Jag vs Blondinbella, haha

Tänka sig att de bästa idéerna alltid föds på natten? Blondinbella tror att de bästa idétimmarna är på morgonen mellan 6-9 men jag håller inte med. Då sover jag helst, och är vaken hela natten och har mina idétimmar då :) Men, alla är vi olika - och det är helt okej. 

När jag inte kan sova på nätterna så drar alltid tankarna iväg och ibland leder de till väldigt bra idéer. Inatt tillexempelt kom jag på att det ska bli ändringar i sovrummet, det finns plats där som vi inte utnyttjar som skulle kunna komma att vara till stir nytta då vissa andra ställen i hemmet är överbelastade med saker.

Så nu har jag en ide om att köpa olika hyllor, jag har mätt och allt och det går! Så det blir två eller tre hyllor där inne, förhoppningsvis -om jag får som jag vill. Emil är fortfarande helt ovetande. Det spelar ingen roll om det blir två eller tre hyllor förresten, för där är plats till tre, det är inte på det hållet det eventuellt skulle vara brist på plats. Så tre får det bli. Enda bekymret är Smilla, det blir lite smalare plats för henne men hon måste ju inte ha sin sänge exakt där hon har den idag, den är ju flyttbar faktiskt. Så  vi får se. Vi får se vad Emil säger när jag presenterar min fantastiska idé när han kommer hem.

Nu ska jag ut med Smilla en runda i det underbara vädret!


underbara vinter

Det är snö och det är kallt - och jag älskar det! ÄNTLIGEN är det vinter, på riktigt :) Inte bara i almanackan. Häromdagen var jag hos min Snigel och vi satte oss på hennes balkong och fikade, invirade i filtar och drack kaffe - med solen värmande mot kinderna. Underbart!

Smilla gillar också snö :)


Pulkabild

Här kommer bilden när Stina åker pulka! Lagom inpackad unge liksom. Men de fryser ju faktiskt lätt de små rackarna.


Pulka

Idag var jag och hälsade på min favorit-bebis! Åkte hem till Elin när jag vaknat och då gick vi ut och åkte pulka med Stina, hon kan ju sitta själv nu duktiga bebis :) hon gillar verkligen Smilla, så fort hon ser henne skrattar hon och när vi var ute och åkte pulka sprang Smilla & Svea runt och busade och det tyckte hon var skitkul så vi vet inte vilket hon gillade mest liksom. Åka pulka eller se när hundarna busade, väldigt oklart! Men hon skrattade och var glad iallafall och det är ju det som är huvudsaken såklart :)

Funkar inte att ladda upp bilden! Jävlaskitockså. Provar ladda upp den strax :)


Stina <3

Saknar denna gulliga gullungen!


Grrrrrrrreat!

Frivecka, oh yeah. Gött. Härligt. Awesome. När jag vaknar hoppas jag att snön är kvar så att jag kan ut och busa med Smilla (inte så kul att busa i slask).

Godnatt, godmorgon, goddag - nu går jag och lägger mig :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_185284358.jpg" class="image">


When it's good, it's really good.

Det finns tre låtar som är extra bra just nu. Alla från Beyonce's senaste skiva. 

1+1

I Miss You

Love On Top

Alla tre för mig till samma tankar.
putyourselftogethergirl.

Klockan 03:20.

Har så mycket jag skulle vilja säga, så mycket jag skulle vilja göra. Jag hatar mig själv för det jag tänker skriva nu. Jag vågar inte. Eller, jag vet inte om jag vågar, ännu är det inte bestämt. Jag kanske vaknar en dag och hoppar, chansar, vinner. Det är väl just pga av den sista biten, vinna, som gör att jag inte vågar. Alla hopp & chansningar innebär inte vinst, men det är det ju ingen som vet i förhand. Ingen har ju någonsin kommit någon vart på att inte våga chansa. Våga & vinn heter det ju, alldeles säkert av en bra anledning. Inget kommer serverat på silverfat, jag har inte haft det så i mitt liv iallafall. Vill  man något får man se till att det händer, alldeles själv. 

Oj vad jag alltid ska hamna på helt andra spår. Äsch, det är väl det man har en blogg till? Att skriva av sig, allt & vad man vill. Jag tvingar ju ingen att läsa så om någon skulle ogilla mina sådanahär inlägg då och då så glöm inte att ingen tvingar er. Tur att jag inte är Kenza, då hade jag antagligen fått en mijlard kommentarer av en massa no-lifers som inte gör något annat än letar fel hos de stackars stor-bloggorskorna. Tänk att det finns så många som sitter och läser deras bloggar för att hitta något de kan skriva en riktigt elak kommentar om, att de pallar? Samma sak gäller där: ingen tvingar dem att läsa. 

Ibland undrar jag hur vissa kan vara så in i helvetes stressade alltid medan det verkar finnas hur många som helst som inte har något vettigt alls att göra? Tänk om (bara ett galet exempel nu) alla som satt och letade fel på Kissie ägnade lika mycket tid åt forskning? Då hade alla mysterier varit lösta nu. Nu är det väl tyvärr så att de som sitter där och skriver elaka kommentarer på Kissies blogg inte har möjlighet att ägna sig åt forskning då de förmodligen är totalt olämpliga som forskare pga IQ-brist.

Detta är vad som händer om man bloggar på natten. Sorry.

Full fart

Full fart denna helgen! Igår efter jobbet åkte vi ju till en skog där vi promenerade med Johanna, Matte & hundarna - så härligt med lite vår(?!)sol - man mår bra av sol, av sol får man D-vitamin som man inte får på något annat sätt och av D-vitamin blir man glad & lycklig.

Efter en eftermiddag i skogen åkte vi hem och tinade upp oss i duschen och sen kom ett gäng glada vänner :) Vi spelade spel, drack vin (jag & Z drack vin, grabbarna drack öl, grogg & whiskey och stackars Alexandra körde) och snackade en massa skit. Och kollade lite på Gladiatorerna, tydligen jävligt viktigt att man inte missade detta. När vi spelade spel spelade vi tjejerna mot killarna och totalt sett vann vi tjejer - såklart!

Idag var det upp och hoppa 04.50 - dags att jobba! Tur att jag älskar mitt jobb, annars hade det inte varit gött att jobba när man druckit vin & tequila till klockan ett på natten.

Efter jobbet idag åkte jag hem till min kära mormor & morfar - de är bäst <3 Jag frågade morfar om han såg mormor som han gjorde när de var nykära och då svarade han "Nej, för hon är så mycket bättre idag" åååååhhhhhhhh!

Här kommer lite bilder från skogsutflykten,


Johanna busar med hundarna i väntan på grillad korv


Johanna & Ceasar :)


Grillaaaarn!


Korv.


Ceasar ville också ha korv..

Tjoho, glad söndag på er! Nu ska jag äta, för nu har min killa lagat mat :)

Kaffekaffekaffe

& snart blir det fetefrukost!

Jobbar förmiddag idag, gött! Om det fina vädret håller i sig blir det mys i skogen i eftermiddag :)

Igårkväll när vi kom hem efter att ha varit hos Elin & Fidde och käkat pizza bäddade vi ner oss i sängen och kollade på film, 50 first dates - längesen jag såg den! En fin, bra film. Påminner mig om att aldrig ta morgondagen för givet. En bra påminnelse. Lätt att fastna i vardagen! Jag hade ett fint halsband innan, med texten Believe. Det är viktigt. Men man måste också våga leva för stunden, chansa, hoppa, vinn.


Lite vad jag haft för mig på sistone, i bilder


Julia valp-öga


Brolle Broccoli & Stina 


Marshmallow-cupcakes


Lina & hennes kille ;) (stand-in för kvällen) 


Vårt fina peppis-hus


Pappa med Julias fina julklapp


Nyårsmysgrillning hos moster

En dag på landet

Häromdagen sov jag hos min syster Elin, det var mysigt! Hon slingade mitt hår och jag gosade massor med Stina. Natten blev ganska sömnlös då jag vaknar väldigt lätt, har väldigt svårt att somna om och inte är van vid bebisljud. Så när Stina vaknade till halv två kunde jag inte somna om. På hela natten. En och en halv timmes sömn. GREAT SUCCESS! Jaja, det var lugnt. Dagen efter åkte vi hem till pappa och lekte med hästarna - härligt. Smilla sprang runt på gården och busade och när vi kom tillbaka hem till Elin kom vi på att vi nog ville ut och gå en runda, vi ringde mamma som också ville följa med. Så en lång runda i skogen så alla hundarna fick springa av sig ordentligt, Elins hund Svea och mammas hund Ella var lagom trötta när vi nästan var hemma men inte Smilla inte, hon bara kutade runt. Haha, när vi kom hem däremot: DUNS ner och sen pallade hon inte röra sig förrän klockan 14 nästa dag typ. Haha, trött hund!


Aerline H stod och såg glad ut i sin hage!


Smilla - full fart!


Julia åker rullebör i en snygg pose ;) haha, gullunge!


Inpackad korv-unge! <3


Het syrra?


Bus!


Vi lärde Smilla att hoppa över Svea, haha! Tyvärr fick jag ingen jättebra bild på det.


Well, well

Okejokej, it's been a while. Sånt som händer. Men sen vi hade inbrott har jag varit rädd (?) för att skriva om mitt liv. Även om det antagligen inte var något personligt och att de som gjorde det nog inte ens vet om att just här var det JAG som bodde. Men ändå, man blir rädd. Osäker. Orolig över vilken koll folk faktiskt har. Många sånna tankar har snurrat sen inbrottet.

Jag hoppas att alla ni som läser fått er en extra tankeställare (inget ont som inte har något gott med sig) och är försiktiga. Rensa bland facebook-vänner (jag hade ett par stycken jag faktiskt inte hade en aning om vilka de var när jag väl kikade igenom min lista), ha en bra hemförsäkring, ha larm och utnyttja grannarna.

 Vi har återhämtat oss och återställt hemmet så gott det gick, alla mår bra. Men visst tänker jag på det ibland, visst oroar jag mig extra, visst låser jag dörren när jag hämtar posten (har jag iofs alltid gjort), visst tycker jag det är jobbigt att vara ensam hemma och visst fan är jag fortfarande arg & ledsen över att någon rotat igenom ALLA mina saker och tagit ALLA mina smycken och min datir med ALLA mina bilder, sånt som inte kan ersättas för pengar. Men, alla mår bra - det är ju faktiskt huvudsaken.


RSS 2.0