sweet dreams? Obviously not.

Ingenting verkar funka idag. Fick en idé som verkade bra innan, att gå och lägga mig så att det kunde bli en ny dag. Så fort jag la mig ner ville jag bara sätta mig upp igen men jag tvingade mig själv att ligga en stund för att ge sömnen en chans. Efter en stund lyckades jag tvinga mig själv till sömns men en kort stund senare vaknade jag med hjärtat i halsgropen och satte mig upp i världens fart!? Bad dream? SOMFAN.

Suck.

Pratade iallafall med Sylle nyss och nu blev det bestämt att vi ska kolla på Röglematchen på Lördag, hennes kompis från Ungern kommer dessutom på besök så vi får väl visa honom hur man kollar på hockey i Sverige ;) Kommer bli toppen! (Y)

Nightynight.

S.

Torsdag.

Dagen började med att jag vaknade. Vid tolv kom Fidde och hämtade mig så att jag kunde hämta min bil som stod hemma hos dem. Ringde Mormor, ringde pappa. Kollade så att mormor var hemma så att jag kunde hämta byrån som jag ska ha i lägenheten, kollade så att pappa hade tid att hjälpa mig. Mormor eller morfar ska ju inte behöva gå och trilla i trappan för att jag ska ha en byrå. Nej, så pappa fick rycka in :) Iväg, in med byrån, hem till mamma och hämta min TV, iväg till Båstad. Fick dock bära in allt själv men det var lungt, inga trappor här ju :) ÄNTLIGEN ordning på mitt rum! Såg verkligen förjävligt ut innan men nu är det tillochmed riktigt tjusigt!

Igår var jag och simmade, riktigt skönt att röra lite på sig! Simmade en kilometer minsann, sen en låååång bastning på det! Och det jobbiga är att jag inte blev sådär matt och slut i kroppen som man brukar vara. Suck, vart kommer all energi ifrån? Wellwell, jag gjorde iallafall ett försök att göra av med lite energi ;) Ska dessutom göra det till rutin att simma efter jobbet varje onsdag, när jag ändå är i Perstorp liksom :) Försökte dock få Elin till att gå med i Morgonugglorna igen, upp och träna 05,30 två dagar i veckan, svinskönt. Men, det var tyvärr inget hon nappade på.. Dock har jag inte gett upp ännu! :D

För övrigt är det en riktigt tråkig torsdag idag. Ruggigt väder, pissigt humör. Och jag vet inte ens varför.
Jag har en text sparad på min dator som jag fått av en vän. Jag vet inte varför men varje gång jag är på dåligt humör läser jag den, först blir jag ännu mer ledsen och arg på mig själv men sen blir jag glad över de fina orden. Sen ännu gladare för att jag har en så underbar människa som vän. Sen hoppas jag bara att han är gladare idag än han var för ett tag sen. Tack för att du finns <3

Just nu sitter jag i köket och har nyss lagat mat & ätit. Fikspinnar & Hamburgerdressing, världsgott <3 Har ni inte provat? DO IT.

Det verkar som att vi hamnar i Höglekardalen över jul i år igen! Var inte tänkt så men planerna är ändrade! EMil var sugen och han ville inte riktigt åka om inte jag åkte, haha, så jag fick ju följa med! Men, det kommer nog bli kul hoppas jag! Detta året med annat folk, nästan. Förra året var det Ida & Peter, Johan & Evelina, Elin & Fidde och Malin & Jag. Detta året är vi fler och årets liga består av Elin & Fidde, Helen & Björn, Fredde & Frida, Ola, Johan, Fabian +1 och Emil & Jag. Låter najs? Javisst!



Höglekardalen -08


Nu ska jag göra något annat, funkar inte att sitta här längre, måste göra något.

Vi hörs,
S.

Oktober, 21

Hejsanhoppsantjohej!

Onsdag och allt i slutet på Oktober. Kall och ruggig dag!

Helst av allt hade jag legat i sängen nerbullad med en massa täcken och kollat på en bra film eller gosat med någon söt. Eller ja, man kan ju kolla på film och gosa samtidigt :) Iallafall, det är verkligen inte det jag gör idag för jag jobbar och det är kallt här, jag har tjockistofflor på fötterna och dricker varm choklad men inget hjälper, URGH.

Som alla andra onsdagar var Elin också här idag en runda och red och greja men idag hade hon minsann vår galna kusin Erika med sig! Haha, kulkul!

Snart dags att röra på sig iallafall, knappt en timme kvar att jobba sen ska jag vara superduktig och simma! Sen basta :) Kommer bli supernice! Eller ja, skönt. Sen är man helt död när man har simmat, fattar inte varför man är så mycket tröttare när man har simmat en stund än när man tex har sprungit en mil? Inte för att jag brukar springa en mil men det har ju hänt!

I måndags kom Sylle och hämtade mig i Källna sen körde vi till Donken OFCOURSE ;) Sen hem till mitt blåa hus och sen en runda till Elin & Fidde. Innan vi lämnade Perstorpstrakterna hälsade vi på Jänibanäni en sväng :) Long Time No Seen <3

Flyinge var superduper btw! Tack som fan till Kusinvitamin Erika som gjorde helgen kanon! Kan ju sammanfatta med några ord. Glass. Polly. Melon. Röj. Och en massa hästar såklart! :D Husvagnshelg i oktober? Javisst! ;) <3

Nu ska jag göra ett sista ryck här, hoppas att ni får en toppendag!

Puss!


Sista kvarren innan heeeeeeelg!

Hej allesammans!

Sitter och jobbar sista kvarren nu sen är det HELG! Skulle egentligen varit ledig idag och sovit länge med Emil. MEN, IKKE! Barnen (Isabelle & Julia) är sjuka så Agneta var tvungen att vara hemma med dem idag och då fick jag ju hoppa in och jobba! Så det blev en annorlunda morgon minsann, jag gick upp medans Emil skulle sova lääääänge till, brukar vara tvärtom minsann! Hahaha.

När jag slutat ska jag köra hem till mami och duscha och fixa lite och sen bär det av mot Flyinge där jag och kusinvitamin Erika ska ligga i husvagn hela helgen och ha det GÖÖTT! Kanske lite kallt men skit i det ;) Hon skickade ett sms igår där det stod " Ta med dig mycket kläder för det är iskallt överallt förutom under täcket i husvagnen" Hahahahaha, och där tänker vi ju inte ligga hela helgen? IKKE!!!! RÖJ VAR DET HÄÄÄÄR :D

Ha en kanonhelg partypeople! ;D


Puss!


hejsanhoppsanhopp

Vilken fiiiiiiiiiiiiiiiiiin dag! Svinkallt imorse! Frost, is & minusgrader, javisst! Förutom att jag höll på att frysa häcken av mig när jag skulle köra till jobbet imorse så höll jag på att trilla innan jag ens kommit in i bilen! Det fanns en litenliten vattenpöl på gårdsplanen och givetvis hade den frösit till is och GIVETVIS var jag ju TVUNGEN att gå på den för att se om den höll eller mest bara gå på den för att det var längesen jag såg is? Hahah, ja, whatever, jag gick på den iallafall. Smart som jag är så skulle jag ju kasa runt lite och fattar inte att jag antagligen kommer att halka. Sjuuuukt nära att jag trillade , hahaha, hoppas att ingen såg mig för det såg nog väldigt roligt ut!

Butbut, nu sitter jag och jobbar iallafall, skojskoj!


Jag har inte haft något direkt turnummer innan vilket Sylle & jag kom fram till för ett tag sen. Alla som spelat lagsport och sånt har ju oftast sitt tröjnummer som turnummer men jag har ju inte sysslat med sånt! Haha, IKKE!
Men , jag tror att jag har hittat mitt turnummer nu. Eller, jag har två. 12 & 17. Får väl se vilket som ger mig mest tur helt enkelt!



PUUUUUUSS!




091010

"Every story has an ending. But in life, every end is just a new beginning."

Det är precis så det är, allt tar slut, förr eller senare. Men, efter varje slut kommer en början på något annat. Något nytt.

För ett tag sedan kändes det mesta hopplöst, som att uppförsbacken och allt jobbigt aldrig skulle ta slut, hur jag än gjorde så blev det inte bra, det var aldirg bra nog och jag räckte aldrig till. Hopplöst läge. En dag tog det slut, någon fantastisk kom och satte punkt för allt detta och gav mig en ny saga som bara är underbar. En ny saga att leva i, ett nytt nu att njuta av. Alla magiska känslor som finns nu kändes verkligen overkliga och out of reach innan. Du är underbar som får mig att känna såhär, du är bäst på alla sätt och vis och jag känner att jag verkligen hittat den bästa. Du är det bästa som hänt. 

Emil, you're it.  


Stort grattis till Filip som fyller 23 idag! Hoppas att du gillade vår fina sång inatt! :D


'cause I have i bad day.




Gårdagen var en bra dag men idag känner jag verkligen inte att jag orkar.

Började igår med att jobba i Ängelholm, färska jordgubbar & hallon på jobbet, riktigt smarrigt! Efter jobbet körde jag till stidsvig och hängde med Kenth & Jim, chill till max som vanligt i deras hus! och deras hund har växt, hon är inte lika mjuk längre men hon bullar nog till sig ska ni se! Superdupersöt ändån! Dem verkar dock vara väldigt trötta på henne men jag menar, jag tar henne gärna! LÄTT!

Rastlös som jag alltid är dög det ju knappast att sitta där och göra inget, mitt bästa förslag var givetvis kullerbyttsrace men det var ingen i familjen lat som nappade på det. När jag nämnde att jag var hungrig o´ch föreslog att vi skulle äta så väcktes intresset minsann! Chilla & äta är ju sånt dem gör ;b Hahaha. Så, vi tog min fina rallybil och hämtade Jossssshhhhhhh och begav oss till McDonalds! :D MUMS! Nu kan man tydligen bli megatjock med deras nya meny: "MEGAMENYN", javisst, TVÅ BigMac med mellan pommes och mellan läsk, shitmygod? Ofta? Hahahaha, menmen, OM man gillar det! OM man äter hamburgare. För min del blev det specialare som vanligt när jag ska äta något, haha. Pommes med chokladshake som dippa ;) Och en ChickenJr på det tack! MUMS!

Kenth gick loss med min mobil och skickade en massa sms till massa människor så ni som fick underliga sms av "mig" igår kan sluta tro att jag är superstörd, haha, det var Kenth som fick för sig att jag tror att hundar kommer ta över världen och sånt ;) Hahaha.

Senare åkte jag hem till Syster & Fidde, Elin var brun minsann efter en veckas semester med jobbet! När jag kom var Thobbe också där som hade köpt med sig fika, dock äckliga blåbärsmuffins men kaffe blev det iallafall! Dessutom lagade Syster & Fidde mat till mig sen - wohoooo! Natten spenderades på hotell Oderljunga, dvs hos mamma ;) Jobbar i Perstorp idag så det kändes sådär lönt att köra till Båstad igår..


Det var igår det.


Det har väl inte hänt något tråkigt precis idag men det är bara en sån dag idag - "jag känner inte för det"-dag, ni vet? När inget känns lockande, inget känns kul nog eller att inget man gör blir bra nog? Suck, jag hatar sånahär dagar men tyvärr kommer dem ju ibland. Jag försöker verkligen tänka don't worry be happy men det slår tillbaks direkt. Antar att jag undvikit allt jobbigt för länge nu och nu slår det tillbaks. Hoppas bara att det gåröver till imorn, är ju ledig och allt! Jobbigt att inte vara på topp då!

Äh, ingen idé att sitta här och förstöra eran dag med mitt pissiga humör. Hoppas att ni har en kanondag! :D

Hörs & sånt :)


S.

let's make it last forever.

Overkligt vad bra det känns. 


Emil, du är det bästa som har hänt, någonsin. Magiskt hur glad man kan vara!

<3


bra jobbat!

Får börja med att säga ett stolt och stort grattis till GuldstjärneChrille som verkar ha lyckats med att sluta snusa! Verkligen bra jobbat!

I fredags var det fredagsmys på hög nivå, bio <3
Igår var det kusinmys, vid åtta kom kusin till perstorp då jag hämtade henne efter att ha hämtat mat och sen begav vi oss hem till mamma där mormor & morfar var :) MYS <3 Helt plötsligt blev det strömavbrott, jättemörkt! SÅ det blev tända ljus och spel - fy tusan vad jag är dålig på 4-i-rad. Hur fan kan man vara dålig på det!? Känns sådär! Tack och lov var jag lite bättre på att spela kort :) Nöjd!

I fredags var dessutom Fidde & jag händiga som tusan och fixade med min bil! Jag tvättade den och bytte torkarblad, Fidde fixade med ljusknappen som glappade och bytte blinkersrelä, blev ju bra som tusan!
Min lila rallybil <3

Nu ska jag snart köra till Halmstad för att hämta Whittam som kommer dit med tåg, kanske får sällskap av Snygg-Danne, känns ju sådär motiverat att köra själv i detta vädret! Njaaae! Så om han hänger på blir han en räddare i kvällens storm! (Y)

Puss.

RSS 2.0