sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Det är inte lätt alltid. Eller väldigt sällan faktiskt.

Jag tänker för mycket, psykar fram en höna av en pytteliten fjäder, plågar mig själv med jobbiga minnen, intalar mig själv att jag inte duger. Men just nu är jag glad att jag är jag, att jag inte är Kenza som inte kan skriva sånthär i sin blogg då på tok för många läser hennes blogg. Jobbigt nu om jag skulle bli Kenza och hela sverige läser detta - gud vad pinsamt liksom. 

Ibland känner jag mig underlägsen, mindre värd och tillochmed onödig. Det sjukaste är nog ändå att jag låter mig själv känna så. Vart tog mitt självförtroende vägen? Vart tog den självsäkra I-can-do-it-all-tjejen vägen? Henne saknar jag. Jag skulle kunna skylla på andra, att det inte visas tillräckligt med uppskattning, att jag inte får nog med bekräftelse men i slutändan har jag bara mig själv att skylla. Bara mig själv.
Å andra sidan, varför göra allt så svårt? 

Be strong girl.

jag hade kunnat leva på isglass.

och folk säger att jag är kräsen? Pffh. 

Idag började jag dagen med att jogga en runda, gud vad skönt det var. Har önskat mig ett sånt armband som man kan ha mobilen i när man är ute och joggar, får jag inte det i present får jag väl köpa det själv för det är verkligen en fiffig uppfinning! 

Just det, ja, jag har fyllt år - i måndags :) 21 år gammal minsann. 

Nästan varje morgon jag vaknar har jag en låt på huvudet, alltid olika låtar. Hur kommer det sig? Bor det en liten nisse under min säng som spelar musik när jag sover? Drömmer jag musik? Eller kopplar jag automatiskt min första känsla när jag vaknar till en passande låt? Hm, tunga frågor detta! 

Jag har blivit moster till världens finaste tjockisunge <3
Man blir lycklig av bebisar, de får en att tänka på ett annat vis. Att världen inte är en stökig plats, att livet inte är komplicerat. Hur enkelt, fint, kärleksfullt och härligt allt är. 

Sportbehåar är verkligen fantastiskt sköna. För er som aldrig provat alltså, för er andra är det ju inte precis någon nyhet. 

Nu ska jag duscha! 

TJAAAAAARÅÅÅ!

RSS 2.0