Människotyper.

Det finns flera olika typer av människor jag inte gillar, man kan inte tycka om alla sorters människor, det går bara inte. Hur mycket man än försöker se deras ljusa sidor så är det alltid allt det andra som har övertaget och bara i få av dessa olika typer har en eller max två egenskaper som går att tycka om. Tråkigt att det är så men det är så det är.

- Fjortisar: Sjukt störiga typer. Uppstoppade, dränkta i flera centimeter tjockt lager smink, kortkort mitt i vintern utan att ha något överhuvudtaget att visa upp, söndersolade eller dränkta i B-U-S. Fejk på alla vis och gör allt för att få uppmärksamhet. Jag kan inte se något positivt med dessa människor? Förutom att de förhoppningsvis växer upp en dag och fattar att hela fjortisgrejen som de tror är den coolaste ever är pinsam.

- Wannabe's: Att det går bra för andra och att de dessutom i vissa fall funkar som förebilder är inte samma sak som att man ska göra allt för att bli som dem för det är ju inte hur de ser ut som har tagit dem dit utan vad dem gjort för att ha kommit så långt. I vissa fall behöver det inte ens vara en känd person inblandad för det finns avundsjuka typer så att det blir över ändå. Det handlar om klädstil, sätt att prata, ord man använder, om man tatuerat något annorlunda osv - allt ska härmas. Ingen människa kommer att vara unik på utsidan snart eftersom att det kryllar av härmapor överallt. Visst, det är ju insidan som räknas och bla bla bla men man vill ju kunna se ut på "ett eget vis" också utan att möta flera stycken som "råkat tänka lika dant".

- Överklassnobbar som tror att de är bättre än alla andra: Det finns ingen anleding att tro att man är bättre än alla andra och ännu mindre anledning att se ner på andra för att de kanske inte har lika mycket pengar, inte alltid är först med det senaste, inte kör den snyggaste bilen eller bor i det fetaste huset. Det kan ju faktiskt vara så att alla inte bryr sig? Det är ju inte hur fet plånbok man har som räknas? Det är ju inte plånboken man är kompis med? Alla är inte superintresserade av mode, alla bryr sig inte om att ha en ny och skitsnygg bil - man kan ju klä sig snyggt ändå på sitt eget vis och en del ser kanske charmen hos en gammal och söt bil. Det behöver inte ens handla om pengar, en del anser sig vara bättre än alla andra ändå och jag vet inte vilket som är mest störigt, hela grejen "jag är störst, jag är bäst och jag är vackrast, alltså har jag rätt att se ner på andra" är patetisk och tragisk.

- Falska människor: Ingen vill vara med någon som är falsk, ingen kan lita på en människa som är falsk och ingen tycker om den som är falsk. Att ljuga, prata bakom ryggen, sprida rykten eller andra saker som innebär att man talar osanning eller att man i ena sekunden är bästis med någon och i andra sekunden snackas det skit eller så raggas det på någon annans pojk/flickvän är inget annat än lågt.

- Människor som liknar djur: En del människor liknar djur, hos vissa är det gulligt men i de flesta fall är det absolut ingen fördel. Om man dessutom är den typen av djur som är ute på jakt och dansar parningsdanser och gud vet vad så är man absolut inget gulligt djur. Nej, usch.

Ja, det var väl ungefär vad jag ville få ur mig för tillfället! ;D En del av er håller säkert med men några tycker säkert att fjortisar, wannabe's, överklassnobbar som tror att de är bättre än andra och människor som liknar djur är trevligt folk! Man får tycka och inga namn är nämnda så ingen kan ju ta åt sig och bli arg precis.

Vi hööööörs! :)

S.


Hissad flagga!

Konungens födelsedag, man får minsann gratulera! Ingela & jag har tillochmed hissat flaggan!

Valborg idag alltså? Skojskoj! Dagen började med att ett Indie-Popband skulle ha frukost som har sovit här inatt, en gammal vän till Johanna som har ett band "Sad Day for Puppets" är ute på turné. Himla härligt gäng stockholmare det där!

Sen tog jag tag i deklerationen, räknade, ändrade och skickade in, smidigt som tusan att man kan göra det på internet. Ikväll blir det fest, själv ska jag fira årets valborg i Stidsvig, spännande! Hoppas att det inte regnar när det är dags för brasan bara! Brasan är galet mysig så det hade ju sabbat som fan om man ska behöva bli blöt. Tror minsann att jag tar med mig ett paraply!

Have a nice rainy day! ;D

S.

Trevligheter på en tisdag

Klockan är strax efter ett på natten och jag har varit hemma i ca en timme efter att ha varit iväg på trevligheter. Började med att jag träffade Sylle & Kaddy strax efter fyra då de hade lämnat drogtest inför vår härliga sommar på Perstorp! Obligatorisk koll för alla som ska anställas även om det bara är för en kort tid men det funkar ju inte att ha en massa drugheads där bland maskiner, kemikalier och ibland höga höjder.

Supernice att träffa Sylle & Katt, även om det bara var en liten stund så hann jag njuta av varje sekund! Saknar ju er bollklumpar. Sen hängde jag en stund hemma hos Elin & Fidde, de skulle grilla och till det äta potatisgratäng och gissa hur många lökar de hade i den? TRE! Jag menar, OH MY G! Lika mycket lök som potatis för tusan! Haha, men, om man gillar lök ;)

Vid sju hämtade jag upp Tulle på badet sen körde vi hem till henne. Åt, gick och handlade glass & godis, pratade en massa och sen spelade vi Monopol Europa :) Helt plötsligt var klockan halv tolv och Tulle kände att det började bli dags att sova och då körde jag hem :) Emil jobbar natt så han är ju inte hemma.. Urgh. Menmen, han kommer väl hem såsmåningom :)

Imorgon ska jag hjälpa Emil att mecka, haha, kommer bli great! Innan idag var vi på CityGross och då lovade han att vi skulle äta tacos imorgon så jag hoppas verkligen på det! :D Tacos är ju helt galet gott! Och nu var det faktiskt jättelängesen vi åt det....... Alltså är det MINST SAGT DAGS! :D Wohoooo!

Nej, ha en trevlig natt :)



Söta Katt & Sylle på stranden förra sommaren <3



S.

Underbara dagar











Underbara dagar nu när våren har flyttat in på allvar! :) Emil lever lantliv och idag har jag varit på stranden hela eftermiddagen med bästaste kusinvitamin Erika! Först körde vi till Maxi och köpte lösgodis och dricka och sen till donken för att köpa mat. Erika köpte en STOR MILKSHAKE som var slut innan vi ens hunnit till stranden (typ fem minuter). HAHA. Omständigheterna tillåter det dock :)

Take care allihopa everybody,

S.

rubrik.

Idag är det ett av årets tolv bästa datum! Nämnligen den 17de och Emil & jag har varit tillsammans i 7 månader :) Hur det känns? Superenkel fråga, det känns helt fantastiskt underbart! Emil är bäst <3

I tisdags var jag hemma hos Malin för en MeanGirlsreunion men tyvärr saknades en. Vår söta lilla Gretchen Wieners som var sjuk - URGH! Men, Ellen var hemma från Holland och det var superkul att träffa henne! Vi grillade och till det hade vi gjort världens godaste sallad. Efter en stund av en mass prat om härliga minnen och annat som skett på sistone  åt vi marängswiss med jordgubbar i - MUMS! Blev en runda Monopol också, hade ju nästan glömt hur kul det var! Tack för en superhärlig kväll tjejer! (Och Ted, haha)

Igår kollade vi på "fotboll". Stidsvigs IF - Brunnby som slutade 1-4. Vi kom när det var ungeför tjugo minuter kvar , en alldeles lagom dos av division 6-fotboll ;D Nej, men det var bra jobbat!

Ikväll ska vi till Höör för att bowla och äta på Lucky Bowl! Det är kusinvitamin Erika & hennes kille Daniel som styrt upp det hela och det är en massa härligt folk som ska vara med - kommer bli suveränt skoj! Jag är dock skitkass på bowling.. MEN, kämpa kämpa!

Nu loggade min supersaknade Mikaela in på msn! Åhhhh, jag som verkligen inte har tid att sitta vid datorn. Hoppas hoppas att hon kommer hem snart. Hon har varit ute i världen och backpackat typ jättelänge nu. Så nu tycker jag att det är hög tid att hon kommer hem!

Måste get ready, ha eb trevlig lördag!

S.


jag älskar våren.

Äntligen är det vår och solen har äntligen gett upp ett alldeles för långt kurragömma, nu är den framme all day long! Härligt!

Idag har jag tvättat min söta bil, har tillochmed storstädat den med dammsugare och hela kittet så behåll brillorna på - den glänser! :D Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig för det är mycket roligare att ha en shiny bil om solen skiner ;)

I söndags var jag & Emil på väla och guess what? Jag hittade inte en enda grej som var värt att ta med mig hem, händer det ens? NEJ. Men jo, tydligen. Haha, jag blev faktiskt riktigt sur så i måndags körde jag på en ny shoppingtur som blev great success! :D Tänkte visa er vad som fick följa med hem! 

 en jättesöt t-shirt från Cubus

 en hoodie, riktigt babyrosa och mjuk, också från Cubus

 ett svart fodral med puffärmar, H&M

 en jeansskjorta (äntligen! den som jag beställt kommer inte) från Kappahl

 en perfekt sommarklänning till sommarens dans! JC

 en väska, perfekt storlek! Gina tricot

  snygga och supersköna skor från Skopunkten

  pumps, enkla men galet snygga! Även dessa från Skopunkten

 ett par sandaler, helt platta, med nitar och flätor - Skopunkten

Handlade även nya underkläder, två nya nagellack, ringar och en klädroller! Underkläderna får dock Emil ha för själv ;) Eller, det är ju mina men bara han får se ;) NI FATTAR! 

Det var min shoppingrunda! Nu ska jag se om Emil behöver hjälp med maten :) 

Take care, S.
 

April, 9

Idag är det fredag minsann! NICE.

Häromdagen var vi ute och gled i Emils snygga raggarbil (Y), köpte världens största påse ostbågar - 450 GRAM! Holy macarony! & öl - GOTT!

Igår var Emil & jag på bio och såg "The Bounty Hunter" en absolut sevärd film!



Idag är vi båda lediga och har solat, solen är ju framme så då behöver ju inte vi lysa upp dagarna med våra bleka nyllen. Ikväll blir det fest! Nästkusse Emelie fyller år så det ska givetvis firas :D

Nu blir det dusch innan det ska fixas med hår och grejer!

Hoppas att ni, precis som jag, ska ha en kanonkväll!

S.

Sjukhus och annat kul.

Ja, det har varit sjukhusbesök, läkare och ännu ett sjukhusbesök.

Jag har varit sjuk, blev superyr och fick sedan huvudvärk också, åkte till läkaren i Perstorp som tog en massa prover. Två dagar senare pratar jag med dem, inget fel. Det går såklart inte över utan blir tillochmed värre imellanåt. Veckan därpå åkte jag in akut för jag tyckte att nu fick det ju vara nog faktiskt, de tog nya prover men hittade inget fel, de gav mig en spruta i skinkan som skulle ta bort huvudvärken iallafall tillfälligt eftersom att värktabletter inte hade hjälpt. Dagen efter det, alltså en vecka efter att jag hade varit hos läkaren i Perstorp, ringer dem och säger "Oj, det var visst fel på dina prover." JAHA? Jävla klantarslen. Men, väldigt skönt att veta vad det är iallafall, jag har brist på lite grejer i kroppen men nu äter jag tabletter och dricker blutsaft som inte smakar alls gott.

Idag har jag gjort ännu ett sjukhusbesök men det var med min bror som har bränt handen så att den var full av blåsor.. Klant.

Annars har det inte hänt så mycket på sistone. :)



I fredags var det ju långfredag och allt men jag kände mig inte riktigt redo för röj.. Skakar jag på huvudet snurrar ju hela världen! Emil var dock ute och härjade och jag satt hemma och kollade film & åt muffins med hans föräldrar.

Jag har hamnat i en period där jag äter Kinderägg. Anledningen är inte bara att det är galet gott utan för att jag vill ha alla Happy Hippos! Jag har fyra nu, man får ju en Happy Hippo i varje 3-pack, dock har jag två av samma.. Menmen!

Igår fyllde Fidde 25 så vi käkade middag och hade minikalas, han och Elin ska ha stor fest i sommar istället, hon fyller 25 i september så det passar ju bra! Ikväll är det dags för kalas igen, mamma fyller 45 så det ska ju firas :D

Inte slutar det där, nejnejnej, imorgon är det kalas hos Tulle som har fyllt år!

Nu känns det som att detta inlägget är långt nog..

S.

RSS 2.0