Tänka sig.

Tänka sig att en människa kan röra om så mycket i huvudet på en. Att en enda människa kan sätta igång så många tankar. Att det finns människor som fortfarande tar sig tid & lägger ner energi på att göra saker för andra, att beröra någon annan med sina handlingar. 

Att veta att det finns någon som kämpar för att få dig att le, att det finns någon som inte vill något hellre än att du ska beröras och känna dig speciell. Någon som inte förväntar sig något tillbaks, någon som slänger sig ut från berget utan att veta vilken landning som väntar, någon som öppnar sitt hjärta vetandes att det kanske ligger i tusen bitar i nästa ögonblick. 

Så mycket, så lite, så rörande, så omtumlande. 

Flummigt, rörigt, kalla det vad ni vill - jag skriver bara det som måste ut, det som måste skrivas ner. 

S.

Hemliga nyheter.

Idag fick jag veta en superhemlig nyhet! Haha, givetvis kommer jag inte berätta vad det är för det är ju som sagt jättehemligt men jag tänkte bara retas lite ;) Ni får veta tids nog! Lite kul att veta en hemlis men när den är så rolig, spännande & sprillans nyhetig så är det lite störigt att inte få berätta för hela världen, MEN, I WONT! No way, nej, absolut inte & sånt! :) 

Retligt va? Vavavavavava? haha, rethumör, oh yes! 

S.

Vår julgran!

Här kommer äntligen en bild på vår fina julgran! 


Den är ganska liten i verkligheten men det syns ju inte så mycket på bilden kanske.. Jag tycker iallafall att den är jättefin med alla små julgranskulor, glitter, ljus, polkagriskäppar & chokladhjärtan! Tycker inte ni det? TÄNKTE VÄL DET ;) Haha, god jul! :)

varmt & skönt?

Jag vet inte hur det är med er men att jobba utomhus när det är 23 minusgrader ute är bannemej kallt! Jag älskar vintern, absolut och verkligen men jääääävlar vad kallt det var idag! Brrrrrr. 

I måndags var jag hos bästis Tulle, vi bytte julklappar och hade massa skoj! Alla andra år har vi väntat med att öppna tills julafton men i år kunde vi inte hålla oss plus att vi kom fram till att det är mycket roligare att öppna när man är tillsammans, så att man kan se den andres reaktion liksom :) Jag fick jättefina & jättestora muggar och polkagriste - tack så mycket bästis :) Jag har inte smakat polkagriste'et ännu men det luktar bautagott! 

Imorgon är det lille-julafton, oh my G. 

S.

Övertid!

Hej bloggen och alla kära läsare! Idag är det söndag och jag kör ett eftermiddagspass på jobbet, lite övertid skadar ju aldrig ;) Vi kollade nyss på handbollsfinalen, bra jobbat Sverige! Tycker absolut att vi ska vara nöjda med ett silver med tanke på att Norge är svinbra. Så jag säger som Holmer här på jobbet "Sverige vann silver" för det är ju lite galet att de kom till final liksom! :) Ha en fortsatt trevlig söndag! S.

Underbara jul

Nu har vi klätt vår gran min kille & jag, så fin den blev! Vi hittade ju en liten bebisgran när vi var ute och högg gran och tänkte att den ska vi ha ute hos oss! Nu har vi klätt den med med små kulor, chokladhjärtan, polkagriskäppar, ljus & glitter :) Lovar att lägga upp en bild när det funkar, funkade inte nyss så jag försöker igen senare :) 

S.

Tack för igår!

Igår var jag hos Lin på examensmiddag då hon har läst till undersköterska, grattis! Kom hem från jobbet, in i duschen sen till Svennis för att göra vid mig. Vid sju skulle vi vara där, tyvärr var det bara vi som var i tid så vi fick sitta där och hungra ihjäl tills de andra kom. Menmen, vi överlevde ju! Det blev mat, roliga spel och en massa annat kul! Tack för igår tjejer :)

what a day!

Vilken dag på jobbet! Alex & jag har bytt sand i ett sandfilter, ett företag som heter Rangsells sög ut all sand som var i, sen var det vår tur att hälla i ny. 2,2 ton - TVÅ KOMMA TVÅ TON, TVÅTUSENTVÅHUNDRA KILO - ny sand skulle i, i form av 25kilos-säckar, holy macarony vilka stjärnor vi är alltså! 

På tal om holy-macarony - jäklar vad det snöar! Och gud vad det har snöat hela dagen! Har ju kommit en halv meter typ om man avrundar lite uppåt ;) Jag gillar det! Älskar snö. Förutom när man ska köra bil då förstås, visst det är bra att folk kör i den hastigheten de känner sig trygga i men kom igen liksom, 30 på 90väg? Det är ju inte snö på heeeeela vägen.. Menmen, bättre det än att de kör som idioter som tror att de har koll.. 

Idag fick vi tårta på jobbet! Företaget skulle gratulera Ola som fyllde år förra veckan och det gjordes med tårta, ballonger, presenter & hurrande! 

S.

lillskrutten Kompis.

Häromdagen vägde vi vår lilla lillskruttdvärghamster Kompis på en hushållsvåg, gissa vad han väger!! 34 gram! TRETTIOFYRA GRAM!!!!! Snacka om lillskrutt ;) 

S.

Onsdag

Att vara tillbaka på Ångan är great, jag trivs faktiskt här! Idag bjöd de på julbord på Persgården tillochmed. Julmat är verkligen inte mitt bästa men det är trevligt att äta tillsammans ju. Min kära kollega har dock lite dålig koll på dagarna såhär i jultider, haha, vi åt tillsammans med en annan kille som heter Micke. 

Micke: Asså de har lagt julfesten den 23de!
Alex som ser väldigt frågande ut svarar: När är det? 

Hahahaha, DAGEN INNAN JULAFTON!!!!!!!! Bra koll Alex, bra koll. 

Idag har jag dessutom skadat min stackars lilla fot... Skulle cykla innan men då kallar Alex på radion så jag stannar för att svara då jag inte vill cykla samtidigt eftersom att det är svinhalt ute! När jag står stilla så trillar cykeln på mig! För helvete liksom. Trampan köttas ner i min sko typ så nu är där värsta bulan på min fot som gör ont och skon trycker på. Urgh. Otur. Menmen! Vi hänger inte läpp här för det, nejnejnej! För idag kom en snäll gubbe med en jättestor påse godis till oss - SMASKENS! 

S.

det har varit....

en bra helg. 

I fredags var det ju Idolfinal, hela familjen Andersson och alla som hör till (Nettan & jag, haha) samlades hemma hos Johanna i Ängelholm! Pizza, ost & godis. Tyckte faktiskt att det var en tråkig final, lam, inget ös. Bara jag som tyckte det? Att den var mesig jämfört med tidigare år? Eller så var det Johannas TV, haha. Dessutom var jag fortfarande lite sur för att Olle inte var med istället för Minnah. Tyckte att Olle var bäst i fredags så jag röstade på honom, tillbaka fick jag ett svar "Du kan inte längre rösta på denna deltagare", åh fan - precis som att jag skulle ha missat att han åkte ut liksom?! Tack för en trevlig fredagskväll iallafall :) Tur att Jay vann, Minnah hade varit en så himla ovärdig vinnare. 

Igår åkte jag och Malin till Väla, gud vad mycket folk som är ute och hetsshoppar - kan inte vara hälsosamt! Själv är jag så gott som klar med julklappshandlandet - hade tänkt att hitta en liten klapp till till min kille men sen så! :) Om man jämför med honom så är jag bautaklar då han inte har köpt en enda! Haha - ute i god tid liksom ;) 

Igårkväll blev det familjekväll, Robin & Nettan var här på middag sen blev det spel där vi spelade i par. Ingela & Uffe var ett lag, Robin & Nettan spelade tillsammans och Emil & jag. Först spelade vi "Så det kan låta", Emil & jag vann! Fast det var jämt! Sen spelade vi Alfapet, också i par, då kom vi sist men även där var det jämt! Skojskoj. Innan middagen var klar åkte Robin, Emil & jag iväg för att handla godis, vi kom tillbaka med ett paket glass, en påse chips & 1½ kilo godis - bra jobbat!!!! Vi avslutade med att ta en nattpromenad, haha. 

Idag var det dags att hugga julgran, Emil & jag körde hem till pappa för att hitta några fina granar. När vi kommer dit säger de "Lycka till, vi har inte hittat en endaste fin gran". Vi förstår inte var de har letat för vi körde därifrån med fyra jättefina granar! Det var lagom kul att gå runt med snö upp till knäna, skorna fulla med snö och fötter som jag för tillfället inte kände att jag hade men med tanke på resultatet så är jag nöjd ändå! Vi högg tillochmed en bebisgran som vi ska ha ute hos oss - myyyyys! Haha, söta lilla Julia gick runt och sjöng "en taggatråååååå, en taggatrååååååå" hahahaha!

Ha en trevlig söndagskväll, imorgon är det jobb som gäller! Fina fina Ångcentral ;) 

S.

WAWAWIWAAAAA

NU ska jag berätta för er varför jag var så GLAAAAAAAAD i fredags! Jo, för idag började jag jobba på Ångcentralen, Perstorp AB igen! Jörgen ringde i fredags och sa att jag skulle börja på onsdag (idag)! FETT BAUTAGLAD & ÖVERLYCKLIG SARA! 

Så nu är jag tillbaka där igen vilket känns svinbra! Känns skönt att ha ett "riktigt jobb" nu när vi ska flytta och allt! :) Var ju bara på skolan ibland och jobbade, inte varje dag även om det var ofta imellanåt så känns det ju inte som att det räcker i längden. Ett heltidsjobb är ju alltid bättre! 

Det kändes inte verkligt på något vis när Jörgen ringde och gav mig jobbet, att när jag precis börjat söka jobb så ringer han från Ångcentralen och säger att de vill att jag ska börja jobba där! FEEL THE FLOW liksom ;) Därför jag inte berättade det för er i fredags, plus att det alltid är kul med lite spänning ;) Haha. 

Idag var det alltså min "första dag" (har ju varit där så mycket förut så det är ju inte riktigt första.. ja ni fattar) och det gick kanon! Började med att jobba två timmars övertid, haha - oh yeah ;) LIA BRA ;) 

Fick ett härligt välkomnande! Egentligen var det för att Ola som bjussade på mat fyller 50 imorgon men det var ju verkligen passande & lägligt och framförallt BRA TAJMING, haha observera min stavning ;) 

Såhär såg det ut: 

INTE ILLA! Det var fantastiskt gott dessutom! Ola är en stjärna! 

S.

snögubbe!



Efter att jag hade hämtat Ella hos mamma & "inventerat" bland mina grejer så körde jag hem till pappa en sväng. Isabelle, Julia & jag byggde en mini-snögubbe som iallafall jag tycker blev jättesöt! 

S.

tjollahopp

Nu har jag kollar på helgens + dagens avsnitt av julkalendern på SVTPlay, jag tycker faktiskt att årets julkalender verkar bra änsålänge! Så tummen upp för Hotell Gyllene Knorren :) 

Mamma ringde innan och sa att hon kanske inte kunde komma och lämna Ella för att hon var tvungen att köra iväg med lillasyster Malin så nu ska jag köra och hämta henne istället. Det är bara bra kom jag på eftersom att jag ändå måste dit och se vad jag har för grejer som vi behöver när vi flyttar, vi har ju en del grejer sen Malin & jag bodde i Båstad som bara ligger på mitt gamla rum hos mamma nu till ingen nytta. Onödigt att köpa en massa nya grejer om man redan har liksom, så en liten inventering får göras idag! Ska faktiskt bli spännande att se vad som ligger där i lådorna, kommer säkert fram en massa roliga saker som man helt glömt bort :) 

I övermorgon får ni veta varför jag var så himla glaaaaaad i fredags ;) SPÄNNANDE VA? ;) Haha. 

Nu ska jag köra till mammas blåa hus! Haha, kommer ni ihåg barnprogrammet "Nalle har ett stort blått hus"? Det var tider det! ;) 

S.

hejsan hoppsan!

Nu ska jag berätta om min fantastiska gårdag. Fram tills vi skulle  åka på kalas vet ni ju redan. Vi åkte på kalas som var jättetrevligt! När vi hade fikat bestämde vi oss för att åka pulka! TJOHOOOO! Fanns en riktigt bra backe jättenära deras hus. Shit vad kul det var att åka pulka! Knappt längesen ju? JO! Jobbigt att gå upp för backen tusen gånger bara.. Sista åket resulterade i volter, haha ;) SÅNT SOM HÄNDER! 

När vi kom hem lagade Emil & jag mat då Ingela & Uffe skulle till Ängelholm och hämta en bil, det blev thaiinspirerad kycklinggryta med ris & sallad - smaskens! Sen bestämde vi oss för att basta så vi startade bastun och under tiden som den blev varm städade vi här hemma och vips så hade vi ett golv igen! TJOHO! Vi satte oss i bastun, drack vars en kall öl & rullade oss i snön som var sviiiiiinkallt! Men det hör ju till, visst? ;) 

Avslutningsvis kollade vi på söndagsfilm tillsammans med chips & popcorn - mys. 

Denna veckan är det mammas natt-vecka vilket innebär min & Emils Ella-vecka vilket innebär att Ella kommer hit idag :) 

Haha, inatt drömde jag att min bästaste vän Tulle tatuerade in en jättestor text i alla regnbågens färger - mitt på magen! Hahahahhaa - "snyggt" ;)

S.

Andra Advent

Igår var det lördag, Emil & jag var runt och kollade på möbler - vi ska ju flytta! Vet inte om jag berättat det innan? Iallafall, det ska vi! Den 15de januari :) Vi var i Ekeby igår, hittade en sängram som jag skitgärna vill ha! Den var jäääättefin :) 

Igårkväll var jag hemma hos Svennis, vi spelade spel & gjorde milkshake med hallon & blåbär - mums. Emil var på 20årsfest så jag hämtade honom när jag körde hem, ganska halt kan man ju säga! Det snöade ganska mycket så det var halt eftersom att plogbilarna inte hade hunnit ut ännu. Wellwell, hem kom vi iallafall. 

Idag var det upp i tid som gällde! Svennis var sugen på en shoppingrunda så strax innan tio kom hon och hämtade mig och vi har varit runt överallt känns det som, fram och tillbaka - överallt, haha ;) Snart är det dags för kalas! Emils kusiner har fyllt år och då måste man ju ha ett kalas :) Nu är det med andra ord hög tid för mig att byta om!

HÖRS!

S.

FREEEDAG!

Jajjemen! Fredag idag, började med att jobba till halv tolv sen åkte jag till Väla med Elin - vilka färgglada uppfriskningar hennes garderob fick! Själv köpte jag bara ett halsband & ett läppglas men jag är nöjd! 

Idag är det en bra dag! JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAAD! Anledningen för ni reda på nästa vecka. 

Ikväll blir det Idol & pizza - jag & Emil ska även ge oss på att baka en kaka, typ en kaka? Ja, efterrätt iallafall! :D 

Gotta go, 

S.

vilken härlig middag.

Kom nyss hem från kvällens avskedsmiddag för min underbara vän Giannis, vilken härlig kväll vi har haft! Så mycket skratt, jag skrattade så att jag grät, minnen & god mat! 

"när åkte ni imorgon?" som Ohlsson formulerade sig, haha - BRA SVENSKA! Halv två imorgon lämnar han vårt snöiga landskap för ännu mera snö :) 

Vad jag egentligen vill säga är LYCKA TILL GIANNIS & take care där uppe bland snön & alla som försöker lura ut dig i skogen, haha. 

S.

busy day!

Nu är jag hemma från jobbet och ska snart iväg igen, kvällsplanerna är nämligen avskedsmiddag för Giannis som ska till Österrike i hundra år! Ska vara där klockan sju, alltså om lite mindre än två timmar så det är väl inte stressigt precis, skönt att hinna andas lite, har varit omgiven av en massa livliga barn hela dagen! 

Emil är inte hemma, han är hos sin morfar och jagar och lär knappast komma hem innan jag ska dra igen - urgh. Nu ska jag börja fundera på vad jag ska ha på mig eftersom att det brukar ta sin lilla tid.. Det kvittar om jag ska på släktmiddag, på fin fest, fika med en vän eller om jag ska till jobbet - alltid beslutsångest! Suck. Menmen, antar att det är bättre än att bara dra på sig vad som helst.. 

See you later alligator (; 

S.

stenhård rumpa? oh yes

Vilken härlig träning! Jobbig, men härlig! Precis vad jag behövde efter denna dag. Min rumpa kommer vara stenhård om vi ska fortsätta såhär, haha! Att springa med höga knän på en tjockmatta är bannemej bra för rumpan! Och benen, och allt annat ;) Så tummen upp för tjockmattan! Även om den är svinjobbig och man tror att den kommer bli ens död när man står där men efteråt känns det gooooooood! 

Nu är det dags att börja tänka på att krypa ner, imorgonbitti är det nya tag i bassängen som gäller innan jobb! Har även kvällsaktiviteter inplanerade så imorgon kommer bli en låååång dag - härligt! 

Have a nice night, 

S.

julmusik.

Jag tycker att det är så himla löjligt när alla kändisar gör sin "egen julskiva" när de i själva verket bara sjunger de låtar som redan finns. Som redan är sjungna av tusen andra sångare & sångerskor, som redan har spelats miljontals gånger. De släpper tillochmed en ny varje år, med i stort sätt samma låtar. När de däremot gör egna jullåtar, då kan de komma och säga att de gjort sin egen jullåt eller julskiva för det finns faktiskt de som gör det bra dessutom. Amanda Jenssen tillexempelt.


underbara vinter

Lovade att visa er bilder på min fina adventsljusstake ju! Här kommer den plus lite andra härliga vinterbilder. 



Istället för siffror satte jag hjärtan på ljusen, ett hjärta till första advent, två hjärtan till andra advent osv. 


Igår var det julklappsinslagning hela kvällen!  Sötaste julklapparna ever eller? ;) 


Vi har hängt en talgboll i balkongräcket och den är poppis! 

S.

Första december

Hej! 

Ullared var superduper! Handlade inte så mycket till mig själv men hittade en del julklappar! Till mig själv hittade jag bland annat en jättefin morgonrock, termotights, spel, en kjol och lite spel. Några grejer till och så en massa julklappar! En lyckad sväng med andra ord :) Gick lite i outlet-butikerna med och hittade lite saker till, till exempelt jättesöta cupcake-"burkar"! Jäääättefina! Tack för denna härliga utflykt tjejer! 

Igår jobbade jag till att börja med sen åkte vi till Isabelles fritids på familjefika! 

Idag är jag ledig, har inget att göra, har faktiskt lite tråkigt. 

Ikväll är det träning som gäller, ska bli skönt. 

S.

RSS 2.0