Linus i Bromma

Har ju glömt berätta om/visa er när Linus var i Bromma! Efter Finland skulle vi flyga hem från Bromma och vi hade några timmar över mellan kursens slut och hemresa så vi valde att spendera de timmarna på en galleria i Bromma :)
Linus hann såklart hitta på massvis med saker på den stunden!

I lite random ordning:
Åka rulltrappa, rida på Martins axlar, Linus på linjen, gå runt med sin resväska, träna på sexypose, tafsa på Mattias (!!!!) & åka pung.

Bjuder på en sexypose på mig & Sofia med! ;)


Instagram

Några bilder från min Instagram på sistone. Ni hittar mig där som Kebabost


Svar

Hej Emma!
Du kommenterade ett inlägg och frågade om du kunde få byta några ord med mig, självklart!
Jag har ingen koll på vem du är dock.. (:

Kommentera detta inlägget med en mejl eller skriv till mig på fb!

Ha det bra!

& Ann-Chatrin: vi är bäst! Hjula är för fjantar ;)


Hejhejhej

Dagarna rusar förbi här med packande, flyttande, jobb & möten. Men, jag gillar när det är full fart! Sålänge det finns tillfällen att andas lite :)

Fredag imorgon! Gött. Ska egentligen till Sthlm i helgen på konferens men skulle behöva flytta. Såååå, vi får se!

Hoppas ni haft en bra vecka!

S


fail

Kollade genom lite gamla bilder. Jag kommer nog aldrig lära mig att hjula. Här en bild på mitt bästa försök  när Elin försökte lära mig, det gick verkligen inte!


woop

Let's rock this world.


48

48minuter till frivecka! Sitter och äter frulle nu på jobb, samma som jag åt till kvällsmat :) haha, varierad kost är viktigt! ;)

Sen ska jag köra och lämna bilen för däckbyte och sen hem och sova.

16 timmar på jobbet går minsann fort när man har såhär roligt! Men en gosig hund & en säng ska bli nice.


Omg

Bästa vita chokladen ever. Så god att man dör lite.


Söndag

Just nu sitter jag på jobbet och äter frukost till kvällsmat. Rostade mackor, nutella, ägg och happy cow (inte på samma macka) . Det bästa med att vara "vuxen" (:


Word.

Sometimes, it's all about putting one foot in front of the other.


!!

Ett litet meddelande till alla dryga och själviska människor där ute: fuck off.


Linus

Linus gosar i Rolles tvillingbror.
(Rolle bor hos Frille & hans tvillingbror hos oss)


Carry on

Har ni missat denna låten? Shame on you.

Fun - Carry on


Linus

Linus i Tyskland!


Tårta

Här är två bilder på en av tårtorna jag gjorde förra helgen :) Den var mer rosa i verkligheten, typ bebisrosa men den ser typ persikofärgad ut på bild. Wierd.
Tårtan var till Lindas gulliga bebis Matilda som fyllde ett år :) Bottnarna var gjorda med blåbär och som fyllning och frosting hade jag citronsmörkräm.
Som ni ser är tårtan hjärtformad och jäääääkligt hög! :)


Just det,

Trillade och slog axeln som fan i somras och det har inte blivit bra så jag tänkte att det var lika bra att kolls upp det.
Bokade en tid hos en ortoped som skickade mig till en sjukgymnast.
Har träffat sjukgymnasten några gånger nu och han blir snart galen på min axel. Den beter sig annorlunda varje gång och är bara helt knäpp.
Sist jag var där, i tisdags, tejpade han den som skulle ge mig stöd och välbefinnande, igår tyckte jag att det gjorde mer ont än vad det kändes skönt. Vad gör man då? Jo, sliter av tejpen som satt som faaaaaan. Menmen! Ringde såklart sjukgymnasten innan och "bad om lov" och han höll med mig. (Såklart;))

Så nu är tejpen av men inte fan är det skönare för det. Bara att kötta sjukgymnastik-övningar och hoppas på det bästa! :)


Tiden går för fort

Vet knappt var jag ska börja, har ju hänt massor sen sist! Sist var jag på Väla med Bästis och helgen efter det gjorde jag tårtor, var på kalas, var på fest och firade fars dag :)
I veckan har jag jobbat, jobbat, jobbat, packat & grejat för fullt! Och varit med Bästis :)

En extremt sammanfattad vecka, haha!

Nu har vi börjat tapetsera i huset, imorgon ska vi måla och snart flyttar vi!

Kommer ni ihåg att jag sa för ett tag sen att jag skulle berätta en sak för er? En grej som var "nu jäklar händer det grejer"? Nu tänkte jag berätta det!
Som ni vet har jag jobbat som konsulent hos Tupperware sen April i år, nu är jag teamledare! Känns lite pirrigt men bra, härligt med nya utmaningar :)

Såååå, Walli Walli to y'all!


Bästis

På Väla med min fina Bästis!
Vi har ätit middag, fikat, löst världsproblem och nu shoppar vi lite :) Perfekt avslut på denna dag!


Hos mamma

Imorse när jag kom hem efter att ha jobbat natt packade jag tupperware-leveranser och duschade innan jag gick och la mig - älskar min energi!

Sen sov jag en stund och sen upp och jobba eftermiddag :)

Nu ligger jag på mitt gamla rum hemma hos mamma, många känslor & minnen bor i dessa väggarna. Ska sova här inatt för imorgon ska mamma & jag ut på äventyr :)

Linus är med såklart!


Gårdagens lördag

Igår var det lördag som till en början var fullproppad men blev lugnare ju mer klockan blev. 

Steg upp 0730 för att göra mig redo för Tupperware-teammöte hemma hos Linda, mötet var underbart och det presenterades spännande och fantastiska nyheter som jag snart kommer berätta för er! 
Nu händer det minsann grejer :) :) :) :) 

Var hemma igen strax efter 13, fixade det sista på tårtorna och körde sen och levererade dem i Klippan. Malin, som hade beställt tårtorna, blev jättenöjd (har inte hört något annat iallafall ;D) vilket var skönt och såklart jättekul. Hennes son är mjölkallergiker och skulle ha en egen tårta (var han som fyllde år) vilket var lite nervöst eftersom att jag inte bakat mjölkfritt tidigare. Resultatet blev bra! Tycker jag iallafall, och Malin var nöjd när jag kom med den. Sååå, SCORE! 

Önskemålet var: Tema Special Agent Oso. Om ni inte vet vem det är så kan ni antingen googla eller kolla på bilden. Eller båda så att ni - förhoppningsvis - ser likheten ;) Mjölkfritt + dekorering helt och hållet med kristyr = två förstagångsjobb för mig! 



Från Klippan vidare hem till min mamma där jag fikade, pratade & planerade lite. Och fick en gräsklippare - TACK! :) Min fina söta gulliga mamma <3 

När jag ändå var i krokarna körde jag hem till pappa som har köpt en valp! Ååååååhhhhhhh! En CarneCorso som heter Silvia (osäker på stavningen men uttalet är detsamma). Så gullig & underbart klumpig hon är! (Nej Emil, det blir ingen ny valp). 



Silvia och katten Fidde har redan blivit bästisar <3 

 
Sen var det dags att köra hemåt. Emil var i Småland och jagade och skulle äta på hemvägen så jag stannade till på ICA och handlade lite att äta sen hade jag myskväll hemma med Smilla & Så mycket bättre. 

Årets stjärna i det programmet är ju utan tvekan Darin. På alla vis. Åh Darin Darin Darin. Nej, jag har inte kommit över tonårsförälskelsen i denna man! 
Oroa er inte, jag tänker inte lämna Emil för Darin. Även om han (Darin) ringer och tjatar varje dag.. Tröttsam men ack så stilig kille detdär. 

Läggdags och nu är det söndag. Jag jobbar och ska göra det en stund till minsann. 

Vi hörs kanske senare! 

S, 

Hej lördag

Jag berättar mer om dig imorgon,

Godnatt


Ooops.

Om två timmar har jag varit uppe i 24 timmar. Göööött. Vad har jag då gjort i 22 timmar?

1,5 timme bilkörning + tankning 20,5 timmar kvar
16 timmar jobb, 4,5 timmar kvar
1 timme dusch/chill, 3,5 timmar kvar
3 timmar tårtor, 0,5 timme kvar
02:30 till nu: borstat tänderna, bloggat, instagramat, facebookat & borstat håret.

Ptja, ganska effektiv dag ändå?


Nov. 03, 2012

Heeej! Är ni arga?
Vet att det gick någon dag mer än lovat nu.. Sorry.
Men, busy busy!
Idag, fredag, har jag jobbat heeeela dagen, 06-22 för att vara exakt. Sofia hade mycket att göra så hon stannade kvar till 22 hon också, mest för att jobba men lite för att det var nice att hänga med mig ;) gulligullgullsnuttefluffsofia!! Haha?

Igår bakade jag tårtor och idag skulle de dekoreras så det fick jag ju göra när jag kom hem! Fyra tårtor, puh! Kanske därför klockan är 02:54 nu?

Vad har ni haft för er denna fredag då? :)

Nu ska jag sova! Godnatt, vi hörs imorgon! (Ja, jag lovar).


RSS 2.0