du mår bra o sånt. Kul att du kör rundor som en galning också. Är det roligt? Jag saknar dig Bumb. Hade velat ha dig här. Vet du hur kul allting är? Det e helt obeskrivligt. Har träffat sa sjukt mycket underbara människor. Bland annat en supersöt och SNYGG kille från Canada. Som bor på samma hostel som vi. Han e jättesooot bumb, och han kör nattbussen till och från city :) haha. Har du kollat bilderna pa resedagboken? Han e inte med där inforsig menmen, haha. Jag ska ta ett fotto på han så du får se. Amanda hälsar tillbaka också. Hon e fortfarande sjuk :( Så jag härjar runt själv och träffar en massa superfolk hela tiden. Går det bra med det nya jobbet? Glad for din skull. Skitbra att du fått det ju :) Skriiiiiv! Och skaffa facebook för har mer bilder där!!! MIss you my love. Take care. / Your S"



Gjorde om dina "a" och "o" till å,ä,ö där det skulle vara så, så att det blir lättare att läsa.

Svar:
Men, HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Sälbaby <3
Javisst, allt är bra här hemma så du behöver inte ora dig! Att köra bil är skoj! Köra själv med hög musik och bara sitta och sjunga svinhögt är toppen! Haha. Riktigt kul att du har det så bra, riktigt kul att resan är tillochmed bättre än du väntat dig! Du förtjänar varje sekund av roligheter där nere! Kanadensare? Låter inte fel! YOU GO GIRL ;)  Om jag har kollat din resedagbok? Vad är det för fråga!? Jag prenumererar på den så jag får ett mejl varj gång du uppdaterar! Och givetvis har jag sett alla bilderna! Ser att ni kommit igång med suringen nu, GÖTT! Ni kommer bli proffs ;) Jobbet.. Hm, ja, är i "provanställningsfasen" nu, men, ja, han sa att det såg lysande ut idag när vi provade på det första gången! Så det var kul att höra! :) Kul att ni hittat lite jobb också! Så att ni kommer in i vad ni kom för att göra ;) Haha!  Men nej, du vet att Facebook är mot mina principer! Läskigt hur alla vet allt där! Pratade med Thore idag och han hade hört om Kasper genom Mattias! WHAT!? Nej, alla vet allt. Läskigt.

Ha det kanon, hoppas Amanda kryar på sig!
Jag längtar till vår kommande sambo-sommar!
Jag saknar dig! BIGTIME! Älskar dig Sylvia, take care! <3<3



Ursäkta bilden, men den är härlig! Hahaha.




Nu måste jag sova. Ska upp TIDIGT imorn. Jepp, redan tio i sju var tanken! Tänkte åka ner och träna & sola innan jobbet. Jeppjepp! Ska bara avsluta ännu en "sjuk" konversation med Adam. Shit, vi är störda! I say no more. 

Nattnatt! 

PUSS!
 


Ännu en lördag passin' by

Jahaja, igår var det lördag igen.
Efter att ha suttit på msn ett tag så insåg jag att det inte hände jättemycket denna lördagkvällen.. Då visade sig att min kära nästkusin Emelie bara skulle sitta hemma för att sedan hämta sina föräldrar. Tadaaa! Vi kom på att vi kunde ju sitta tillsammans ;) Haha, and so we did.

Tog en sväng inom Stidsvig påvägen dit och körde Jim till östra, väldigt kul att se dig <3 Hemma hos Emelie snackade vi en massa skit, kollade på film och åt godis ;) Sen körde vi Jim och hans company till Ekebo. Ja, jag vet. Pinsamt. Menmen! Haha ;) Sen hem igen, åt lite mer godis, snackade lite mer skit och kollade lite mer film. Sen bar det av igen, till Kvidinge för att hämta hennes föräldrar, hahaha, "HICK" Hahahahahahaha! Men, dem fick mat med sig hem, WIEE! NATTAMAT! Haha, smaskens ;) En kort stund senare bar det av till Ängelholm där vi hämtade Daniel, Emelies vän. När vi väl kom hem igen så började det bli dags för mig att köra hem. Men, inte kom jag så långt inte. Nej, för det första så körde jag på fel avfart. Hahaha, men, tur var det för sen ringde Jacob och ville ha skjuts hem. Och visst, jag var ju nästan ändå i hans trakter. Körde honom och Henke från Stidsvig till Östra. Tog ju sin lilla tid. Menmen! :)

När klockan var halv sex, så var jag hemma. Haha.

Och nu är det Söndag. Och jag ska om typ tio minuter till Hässleholm och bowla, sen på utbildning till mitt nya jobb!

Måste get dressed nu gott folk!

Hopppas att Kasper blir frisk snart så att jag kan attackera honom <3

Puss!

Kladdkaka i ugnen ;)

Hej mina kära läsare :)

Precis i detta nu står det en jättetjock kladdkaka i min ugn som jag har blandat ihop, kommer bli smaskens :) Om man inte räknar med bakandet har dagens händelser inte varit många änsålänge. Dagen började med att Elvira väckte mig för att hon var kissnödig. Jahapp, upp och hoppa, ta ut henne sen en lång frulle framför TVn.

Hur kvällen kommer se ut är ännu oklart men det visar sig nog! :D Ska smaka på min kladdkaka iallafall som jag råkar veta att Fredde är jäkligt sugen på  ;b Du, den är jättetjock och jättekladdig, MUUUMS! Kanske ska vispa ihop lite vispgrädde att äta till? Eller glass kanske? SMASKENS! Men Fredde, du är välkommen att äta den med mig. Du får skynda dig dock innan den tar slut ;)  Men, vem vill inte ha sig en bit? Min kusin & jag bakar lätt de godaste kladdkakorna i hela världen! Hahaha, jag minns väldigt väl när jag pratade med Sylvia i telefon precis när hon kom hem från Ungern för snart en månad sen, där hade hon bott hos sin mormor i en månad och det enda dem gör där är att kränga! Haha, gissa vad hon gör typ en timme efter att hon kom hem? Jo, bakar kladdkaka! Hahaha, för hon har ju inte krängt i en hel månad? Hahahaha, MEN, kladdkaka var nog det enda hon faktiskt inte ätit där nere ;)

Kladdkaksälskaren Fredde ;)


Och på tal om Sylvia. Ett speciellt meddelande till henne:

Ja, Kasper är snäll så du behöver inte åka hela vägen från Australien bara för att slå på honom, hahaha! Och, jag mår bra, saknar dig väldigt mycket bara <3 Hoppas allt är kanon med dig och Amanda! Puss på er, LOVE YOU!

Fick ett brev idag
om att mitt körkort har kommit, YES ;) Ska bli skönt att slippa ha dendär lappen. Och mitt ID, usch. Den bilden klarar jag mig bra utan! Hahahahaha ;)

Men, nu ringer snart äggklockan! Ska bli spännande och se hur tjock den är, och hur kladdig den är ;) Wieee. Hoppas ni också har någor gott att unna er nu när det är fredag och allt!

Puss på er!

Förbättring av en gammal torsdag.

Dagen började segt.


Meeeeeeen,


Plötsligt ringde Simon från Allsite och sa att han skulle göra min dag bättre genom att säga att jag fick jobbet! :D Eller, jag får åtminstonde en chans iallafall! Utbildning och provanställning sen får vi se vad det leder till :) Gött.

Sen, när jag satt och åt knackade det på dörren, vem kom då om inte Kasper? :D:D Han hade klippt sig, fin blev han min snygging ;) Verkligen skönt att träffa dig, du betyder mycket för mig. Och att du finns här för mig betyder mycket, speciellt nu. <3<3

Tråkigt att Sverige förlorade Handbollen, men Kroatien var bannemej bra! Hade iallafall sällskap av en monstermysig Kasper <3

Sen, när jag satt och kollade på Little Black Book som gick på TV3 idag, så ringer Saga :D Vadå längesen? Jag saknar dig vännen <3 Hahaha, så säger hon "Jag ville bara prata med någon så tänkte jag: SARA" Hahaha, gullbaby <3 Vi pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt! Dessutom ringer hon mig imorgon igen ;)

Inte nog med roligheter där inte, nej, senare inleddes en galen konversation med Adam. Hahahaha, jag har hela konversationen sparad ifall jag skulle vilja läsa den någongång och garva ihjäl mig! "Nakendans innanför ögonlocken", "sexfantasier" och andra populära Mumsklubbsämnen ;) Hahahaha, Knäppis!


Hahahaha, denna bilden får sammanfatta msn-kvällen med Adam! Hahaha, han fattar vad jag menar iallafall!


Nu ska jag verkligen sova, så jag kan asa mig upp och få något vettigt gjort imorgon!


Kasper, du är fantastisk <3

Take me away.

Blev inget bloggande igår inte, var inte på något vidare socialt humör.

Började iallafall gårdagen med en runda till pappa, fixade hästarna, ner i ridhuset, red.
Vid halv tre blev det en sväng till Ugglebadet med Elin, Fidde, Johan, Evelina, Agneta, Isabelle & Julia. Pappa hade tyvärr inte tid att följa med, mycket att göra.
På hemvägen hämtade vi Tulle, hem till mig, film. Trevligt. Tulle är faktiskt min bästis <3



Bilder från badet :)


Träffar förhoppningsvis Kasper idag, kommer förhoppningsvis på bättre tankar då (:

Usch, ja, ni ser ju själva, inget vidare toppenhumör jag ligger inne med.. Menmen, jag visste ju att det skulle bli såhär. Och tyvärr så hade jag rätt. Mitt huvud är tungt och jag har ingen lust att göra någonting.
Tog nyss en lång, varm ducsh, 45 minuter närmare bestämt. Hade varit gött att bara dra.

Tänkte slänga på lite kläder nu, men vi hörs!

Ha det kanon gott folk :)

Jobbiga dag.

Helt frusen och inte alls på topp.

Var hos Jacob i förmiddags, köpte med mig frulle och åkte dit vid tio. Åt frukost och pratade.
Såhär i efterhand känns det ganska jobbigt. Var inte så farligt i stundens hetta men så fort jag satte mig i bilen för att köra hem kändes det plötligt inte alls bra. Men jag vet att detta är det enda sättet, jag vet att det kommer vara jobbigt och jag vet att jag inte kommer må vidare bra de närmsta dagarna och många dagar framöver. Men, som sagt, it's the right thing to do. Jag hoppas att Kasper kommer finnas där för mig, jag hoppas att han kan förstå att det är jobbigt för mig.
Idag kan vara sista gången jag ser Jacob. Iallafall på vääääldigt länge, kanske föralltid.

Usch. Hemska tankar. Men jag gör det för Kaspers skull. Hoppas fan att det är värt det, men det tror jag, han är kanon <3

Sprang en runda innan, när jag kom hem. Kändes behövligt. Men fy vad jobbigt det var! Vanligtvis känns det skönt att springa och idag var det tillochmed jättefint väder. Men, jag kände mig helt lam.. Fick typ kramp i magen, kände mig kräkfärdig efter bara en kilometer! Vad fan? Hoppas bara inte att jag håller på att bli sjuk. Det har jag inte ork till just nu. Och inte tid heller för den delen. Men nej, det var ingen höjdarrunda idag! Blir till att springa någon dag snart igen och springa på det vanliga, sköna viset.

Nu sitter jag i soffan nere i vardagsrummet och kollar på The Hills, väntar på att maten ska bli klar - spaghetti & köttfärssås, smaskens :) 

Köpte lösgodis innan - bara lakrits. Ska gotta mig med det sen framför en riktigt bra film. Det förtjänar jag efter idag.




Jumbolakrits, Cocobater & Rotella - my favorites <3


Kram.

Gratulerar,

Två stora Grattis i kvällens inlägg.
~ Pontus fyller 20 år - GRATTIS!
~ Sverige vann matchen mot Spanien - GRATTIS!

Pontus får handla på systemet när Sverige så vackert spelade sig vidare i Handbolls-VM :)

Sitter just nu och pendlar mellan Idrottsgalan på SVT1 och Smekmånaden som sänds på TV4. Björn Gustavsson var ju urgullig som baby ;) Hahahaha ^^ Fler som såg honom i sin urgulliga babykaraktär? ;b

Intervjun idag gick bra tyckte jag men vet ingenting förens han ringer vilket han kommer att göra någongång innan söndag. Att vara telefonförsäljare är väl inget toppjobb direkt men absolut bättre än inget.
Menmen, det blev shopping idag iallafall ;D Hade ju nästan en timme på mig i Hässleholm. Hann med en hel del minsann!
Förutom det underbart rosa nagellacket på bilden så blev det en stickad kofta i lite seglarstuk, en kort kofta, även den i lite seglarstuk, ett par jeans, jäkla snygga faktiskt och en klänning.
Himla märkligt att jag aldrig kan shoppa utan att köpa minst en klänning, eller ett par skor. Blev dock inga skor idag, nöjde mig med en klänning och mina andra nya garderobsskönheter.




Nagellacket "All eyes on me" från H&M 39:50


~


Tog tåget 15,22 från Hässleholm, tänkte att jag skulle hinna med bussen 15,45 men så var tåget försenat. Eftersom att nästa buss inte gick förens en halvtimme senare så hann jag med att sola en snabbis på Relax. När jag hoppade på bussen sen så satt Malin där :D Wiee, hon har praktik nu i tre veckor vilket innebär att hon kommer att bo hemma i tre veckor! Väldigt kul <3

Hoppas lite att prata med Kasper sen. Han är verkligen någon att längta efter <3

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Puss

Mums.

Sitter i köket
och tog precis den sista tuggan av min ljuvliga frukost som har tagit typ en halvtimme att äta bara för att jag gör så mycket annat samtidigt.. Tre rostade mackor med hamburgerdressing och banan på blev det iallafall och ett glad oboy till det - smaskens.

Spenderar just nu tiden till att titta på lite Life of Ryan på mtve.se eftersom att jag alltid lyckas missa det när det sänds på TV.. För er som inte vet är det en serie som är den lovande Skataren Ryan Shecklers liv. Fett grym är han!


Ryan Sheckler


Var ute en sväng med Svea innan, fick dammsuga lite också då hon hade totalförstört en pappersrulle som låg söndertuggad och utspridd i hela huset.. Nu ska jag alldeles strax bege mig mot Hässleholm, kommer vara där en bra stund innan så jag kanske hinner med lite shopping? Oh Yes ;)

Måste iallafall kila nu, skriver sen hur det gick!

Ha en trevlig dag allesammans :)

Puss!

HETT ;D

Idag, den artonde januari tvåtusennio, är det en bra och speciell dag :)  Kasper <3

Men, det innebär också mycket skit. Jag vet att många tårar kommer rinna på grund av det. Jag vet att jag kommer hamna i en sjukt jobbig sits som kommer att få mig ur balans men jag ska göra mitt bästa för att det ska gå så bra som möjligt. Jag önskar bara att du för en gångs skull ska kunna vara glad för min skull.

Imorgon ska jag på informationsmöte som eventuellt leder till arbetsintervju och förhoppningsvis ett jobb. Hade varit så jäkla skönt att få ett jobb. Få en inkomst, få något att göra om dagarna, få tillbaka "den normala vardagen". Ibland kan jag tillochmed längta efter att gå upp tidigt. Ja, jag vet, det låter inte likt mig alls, men, jo, det är sant.

Igårkväll hämtade jag Kasper i Örkelljunga, sen var vi hemma hos mig och lördagsmös. Film, prat, pussar & kramar. Supermysigt.

På tal om moln, Leona Lewis nya låt "Run" är riktigt bra, inge vidare ös, men ruskigt bra! Jag känner igen mig själv på många vis. Tyvärr, måste jag säga för det smärtar.
Agnes nya "Release me" är också riktigt bra. Vilken pingla hon är Agnes!




Channing Tatum


Innan idag kollade jag på She's the man Fy jäklar vad bra den filmen är, svinigt rolig! Dessutom är Channing Tatum inte att leka med, gosh boy ;) Nästan llika het som Charlie Hunnam som är med i Green Street Hooligans. HAN ÄR HET. Ja fy fan.

Charlie Hunnam


Jag saknar Sylvia.

KÖRKORT!



Hej gott folk!

Hinner skriva en snabbis nu, har nyss kommit hem från Båstad.
Körde dit igår eftersom att JAG FICK MITT KÖRKORT igår :D:D
FETT GÖTT ELLER VAD!? Precis, SOM FAN.

Träffade alla sötnosar där, kollade på Innebandy, tyvärr så förlorade Båstad med 8-7, menmen. Fick ju träffa världens sötaste Kasper iallafall <3 som jag saknat monstermycket!
Och Malin, min sjukt saknade syster! Hon är så söt <3

Fick låna pappas bil så att jag kunde köra till Båstad istället för att ta tåg och sånt, tack pappsen. Ska snart köra vidare, ska lämna Jojjis i sitt hem och lämna Malin på stationen så att hon kan åka till sin kille :)

Hinner inte mer nu, men ville bara berätta att JAG HAR KÖRKORT! ^^ ;D

Kärlek till folket.

Härliga dag!

Dagen började tufft. Var svintrött i morse efter en natt innehållande mycket som inte var bra sömn iallafall. Somnade till en stund på kvällen men vaknade när Kasper ringde. Sen när jag väl bestämde mig för att sova igen kunde jag verkligen inte somna. När jag äntligen slumrade till hade jag en sjukt otäck mardröm! Den utspelade sig samma kväll, precis likadant som när jag låg och försökte somna. Sen började det hända en massa skumma saker. Mitt eget rum försökte ta mitt liv. Jag fick panik och tack och lov så vaknade jag. Dock helt panikslagen och kunde inte somna på läääänge. När det blev morgon och det började ljusna, då somnade jag.

Vid nio ringde Elin. En timme senare ringde hon igen och sa att vi skulle köra till pappa. Då var det ju bara att gå upp och på med kläderna! Då skickar hon ett sms där det står "Du kan ju gå hit om du vill" Med tanke på att det första jag såg när jag vaknade var den tjocka dimman utanför så blev min första tanke till hennes sms "ÄR HON DUM I HUVUDET!?" Visst, det är bara ca. 200 meter dit, men, i den dimman? ALDRIG. Jag är livrädd för dimma!

Well well. Hon kom och hämtade mig.



Tyvärr ingen bild från idag. Men här är iallafall en bild på Tummelisa, vår söta shettis som vi haft sen vi var små :)


Vi tog in hästarna, ryktade dem och gjorde dem redo. Vi flätade Optimus (den lilla shettisen vi rider in)  lugg - tokgullig blev han! Sen var det upp och iväg som gällde! Elin på Feragamo, jag på Optimus. Alltså, seriöst, en shettis? Skojar ni vad kul det är att rida på en shettis? Hahahaha. Vi red i paddocken idag och eftersom att det är väldigt blött ute så var paddocken väldigt blöt. Och, om man sitter på en shettis och själv är 170 lång så är fötterna inte jättelångt från marken så mina ben blev nerstänkta. Men, vi skrittade fint i paddoken och helt plötsligt började hästen i hagen brevid kuta och blåsa. Så, vad gör lilla Optimus? Jo, sätter fart. Från en sansad skritt till en galopp, full fart framåt. Kan ju tillägga att jag red barbacka ;D Detta såg tydligen väldigt roligt ut, pappas förklaring var "Å en rumpa dit, å en rumpa dit, en nästan ner i geggan" Haha, javisst, jag hängde helt på sne men lyckades på något vis ta mig upp på ryggen igen och få stopp på den lilla rackaren!
Lite senare, skrittade vi igen. Plötsligt hoppar Optimus rakt i sidled men jag stannar kvar på samma ställe, han försvann under mig, haha. Så där stod jag, ena benet på marken och andra på hans rygg. Detta såg tydligen också väldigt roligt ut. Elin sa att det var lite svårt att rida samtidigt, hon påstod att det var lite svårt att fokusera på en unghäst samtidigt som hon garvade åt mig. Haha. Pappa skulle försöka ta sig upp på Optimus, som inte är högre än vad hans ben är långa. MEN, han fick ju inte ens nästan över benet, hahaha, det visade sig att han inte var vidare vig! Hahaha, jag är glad att jag inte hamnade i geggan iallafall! :)

När det blev eftermiddag åkte vi till Ugglebadet! Elin & Fidde, Pappa & Agneta, Isabelle & Julia och jag. Vilka dundersöta småsystrar jag har! Vi hann inte mer än ner i bassängen då Julia säger "RUTCHKANAAA!" Sötunge. Vi åkte många många gånger.

Nu kollar jag på "Death in Paradise" på TV3, bra film faktiskt.

Imorgon bär det av till Båstad vilket innebär att jag kommer få träffa Kasper <3 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Och Malin! <3 :D:D:D:D:D:D
Och alla andra gulliga pussungar som är där.




Kasper, förbered dig för en attack för jag kommer bli sååååååååååååå glad när jag ser dig! <3<3<3
missu missu missu missu missu MISS YOU BIGTIME!

Dags att avsluta..
Snart kommer mamma hem. Ska se klart filmen. Sen kommer jag decka. Dels för att jag inte sov något vidare inatt och dels för att man alltid blit ganska slut när man badat.

Puss och kram till folket!

En bamsekram och en dunderpuss till Kasper <3

Pizzahäng & Kärlek


Gick upp klockan sex idag
, har inte varit uppe så tidigt på evigheter!

Idag var det iallafall pizzahäng som gällde! Vi fick tillochmed Leni på köpet, haha! Vi käkade pizza och hyrde film, Barnhemmet - bra film med en del tragiska bitar men det är väl det som gör den bra antar jag!
Tack kära vänner, ni är toppen <3

Imorgon ska Elin & jag till Pappa och fixa med hästarna, Optimus och Feragamo - två stiliga herrar ;) Senare blir det eventuellt en runda till Ugglebadet med Pappa, Agneta & barnen. Sen är dettänkt att jag ska träffa Vicci :D MISS YOU BABY! <3

Usch vad trött jag är! Och huvudverk fick jag nu med "/ Måste lämna datorn nu, blir väl antagligen bara värre annars.



Måste bara berätta att jag är kär <3
I Kasper <3
Han är världsgullig <3
En äkta snygging <3
Hetare än självaste solen <3
Finast i hela världen <3
Elitbäst på att pussas & kramas <3
Underbar <3



Sugen på utomlands, någon som är på? :)

PUSS!

Måndag idag minsann!

Alltid lika skoj!

Pratade med Emelia nyss för att vara säker på att det fortfarande är pizzahäng imorgon. Hon började med att säga
E - "Asså, shit, jag har värsta dåliga samvetet. Jag har helt glömt bort, jag jobbar och sånt nu"
S - "Glömt vad?"
E - "Att vi skulle ses idag!?"
S - "HAHA, det är ju imorgon!"
E - "PHUH, shit asså, jag jobbar för mycket"

Hahahahaha, den gamla Pullan!

Var ute och sprang i morse minsann, skönt men jobbigt på morgonen när man inte ätit på länge. Menmen! Känns alltid lika bra att ha det gjort. Mamma jobbar eftermiddag denna veckan så nu är det jag som är kock i huset ;) Idag blev det stekt potatis och ngn form av gryta - inget märkvärdigt men det mättade iallafall!



På tal om något helt annat så är jag fett sugen på att se Backyard Babies igen, de är ju ute på turne nu! Såg dem i somras och fifän vad bra det var! Riktigt jävla bra! Deras senaste skiva är fet. Och Dregen, HOT OR WHAT!? Herrejäklar vad het den mannen är.

Nu tänkte jag aktivera mig med att fundera på vad jag ska aktivera mig med senare ;b Haha.

Ha det fett allesammans!
Puss & Kram!

Kasper, en speciell Puss till dig <3

WIE :D

Nu ringde Kasper och sa att han är påväg! Ingen förstår nog hur fett jäkla glad jag är just nu!

HappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy :D

Ville bara berätta det, :D:D


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

En gnutta hopp!

Glad, glad, glad, glaaaaad!


Gammal fyllebild, men den bjuder jag på denna härliga lördagnatt ;b ^^

Klockan är ganska mycket som vanligt, men jag har minsann ganska precis kommit hem från Bara, Malmö där det var släktkalas! Familj och släkt är prioriterat i mitt liv, jag är tacksam och glad att jag har släkten så pass nära, finns ju nästkusiner och så lite utspritt på jordklotet, men den närmre släkten som Mormor & Morfar, Farmor & Farfar, Moster & Morbror, Fastrar och kusiner bor inte så värst långt bort. Det är uppskattat :)

Jag ber om ursäkt för de mindre glada inläggen som kommit upp de senaste dagarna men jag har trots allt inte mått vidare bra. Tack och lov för vändningen, känns mycket bättre nu, hoppas att det håller sig såhär!

Vändningen beror på tre saker;
~ Sylvia har skickat mejl så nu vet jag att allt är bra med henne, att hon är framme och att hon har det bra, känns väldigt skönt. Det var en otrolig lättnad när mejlet trillade in :)
~ Jag har pratat med Kasper och det är verkligen inte som jag trodde utan det var som jag hoppades. Tack och lov. Jag var livrädd och ledsen. Gråtfärdig i två dygn, Två fruktansvärda dygn. Men, jag har åtminstonde made some thinking och kommit fram till en, för mig väldigt stor sak och en annan sak, som inte alls är lika glädjefylld men dock väldigt allvarlig och viktig sak. Vad kommer dock vara min hemlis tillsvidare. Kan avslöja att det har med en gammal och en ny "grej" att göra.
~ Malin är hemma! :D:D:D Henne har jag saknat här hemma. Och idag när hon kom hem efter att ha varit hos sin kille så hoppar hon på mig och kramar mig. Det värmde. Malin, jag älskar dig <3

En nyhet som är gladare än alla andra nyheter i hela världen just nu, känns det som iallafall för den gör mig sjukt glad och ger mig fjärilar i hela kroppen. Kasper kommer kanske hit sen! Bara kanske men man får faktiskt hoppas. Ja, jag vet att jag själv sagt det, mitt egna motto "Att hoppas på hoppet är hopplöst men hoppet är det som håller oss vid liv" och det är precis de sista orden som håller humöret uppe just nu, "hoppet är det som håller oss vid liv". Om han kommer så kommer jag bli så glad att jag kommer le i flera veckor. För fy vad jag saknar honom!

Som Peter Pan brukar säga "Happy thoughts"


Take care gott folk! Nu börjar "Nyckeln till frihet" på TV400, riktigt bra film!
Till er som inte sett den: Se den. Svinbra.



K som i Kasper som i Kärlek <3

Dåliga dagar.

"ok"  VADÅ "OK"? Vad är det för svar? Man kan väl för tusan inte låta mer nonch, eller? Nej, precis.

Kämpa är ett ord som antagligen har olika betydelse vilket jag inte vetat innan.
Jag trodde att man kämpade när man ville något, när man verkligen vill. Allt går om man vill, om man bara kämpar lite.
Men, jag hade tydligen fel. Att kämpa är något helt annat för en del, eller också är det viljan som saknas - jag antar att det hänger ihop.

Just nu mår jag illa, jag skulle helt seriöst kunna spy vilken sekund som helst. Jag mår alltid illa när jag mår dåligt, när jag är nere och känner mig sviken och fruktansvärt korkad för att jag utsätter mig själv för samma plåga, om och om och om igen. Det har funnits tider då jag inte känt något alls, tider då det varit riktigt illa. Då har jag inte ens känt av illamåendet. Så på ett vis är det ett bra tecken, för då är det inte riktigt så illa som det visats sig kan vara.



Alla vet vi att det finns dåliga dagar, alla vet också att alla har dem. Det tråkiga just nu är att de samlat sig och kommer efter varann. Igår och idag - imorgon är det en ny dag. En ny dag som förhoppningsvis är en bra dag.

Men, det där "ok" vet jag inte. Jag känner igen denhär nonchstilen och det bådar inte gott. Det enda jag kan göra är att hoppas att det finns fler som har en dålig dag, just idag. Hade jag fått samma sms som det jag skickade hade jag bannemej inte svarat "ok". Inte om det varit från någon jag tycker om och bryr mig om.

Nej, jag är verkligen helt lost.

You can't say what you want or
Take what you want, no
You said your life needed something special
Well, here I am
Why aren't you glad?

Now you got it bad
I know you do




K - you're on my mind, all day and all night long <3

"/

Klockan visar 05:04

Jag kan inte sova. Vicci har nu gått till sängs för att ge sömnen en chans. Jag tänkte göra detsamma men jag har ingen ro i kroppen. Jag provade att lägga mig ner men så fort jag lägger mig ner, stänger av allt ljud som TVn och lägger ner datorn så får jag någon sorts panik, Tusen tankar attackerar mig så fort jag gör "inget".

Lägger jag mig ner, bäddar ner mig i mina nya lakan, puffar till alla kuddar och fluffar upp mina täcken så att jag ligger jätteskönt så tycker man ju att jag borde somna dirr. Andra dagar möjligtvis men inte idag, idag är en sådan cup omöjlig. Istället för att somna börjar jag nästan gråta, denna dagen har varit hemsk. Och nu mitt i allt så slutar TV3 att sända. Lönt att ha sändningsupphåll till halv sju? Nej, fett onödigt.

Det känns inte bra. Skit är nog helt rätt ord just nu. Men, jag har lärt mig att man alltid ska ha en reservplan. Och, om detta skiter sig helt så drar jag med en kär vän till ett annat land. Allt är fixat ifall det skulle bli skit. Men, antagligen så överreagerar jag nu bara för att jag är lite uppriven.. Jag hoppas att jag överreagerar, jag hoppas att det inte är skit. Jag vet inte riktigt hur, eller om, jag skulle kunna hantera det på ett bra vis just nu.

Men, jaaaaa, TV-shop! Seriöst. Vem i helvete vill se TV-shop klockan fem på morgonen!? "Du slipper gå till gymmet och kan träna hemma när du vill" Men , yes. Räddningen är här. Seriöst! Jag blir ju snart arg. Träna hemma kan alla göra. Jogga en runda, vanliga basövningar som situps och allt vad det heter. Det handlar ju bara om motivation och jag blir inte särskilt motiverad av deras tjat på TV-shop. Usch.

Hela denna dagen har handlat om saknad. Jag saknar dig så att det gör ont, helt seriöst. Men just nu ser det ut som att jag dansar ensam. "It takes two to tango" som det heter, men, jag får väl trippa runt för mig själv. Ah, allt är bara störigt just nu. Hursomhelst, så kan jag inte sitta här hela dagen. Folk går ju upp snart, så jag får väl ta smällen och lägga mig ner och brottas med alla tankar.

Några sista ord vill jag tillägna Vicci, än en gång idag. Tack, verkligen Tack. <3

K - I'm all about you. <3

Min stjärna på natthimmeln <3

Klockan är mitt i natten men inte sover jag för det. Nej, för jag pratar med min alldeles underbara och jättafina snäcka Vicci. Hon är toppen, vi båda går igenom tuffa saker. Vi stöttar varann och pratar ut. Eller, hon stöttar mig iallafall men jag hpppas att hon känner samma stöd från min sida. För det behöver hon. Efter vad hon varit med om behöver hon allt stöd hon kan få och jag är mer än gärna hennes stöd i hennes storm. Jag finns här för dig baby, varje sekund av dygnets alla timmar. Sover jag så vaknar jag för din skull, har jag annat för mig så avbryter jag, bara för att lyssna på dig.

Dessutom är hon toksnygg! ;)

Vänner som Vicci borde alla ha. Jag är överglad att jag har henne, min vattendroppe i öknen. Min axel att gråta över. Mitt leende i all röra. Tack för att du finns Viccihjärtat <3




Victoria honey, cheer up. I'm right here <3 Whenever you need me.

Härliga Onsdag

Onsdag, dag sju av 2009.

Lekte med Tulle idag, min bästaste bästa vän sen nästan 18 år tillbaka. Hon är kanon, henne kan man verkligen prata med. Hon hör inte bara vad man säger utan hon lyssnar också. Och förstår. Vad det än är så finns hon alltid där. Hon är uppskattad <3

Igårkväll kom jag på att jag faktiskt tycker väldigt mycket om Kasper. Och, då tänker ni säkert "Vadå kom på!?" Men jo, det kom jag på när jag låg i sängen igår & kände en svag doft av honom i mina lakan. Då kände jag hur sjukt mycket jag saknade honom, det fanns inte mycket jag hellre velat än att ha honom där. Och det blir ju inte precis bättre. Men, min poäng var att om man saknar någon så mycket så betyder den personen något, man är känslomässigt inblandad. Kasper, ju mer jag tänker på dig, desto mer saknar jag dig och desto mer inser jag hur mycket jag tycker om dig <3

Menmen! Idag var det Grammisgalan på TV4, grattis till alla Grammisvinnare. Och, Carolina Gynning är så SNYGG! Och hennes klänning hon hade ikväll, damn girl ;) Trots att jag är tjej hade jag inte bangat henne, ikke!





Igår var jag jättesugen på Taco, fast än att det inte var alls längesen jag åt det, i fredags närmare bestämt. Men, jag blev plötsligt jättesugen! Och, det sitter fortfarande kvar. Det kan bero på att det är så sjukt gott! Riktigt jäkla gott!

Nu har Malin börjat skolan igen så nu är det ganska tomt här hemma. Denna veckan jobbar mamma natt så hon sover ju till två, sen är hon iväg hela natten. Johan är hemma lite då och då, iochförsig är Evve också här hemma när Johan är det. Dessutom så åker Johan till Österrike på fredag och Malin lär väl vara med Robin hela helgen... Vad jag försöker komma fram till är att jag saknar min lillasyster, det var så kul att ha henne hemma ju. <3

Jag pratar med Emelia på msn nu, hon är för jäkla härlig! Vi pratar om hur sugna vi är på en kväll med oss och Mikaela, en äckligt flottig pizza och en bra rulle. Helst efterätt med även om vi vet att vi kommer vara äckligt mätta efter flottpizzan. Menmen, vi pratar också om att vi ska tatuera oss, jajjemen, det ska vi! Och exakt nu, bestämde vi att vi ska ha denna fantastiska kväll med flottig pizza och film på tisdag! :D:D:D Wieeeeee! Vi har dock inte pratat med Mikaela än, men vi hoppas att hon är ledig och sugen på en kväll med oss ;D

Äh, om man skulle titta på en gammal Beck-film? Javisst, en lysande ide.


Kasper, JAG SAKNAR DIG! <3

Puss, S

Kasper <3

Idag, dag tre av 2009, tänkte jag tillägna ett helt inlägg till Kasper.

Jag åkte dit igår, och efter en lagom promenad i kylan fick vi skjuts av hans pappa till deras hem. Vi kollade på film, åt godis och hade det mysigt. Han är verkligen kanon, på alla vis.

En liten touch känns i hela kroppen, En kram får mig att aldrig vilja släppa taget och en puss får mig att glömma allt annat och tappa andan. Bara att höra hans röst gör mig knäsvag. Varje gång jag ser honom blir jag alldeles varm inombords samtidigt som jag vill springa fram till honom och ge honom världens längsta kram och ge honom en kyss som varade i all evighet.

Att vakna upp och öppna ögon när det första jag ser är Kasper är en känsla man mår bra av. Eller att vakna av att han håller om mig och pussar på mig är bättre än en macka med banan och hamburgerdressing. Oslagbar känlsa.

Kasper är kanon och jag tycker väldigt mycket om honom <3



Puss på dig, jag saknar dig redan.

2009, dag 2. Sylvia är bäst <3

Redan den andra januari! Änsålänge har 2009 varit kanon!

Igår var jag på McDonalds i nästan tre timmar med Mårten, Sylvia och Pontus! Mycket trevligt! Sen sov Sylle hos mig! Efter film, mat, glass och chirre snackade vi i evigheter innan vi somnade, men vi hade ju en del att ta igen! idag fortsatte vi med vårt degande, dagen började precis som väntat, nämnligen ett fetto som hoppade på mig och sa "Buuuuumb, hahaha, vakna" Hon är gullig. Sen upptäckte vi att det luktade nybakat, och visst, mamma var i full gång att baka Kanelbullar, Pizzabullar och släta bullar, blev en och annan efter frullen ;b


En gammal bild från en dag i Bälinge sommaren 2007 ;b
Du är bäst Sylle och jag kommer sakna dig dödligt mycket när du är i Känguruland!


Var en runda i lägenheten innan och hämtade en massa post till Sylle och kollade läget och det såg ju fint ut minsann! :) Ska bli kanonkul att bo där i sommar igen med fettot! :) Kommer träffa henne imorn med, kul att ha henne hemma, men hon beger sig snart igen dock. Menmen.

Nu har jag nyss duschat, mamma skriker att det är mat, Tacos, MMMUUUUMS! Ska klä på mig nu tänkte jag, skulle träffat Fredde idag som för en gång skull är hemma han med, men han hör inte av sig? Mupp! :( Men, ska träffa Kasper sen - wieeeee! Kommer bli lika kanon som vanligt hoppas jag <3

Men, nu tjatar Malin med att det är mat, Elin & Fidde har också kommit för att äta, trevligt trevligt! Ska get dressed nu och äta!


Ses!


Puss

2008 blir 2009.

Nyårsafton igår. Trevligt!

Årets sista dag spenderades med Kasper till att börja med :) Senare kom Ellybell och hämtade mig, det bar iväg till Båstad. Middag och fest hos tvillingarna. Grillat och potatisgratäng, inte illa för att vara mitt i vintern! Sen toscapäron och glass till efterrätt, MMMMMUUUUUUMS!

Kvällen var trevlig, vid tolvslaget stod vi på stranden och kollade på alla raketer som skjöts upp, svinsnyggt! Sen skulle vi skjuta upp Robban och companys bomb, hahahahahaha! "Wow" ;)






Nu är det iallafall 2009, oh shit.
Skönt att 2008 är över, känns som att 2009 har mycket att ge.
Om ungefär en halvtimme kommer Sylvia, Mårten och Pontus hit, vi ska till McDonalds och catch up, kanonstart på året! ;) Sen ska Syllefettot sova här! Wiieeeee :D:D

Måste get dressed nu iallafall, inte läge att stå i handduk när dem kommer ;b

Kasper har en tjock vänsterhand, hahaha!
Saknar dig <3


Puss!

RSS 2.0