jag längtar efter min underbara pojkvän.

Idag har jag jobbat hemifrån, började dagen med att kolla hockeyn. Pinsamt vad uselt det gick för Tre Kronor. Menmen, alla kan inte vinna lika stort som jag :)

Sen var jag i Ängelhom en runda och nyss så diskade jag.  Ja, Emil jobbar länge "/ Hade han haft normala arbetstider och varit hemma någorlunda tidigt hade vi gått på bio ikväll, MEN, det får bli en annan dag. Nu sitter jag och bara längtar tills han kommer hem så att jag kan krama honom och ha pusskalas.

Igår var Robin & Nettan här och åt middag, trevligt och framförallt jättegott - Ingela hade lagat lax med kokt potatis och stuvad spenat - MUMS!

Egentligen är jag ledig på fredagar men inte imorgon såklart när Emil också är ledig, nejnejnej. Men, dock ska jag bara jobba till klockan 12 så vi får hoppas att vi kan hitta på något kul innan det är dags för fest. Ett förslag är att vi ska åka och bada men vi får se om vi hinner. Hade jag fått välja hade vi tagit flyget istället för bilen för att åka och bada - i havet vid en fin strand och jättemånga plusgrader.

Nu ska jag sätta igång en film tror jag. Eller sätta igång musik och städa lite? Hm, we'll see. Lär väl tyvärr dröja en timme eller två innan Emil kommer hem..

Urgh.

Ge mig sommar med korta shorts & bara ben


Helt klart min nya favorittröja inför lite varmare dagar. Sommarkänsla - check!

great success med fest, kalas & andra festligheter

Jims 18årsfest var great, han fick en massa skit haha men det är väl det som är meningen när man fyller 18 ;b Jag & Alexandra var på Väla på dagen och fixade lite, Jim han fick ett piratkit, ett Happy Meal-hus fyllt med grejer, några gratistidnngar från BR och ett fullt kaffekort på Donk. Haha - GREAT. Den huvudsakliga presenten från Emil, mig, Pof & Bea var en biljett till AC/DC i sommar som han blev fett glad för. Great success.

Igårmorse var min kille inte den piggatse i världen och klockan tolv var det skitkul att säga "Eeeeeeeemiil, vi ska köra om en och en halv timme" Hahahaahah! Farmor fyllde ju år i veckan och hade sitt kalas igår. Men, det gick bra. En dusch och lite freshin' up sen var vi redo för kalas :) Helt galet mycket kakor som vanligt sen tårta & godis på det - oh yes.

Det är fortfarande massor med snö ute och den ska tydligen ligga kvar tills april, WTF? Lagom sugen på det faktiskt. Om bara solen hade kikat fram hade dagarna åtminstonde varit fina men ikke. Nejnejnej, grått it is. Suck. En tripp till värmen hade aldrig någonsin suttit bättre än nu. Take me away PLEASE.



En styck skjorta fick följa med mig hem från Väla :) Carlings - high five.



yesyesyes

Oh yes, jag är uppe och ska snart iväg. Ska först hämta upp Alexandra sen ska vi do some shopping för ikväll är det feeeeest! :D Wohohohoooo!

Ska bara klä på mig och fixa mitt face sen är jag redo att bege mig :)

HA DEE! ;D

no need for worries - I'm just fine.

 



"Alltså.. Barnen i tredje världen svälter,
dem har knappt vatten och inga bostäder..
Man kan få sand i byxorna..
Jag vet! Men jag saknar dig faktiskt jättemycket nu.
Det är nog lite värre <3"


Väldigt högt upp i min topp10  för fina sms. Just slipped my mind.


tänk att man kan göra sin farmor så himla glad genom att bara dyka upp och säga grattis på hennes födelsedag :)

Efter jobbet igår körde jag och fixade allt som skulle fixas, jobbärenden och blomma till farmor. Hon blev jätteglad när jag kom för hon hade ju ingen aning, jag hade ju inte sagt att jag skulle komma såklart ;b

När jag kom så hade hon redan två besökare och gissa om jag tajmade mitt besök perfa eller? Som fan, det var fika-dags :D Farmor bakar alltid minst sju sorters kakor och dessutom tårta och hon är väldigt noga med att man äter ordentligt. Kaffe, kaka & tårta - superdupermätt sen ju! När man pausar lite från ätandet för att man är så mätt att man knappt orkar röra sig, då säger hon "ta nu mer! Kaffe?" Haha, ÅH! Söta farmor :) 

Idag jobbar jag, i två och en halv timme till iallafall, ganska lungt idag. 

Vad som verkligen inte är lungt är att det typ är stormvarning, ska blåsa som tusan sen idag, INTE LUNGT. Tänk på alla stackare som kör lastbil tillexempelt, hur roligt kan det vara när det typ stormar ute? Jag sitter iallafall inomhus, änsålänge. Har lånat en tröja av pappa som är jättestor och mysig :) 

Haha, när jag kom imorse var jag nästan  rädd för att gå in i huset. För det första är trappan så gott som täckt av is och på översta trappsteget är det så tjockt att dörren tar i när man öppnar den (det droppar ju från taket) så man kan trilla utan att ha speciellt mycket otur. För det andra så hänger det riktigt feta istappar precis ovanför dörren och exakt vem vill ha en sån i huvudet? Hmmm, inte jag iallafall. Haha,. men jag sa till pappa att om han inte ville riskera ett jack i huvudet varje gång han gick in eller ut så fick han nog ordna det ;) Såååå, nu är istapparna borta och han har hackat bort isen & grusat trappan :) WELL DONE PAPI :D  


Hemligt uppdrag pågång ;)

Whoppi!

Som jag fixar och grejar ;b Kommer bli GREAT. Om det nu går som jag vill. Har iallafall bett om den hjälp jag behöver för att denna superduperliga grejen ska bli superb! Haha, ingen som fattar vad jag menar va? Men, nästan vem som helst får veta, om man bara frågar snällt. Kan dock inte skriva det offentligt för då kan den personen som inte får veta det se och DÅ är det inge kul alls längre..

Idag har jag & Alexandra namnsdag :D Woho, grattis till oss! Jag heter faktiskt Alexandra i andranamn så kanske lite mindre grattis till mig men ack ett grattis :)

Idag fyller min söta farmor år - GRATTIS!

Idag är det fem månader sen Emil & jag blev tillsammans - WAWAWIWAAA!!!! Oh my G vad glad jag är! Inte bara idag utan alla dagar med honom. Jag är så himla käääääääääääär :) Hoppas att det blir pusskalas sen!

När jag slutat ska jag dock göra lite ärenden först som det så fint heter. Ska hämta lite grejer på Jim's (kontorsgrejer typ - till jobbet), tänkte köpa en fin liten blomma och hälsa på farmor men sen ska jag straight home to my LOVELY boyfriend.



<3 S


Love is a beautiful thing if you've find right person to share it with. Well, I have.

Hejsan hoppsan falleralleraaaa, när jag skriver ett inlägg ska varenda läsare vara glaaaaa' ;b Hahahahahhaa!

Nå, Alla Hjärtans Dag alltså? Roligt hur många åsikter det finns om denna dag, en del tycker att det är en dag sänd från helvetet, andra en dag som bara är till för att gynna affärerna och andra tycker att det är en fantastisk dag. De som tycker att den är fantastisk har haft en kanondag med mys & eventuell uppvaktning. De andra firar inte denna dag eller också tycker dem att det är en superdålig dag bara för att dem inte har någon att fira den med. Det är verkligen ingen anledning att se ner på alla lyckliga själar som faktiskt upplever en härlig dag fylld med kärlek.


Emil & jag firade alla hjärtans dag på Erikslund, jag fick ju det i julklapp men jag tyckte att det var ett kanontillfälle att tajma det med alla hjärtans dag så vi åkte dit i lördags då dem hade fixat med rosor, choklad, frukt och mousserat rosévin på rummet - mys! Vi tog en runda på spaet innan det var dags för middag. Jacuzzi. bastu & relax passade alldeles utmärkt. Massa massa massa mys och sen var det dags för frukost som vi hade beställt klockan halv elva och visst, då knackade det på dörren och en fullproppad vagn kördes in på rummet :) Resten av dagen tillbringade vi i spaet, tog det lungt och hade det gött. Vid tretiden åkte vi hem då Emil fick sin överraskning - en stor pimpad ros med en nalle, choklad och ett kort som det stod gulliga saker i. Han blev tillochmed glad :) Vid sextiden åkte vi till Elin & Fidde och åt taco - mums! 

Nettan har träffat Kompis och guess what, hon tycker inte att han är söt?! Han är ju världens sötaste dvärghamster! Världens mest bortskämda med dessutom, han har fått ett sandbad, en boll att springa runt i huset i, en "matstång" som hänger i taket på andra våningen sen har han ju redan världens coolaste place ;)  Men söt är han ABSOLUT.

Den 16de februari var/är det Syllebylles Bday, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!! <3 See you soon.
Den 17de februari har jag varit Emils flickvän i FEM MÅNADER. Oh my G. Jag är lyckligast i världen. Emil är bäst i världen. Tillsammans är vi det mest underbara jag någonsin varit med om. Jag älskar Emil, superduperbautamegajättemonsterbigtimemycket.





S.

Underbara natt.

I ett av stallen här hos pappa finns det typ en lägenhet , kök & badrum där nere och ett stort rum på ovanvåningen där det finns sängar, en soffa, garderob, bord & stolar. Där har Emil & jag sovit inatt :D Han är ledig idag och jag jobbar ju ändå här så det gick ju bra. Innan jag körde hem igår startade jag värmefläkten, bäddade och städade så att allt skulle vara varmt och klart när vi kom. Påvägen hit igår stannade vi på statoil och köpte godis & läsk, körde inom mamma för att hämta extra kudde & ett extra täcke så att jag skulle slippa frysa íhjäl eftersom att Emil alltid snor täcket. Mamma kom med den fiffiga idén att vi skulle göra varm oboy och ta med oss i termos - superbra idé :)

När vi kom till pappa tyckte han dock att det var dags för kladdkaka & kaffe, visst. Kan vara därför godispåsen är så gott som full fortfarande! Om inte Emil käkat den till frulle nu det vill säga ;b

Vi tog med oss en dator ut så att vi kunde kolla på film (Y)

Jag sov jättegott, eller, bra. Verkligen, sov inte alls länge för vi somnade ganska sent och jag vaknade halv sex men när jag vaknade kände jag mig helt utvilad - wierd!

Butbut, jag är pigg som tusan och DET är gött.

Funderar på att göra frulle till Emil och gå ut med den :) Skickade ett sms innan när pappa & jag skulle äta frulle men han vaknade nog inte, haha.

Har ni ett stall med "lägenhet" - sov i den. Det är som att tälta, fast inomhus. Typ ;) Fem av fem toasts iallafall! TUMMEN UPP!

<3


:)

Äntligen börjar förkylningen släppa så att man slipper snörvlandet.

Något stort har hänt, min pappa har skaffat facebook.

Hahahahahaha , jajjemen, ni läste rätt - PAPPA har helt enkelt fallit för grupptrycket. För bara några veckor sedan sa jag till honom att han borde gå med så att han kan hålla koll på allt skvaller men ikke, nejnejnej, facebook var ju ute. Helt och hållet ute - twitter var ju det nya. Haha, min teori är att vi andra har ju inte twitter alltså har han ingen som kan lära honom.

Kompis <3

Här är mitt & Emils barn :) Han är vit, tjock, världssöt och heter Kompis.




<3

HAHA ;)

Haha, kollade igenom mobilen och kom på att jag inte lagt upp bilderna sen när Sylle & jag fikade och bytte julklappar i Hässleholm för ett tag sen. Servettbilderna är lite av ett internskämt men grattis till er som fattar! Haha, hoppas att ni andra kan roa er lite åt bilderna ändå! ;b







Haha, Syllebylle, du fattar ju iallafall ;) HAHAHAHA, dör ihjäl lite av skratt just nu!
och btw, imissyoubigtime.


S.


Underbara vinterbilder & söta barn






Hej och sånt.

Blir snart tokig på blogg.se, det går inte att uppdatera? Den bara skickar mig till startsidan? Wierdo.

Häromdagen var det strålade sol och årets hittills vackraste dag men sen dess har det mest varit grått? Tur att snön ligger kvar så att vi får lite ljus iallafall. Emil har smittat ner mig med en monsterförkylning men Isabelle & Julia hade feber igår så Agneta fick ju vara hemma och ta hand om dem igår och är det idag med så jag sitter och jobbar och önskar att jag var lite varm. Jag fryser och blir snart rädd för mig själv, har jättetjocka strumpor, raggsockar OCH ullinneskor på fötterna. Legging, jeans OCH en filt på benen. Linne, långärmad tröja, jättetjock tjocktröja OCH en filt runt mig på överkroppen. Men, jag fryser alltså?

Helgen var fullspeckad! I fredags fyllde Ingela 50 år och det började redan på morgonen, hennes syster med  familj kom med frukost på morgonen - jordgubbar, frallor och hela kittet! Sen hade vi lite paus, Emil jobbade så Johanna & Jag fick jobbet som kökspersonal hela dagen ;D Vid två skulle det hela dra igång igen så då fick man ju vara redo och sen höll det på hela dagen men rackarns vad trevligt det var! Hoppas att Ingela är nöjd med sin mitt-i-livet-dag :)

I lördags började vi med att äta leftovers till frulle, mumsmums. Dirr efter det slog vi till på lite tårta, visst! Varför inte? ;b Helt plötsligt fick Emil för sig att vi skulle dra till Väla för att köpa  en radiostyrd helikopter så visst, brumbrum och iväg med min söta rallybil :)  När vi kommer in på Väla får Emil syn på djuraffären och han har ju tjatat ett tag nu om att han vill ha en dvärghamster men på sistone har det verkat som att han lagt ner. Ikke. Efter en sväng på Väla, en tur på Familia och en runda till Troedsberga var vi äntligen påväg hemåt igen med Två radiostyrda helikoptrar (Helikopterkrig - wohoooooo! (; ), världens sötaste dvärghamster och en allt man kan tänkas behöva för att den lilla rackaren ska trivas :) Vi hade ju en bur ståendes hos pappa så vi fick ju hämta den innan vi körde hem. Han heter Kompis och är helt galet söt.

Efter våra äventyr var det dags att göra sig redo för kvällens äventyr - nämnligen Buddy Holly som vi fick i julklapp av Ingela & Uffe. Hela familjen Andersson plus respektive var med, superhärligt att Nettan också var med! :) Buddy Holly var kanon, Johanna satt och dreglade över Brolle under så gott som hela föreställningen men visst, dem ska ju ändå gifta sig ;) Haha.

Söndagen bjöd på kalas hos Gudmor Cia som fyllde år! Tack för det, jättekul att träffa er alla!

Känns som att inlägget är väldigt långt nu? Haha, japp.

Back to work,


S.

en del får sin andra chans, andra får sin elfte men till vilken nytta?

"Second chances they don't ever matter, people never change."

Är det så? Det sägs att alla förtjänar en andra chans. Det sägs att ingen är sämre än att de kan göra bättre. Man har hört det så himla många gånger, folk lovar att göra bättre, att göra annorlunda, att förändras - om de bara får en andra chans. Genom att ge någon en andra chans ger man någon hopp om att kunna läka såren de redan gjort. Genom att ge någon en andra chans ger man denna någon chansen att göra såren ännu djupare.

Tiden läker alla sår? Läker och läker. Ett ärr är väl en form av läkning antar jag. Ett ärr får man när ett sår inte får läka ifred, när det rivs upp - om och om igen. Eller om det är för djupt för att läkas helt, utan att lämna spår - det vi kallar ärr. Ett ärr försvinner aldrig, det kommer alltid finnas kvar, det kommer alltid påminna oss om vårt förflutna.

Vissa tar väl vara på sin andra chans , väldigt väldigt få håller sitt löfte om att göra bättre för sig.
Många får alldeles för många chanser, gång på gång bevisar dem att förändring inte kommer ske.

Tyvärr har nog Hayley & gänget rätt - people never change.

Jag har fått mitt livs chans och jag försöker göra mitt bästa för att ta så väl vara på den jag bara kan för jag räknar inte med en andra chans om jag av någon sjukt dum och oigenomtänkt anledning skulle sabba denna. Emil, du är utan tvekan det bästa som hänt mig, du är absolut den enda för mig & jag älskar dig - mer än vad som kan uttryckas i ord. <3

Cause God it just feels so, it just feels so good.

"I watched his wildest dreams come true
Not one of them involving you
Just watch my wildest dreams come true"





RSS 2.0