Glad! Precis som lovat ;)

Tjolahopp galopp hopp! 

Ja, jag är glad, inte mycket att hänga upp sig på det där att man inte har några värdefulla grejer kvar. ;) 
Idag var jag med Elin & Stina (och Fidde en liten stund) på Ikea & Väla, köpte grejer till julklappsspelet vi ska spela på julafton, nya julklappar till Stina, ett fint pannband och några nya smycken. Får ju börja om från noll på min ganska så gigantiska smyckessamling. Men, det är ju kul att handla nytt! Inte lika kul för plånboken dock, hehe. 

Dagen efter inbrottet fick jag ett bidrag av Emils mamma att köpa något fint till mig själv så TACK Ingela för början till min nya samling av smycken :) 

Tisdag idag, jag jobbar natt. helt fel för jag ska egentligen jobba förmiddag imorgon men det blev ändrat! Det fattades en inatt och då sa jag att jag kunde ta nattskiftet om någonannan tog min förmiddag imorgon, och visst blev det så! Passar mig perfekt dessutom, så kan jag vara hemma med Smilla imorgon istället :) Gillar verkligen inte att lämna henne ensam hemma nu, nu när man vet vad folk har för sig när man inte är hemma.. 

Så imorgon blir det mys! Önskar att jag hade en dvd? Den som vill får gärna komma förbi med en imorgon ;) 

Tanken är att vi ska fynda nya grejer på mellandagsrean, får hoppas att vi hittar fina grejer till riktigt mellandagiga priser ;b 



Varning för aggressiv tjej.

Hej kära blogg.

Förlåt att det var ett tag sen men jag har verkligen haft annat att tänka på. Vi har haft inbrott här hemma och de jävlarna tog allt. Eller allt av värde kanske jag ska skriva. För de tog ju inte soffan och sånt. Men de tog fanimej tillochmed julklapparna jag köpt till nära & kära. Och vänt uppochner på hela vårt hem. Fy fan. Hoppas att ni krockade och dog när ni körde hem. Eller åtminstone att ni åker fast och får betala för vad ni gjort. Samma kväll som vi hade inbrott hade det liksom varit inbrott på elva ställen till. Men men, det är ju roligt för er att ni har riktiga jobb och sånt. Svinäckelidioter. Karma is a bitch och ni kommer få betala för detta. På ett eller annat vis. Förr eller senare.

Tur att Facebook finns, har ju lite bilder där! Bilderna som inte finns där finns inte längre, för de låg i datorn och den är ju borta.

Aaaahhhh! Sinne på idioter. Svin.

Puh! Skönt att avreagera sig lite! Lovar att skriva ett gladare inlägg inom kort :)

Puss på er.


Nattinatt

Jag har frivecka nu, när jag kom hem imorse kollade jag på julkalendern och lite på Vakna! innan jag somnade. När jag vaknade hade det snöat!! Total lycka. Vilken perfekt start på friveckan :) Smilla har aldrig sett snö så det var kul att se hur hon skulle reagera. Nu var det ju väldigt lite snö iofs men hon tyckte att det var konstigt, sen åt hon snön, såklart. Haha!

Nu har jag lagt mig för att sova, imorgon kommer kusinvitamin Erika på besök :D

Bjuder på två sängbilder dagen i ära :) en på mig och den andra när jag smygfotar tröttkorven Emil som somnat för länge sen.


Kärlek

Om man kan fånga kärlek, glädje och lycka på bild så har jag gjort det.


Bebismys

Igår var det julfest med jobbet! Tjoho! Var på Spången i Ljungbyhed, mycket fint & trevligt. Tack kära arbetskamrater med respektive för en trevlig kväll!

Emil är i Småland och har Smilla med sig så jag är ensam hemma. Jobbar natt så jag slipper iallafall vara ensam på nätterna :) idag höll jag på att dö av tristess när det var helt tomt hemma så jag åkte hem till Elin. Så idag har jag gosat med min favoritbebis massor <3

När vi hade ätit skulle Stina bada, inte bara Stina som blev blöt. Elin & jag hade vattenkrig light - såklart. Att vi alltid ska tramsa ;)

Fina Stina på bild <3


Julbilder

Julen gör mig alldeles varm & fluffig inuti.


Jul

Nu e de jul igen!!! Första december idag och julen är verkligen nära nu. Idag har vi (jag) julpyntat på jobbet och ska det göras så ska det göras ordentligt! Vi har fått en gran som är pyntad och jättefin, stolparna här inne har fått glitter runt sig, alla blommorna har fått glitter och vår stora palmgrejblomma blev typ pyntad som en gran - great success!!!!

Här är så mysigt nu, Gud vad jag älskar julen.

RSS 2.0