Söndagskväll.

Fredagens shoppingtur var lyckad minsann! Blev lite julklappar och lite annan shopping :)
Igår var det 45årsfest för Svampen, mycket trevligt minsann! Speciellt när jag vann bigtime över Elin i Dart; 7-2. Inte illa måste jag tillägga! :D

Idag, Söndag, började med kalas. Emils kusiner fyllde år så det blev fika med tårta och grejer! Sen en putteliten sväng inom Julskyltningen i Perstorp, mest för att det hör till. Sen hem, söndagschill & pizza :) Mys.

Nu är klockan snart 23 och jag är inte ett dugg trött som vanligt. Funderar på att jobba lite (har ju ett projekt som jag kan jobba med varsomhelst & närsomhelst) men vi får väl se. Går kanske upp tidigt imorgon istället? Brukar ju vakna och vara pigg när Emil går upp.

Hm.

Hoppas ni haft en trevlig helg iallafall! :D

Puss.


November, 27

Whoppidoo! Tisdagsnatten blev precis som väntat, sömnsnål. Onsdagen var en riktig skitdag, ni vet sånna dagar när precis ALLT går emot en? Jag hade pappas bil till båstad i tisdags, sov där och skulle sen köra och jobba i ondags. När jag nästan är framme så inser jag att jag har glömt mina egna bilnycklar i båstad. SERIÖST!? Det händer ju inte. När jag jobbade spillde Isabelle ut hela min kopp kaffe rakt ner i min väska. Under hela dagen tappade jag i princip allt jag höll i, gick in i allt som var i närheten. På kvällen skulle jag backa ut bilen längs en mur. Jag har backat där sjuhundra gånger förut utan problem men i onsdags givetvis, då backar jag in i murjäveln. Det knäckte nästan mig, då la jag mig på ratten för att hämta luft. Hade jag inte haft Emil vet jag inte vad jag hade gjort, utan honom hade Onsdagen aldrig blivit en bra dag.

Igårkväll hyrde vi film, "He's just not that into you". Johanna, Emils syster, varnade oss att den kan framkalla aggressioner och var rädd att jag skulle dumpa Emil efter filmen, hahaha. Men jag blev förvånad hur dålig filmen var, den framställde verkligen inte killar som svin utan tvärtom, att tjejer är psychos! Men, väldigt dålig film.
Dock hjälper det alltid om man iallafall får äta poppisar & dricka cola till :)



Nu måste jag get dressed och sånt, snart dags för shopping med Kenth! Blir CenterCyd :D Vi tänkte shoppa julklappar, wohoho :D

Förlåt btw för dålig uppdatering men igår när jag skrev så stängdes internet ner helt plötsligt och allt försvann, då sket jag i det.

Ha en kanonfredag!

Puss!

Nattgöra.

Ojojoj, snart mitt i natten! Wohohooo! Scrubs på TV, ska snart kolla på Grinchen, Emil jobbar så jag får ju sysselsätta mig med något skoj för sova kommer ju inte hända.. Kanske sen såsmåningom. Förhoppningsvis. Blir jobbigt att jobba imorgon annars kanske. Bara man får några timmar så kommer det ju gå KANON!

Änsålänge har jag sysselsatt mig med att hänga lite hos Henke och company, dvs Kasper, Erik och Henkes bror. Jag lånar Kaspers mobilladdare för jag glömde ju såklart min hos Emil. Och min telefon höll verkligen på att dö och det är INTE okej. Hur ska jag då kunna hålla min kära kille vaken? ;b
Hann tillochmed med en sväng hem till Eddie & Danne som hade lite partaj men jag blev inte så långvarig, Grinchen lockade! ;D



Vemfolket & Grinchen. Gotta LOVE it! <3


Imorgon är det tänkt att jag ska ta sprutan. Frågan är ju bara om det kommer hända eller inte. Jag vet inte om jag vill, på ett sätt verkar det riktigt dumt att inte ta den men på ett annat sätt känns det självklart att låta bli. Hm, blir en kluring tills imorn!

Nej, nu stänger snart sidan ner, ha en trevlig natt!


Puss!

Specialinlägg

Emil, jag älskar dig!

På riktigt och väldigt jättemycket.

Du gör varje minut värd att minnas, varje andetag värt att andas, varje steg värt att gå. Du är det bästa som hänt, någonsin.

PUSS! <3

Hej Tisdag!

Lördagens ölprovning var kanonkul! Alla blev nöjda och glada med en hel del god men också en del fruktansvärt vidrig öl! Well well, det är väl det som är poängen med ölprovning! Och jag hade rätt om min pappa, den äckligaste ölen jag drack kom ju såklart från pappa!

I söndags åkte jag till Sylle & Amanda i Lund, wohohooo! Först mat, Flygande Jacob, MY FAVOURITE! Sen marängswiss - fem av fem toasts, LÄTT! Sen var det ju dags för bio - NEW MOON! Fyförtusan vad BRA film! Ska kanske se den igen på fredag, haha ;b

När vi kom hem fikade vi en gång till, marängswiss! Och ännu mer film för Sylle & Mig ( Amanda var en trötter och gick och la sig) , först Vad kvinnor vill ha och sen Alvin and the Chipmunks Hahahaha, SUPERKUL! Mitt i alltihop blev det dessutom en omgång mat till, haha, KRÄNGE!

Efter att det varit natt en stund så gick vi upp, åt och kollade på HarryPotter and the halfblood prince . Harry Potter är minsann lite av vår grej :D

När klockan närmade sig tre var det superdags för mig att lämna lilla Sylle för att vara på möte i Perstorp kvart i fyra innan det var dags för "burkparty" hos Elin ;b

Idag är det jobb. Jäkla opepp jag var i morse. Var ju så mysigt att ligga där brevid Emil, varmt och skönt under täcket. Och dessutom veta att jag inte får se honom på jääääättelänge :( Typ i morgoneftermiddag. Det är mer än ett dygn. URGH.

Snart slutar jag iallafall, då ska jag ner till ridhuset med Feragamo. Sen då? 


Lilla Gamen :)


Puss!


Lördag!

Javisst är det dagen efter fredag och dagen innan söndag! Wohohoooo!

Har nyss dushat så jag sitter i Emils morgonrock och väntar på att håret ska självtorka lite innan jag börjar härja med det! Hans morgonrock är superduper, för stor och jättemjuk, PERFA!

Ikväll blir det ölprovning hos pappa! Ska faktiskt bli riktigt roligt, alla har köpt en massa konstig öl som alla ska tvingas dricka, känner jag min pappa rätt har han letat reda på de sorter han tyckte såg äckligast ut, haha! Att anlita Johan, min bror, som knappt dricker öl, att köpa öl var väl inte min bästa ide kanske! Haha, MEN, det blev ganska bra! Så bra att vi fick bege oss till Ängelholm för ytterligare ett besök på systemet innan idag. MENMEN, kommer bli great! Ikväll ska det dessutom drickas en massa Tequila, wohohoooo!

Innan vi ska till pappa ska vi hem till mamma så att Emil får se hennes nya hund, sne ska vi till Elin & Fidde för att bädda och sånt eftersom att vi antagligen inte kommer att vara så bra på det senare inatt.. Sen tänkte vi samåka med dem dessutom! :) Kusin Henke kommer också ikväll, kommer bli hur bra som helst detta! Att vi ska äta Flygande Jacob gör ju inte saken sämre? MUMS!

Som ni märker hoppas jag på en toppenkväll :D

Dags att bestämma vad som ska täcka skinnet ikväll!

Hörs!

November, 20

Solen skiner, äntligen!

Jag jobbar, i en halvtimme till iallafall! Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, ska hjälpa Agneta att visa sin häst ikväll och sen är det fredagskväll, hoppas på skojigheter!

Blev inget möte för mig & Tulle igår, inställt för att hon som skulle komma körde vilse? Hahaha! LUNGT! ;D Vi målade naglarna och åt mat & godis istället.

Jag var ju med mamma och hämtade hunden igår, lilla Ella. När jag såg henne på bild i måndags tänkte jag bara "men fyförtusan vilken ful hund".  Jag vet "åååhhh, alla valpar är så söta" NEJ. Hon var litelitePUTTELITE sötare i verkligheten men hon är krullig. Krulliga hundar är verkligen inte min grej. Sorry men så är det. Får väl hoppas att hon förblir mjuk åtminstonde så att man kan bulla med henne! :)

Hm,. jag undrar verkligen vad jag ska göra mellan två och halv sju? Jag ska vara hos pappa igen halv sju för vi ska köra med hästen strax innan sju så att vi är klara och framskrittade tills kunderna kommer. Så jag behöver en fyra-och-en-halvtimmes-aktivitet. HMM!? Promenera en långlång runda i skogen? Åh, jag hade velat rida. Fy vad jag saknar det, det rids ju tyvärr inte så mycket längre :( Svanskotan ni vet? Urgh.

Äh, jag kommer väl på något.


Fortfarande ont i magen. Urgh :(

 

Jag saknar min häst. <3

 

Puss!


puh.

Jag bara undrar, hur i helvete kan folk veta en massa saker? Saker man trodde att man hade lämnat åt det förflutna och hoppats på att de aldrig mer ska komma upp i en diskussion, saker man trodde att man lämnat bakom sig för gott. Nej, nog fan finns det någon jävla person som antagligen lever ett mycket tråkigt liv som engagerar sig till 100% åt att snoka i andra människors livshistoria. Inte nog med det inte, NEJ, man måste ju berätta det för hela världen sen också, jamenvisst! VARFÖR INTE!?
Jo, jag ska berätta varför man INTE ska göra det. En mycket enkel förklaring: FÖR ATT DET ÄR NON OF YOUR FUCKING BUISNESS. Därför helt enkelt.

Det behöver ju inte tvunget vara så att man skäms eller ångrar något som hänt tidigare, det kan ju helt enkelt bara vara så att det är VÄLDIGT onödigt vetande för vissa. Känns bara så himla onödigt.

Stay out för bövelens bövlar.

Suck. 
 
Nu ska jag iallafall iväg med mamma och hämta hennes nya hund!

Vi hörs.

Godmorgon!

Hoppas att alla är pigga och glada idag!

Själv sitter jag och dricker morgonkaffe och myser med MTV Breakfastclub efter att ha vaknat upp med världens bästa som nu kört och jobbat.

Perfekt morgon.

Snart är det även dags för mig att köra till jobbet! Har dock ont i magen som bara den och har knappt kunnat sova på hela natten. Dels pågrundav värk, it's that time of the month, urgh! Menmen! Ljuset i detta är att jag vet att det går över :)

Dock var det mestadels andra orsaker som höll mig vaken så gott som hela natten, puh.

Dags att get dressed, ha en fantastisk dag!

Puss.

höstrusk!

Hejsan hejsan! :)

Idag har jag verkligen legat i sängen läääänge och verkligen tänkt på hur skönt det är att ligga i sängen när det är sånthär höstrusk ute!

 Sen när jag tagit mig upp och satt mig för att kolla mejl ochsåvidare så kommer det in någon där nere och min tanke var givetvis att det var Emils mamma som kom men så hör jag att personen går upp för trappan och så är det EMIL! :D :D :D Mitt på dagen, helt oväntat! Han åt middag och jag frukost, mys. Sen var han ju tvungen att köra och jobba igen :( 

Onsdag idag, snart helg igen. Många helger framöver är redan planerade. Denna helgen blir det Ölprovning hos pappa på lördag, New Moon på söndag. Fredag ledig tror jag.  Nästa helg är det fest, alternativt utgång på fredagen, 45års-fest på lördagen och kanske kalas på söndag. Helgen efter det är det julbord med jobbet på fredagen. Busy Busy. Kommer bli GREAT! :D

Imorgon ska jag följa med mamma och hämta hennes nya hund och sen ska Tulle & jag på "möte", haha :D

Alla ni som blir depp av rusk och mörker: Bli inte det! Det finns så mycket man kan göra, så mycket roligt och gött man kan ha för sig! Utan dåligt samvete ;) Som att ligga länge i sängen, kolla på alla sina favoritfilmer & serier. Och Ann-Chatrin: Du kan ju kolla på Dirty Dancing hur mycket du vill nu när det regnar hela tiden!

Har man ett badkar kan man tända en massa ljus och bara ligga där med en massa skum och ha det superskönt! Har man en pojk/flickvän så går det hur bra som helst att bara ligga under täcket och lyssna hur regnet slår mot rutan och hur allt håller på att blåsa iväg.

Eller kan man göra som Kenth & Jag ska nästa vecka, shoppa! Eller också kan man göra som jag ska göra nu, åka hem till syster och baka & chilla :D


Lycka till med era höstruskaktiviteter!


Saknar dig <3


Puss!

åååhhhhhh !



Jag har världens bästa pojkvän! Tack Emil! :D:D <3<3<3

bildattack

Har varit dåligt med bilder på sistone!




Dagens.




Lilla söta Julia med alla smycken hon hittade i min väska :)



<3



Björn + Snigel = <3


Det får räcka för tillfället! Ska försöka klämma in bilder i inläggen istället ;) Haha.


Underbart

Jag är lycklig. 

Igår var jag hos familjen Brinkåker, underbart. Är det någonstans jag verkligen trivs så är det bannemej där, jag bara älskar den familjen - världsklass <3

Tulle & jag var på Gotteboet och köpte godis, Tulle shoppade loss minsann! Blev en jääääättestor godispåse! Hahahaha, om hon fick dåligt samvete? KANSKE! ;D

Idag är också en väldigt bra dag, det är nämnligen den 17de vilket betyder min & Emils dag och just idag är det vår tvåmånadersdag! :)

Varje minut med honom är speciell och fantastiskt underbar och varje ny minut jag tillbringar med honom blir ännu en av de bästa i mitt liv.

Tack för dessa två månaderna snygging, jag hoppas verkligen på mångamångamångamångamånga fler! Du är det bästa jag vet, bästa någonsin. Du är bäst i världen och precis som jag sa igår: Hade det funnits två världar hade du varit bäst i båda och finns det folk eller varelser på andra planeter är du fortfarande bäst. Oslagbar i mina ögon. Hoppas att du vet och förstår hur SJUUUUKT glad jag är att jag har dig. Puss <3

I morse när han skulle upp vid sex så var det som vanligt jag som piggast och när han hade åkt gick jag minsann upp för jag kunde verkligen inte somna om! Så upp & hoppa - morgonmys med Vakna med The Voice :D

Just nu sitter jag på jobbet i Ängelholm, ska snart sluta minsann!

Idag, för första gången på jääääättelänge, har jag klänning på mig! Om någon ville veta ;b

Dags att kila!

Ha en underbar Tisdag allihop!


Puss.

Update.

Hej alla nära & kära!

Nu var det jääääättelängesen igen, det vet man när Tulle börjar hysa agg ;) Haha.
Träffade tillochmed en söt läsare förra helgen som tyckte att det var dags! Och det är ju en hel vecka sen, SHAME ON ME.

Det har hänt mycket sen sist antar jag, Gurkas 20årsfest tillexempelt, riktigt trevligt att träffa en stor del av PGligan igen! Det har varit Fars Dag, Halloween och ännu mer fester hit och dit. Sen har det dessutom bivit riktig höst! Kallt hela dagarna och det är mörkt större delen av dygnet. Jag har dock inget emot mörkret men det finns ju många som blir helt depp bara för att det är tråkigt väder..

Igår var det röj hos Snigel <3. Började med en riktigt nice tjejkväll som sen blev fest med fler folk, tack som tusan för igår!

För övrigt så jobbar jag kvar på Dina Försäkringar och är fortfarande tillsammans med Emil :) Wohohooo!

Jag tänker hoppa över alla detaljer om vad som hänt för det blir bara rörigt då skulle jag tro. Hoppas att det är okej!

Jag hoppas att jag får träffa min saknade klump Sylle väldigt snart , fy bubblan vad jag saknar henne. Vi som brukade ses varje dag. Hade det hänt någor eller om det bara var allmänt panic at the disco så visste man att hon fanns där med sin mjuka donut och gjorde världen till en bättre plats. Nu, ses vi alltför sällan. MEN, vi jobbar på det! Sitter faktiskt och planerar en heldag just nu! :D <3

Snart dags för en "kränga-chips-och-godis-som-fan-kväll" med Tulle med! :D

Hörs snart igen, LOVAR!

Puss.

RSS 2.0