Hej dator och blogg!

Jag har inte suttit vid en dator sen i söndagsnatt på jobbet, känns bra att man inte är en datornörd! Igår var det ju galet fint väder så då åkte Ingela, Johanna & jag till stranden och chillade järnet! SKÖÖÖÖÖNT! I måndags gick jag hem till Sylle för att sova och sen chilla med henne när hon kom hem från jobb vid två. Vid halv fyra körde jag hem till mamma och duschade och det visade sig att pannan hade stannat så ja fick duscha ISKALLT! Iallafall sista halvan av min dusch, först var det lite ljummet men sen blev det FREEZING och man kan ju inte sluta duscha då? Haha. Anyways, sen var det dags att bege sig hem till Elin & Fidde där Elin, Erika & jag kollade på Twilight och New Moon för att...

... ikväll ska vi på premiären av Eclipse! TJOHO! Kommer bli awesome. Vill inte ha för stora förväntningar dock men mitt horoskop sa att jag skulle få en fin kväll idag, hahahahhahaha.

Innan jag lämnade hemmet idag fixade jag till en jättesöt överraskning till min kille, hoppas att han blir glad :)

Nej, nu har det blivit dags att göra sig i ordning!

Ha en skön onsdagkväll,

S.


Härliga natt,

TJOHO! Nu är det måndag! Frivecka here I come!

Sitter på jobbet och dricker en välförtjänt cacao cream, har precis kört uterundan! Tony & Chrille har gjort sitt bästa för att skrämma upp mig rejält med psychos och grejer. Men, ta-daa jag överlevde! TJOHO!

Sista natten nu sen är det frivecka! Ska ringa chefen på Dina Försäkringar imorgon, ska ju jobba där lite i sommar också och nu har jag mitt schema så att hon kan få det och planera in när jag behövs :)

Annars är veckan hyfsat lugn tror jag, bio på onsdag och imorgon ska vi kolla på Twilight & New Moon inför premiären av Eclipse! Får väl se om de andra orkar se båda imorgon, hoppas det - lika bra ju! :D

Ångan är en fin plats, här har man roligt och man trivs verkligen på jobbet! Nu ska jag alldeles strax ut och härja igen, sista klunken cacao cream är nere så nu är jag redo :)

Hoppas att ni sover gott allihop, förutom Emil som inte ska sova gott när jag inte är där ;) Mohaha. Payback (;

Have a nice night.

S.


Midsommarafton

Hoppas att alla sitter och peppar inför en bigtime midsommarfest nu!

Har laddat upp med en tur på väla, Emil skulle köpa shorts och visst, blev mycket skoj! Jag hittade två koftor, en svart och en vit som jag var i stort behov av! Sen skulle vi köpa present till Emil Olsson som ska ha födelsedagsfest i samband med midsommarfesten ikväll :) Jag är fan bra på att köpa presenter! haha.

Ångan är great, ledig idag dock , bytte bort min natt så att jag kan go all in ikväll ;)

Nu ska jag måla naglarna och sen bestämma vilken klänning jag ska ha på mig ikväll, GLAD MIDSOMMAR!

Ha en awesome kväll!

S.

.

Jag vet inte vem jag är
men jag vet att jag är din





Mitt kalas i bilder.







Alexandras party i bilder.





Helgens bravader

Nu har det varit helg och full fart från fredag till söndag!

Fest för Alexandra i fredags ju, trevligt och hon blev mycket glad för sin present! Kan ju berätta nu vad det var: en spann ketchup, haha - 5 kg ketchup!

I lördags vad det dags för mitt födelsedagsfirande! Åkte hem till mamma vid halv fem för att hjälpa till med de sista förberedelserna och sen började gästerna trilla in vid sex! Fick superbra presenter! Presentkort på Ticket, förvaring till alla mina smycken, våffeljärn, handmixer & brödrost i chiliserien - har typ allt nu :D Tre skålar, presentkort på Väla, champange, en sparbössa som är en elefant. Hmm, en väska, hårprodukter, nagellack, solglasögon, duschvantar, pengar, resekataloger. Ja det var nog allt tror jag! Har alldeles säkert glömt något men det är nog inte hela världen :D

Igår var det söndag och min födelsedag! Då fick jag mina presenter av Emil - TJOHO! Fick ett jättefint halsband <3, en påse med 190 klubbor, presentkort på SF och blommor :D GLAAAAD SARA! :D Min kille är faktiskt den bästa som finns.

Idag började jag på älskade Ångan! Fantastiskt! Började lungt, klockan åtta och sen fick jag gå hem klockan två men imorgon är det ordinarie tider som gäller, 06-14. Riktigt nice att vara tillbaks!

Visar bilder från helgen snart, har inte lagt in dem i datorn ännu.

Grattis till min söta mormor som fyller år idag! :)

Take care people!

S.

P som i pepp som i party

Emil har kommit hem, jag har bäddat rent, slagit in presenten och fixat håret! Woho, nöjd Sara just nu! Har tillochmed hunnit dansa runt och fjanta mig till härlig summer-feeling-musik! Life is great.

Klockan är några minuter över fyra och det är väl snart dags att fixa resten inför ikväll, fixa mitt face tillexempelt. Smink och partyblåsa ska på! Ska sitta ute i en trädgård i partytält men jag tänker nog ändå köra på klänning. Det är ju sommartider nu och då ska man bannemej inte ha byxor, även om det kanske är lite kallt ;) Nej, klänning får det bli! Tar nog med en filt dock om det skulle bli skitkallt, inte kul att sitta och frysa! Inte för att man känner av det så mycket när man druckit alkoholhaltiga drycker men jag får väl hoppas att jag fattar att jag fryser för jag vill inte vara sjuk imorgon! :D

Tack gode gud för att jag inte blir bakis! Party party imorgon med ju :D

Dressed for success spelas just nu här, pepp pepp!

Ha en fantastisk kväll :)


Sommar, sommar, underbara sommar. Jag kan inte hjula.. Urgh.

S.

F som i fabulous som i fredag

Smörgåstårtorna blev jättebra! Malin, mamma och jag gjorde vars en så nu är där tre stycken som ska stå till sig tills på lördag :) Smaskens! Innan jag körde hem till min kille körde jag först ner lillasyster Malin till fotbollsträningen och sen körde jag och lämnade en TV hos Sylle som hon ska låna över sommaren. Igårkväll blev det celebrationmys - min & Emils månadsdag igår ju. Mat och massa mys blev det!

Fotboll på tv nu, Tyskland - Serbien. Hyfsat händelselös match hittills, alla matcher i 2010's FotbollsVM har varit hyfsat händelselösa - inte det roligaste VM genom tiderna så att säga. Men, man kollar ju ändå!

Har precis slängt igång en maskin tvätt och ska snart slå in Alexandras present - mohahaha. Så glad hon kommer bli ;D Emil är inte hemma, han är iväg på hemligt uppdrag. Typ. Han fixar min födelsedagspresent! Haha, han har inte haft det lätt den stackarn, ingen aning om vad han ska ge mig och jag har ju inte sagt vad jag vill ha heller, då är det ju inget kul. Vill ju ha något som han har tänkt ut själv, som han har lagt ner tid och energi på att hitta eller klura ut. Jag ställer väl inga krav heller? Bara att det måste vara den bästa presenten av alla ;)

Ikväll är det iallafall fest hos Alexandra som fyller 18 på tisdag, kommer blir bigtime skoj! Imorgon är det bigtimekalas/fest hemma hos min mamma för att jag fyller 20 på söndag och på söndag är det som sagt min födelsedag! Ska njuta av mina sista dagar i tioårsåldern som Ingela hade sagt :)

Längtar tills på måndag då jag ska börja på älskade Ångan men först ska jag ha en riktigt fet helg! Efter helgen är jag 20 år, oh my g. 20 år? När tusan hände det? Houchi houchi.

Woho, 1-0 till Serbien och en utvisad efter rött kort i Tyskland - haha. Bra jobbat Tyskland? Njä.

Nu ska jag ta tag i lite andra saker, slå in presenten tillexempelt.

Ha en fantastisk fredag så hörs vi av :)

S.


kärlek, kärlek & massor med kärlek

I was trying to fly but I couldn't find wings
then you came along and you changed everything.

You showed me something that I couldn't see
you opened my eyes and you made me believe.





Jag är så himla lycklig och mycket tack vare Emil,
han får mig att vilja gå upp varje morgon
att ta mig igenom de svåraste stunderna.
Han får mig att le när allt känns hopplöst
han har proppat min mage full av galna fjärilar.
Han har fått mig att tro att kärleken är på riktigt
att den rätte inte bara finns i sagorna - att happily ever after inte bara är en dröm.

Emil, jag älskar dig.


17de - månadens bästa dag

Sitter hos mamma och har inget att göra.. Har varit här sen halv nio imorse och ska vara här hela dagen. Klockan halv tre kommer mamma hem och då ska vi baka smörgåstårta :) Mums.

Ska snart gå bort till Elin och hämta Svea så att hon får komma ut och busa med Ella. Malin slökorv är hemma men har sovit ända till nu, kvart i tolv!

Idag är det den 17de Juni och den 17de är ju ett speciellt datum! 9 månader med min underbara Emil idag! Innan kom han förbi med sin stora tuffa lastbil och pussade på mig! Han är bäst i hela världen. Jag älskar honom helt obeskrivligt mycket.

Gick till kylen innan för att se om min mamma hade någon frukt hemma, allt jag kunde hitta var choklad - heja mamma! 

Imorgon är det fredag men det skiter jag i för det är torsdag idag och det är riktigt nice! Wohooo!

Ses och sånt :)

S.

Onsdag,

Åh, idag har varit en dag utöver det vanliga minsann. Har jobbat på fritids från klockan sju till klockan strax efter fyra, varav hela eftermiddagen har spenderats utomhus då alla barnen skulle bada. Snygga märken jag har nu då liksom. Tur att det inte var så långt hem så att jag kunde byta om till shorts iallafall!

När jag kom hem satte jag mig i korgstolen där ute, drack en öl och läste några kapitel i boken jag läser nu "Sommardöden", mycket bra änsålänge. Sen gick jag in, la mig i sängen för att jag hade en galen huvudvärk och ont i magen :( Råkade somna, oops! Long time no seen powernap! Shit vad skönt det var!

Imorgonbitti ska jag till läkaren, ta nya prover och nu får de fan fixa detta, riktigt trött på att vara snurrig och må dåligt.

Hörs,

S

presentshopping!

Har nyss varit iväg och fixat present till Alexandra som ska ha 18årsfest på fredag - woho! Haha, hon kommer bli så glad så ;D

Köpte även en liten present till Ingela, inte för att hon fyller år eller så men när jag såg denhär saken tänkte jag direkt på Ingela och förstod att jag ändå inte hade gått därifrån förrän jag hade köpt den ;b (en av mina shopaholicbekännelser). Det var en tekula som hade en tekanna längst ut på kedjan, skitsöt! Ingela dricker mycket te så därför tyckte jag att hon skulle få en sån och hon blev jätteglad :)

Nu kommer förhoppningsvis snart Emil hem, myspys :)

Blev ingen läkare och hästgos idag btw, läkartiden ändrad till torsdag och det har regnat som fan så det blev inget med det idag.. Passar dessutom mycket bra att jag ska till läkaren på torsdag istället eftersom att jag ska till mamma på eftermiddagen och baka smörgåstårta.

Nu ska jag sätta mig på balkongen i SOLSKENET, läsa nya SOLO och ha det gött!

S.

Gnäll lite va.

Ja, det regnar som bara den. Ja, det åskar. Ja, det är grått och inget somrigt väder. Är det hela världen eller? Nej, verkligen inte. Vi hade en fantastisk vinter med skitmycket snö och sommarens härliga väder kommer säkert snart. Inte mycket ett gnälla över faktiskt, det blir ju inte roligare för att man surar och säckar ihop på grund av lite regn. Nej, skärpning.

Åska är mysigt och regn behövs :)


Pigg Emil på jobbet ;) tur jag tog med en kudde!


On the road.

Goddagens gott folk! Idag är jag med min snygging på jobbet :) imorse ringde klockan halv fem och det var dags att gå upp! Emil skulle inte upp förrän vid fem men jag skulle duscha först. Sådär lungt att jag var pigg när klockan ringde halv fem? Jovisst, jag hoppade upp och in i duschen, sen var det dags att hoppa på Emil som var trött - sömntuta. Ligga och sova kvart i fem på morgonen? Slött ;) Haha. Nej, jag skojar bara, bara jag som aldrig är trött.. Well well, livet på vägen är trevligt, tråkigt att vi inte är där det är fint väder bara. Menmen. Har fått en ny vän, alltid kul! Vänner är något man aldrig kan ha för många, precis som skor ;) dock kör jag hellre på kvalitet är kvantitet när det gäller vänner, vänner som inte är bra för en eller på något annat vis en dålig vän är heller ingen vän att "spara på" om ni förstår vad jag menar. Var rädda om era äkta vänner och se upp för alla andra. Innan man hinner märka det har man skaffat sig en dålig vän. Men det finns inga främlingar, bara människor jag inte lärt känna ännu som det heter. Hm, ja, ni tänker säkert att jag bara svamlar strunt men jag hoppas att ni förstår någorlunda vad jag menar :) hörs senare, ha en trevlig dag! S.

Söndag

Ja, det blir alltid en ny dag till sist.

Glömde ju bort att berätta att det inte bara var student i veckan, kusin Lina slutade nian i torsdags! Högstadiet avklarat, nu ska den lilla människan ut i den stora gymnasievärlden, haha (; Hon ska läsa till stylist minsann! Så snygga vi ska bli med hennes hjälp ;) Mat & tårta hos kusin på kvällen - mums!

När vi gått upp imorse kollade vi på tv och chillade i soffan, bäddade ner oss med täcke och allt. Sen körde Emil till BK för att handla mat. Jag är fortfarande sur på Donken och BK har en fantastiskt god Veggieburgare (är inte vegeterian men äter ju verkligen inte hamburgare) och pommesen på BK är inte alls goda så de bytte jag ut mot en side sallad och så VIPS! Så blev det lite nyttigare dessutom :D

Veckan som börjar nästa gång jag vaknar, haha - imorgon, är ganska fullbokad!

Måndag: Änsålänge inga planer
Tisdag: Läkaren sen till pappa och gosa med hästarna (om det inte ösregnar)
Onsdag: Jobba på fritids 07-16
Torsdag: Hem till mamma och baka smörgåstårta till kalaset på lördag (den blir godast om den får stå och dra sig i två dagar. Bara tårtan, allt som läggs ovanpå lägger man ju såklart på samma dag som den ska ätas)
Fredag: 18årsfest, Alexandra ska bli stor :)
Lördag: Mitt kalas

Ja, ni ser ju själva. Kommer bli en rolig vecka! :D

Nu ska jag sysselsätta mig på något vis.

S.

Det var en gång..

Haha, jag ska inte berätta en saga men jag har sjukt mycket annat att berätta då det var ett tag sen nu!

Veckan har varit fullt upp som bara den! Jobbade onsdag, torsdag och fredag. Jobbade bara till tolv på fredag sen hade jag inte tid längre eftersom att det var STUDENT! Shit var kul! Jag hade kunnat göra vad som helst för att uppleva den dagen, eller ja, hela veckan igen. Två år sen nu! Längesen kan man tycka men för mig känns det som igår.



Började i Klippan klockan 14 för att se alla glada studenter som sprang ut! Sen hem och byta om sen var det dags! Först till Tulle - Åh, bästa vän, tiden går så fort. Hoppas att din väg genom livet är fylld av glada överraskningar och spännande kuligheter!



Nästa stopp var hos Evelina, full och glad: check! ;)



Mitt tredje och sista stopp var hos Hampus, massor med folk och mycket trevligt! Där stannade jag tills klockan blev lite efter två & nattamaten avklarad! 

En höjdunrandes dag minsann :) 

Idag har det varit en chilla-till-max-dag! Sov helt galet länge till att börja med - sköööönt att jag för en gång skull kan ligga stilla längre än ett litet tag innan jag dör av rastlöshet! Alla behöver sova ut ibland, tydligen.

På tal om annat. Det finns två människor som toppar min "jag-gillar-verkligen-inte-dig-alls"-lista och guess what!? Igår träffade jag båda - woho. Tur att alla andra delar av dagen var bra! :)

Moget att det typ stormar ute btw? Nej, inte alls faktiskt.

Snipp snapp slut.

S.

full speed ahead.

Sorry att det inte blev mer bloggat igår men dagen var full av härligheter!

Började med att åka till Klippan och fika med Nettan vilket var mycket trevligt! Bautastor baguette till frulle är aldrig fel! Hade lite otur dock! Beställde en baguette med tonfisk & ägg utan lök och eftersom att de som låg klara hade lök i sig fick de göra en ny. Jag gick och satte mig, fick min varma choklad och strax därefter kom min baguette. Ett litet problem, fyllningen levde - en liten larv hade lyckats hålla sig fast i salladen! Väldigt söt men inte i maten, tack. Haha, då fick de minsann göra en ny. Efter en stund kom de in med ännu en och då hade de lagt i lök iallafall. Så, de fick komma in med en tredje  - tredje gången gilt så att säga. Den var väldigt god när jag väl fick en baguette som kunde slinka ner :) Mums mums. En väldigt mysig fika med härliga Nettan!

Klockan fyra skulle jag befinna mig i Oderljunga Mölla för fotografering och möte, klockan sex skulle jag vara i Helsingborg för att kolla på alla fina studenter som skulle på bal. Superfina var de allihop! Åh, jag vill också gå på bal. Igen.


Linnéa och Tulle - vackra som bara den!

Idag har det varit storstädning! Emil jobbar natt så han har ju varit hemma hela dagen till klockan halv sju ungefär så vi passade på att städa ordentligt! Så dagen har mest bestått av städning, gos, och äventyr. Nice!

Nu är jag ensam hemma dock. Menmen, ska kolla på film snart :) En varm, lång och all-inclusive-dusch först bara!

S.

rain keeps coming down.

Igår var minst sagt en fartfylld dag!

Emil & jag körde först till mamma med raggarbilen och hälsade på sen till Elin & Fidde och fikade (mamma & Ingemar följde givetvis med). Sen hängde vi hos E & F hela dagen.

Vi spelade fotboll tills vi typ dog och då var vi alla överens om att vår kondis inte var okej, haha. Iallafall, vi åkte till Bälinge för ett svalkande dopp och sen grillade vi! Mums!

Hinner inte skriva mer nu, ska till Kochs i Klippan och äta med Nettan :)

Hörs sen!

S.

Give me a break.

Mina ögon svider, mitt huvud dunkar och hela världen snurrar.

Take me away.

Idag har vi passat Svea, lång promenad i skogen och bad i Långsjön! Sen var hon helt slut, då körde jag till BK och handlade mat sen spelade vi Monopol  - woho!

That's all.

S.

Dressed for success!

Har piffat upp den lilla svarta lite! Den är ju helt svart och inga detaljer förutom puffärmarna och lite veck i v-ringningen. Duger fint men lite blingbling gör alltid susen! ;D Superenkelt dessutom, tog bara ett hårspänne och satte fast i v-ringningen! Kreativt!



Funkar lika bra på fest som till vardags! Blingbling på fest är ju givet!

Och som svar på din fråga Johanna: Ja, det var en papillion :)

S.

.

Det finns inga garantier på någonting i livet och man ska aldrig ta något eller någon för givet. Det man vill ha kvar i sitt liv ska man vara rädd om, inte få det att vilja gå sin väg.

Fredag. Juni - 4

Imorse vaknade jag hos mamma, inte varje dag! Verkligen längesen nu! Har varit hos pappa hela dagen, jobbade en timme också - Agneta hade jättemycket att göra så jag fick rycka in (: Grejade med hästarna och badade ponnysarna! SKÖÖÖÖNT!


Erika behövde låna ett par shorts, då går Elin upp och hämtar dessa? Haha, avklippta, ingen knapp, skitkorta och söndriga. NICE!


Tummelisa, vår 23åriga shettis :)


Antionette älskar att bada! Hon går ut till det djupa och simmar :)

Nu kommer snart Emil hem från Stockholm & jag ska hoppa i duschen och kanske städa lite. Kanske. Lite.

S.

The last song

Blev lite shopping igår med lillasyster! Hon hittade klänning & jeansshorts och jag köpte en väska och en tröja, ingen bikini.. Menmen!

Igårkväll var det homecoming-grillning hemma hos kusin, mamma & gänget kom hem igår ju! Blev som väntat, historier och mat :) Mycket trevligt! Kul att träffa mamsen igen! Lina, Åsa & Svampen har ju varit ute och rest förut så att säga men såklart var det jättekul att träffa dem också!

Mat i magen och uppdaterade med allt som hänt så rullade kusin & jag till Helsingborg för att kolla på bio!
Tha last song, skitbra film! Dock inte okej att Erika sitter och skrattar när det var som sorgligast! tur att det bara var vi och två till i salongen (; LAGOM! Haha.



Inatt sov jag hos mamma. Känns ju sådär att jag inte har någon säng där längre? Wellwell, soffan funkade bra!

S.


Stenhårda pumps från Iron Fist!

Nu har Ella lagt sig för att ta en powernap. Ser skönt ut men jag är inte trött så det är inget som lockar faktiskt! Dumt att sova i onödan! Istället tänkte jag göra hemmagjord smoothie och sätta mig ute i solen och läsa lite, det låter som bra idé. Senare blir det väla med lillasyster, ska hjälpa henne att hitta en klänning till skolavslutningen och jag hoppas att jag kan hitta en ny bikini eller något annat skoj! :)

Har faktiskt beställt hem ett par nya skor! För att jag bara har typ 100 par skor... Haha, nej men man kan aldrig få för många skor! Dessutom så använder man sina high-heels som fan på sommaren så man måste ju ha många att välja mellan.. Nej, jag lägger ner, kan inte komma på någon bra anledning till varför jag skulle "behöva" dessa så jag säger som det är: jag vill ha dem.  Haha, BRANDOS.se har fri frakt så man betalar bara för skorna, perfa!



Hey pretty baby with the high heels on ;)




Nu: smootihe & sol


S.

the boys is out of town.

Jahapp, klockan åtta ringde Emils alarm - dags att gå upp. Eller, jag gick upp vid sju för att gå ut med Ella. Sen gick jag ju och la mig i sängen igen - morgonmys! Vid halv nio kom Robin, frulle och nu är det bara Ella & jag kvar. Emil, Robin & två vänner ska upp till Stockholm för att se AC/DC ikväll så nu är the boys out of town tills imorgon. 

Ikväll kommer mamma & gänget hem! Mormor & morfar är gulliga och har planerat en homecoming med grillning :) Så vid sex ska jag till det gula huset där min kusin bor, haha. Grillning och en massa galna historier från Kreta gissar jag på sen ska kusin & jag på bio! Mys mys!

Nu ska jag ut och promenera med Ella en sväng!

Have a great day,

S.

Strandpromenad

Det blev varken bio eller picknick på stranden igår men vi åkte till stranden i Råå, bara där man får ha hundar typ. Gick runt, satt på stranden och mös, Ella den jäkla badkrukan vågade inte ens närma sig vattnet & blev tillochmed rädd för en våg. Meshund! Hon var helt slut igårkväll, full fart hela dagen ju!

Självklart körde vi raggarbil i det fina vädret! Det var fortfarande lite soligt när vi körde och när vi var framme kom vi precis i tid till solnedgången :) Tog lite bilder!


Ella "kör" raggarbil ;)


Fluffhund



mys


älskade älskling <3



älskling & Ella

Lovley.

S.

Kvällsplaner.

Sotaren kom förresten inte så tidigt så det blev inga hästar idag som ni kanske förstod. Tror inte att det hade gått så bra att ha med Ella där ändå så det gjorde väl inget.. Tråkigt dock!

Ikväll blir det kanske bio med min kille - myyyyyys! Ingela ska in till Helsingborg och äta med sitt gamla jobb och då fick Emil idén att vi kunde gå på bio och sen ta med oss Ingela hem - perfa!

Får väl kolla upp om det går någon bra film, har varit lite glest med det på sistone :( Och Emil vill ju inte se en chick-flick precis.. Menmen! Annars får vi hitta på något annat kul! :D Kvällspicknick på stranden kanske? MYYYYYSS! JAG VILL! JAG VILL! JAG VILL! Fast bio går också bra.. Haha, vi får se vad min kille har för planer ;D

Nu hoppas jag mest att han kommer hem snart så att vi kan duscha, känner mig lagom fräsh. Lät dock som att han kom hem nu..... ska kolla.....JAAAAAAAAAAAA! PUSSKALAS!!!!!

Vi hörs!

S.

Underbar dag

Som ni såg i förra inlägget har jag varit ute och promenerat med Ella idag! Efter att ha legat ute på gräsmattan en stund insåg jag att vi kommer dö av värme & uttråkning om vi ska ligga där hela dagen! Så jag bestämde att vi skulle åka till Långsjön så att Ella kunde få svalka sig lite.

Väl framme så möts vi av en hel skolklass som var där på utflykt, oh my g tänkte jag då och gick vidare. När vi gått en stund kom jag på att det måste gå att gå runt hela sjön! Givetvis hade jag rätt ;) På ett ställe behövde man gå över en liten bäck, det fanns en bro men jag tänkte ju att Ella kanske behövde svalka sig lite, jag tog av skorna och gick över och hoppades på att hon skulle följa efter. Vad tror ni att hon gör? Jo, hon doppar tassen, drar snabbt tillbaka den och börjar pipa - jäkla mes! En badkruka till hund! Tur för henne att det fanns en bro..

När vi hade gått en bra bit genom härlig skog kom vi ut på vägen igen och såsmåningom kom vi fram till bilen och körde. När vi kom hem var det chill som gällde, hon var ganska trött efter att ha kutat runt i skogen. Jag la mig på gräsmattan och solade en stund, nu är jag inne för att inte döda min hud. Var ju ett tag sen nu och jag vill helst inte se ut som en kräfta!

När vi gick genom skogen såg jag något underbart gulligt! Två citronfjärilar som flög omkring och busade, såg nästan ut som att de dansade för de flög väldigt tätt ihop. Ella fick ju såklart syn på dem och ställde sig på bakbenen för att dansa med dem (hehe, antagligen för att leka med/äta upp dem men det såg ut som att hon dansade iallafall!)

Jag är så glad att solen har kommit! Hoppas hoppas hoppas att den stannar nu! :D

S.

Bilder från dagens promenad i solen







Och till sist: en trött hund


Är btw riktigt nöjd med min mobilkamera! :D

kvällspromenad

Har nyss varit ute på en lång kvällspromenad med Emil & Ella, superskönt! Det luktar så gott när det precis har regnat, eller det är kanske bara jag som tycker det?

Imorgon ska sotaren komma, någon gång mellan 9 och 12, hoppas att han kommer tidigt så kan jag köra till pappa sen och fixa med hästarna. Ella gillar säkert hästar (; Vi får la se.

Nu sitter vi och kollar på film och Emil äter ostbågar. Haha, låter mysigt? Javisst!

Tänkte visa en bild sen Hollywoodfesten som Ingela hade tagit innan vi begav oss iväg.


Borat var min dejt - oh yes ;)

S.

Sällan ju.

Jag tänkte städa och skulle bara gå till datorn för att starta lite musik och vart hamnar man, jo på fejjan och sen på Kenzas blogg, på Gynnings blogg och så vidare... Ella är en bebis, hon förföljer en vart man än går och är nyfiken på varje ljud, i soffan ska hon helst ligga ända in till en eller ännu hellre: i knäet. Haha.


Detta är Ella! En lurvig hund :) Jag skulle ju själv aldrig skaffa mig en likadan, vill verkligen inte ha en krullig hund!

Snart kommer Emil hem, wohoooo! :D

S.

Smoothie & Kexchoklad

Sitter och myser i soffan efter att ha varit ute och gått en runda i regnet. Ellen DeGeneres är kanon mitt-på-dagen-program. I förmiddags var jag och hämtade mammas hund Ella, hon är ju fortfarande på Kreta och Ingemar hade lite tight schema denna veckan, plus att Emil behöver hundtränas om vi nu ska ha en hund någongång. Det är mysigt att ha en hund :)

Förutom Ella så gör ett glas smoothie och ett kexchoklad mig sällskap.

Har dessutom hunnit med en del annat idag. Bokat tid för återbesök hos läkaren blandannat.

Ella ska stanna tills torsdag är det tänkt, då kommer mamma hem och vill nog ha tillbaka sin hund :) Hoppas att det blir fint väder bara, roligare att vara ute och busa med hunden då!

Nu - back to Ellen!

Ella hälsar "Woff" (;

S.

RSS 2.0