Update - tårtor

Jag har fyllt år också - tack till alla er som grattade mig! Sofia på mitt jobb fyller år nästan samtidigt och då gick det ju faktiskt inte att göra annat än att ha ett kalas på jobbet :) Tillsammans fyllde vi dessutom 50 så något annat är kalas var ju inte acceptabelt ;) Långt i förväg (ca 1 månad) satte vi upp inbjudningar överallt på jobbet med en bild på två prinsess-barbie-dockor där vi hade klistrat in våra egna ansikten - skitsnyggt! haha!
På kalaset var det korsord som vi gjort själva som handlade om oss, tårtor som såg ut som prinsessorna på inbjudan, massa muffins, saft med fetliga sugrör, ballonger överallt och en massa mer. SÅ himla lyckat! :) Har bara lagt in bilderna på tårtorna änsålänge, lägger upp lite andra bilder från mobilen sen :)

I söndags hade jag släktkalas för min släkt, tårtorna jag gjorde då glömde jag ta kort på - typiskt! Fick många fina presenter :) Min nya fina vän Linda (som också är min Tupperware-teamledare) var också på mitt kalas, så himla roligt att hon ville komma! Hon är ju faktiskt så gott som familj med tanke på att jag pratar med henne mer än vad jag gör med någon annan i min familj! :)

På min födelsedag fick jag presenter av Emil, inga dåliga presenter ska jag säga! En jättesnygg och jättesmart termosmugg och en KitchenAid (!!!!!!!!!!)! Tack tack tack min fina fina kille :)

Fler bilder kommer som sagt men här är bilder på prinsesstårtorna iallafall,











Update - paragliding

För ett tag sen var Malin och jag nere på Hammarsbackar och flög paragliding! En cool upplevelse men det blåste inte så mycket så vi kom inte riktigt så högt upp som jag hade väntat mig. Coolt men under mina förväntningar..
Efteråt gick vi ner till stranden så att Smilla fick bada i havet för första gången, lite läskigt med vågorna tyckte hon men vattentokig som hon är hoppade hon i ändå :)







Bästa vän

När man hämtar post eller bara inte pallar hålla i kopplet är det perfekt att ha en så duktig hund som håller kopplet själv :)


Full rulle

Idag har jag jobbat hela dagen, typ. Inte med mitt "riktiga" jobb. Först var det tårtfabrik sen iväg på tupperwareparty :) så typ jobbat :)

Tårtan blev bra iallafall! När jag började hade jag ingen aning om hur den skulle se ut, allt jag visste var vad jag skulle ha i den och att den skulle dekoreras med marzipan. Temat var sommarlov och visst tusan blev den sommarlovig? :)


Update.

Det var torsdag när jag körde hemifrån och kommer vara fredag när jag kommer hem - awesome! Ja, jag jobbar natt. Innan jobbet körde jag inom bästis, blir lika glad av att träffa henne varje gång! Hon ger mig någon slags energi som jag inte riktigt kan förklara. Bästa bästis! 

Igår var Sylvia & Lilla på besök, supermysigt! Sylvia är ju en galet saknad människa alltid och Lilla var en fantastisk bonus att hon också hängde på :) Vi löste världsproblem och åkte runt på bebis-sightseeing, först hemma hos mamma och gosade med valparna och sen hos Elin och gosade med Stina och kattungara. Det är verkligen fullt av bebisar i Oderljunga nu! Man blir varm i hjärtat av valpar & källingar, och av underbaraste Stina såklart. 

Sommarjobbarna har kommit nu och eftersom att ingen har gått på semester ännu så är vi två mer än vanligt på vårt skift, båda våra sommarjobbare har varit här förut så det tog inte så lång tid för dem att komma in i det igen - skönt! De är så duktiga så :) 

På tal om jobb & sommar, snart fyller Sofia på jobbet år och snart fyller jag år. Vad gör man då? JO, man fixar kalas på jobbet! Så nu har vi gjort superfina inbjudningar som vi ska dela ut ;) Jag har fixat utdelningen till alla skiften genom att sätta upp inbjudan i allas kylskåp och kontoret får Sofia ta hand om - INGEN får ju missa detta!! ;D Kommer bli fantastiskt - såklart. 



.

You took your time with the call
I took no time with the fall
You gave me nothing at all
but still you're in my way



Min fantastiska dag.

Det är tisdag, det är den femte juni och det är fyra år sen jag och min fina klass tog studenten. FYRA ÅR SEN!? Whaaaat the fuuuck? Pratade med bästa finaste Polly-Vanish-Paulina idag och kom fram till att jag nog ska hälsa på henne i Norge i sommar :) Får se om vi hinner bara men det bara måste gå. Och imorgon kommer Sylle och Lälcs hit, vilken fantastisk vecka :)

Idag har jag jobbat och när jag kom hem vid 2230 bakade jag en kaka som jag tänkte ta med mig imorgon när jag ska på Tupperwaremöte hos Linda. Shit, imorgon kommer ju bli en alldeles galet bra dag! Först möte med en massa härliga människor och sen hänga med S & L - will be awesome.

Idag har också varit en bra dag, jag har känt mig glad hela dagen och det är underbart! Undrar vad som egentligen avgör om en dag ska bli bra eller dålig? Jag tror att det är inställningen. Visst att man kan vakna "på fel sida" och bara vara sur på livet men man kan ju ändra på det genom att ändra inställning? "Utan känslor är vi maskiner" var det ett bilmärke som hade med i sin reklam en gång och visst kan det stämma. Men vi styr också våra egna känslor, alltså är det vi själva som avgör om det ska vara glada, ledsna eller arga känslor. För det mesta iallafall. Ibland kan man inte styra och kontrollera sig själv, vissa dagar går allt åt helvete och man bryter ihop. Så är det bara. Men man ska inte låta lite regn eller en maska i strumpbyxan vara det som avgör resten av dagens humör.


crash boom bang


Hej lördag

Hejhej alla glada människor! (och flugor som sitter på skärmarna och läser)

Idag har jag bakat en tårta som ser ut som en jättestor cupcake, väldigt söt!

Det händer mycket nu som gör att jag mår som en berg-och dalbana.. Fort ner och fort upp (och nej, jag är inte gravid). Håller jag inte mig sysselsatt är det crash boom bang direkt. Vet inte varför, och jag pallar verkligen inte ha det såhär.

Men, don't worry be happy som det alltid har hetat. Gosh vad jag saknar Sylvia.

Bla bla bla. gnäll & bekymmer. Sorry.

I onsdags hade vi grillkväll med jobbet som Mia & jag hade ordnat med tipsrunda, lekar och mat. Alla såg ut att ha väldigt trevligt och vi har bara fått höra positivt om vår insats så det är ju kul! Vi började halv sex och vid nio, halv tio-tiden var alla nöjda och gick hem. Nästan alla iallafall, vin & tequila för min del! TJO-HO-HO!

Här kommer lite bilder iallafall!




RSS 2.0