Sen sist

Helgen var kanon, i fredags var vi på resturang 21:an och åt middag med delar av min familj :) i lördags började vi dagen hos hästarna och senare var det dags för party! Förfest hemma hos Zarahs kompis Frida och sen vidare mot Ängelholm för dans hela natten, oh yes. :) söndagen var en typisk söndag, vi gled runt och gjorde ingenting.

Idag har jag varit ledig (frivecka) och har gjort dethär:

 

 

 

 

 


Ny karriär

Tyckte att tjejen på baksidan av tidningen i reklamen såg lite väl osminkad ut. Jag fixade det. Jag borde bli stylist, håller ni inte med?


& dessert

Chokladmousse & vaniljglass. Dubbelmums!


Dinner for one.

Ibland är det skönt att laga middag till sig själv och inte behöva tänka på att någon annan kanske inte gillar det. Jag som är ganska kräsen är ganska svår att dela middag med.. Så ikväll njuter jag av att laga något jag verkligen gillar: pasta med lax & spenat. Mums!


.

What doesn't kill you makes you stronger.


Tårta på jobbet

Idag när jag kom till jobbet så sa de att det fanns tårta i kylen, inte konstigt att jag älskar mitt jobb! :) innan jobb var jag hos hästarna, fortfarande svinhalt överallt så det är svårt att göra allt som man gör utomhus! Men vi grejade inne i stallet och gick en liten runda på gården :)

Förut brukade Emil & jag köra till Ica på söndagkvällarna och köpa en gammal film och glass, igår kom vi på att det var väldigt längesen vi gjorde det. Fast istället för glass köpte vi Napoleonbakelse, jag har varit sugen på en sån hela helgen och jävlar vad bra den satt igår! Det blev film, "Dumma mej". Shit, det var nog den roligaste filmen jag sett! Ni som inte sett den måste göra det.

Delar med mig av en bild på Jenna,


Hästar är gosiga djur

Efter jobbet körde jag till hästarna :) Jenna gör framsteg varje dag, vi kommer så bra överens :) hoppas att det håller i sig sen när jag ska hoppa upp, haha :) gick ut i hagen och gosade med de andra hästarna också och lilla söta Tummelisa var lika cool och kelsjuk som vanligt :)


word


Nu e de fest. Nu. Nu. Nu e de fest

Jims 20årsfest idag!!! Förutom att jag har Sprite i håret så har jag jävligt roligt! Kör på röd spetsklänning ikväll, om ni undrar.


Därför

För att klockan ringer om fyra timmar. För att jag är klarvaken och pigg. För att jag har mycket att göra imorgon. För att John Blund kan ta sig hit eller fortsätta lysa med sin frånvaro och isåfall ta sig i röven.

Därför.


F.U.C.K

Fuck. Fan. Helvete. Jävlar. Behövde bara skiva det någonstans. Och that's what blogs are for.


Bästa S fyller år

Grattis på födelsedagen bästa S, jag älskar dig!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_189787976.jpg" class="image">


Alla hjärtans dag

Ja, igår var det ju alla hjärtans dag, tror knappast att någon med Facebook missade det iallafall! Jävlar vad puttinuttigt det var där igår. Men det var antingen eller! De med pojk/flickvän skrev gulliga saker och la upp bilder på blommor, nallar & choklad. De utan partner sågade denna dagen helt, "fan vilken överskattad dag" osv. Däremot läste jag en bra statusuppdatering "vad är det för fel med att fira sin kärlek till någon idag? Kom inte och säg att ni firar varje dag för det tror knappast jag. Till er som uppskattar denna dag: ha en super sådan <3 kramar" så rätt.

Hemma hos mig var det mys på schemat! Blommor, vin, middag, choklad och en massa gos!


en sån dag.

Ni vet de där dagarna när man verkligen inte hittar något att ha på sig? De där dagarna när en outfit som normalt sätt hade varit skitsnygg plötsligt ser förjävlig ut? De där dagarna när en over-size sitter för tight? När en vanlig tröja får axlarna att se monsterbreda ut? När inte ens dina favoritjeans sitter snyggt?

Ja, ni vet vilka dagar jag menar.

Idag hade jag en sån dag. Vi skulle på kalas, jag skulle klä på mig. Hittade inget. Tog på mig en stickad tunika. Klart. Pfft, I wish. Av med kläderna, börja om från början. Provade något annat, för kort. Tog på mig en fodralkjol under - såg förjävligt ut. Av med kläderna - börja om igen. Gick runt i underkläderna ett tag - gick mellan garderoberna och suckade. Höll på att tappa tålamodet. Började rota i garderoben med alla de vikta kläderna, ett efter ett flög plaggen ut ur garderoben. Oops, en jättestor hög med kläder på golvet. Jag tappade tålamodet. Gick en runda till och kollade. Jag hade bestämt mig för att jag inte ville ha vanliga strumpbyxor, det var det enda. Nu var jag arg. Arg och besviken för att Emil var klar och jag visste att vi skulle bli sena. Fan. Stressad & arg - ingen bra klädväljarkombo. Bestämde mig för den stickade tunikan. Var låg den tro? Jo, under den gigantiska klädhögen på golvet. Jahapp, bara att dyka ner och börja gräva. Hittade den. Skulle hitta linnet att ha under. Grävde. Grävde. Yes. Bara de tjocka strumpbyxorna kvar. Grävde. Rotade. Kastade runt allt. Grävde. Rotade. Blev förbannad. Grävde. Kastade runt allt. Yes. På med kläderna. Klar.

Tänk om jag kunde bestämt mig för tunikan från början? Då hade vi kommit i tid och jag hade inte haft alla mina kläder på golvet nu. Menmen. Behöver ändå rensa garderoben och nu har jag ju typ inget val, så det var ju bra. When life gives you lemons - bake a cake ;)

Guldstjärna till Emil som satt tyst och väntade, antar att han har lärt sig att det bara blir värre om han tjatar ;) Det räcker ju att jag redan har sinne på mig själv och det var nog ganska tydligt idag..

Imorgon ska jag vara i stallet hela dagen så morgondagens outfit är redan klar - tack gode gud för det.

Mer tårta

Nu har jag provat göra tårta hemma också! På kursen hade man ju alla redskap och förutsättningen var ju att lyckas. Nu har jag provat hemma och det var inte lika lätt men jag tycker nog att det blev bra ändå. Nu provade jag dessutom att göra fyllningen själv, jag provade att göra mousse -både hallon och av vit choklad. Den vita choklad-moussen blev inte så fast som jag ville men det är ju därför man provar - för att träna och lyckas bättre (förhoppningsvis) nästa gång! MEN, en tårta blev det!

Till mitt kära skift, B-skiftet - Das Referenz. Haha ;) mina sockermonster till kollegor blev givetvis överlyckliga när jag kom med tårta!

Vet att den påminner lite om Barbapapatårtan men jag hade lite ont om tid så jag hade inte riktigt tid att experimentera så mycket - var mycket jobb ändå att göra tårta från scratch hemma för första gången.


Jenna & tårtan

Här kommer bilderna


Min helg :)

Vilken härlig helg jag haft. I fredags var det party hos min snigel Saga som ska åka till Uppsala ett tag - URGH :( festen var bra iallafall och jag hoppas att hon fick en fin kväll!

Lördagen var full av roligheter. Började med att åka till pappa och greja med Jenna, vi mös & lekte (ja man kan leka med en häst, and don't get me wrong here) och hon var jätteduktig!
Sen var det dags att åka på tårtkurs! Det var verkligen roligt och jag lärde mig massa bra grejer :) och det bästa av allt: man fick tårtan man gjort med sig hem!
Efter kursen var det pizzatajm framför mellon hemma hos Elin & Fidde, där vi sov också för det kändes inte lönt att köra hem eftersom att...

...idag skulle vi på kalas hos Emils mamma och innan dess tänkte jag gosa med Jenna, kändes onödigt att bara köra hem och sova för att köra mot Perstorpstrakterna igen när vi vaknat. Så vi började med frukost hos E & F sen vidare till pappa där jag & Elin grejade med hästarna (Gud vad jag älskar att vara tillbaka i stallet). Idag gick vi en runda med våra hästar, Jenna är så duktig! Hon gör framsteg varje dag
:)
Vidare på kalas, stort grattis till Ingela som fyller år idag!

Nu är det söndagkväll och vi chillar gärnet här hemma!

Hoppas ni haft en bra helg också :)
Lite bilder på detta!

Lägger upp bilderna sen, det vill inte fungera just nu.


ännu en härlig dag

Vilken härlig torsdag jag haft! Började dagen med att gå direkt från sängen, i stallkkäderna, i bilen och iväg till pappa. Tog in Jenna och mös :) Så härligt detta är alltså.

När jag kom hem var det storstädning! (Okejdå, först bäddade jag ner mig i soffan för att få upp värmen en stund) Iväg och handlande lite, städade och lite senare kom bästis Tulle på middag! Åh, min fina fina bästis <3 Hon är verkligen värd att bli kallad bästis, hon är bäst på is helt enkelt. haha, neeeeeeeej -just kiddar! För att hon är bäst, på att vara min bästa vän. När hon kom hade jag lagat middag, vi käkade och pratade genom det senaste och sen bakade vi muffins! Great success :D

Nu är klockan mitt i natten, jag har läst alla bloggar, kollar allt kul på internet, konstaterat att natt-tv inte är något vidare. Antar att det är dags att gå och lägga sig? Innan jag kommer på att jag ska äta upp alla muffins och bli hög på socker. Hjälp, verkligen dags att hoppa i säng.

Det är fredag nu men det är inte fredag på riktigt förrän jag sovit, vaknat och gått upp. Och I'm out of wine. Hm. Det får åtgärdas imorgon. Katastrof. (;

Ska planera vad jag ska äta till frulle imorgon, somnar lättare då - när jag vet att jag har något gött som väntar :) Imorgon blir det äggmacka och oboy till frulle, mumma!

Sleep tight!

Lycklig!

Jag bestämde mig för att börja med hästarna igen, iallafall prova och se hur det går/om svanskotan och ryggen pallar.

Så nu har jag fått en häst som ska ridas in, ett fint och charmigt sto :) Jenna är tre år, efter Roosevelt.

Jag är så glad!! Detta ska bli så kul & spännande! Försökte få en bra bild på henne idag men det var inte så lätt, hon ville bara äta mobilen eller busa med Smilla. Hon är så gullig nu när hon har så tjock vinterpäls, helt fluffig :)


soon enough

Snart dags att äta frukost

Snart dags att köra hem

Snart dags att gå och lägga sig

Snart dags att vakna upp till ännu en friveca

snart snart snart. 

vad är det för ord egentligen?
"snart"?
det rimmar på fart.
Om vi ska hålla oss till svenskan så hänger det ju faktiskt ihop med fart, typ.
Beroende på i vilken hastighet tiden flyger förbi (jag vet, tiden går alltid lika fort/sakta - jag bara spånar lite) är det snart.

Om vi ska glida över på engelskan så rimmar det på fart som i fis och då finns det inget sammanhang. Då är det bara roligt för de med den typen av humor. 

Well well.

RSS 2.0