Bullar

Idag har det bakats bullar! Chokladsnäckor närmare bestämt :) det är som kanelbullar fast med chokladfyllning istället för kanel.

Mums!!


Oops, glömde bilderna!!

Stina <3


Bebismys

Idag har jag gosat med min favoritbebis hela dagen!

Mosters gullunge <3


Frukost!

Äter frukost nu framför Cougar Town, Special K-flingor & CT är nog det ultimata sättet att börja dagen på :)

Snart kommer Emma hit och då ska vi springa en runda! :) skitbra sätt att umgås på, eller väldigt effektivt iallafall. Har man tight schema får man ju försöka göra två saker samtidigt, som nu. Jag måste springa en runda och jag vill umgås med Emma = springa en runda med Emma = skitsmart! Haha ;)


Foto

Alltid lika kul att leka med kameran!


Kvällsmat

Jobbar eftermiddag och jag pausar med lite kvällsmat. Fullt upp på jobbet då jag håller på att lära mig Formalinfabrikerna också, kul att få använda hjärnan till något helt nytt! Jag tror att man blir dum om man inte håller igång hjärnan, därför jag läste ett par kurser förra hösten - för att jag kände att jag började bli dum (trög).

Därför är det skitkul att jag ska lära mig en helt ny process, älskar nya saker. Älskar att lära mig, älskar att veta saker. Har lätt för att lära mig nya saker faktiskt, har delvis fotografiskt minne och jag tror att det underlättar faktiskt.

Dessutom så har Formalinfabrikerna väldigt många trappor = tight ass = great success! Två flugor i en smäll så att säga ;)

Nu ska jag återgå till att mysa med rostade mackor & te.


Skitbra tips

Om man inte har coola effekter på sin mobil eller kamera och vill att bilden ska se "fuktig/raffig" ut så kan man ta bild på en spegel när någon har duschat. Tadaaa!


Tisdag.

YO.


Kalas!

Ikväll har vi varit på kalas hos lille Oskar som fyllde 1 år! Efter det åkte vi hem till Pof & Zarah där vi kollade på film. Såg Paranormal Activity 2, shit, liks kass som ettan.

Anyways, Viktor såg biffig ut iallafall. Även om det bara var låtsasmuskler som han själv sa.


Sinne light

Blogg i mobilen funkar inte riktigt som jag vill hela tiden. Först tänkte jag lägga upp några bilder men då funkade det inte, då provade jag att bara lägga upp en och helt plötsligt laddade den upp alla. Därför står det "en bild på pappa&Kurt" i förra inlägget.

Så ni vet.


Pappa&Kurt

En bild på pappa och tjuren Kurt


Uppdatering från Elmia

Det är verkligen som en hundutställning, vissa fluffar bannemej svansarna på sina kor, haha. Pappa har en ko och en tjur med sig, Flora och Kurt, och de har skött sig fint änsålänge! Flora kom tvåa (ja hon fick rosett och hela kittet) och Kurt ska strax in.


Here we go

Påväg till Elin för att sedan börja färden mot Jönköping!


No sleep tonight

Jag kan inte sova. Dryyyyyyyygt! Tredje gången jag startar tvn nu, har stängt av den för att det kändes som att det fanns hopp för mig och mr. Blund. Men nej. Falska förhoppningar. Rackarns. Emil sover som en stock bredvid mig, lyckost.

Imorgon ska jag till Jönköping för att gå på Elmia, pappas tjur ska vara med och "ställas ut". "ställa ut en tjur som en hund?" tänker ni nog nu men nej, eller jo, typ. Förutom delen där man är överdrivet dryg över vems hund som har fluffigast svans. Ärligt talat så vet jag inte så mycket om hur "tjurutställningen" kommer gå till, lovar att uppdatera er under morgondagen!

Delar med mig av en bild på söta, tokiga Julia sålänge!


For real?!

Varför gör man så mot sig själv? SJUUUUUKT. kan hon inte bara erkänna att hon gillar mat lite för mycket? Nej, då gör hon det till något "bra" som att skaffa världens fetaste röv. Braaaaaaaaa.

(varför bilden där hennes röv väller ut från stolen är uppochner har jag ingen aning om)


Bo hos mammi

Denna helgen bor jag hos mamma, förutom i fredags när jag sov hos Elin & Fidde. Jobbar eftermiddag så hela förmiddagarna går jag runt och myser i mammas blåa hus sen är det dags att åka till jobbet och när man kommer hem är det mer mys och till sist läggdags. I förmiddags gick jag igenom lite grejer som fortfarande står kvar här (fast att det var vääääldigt längesen jag flyttade, haha) och hittade många roliga saker! Gamla fotokollage, skolgrejer & massa andra härliga minnen. Sorterade vad som ska sparas och vad som ska slängas, blev mer av det sistnämnda faktiskt, inte klokt vad man samlar på sig skit.

När jag flyttar till hus ska jag verkligen försöka att inte spara en massa onödigt skräp. Min mamma är proffs på det, hon har allt som "kan vara bra att ha sen" 90% av allt det där som var så bra att ha står orört flera år senare. Haha, söta mamma.


Onsdagens äventyr

Måste förresten berätta om min onsdag! Vi tjejer på jobbet blev hembjudna till en kollega som tillsammans med en gammal kollega skulle vara våra värdar för kvällen. Det bjöds på fantastisk middag, underbar efterrätt och en magisk upplevelse.

Hemma hos kollega Ola är det nämligen helt fantastiskt vackert. Han har ett fantastiskt hus, en trägård jag inte ens kunnat skapa i min fantasi. Rinnande vatten och en damm, stort lusthus (med värme) och en bastustuga med tillhörande dusch helt utomhus. Att bada vedeldad bastu med tillhörande dopp i dammen, att få njuta av en fantastisk middag i det vackra lusthuset var underbart men det som verkligen toppade min kväll var när jag stod under stjärnbeströdd himmel & fullmåne och duschade (givetvis inte naken) precis brevid den täta skogen -MAGISKT.


Checkat in

Nu har jag checkat in på hotell Oderljunga! Sover hos Elin & Fidde inatt. Givetvis är Smilla också med och den tokiga hunden sover under sängen, haha. Jobbar eftermiddag hela helgen, imorgon är det lördag och jobba eftermiddag + lördag = pizza! Tjoho!

Igår natt sov jag ungefär ingenting, ca en timme.. Halva dagen idag har jag mått illa pga sömnbrist, illa. Så nu tänkte jag bädda ner mig och ta igen lite sömn!

Sov gott :)


Idag är det måndag.

Och jag har frivecka så medans alla andra är ute och jobbar i ösregn så är jag hemma och myser med Smilla som inte är så förtjust i regn. Vilket innebär att hon bara vill ligga och mysa i soffan :) 

I lördags kom Johanna & Matte hem till oss, det blev sällskapsspel och lite god dricka till det. Mycket trevligt! 

Igår var det söndag och jag fick ett stort sug efter att åka hem till min pappa och gosa med hästarna, så det gjorde vi! Vi fikade och då kom vi fram till att jag skulle rida en sväng på Indigo, en av 3åringarna. Emil körde en runda i skogen med fyrhjulingen och jag red ett pass i paddocken. Underbart. Gud ska veta att jag saknar att rida - varje dag. 


Indigo TH


Igårkväll hyrde vi film, Neighbor for sale - skitkass. Det stod att det var en komedi men jag undrar vem som gjort den bedömningen, den var inte alls rolig - mer tragisk än rolig. Så den kan jag inte rekommendera.

När jag var och fikade på Nova med Skinner åt jag något sjuuuuukt gott, chokladsnäckor - typ kanelbulle fast med chokladfyllning. Nu har jag hittat ett recept och tänker prova och hoppas på bra resultat! Återkommer med det. 




Dagens äventyr

Ja, dagen blev kanon! Förutom att den där sömnen kanske inte blev som planerad. 
Hade ställt klockan på 10.30. Jag vaknar av mig själv, känner mig pigg och tror ju såklart att jag försovit mig och stängt av klockan i sömne! Givetvis var det inte fallet. I panik kollar jag på klockan och vad ser jag? Jo, 09:33. HALV TIO! Två och en halv timme efter att jag somnat alltså. Men jag kände mig pigg och är fortfarande inte trött och om ni vill veta så är klockan halv två nu. Hm. 

ANYWAYS. 

Körde ner till Lund för att träffa Skinner! (vet att han låter som en gangster med det smeknamnet men gangster är nog precis det han INTE är) Jäklar vad längesen. Mycket trevligt iallafall! Blev en fika på EspressoHouse - mums! 
Sen skulle jag till Flyinge men först tog jag en liten runda inne på Nova Lund (shoppingcenter). Var ute efter en härlig stickad tröja och gick in på H&M som kändes som ett säkert kort. Hade ju faktiskt inte hur lång tid som helst på mig så jag fick ju välja butik med omsorg :) Hittade iallafall precis vad jag var ute efter - NÖJD! 

Med ett stillat shoppingbegär körde jag vidare till Flyinge där det skulle kollas på hästar :) Alltid lika roligt att se våra blivande stjärnor - bara 3-åringar! Tyvärr så fick pappas häst avbryta då hon bet sig i läppen. Bet sig i läppen? tänker ni väl nu. Det var väl en häst det handlade om? Ja, det stämmer. Men tydligen händer det hästar också. Hon blödde och var öm (såklart) så de fick avbryta men fick ändå en någorlunda bedömning som lät lovande! 



att jobba natt. igen

Denna natten var ett typiskt exempel på en sån natt då man kutar upp & ner och hit & dit - typ hela natten. 
Men allt har gått bra såklart, vårt skift är ju trots allt "Das Referenz", haha. 

När jag kommer hem ska jag sova, hårt men inte så länge. Upp 10,30! Vid elva ska jag bege mig mot Lund, planerar att vara där strax efter tolv då jag ska träffa min tjocka gamla vän Skinner!! TJOHOOO! LONG TIME NO SEEN! Ska verkligen bli kul & spännande, vet ju knappt vad han har för sig nuförtiden, ILLA. Dessutom ska jag ändå på det hållet imorgon, ska till Flyinge och kolla på hästar :) Framförallt en av pappas hästar som ska trava runt och se fin ut! 

Bli inte förvånade om jag skriver ett inlägg imorgon där det står att jag bra sovit hela dagen istället, för att jag inte orkade gå upp halv elva. Kommer ju hem ca halv sju så låt oss drömma och säga att jag somnar klockan sju. 07.00-10.30 = tre och en halv timme, JADÅ! Får köra i tid så jag hinner stanna och köpa kaffe & uppiggande färskost ;) 

Nu ska jag strax ringa och väcka min kille & sen är det dags att göra frukost! Skitbra att äta frulle innan man kör hem, bara att borsta tänderna & hoppa i säng när man kommer hem ju! Dessutom sover jag bättre om jag har ätit, typ omöjligt att somna hungrig. Just idag känns det ju dessutom inte som att jag vill riskera att sova extra dåligt. 

Jag tror på kvalitet när det gäller sömn. Hellre sova få timmar väldigt skönt & bra än att sova länge och dåligt. Sover man för mycket är man tröttare när man vaknar - eller jag iallafall. 

S.

att jobba natt.

Det kan innebära olika saker. 
Vissa nätter innebär det kuta upp & ner för trappor och inse att kroppen inte är gjord för fysisk aktivitet på natten. inte psykisk heller om jag tänker efter. 
Vissa nätter innebär det att vara hög på socker.
Vissa nätter innebär det skrattattack x100 pga vääääldigt torr humor just vid den tiden på dygnet. 

& andra nätter, som denna, så innebär det en ganska lugn natt på jobbet.
För tillfället är det jag som är DJ vilket innebär julmusik. ÄLSKAR JULMUSIK! Man blir så himla glad!!! :D
Lyssnade dock precis på en jullåt som hette "hang me in the christmas tree", haha. Killarna som gjort den låten är alltså garanterat något att hänga i granen!



RSS 2.0