svacka.

Oj, vilken bloggsvacka jag har hamnat i. Har ju uppdaterat dåligt som tusan! Intebra intebra.

För övrigt är det minsann ingen svacka alls, tvärtom. Jag är så himla glad och faktiskt, det känns underbart att kunna skriva detta, Lycklig :) Det är så underbart.

Jag tänkte offentliggöra en big deal här idag, spännande spännande va? ;) Nämligen att jag inte längre är singel :D Inte för att jag tyckte att det var jobbigt eller på något vis led av att vara det, men allt är verkligen underbart just nu. Min kära POJKVÄN, shit, känns ju sjukt att skriva det, heter Emil :) Superduperbra! Dock tänker jag inte skriva så mycket om honom, kommer väl antagligen nämna honom då och då men inget som ska tjatas minsann. Finns anledningar till det också. Som jag inte heller kommer att skriva här. Men, nu vet ni iallafall hur det ligger till!

Just nu sitter jag på jobbet, har varit ganska stressigt idag, fram tills nu. Skönt att kunna luta sig tillbaka en stund innan det bär av på äventyr igen. Senare i eftermiddag KAAAAANSKE Sylle & A-A-Amaaaandaaaa kommer på besök, dem är på Ullared just nu och kikar kankse förbi innan dem kör hem till Lund! Hade varit kuuuuul!

Innan idag fick jag två biobiljetter av min pappa, SCHYYYYYSST! :D Himla gullig han :) Så får väl gå på bio snart, kanske borde ta och se den "nya" HP, har ju skullat göra det ett bra tag nu!

Nu ska jag ringa ett viktigt samtal minsann sen köra hem eller nåt.





Ha det!

S.

Uppdatering, woho!

Hej alla! Ledsen att det blivit en veckas mellanrum här nu, jag har verkligen mycket att berätta men jag tror inte att jag tar allt nu, sitter hemma hos Tulle så behöver ju inte sitta här i evigheter.

Vi fredagsmyser med en massa chips, dippa och godis. I mängder verkligen, hahaha. Superdupernice.

Jag tänkte iallafall berätta om Göteborg. Vi var ju i Gbg och kollade på Håkan förra helgen, MONSTERBRA! Herregud vad bra det var, magiskt! Det går inte att förklara, inga ord täcker glädjen och känslan, magi. Ni som inte sett honom live fattar nog inte hur jäkla bra det är! Sen är det klart en fördel om man gillar Håkan men jag tror nog att tillochmed ni som inte gillar honom hade älskat det :)

Det blev ju inte sämre för att vi hade kanonbra platser?! Nej, magiskt är mitt enda ord som ens är lite i närheten.

 

Tulle & Jag var på äventyr innan idag, bland annat på expert. Inne på expert stod det en kyl-och frys serie och på dörrarna stod det "Öppna mig", visst, vi öppnade dörren till kylen, guess what? Hahahah,. då stor det fyra och en halv tårta i kylen? WHAT!? Inga tallrikar eller skedar, nejnejnej, bara tårtor? Hahahhahaa.

 

Vi hamnade även i en skoaffär, yes, jag köpte ett par knähöga stövlar. Bara ett par lårhöga kvar sen är jag stennöjd!

 

Hängde med min kära nästkusin Emelie häromdagen, monsterkul att träffa henne, verkligen :D

 

Nu ska jag & Tulle fortsätta fredagsmysa :)

 

Hörs,

 

S.


Dimmhelvete.

När jag slutat igår gick jag ut en runda som slutade med att Johan & jag tog en tur med flotten, haha :D Pappa har ju byggt en damm och Johan har byggt en flotte så att man kan ta sig ut till ön som finns i mitten av dammen. Igår så tog vi oss en tur runt i den lilla dammen , Johan hade hittat en monsterlång pinne som vi kunde ha att staka oss fram med, gick kanon! Haha :D

Körde hem till mamma en sväng, chillade, körde till Båstad en runda, Malin behövde hämta lite grejer för hon ligger hemma hos mamma och är sjuk, feber och sånt :( Jag skulle inte till Båstad igår egentligen hade jag tänkt eftersom att jag jobbade i perstorp igår och gör det idag med, känns ju sådär lönt att köra till Båstad imellan bara för att liksom. Men, blev ju en runda iallafall, dock en ganska snabb en.

Idag började dagen verkligen kanon, tills jag gick upp och såg att det var MONSTERdimmigt ute. JAG HATAR DIMMA. Verkligen. Mer än allt annat i hela världen. Det var så sjukt dimmigt att man såg typ två meter framför bilen och det var pretty much it. Livrädd och trött på fanskapet så lyckades jag komma till jobbet ändå. Alltså, helt allvarligt, till vilken nytta ska dimman finnas där och vara lömsk och läskig? Precis, till ingen nytta alls. Suck.

Nu skiner solen iallafall, tack och lov.

Någon som har en smaskig idé på aktivitet idag? Ledig imorgon och allt :D På fredag ska jag dock gå upp tidigt som tusan, 07.00 går tåget från Hässleholm, varför de har bokat biljetterna så tidigt är inget jag vet, haha. Menmen, får väl röja loss i Götet hela dagen ^^ FIXAR VI!

"When you smile, I'm reaching for oxigen" Erik Hassle är kanon (Y)

S.


TIO I TVÅ

Jadå, tio i två! Hahahahaha, gammalt internskämt från PG-tiden ;D PG-tiden var verkligen nice, visst hade vi tunga perioder men jag måste nog säga att vi gjorde det bästa av det. Jag har så himla många minnen som jag antagligen aldrig kommer att glömma, som när hela skolan fick tag på mina & Sylles bubbelbadsbilder? Eller porrfesten, haha, när Ted & Lindén kom dit bara för att titta, hahaha ;b Typiskt dem? JA! Eller Julfesten som verkligen var great success med band och grejer, Silent Whispers för att vara exakt :) Det var också då Edvin & Pontus strippade somfan, dem stod där i kallingar och gick loss! GREAT SUCCESS ;D

Festen hemma hos Polly när vi tryckte in typ 40 pers i hennes minililla etta! När vi skulle spela in en film om att spara på miljön, klippet om samåkning, när vi lånade rektor Lennarts bil och pressade in oss, minns inte hur många vi var? Runt 15 kanske? Haha. PG-lanen precis innan julstädningen då det verkligen luktade skit på hela PG. Alla som varit med gick runt i mjukis och luktade skit, det låg matrester överallt, folk låg och sov i de mest konstiga ställningarna på de mest konstiga ställena. Sen var det dags för Pigor & Drängar, haha, kanon när hälften var sledna som tusan. Eller när Sylle & Jag hade krig och det slutade med att hon sprang för livet när jag beväpnade mig med en frusen brödlimpa ;D Hahahahahha!

Eller bara alla sjukt roliga citat som finns, en del värre än andra ;) Hahahaha, jag kan dö av garv.

Nu är klockan dags att stänga, hörs!


S.

Happyface

Tänk vad en enda liten människa kan göra med en. Att en människa kan spela så stor roll. Helt fantastiskt.
Vad jag försöker få fram är att jag är så himla glad att sånthär kan hända. <3

Kvällen igår räddades med kladdkaka och film, very niiice :) Ali G indahouse, hahahaha - WICKED ;D

Går bra att jobba, sen ska jag ut och härja en runda tänkte jag, bli lite varm av solen eller nåt.

Tisdag idag vilket innebär att helgen närmar sig vilket innebär HÅKAN HELLSTRÖM! :D:D:D Ingen som är sugen på att dra till Stockholm med mig och kolla på Paramore? Hade varit magiskt nice! Synd att Mikaela är i Australien annars hade hon lätt varit på, attans. Anyone? :D:D (A)

Snart är klockan två, pepppepp! :D





Rastlös? JADÅ!


S.

KAffe?

Då var man hemma och dagens måsten är slut. Har nyss kört Laholm till sin match i Skottorp och nu sitter jag hemma och ska fylla i några papper..

Väldigt märklig dag änsålänge, det har verkligen varit allt eller inget idag, imellanåt hände det verkligen ingenting på jobbet som ni kanske märkt, haha ;) Men så fort man fick något att göra eller skulle göra något då jäklar i det. Då ringer det och kommer fax som aldrig förr, hann ju för tusan knappt svara på det ena faxet förrän nästa kom, plus att det ringde nonstop verkligen när klockan blev ett! Haha, märkligt! Men det gick fint! :D Är det deta man kallar "kämpa in i det sista"? Hahaha, eller? ;b

Vet dock inte vad jag ska hitta på nu, kaffe någon?


S.

Latte :) OCH HÅKAN FÖR TUSAN!

Inte klokt vad tiden går undan idag! Redan tio i tolv!? Oh My G! Tjugo i tre ska jag hämta Malin på stationen och innan dess ska jag hem till mamma och hämta lite grejer. Klockan 16 måste jag vara i Båstad för då ska jag köra Laholm till sin match, jadå, I'm the taxidriver ^^

Undrar vad som händer ikväll? Något kul hoppas jag!

Pratade med Sylle nästan nyss och pratade lite om helgens utflykt, nämnligen Liseberg! Och inte för karusellernas skull, Nejnejnej, det är ju HÅKAN!!! WAWAWIWAA! Först tänkte vi att vi skulle åka tåg, Sylle fixade med tågbiljetter och sånt men sen kom vi på att vi är ju fyra, kanske fem, så då kunde vi ju köra bil upp istället? BRA IDÈ! Men, man kunde inte avboka tågbiljetterna tydligen så vi åker tåg, MEN, det går lika bra det! :D Slipper ju någon stackare köra och hålla sig nykter en fredag, haha ;) Kommer bli sjukt nice! Änsålänge är det Sylle, Amanda, Jenny och jag som ska dra! Kommer förhoppningsvis träffa Alice där uppe i götet också, hade varit kanoners! HÅKAN HELLSTRÖM <3

Solen skiner för fullt ute men jag sitter här inne med tjock kofta och raggsockar? Hum. Menmen, hoppas att det är lika varmt och skönt ute som det ser ut att vara! Sålänge värmer jag mig med en 5 av 5-latte som jag lyckades göra själv :D


MUMS!

S.

:) . <3




Kärlek <3


Inte konstigt att jag skrattar hela tiden, jag har ju tusentals fjärilar i magen som kittlas!

Fjärilar och sånt, ett ständigt leende - som påklistrat men väldigt äkta.

Jag är glaaaaaaaaaaaad :D Och nu fick ni ju tillochmed svar på varför jag skrattar alltid, haha ;)

Och rastlös är jag dessutom, som bara den. Så jag tänkte bjuda på några "hej-jag-har-alldeles-för-mycket-energi"-bilder!

ENJOY ;)







ja, ni ser ju själva.. Hahahaha, happyhappyhappyhappyhappyhappyface! :D

Skriver nog sen igen, kanske. YOU NEVER KNOW! Mohaha :D

Haha, hjälp, jag blir ju nästan rädd för mig själv, nu slutar jag skriva innan jag utsätter er för mer sånthär.

Måste bara säga att JAG SAKNAR ÅNGCENTRALEN! Undrar hur det går för Chrille som skulle sluta snusa!? Eller hur Tony har gjort med sin HDtatuering!? Jag har ju noll koll och det gillas INTE! NEJ! Torgny stöter jag ju kankse på lite ibland så jag får väl fråga honom :D

Vi hörs kärt folk! See you later aligator!!

Dumdudumpdudump, for a while crocodile!

Yeah.

Hahaha,

S.


Festlig Helg!

Hej Söndagskväll :)

Tid är verkligen underskattat. Man fattar inte hur fort den går och hur mycket man kan hinna med! Man måste lära sig att tiden väntar inte på en, klockan tickar inte långsammanre för att man har brottom. Faktum är att den håller precis samma hastighet alltid. Man måste också lära sig att man måste se till att varje sekund räknas, om inte för en själv så se till att den gör det för någon annan.


Torsdagen hos Sylle var verkligen kanon! Vi lagade mat - flygande Jacob <3 Trots att jag hade ätit det två dagar i rad innan jag åkte dit så smakade det sjukt bra! Senare åkte vi in till stan och kollade på bio, Inglorius Bastards. Sylles granne Oskar hade tipsat om den och vi säger bara TACK SOMFAN FÖR TIPSET! Verkligen sjukt bra film, typ sju av fem toasts, se den! Sen sov jag i Lund hos min gamla sambo :) Hon gick i skolan på fredagen men kom hem vid ett med Amanda som btw har klippt lugg - kanontjusigt! Vi körde en runda till City Gross, woho! Sen var det dags för mig att bege mig hemåt, på kvällen väntade festliga äventyr :)

Giannis fyllde 20 i lördags - GRATTIS! :D Så vi var ett gäng som drog ut i fredags för att fira! Förfest hos Evelina sen in till stan för röj! Runt på lite olika ställen, var på Steakhouse vid tolv där Giannis fick tomteblossdrink och grejer! :D Tack för en trevlig kväll, hoppas ni hade kul! Happy B-day Giannis :) <3



Gårdagen, Lördag blev minsann också bra! Var hos mamma ett tag, hos Elin & Fidde ett tag, Fidde har en ny bil hemma som jag nog ska köpa! En plommonlila Golf-Sport, med rallypedaler, wohooo! Haha ;b Vi får väl se, söt bil iallafall :) Klockan 15 var det dags för fotboll, Perstorp - Fjälkinge som slutade med vinst för Perstorp: 5-0 - härligt jobbat gubbar! Chill & Grill hos mamma sen, alltså ja, vi grillade faktiskt! Mumsmums var det minsann! Senare var det dags för fest igen, hem till Evelina en snabb runda, drack lite grogg och shotade lite för att komma igång ordentligt och sen begav vi oss till PSKs klubbstuga där gubbarna hade lagfest, haha, de visade film från träningslägret när vi kom, BRA TAJMING!? Nej. Hahaha, vi typ dog ;O Mycket trevligt var det ändån minsann sen bar det av till Björket. Tråkigt att det alltid ska bli bråk och att det finns omogna människor som dessutom är sjuka i huvudet. Suck. Partydödare innan vi ens hade kommit in på Björket. Sen var det sjukt lite folk där så det var inte heller någon hit, MEN, mer plats åt oss på dansgolvet! JADÅ, röj som bara den! :D

Elin var världsgullig och hämtade oss i Hässleholm sen, vid tre. Lagom runda att köra på nattkvisten ju. Men, inte var turen slut där inte, nejnejnej, ICKE! Elin & Jag fick åka en tur till Helsingborg också, wohooooo! Hahaha, roligt minsann, tur att man inte var jättefull för då är det ingen hit att åka bil minsann! Hemma vid fem ungefär , lagom!



Idag, Söndag, har varit chill. McDonalds <3 Nu är jag hemma i Båstad och ska ta en varm dusch och sen krypa ner med en bra film , imogon blir det jobb klockan 08,00 :D

Hörs!

S.

090910

Nyss var det måndag men nu är det snart helg? Herregud. Men, tiden går fort nar man har roligt! I måndags var jag på Maxi i Mellby med Whittam, Henke, Kasper och min kära man Eddie :) Såhär gick det till,


Hahaha, effektivt? ;b


Givetvis blev det ett besök på kära Donk efteråt! :D

I Tisdags jobbade jag i Ängelholm (Y) Onsdags jobbade jag i Perstorp, hem till Jänibanän en runda, hem till Mamsi en runda och sen till Kenth & Jim och bullade med deras nya hund - TOKSÖT! <3 Sen till Ängelholm en snabbis och sen hem :)

NU ska jag alldeles strax hämta Whittam, köra henne till stationen och sen kör jag till Lund för att hälsa på SylleBylle, LONG TIME NO SEEN! :( <3

Måste kila, men vi hörs :)

S.

Underbart

I've figured out that happiness equals you.

<3


Cypern (Y)

Hej bloggen och alla! Här kommer lite bilder från cypern som var riktigt nice! Verkligen skönt att komma bort, jobbigt att vara utan den tjocka flodhästen så länge men det är ju då man inser hur saker och ting egentligen ligger till.

Sol, bad & fest blev det iallafall en del! Hoppas ni har haft det nice här hemma med!

Enjoy the pics,



Julia på flyget




Snorkla (Y)


Fest (Y)


Julia & Isabelle testar mina brillor :b






en sväng i aya napa :)




Julia ville också snorkla!






Kramkalas med Bamse!


Pappa?


Pappa?

Det var alla som jag tänkte slänga upp här! Fler bilder finns på fejjan ^^

RSS 2.0