30 Juni 2009

På jobbet nu, det första jag såg när jag kom in var att Tony hade tänkt fetta, värsta lagret med kakor! Men, innan jag gav mig på kakberget åt jag pirre som min pärla till sambo hade lagt i kylen till mig :) Tack! :D

Såg att jag inte berättat om mitt & Sylles äventyr i söndags! Vi fick den brilijanta idén att vi skulle nattbada - neck i bälingesjön, javisst! Vid tolv började vi bege oss, vi står där på bryggan och har lagt alla kläderna på bryggan och ska precis hoppa i. Vad händer? Då är där en BÅT typ 50 meter från oss som börjar lysa med ficklampa och hålla på! Alltså, serre, halv ett på natten? VERKLIGT!? Vi struntade i att vi hade åskådare, de såg ju inte så mycket om vi var i vattnet tänkte vi så vi hoppade i och tog en liten simtur minsann! Efter vårt dopp satte vi oss på bryggan för att chilla en stund, söndagsmys så att säga. Vad händer då? JO, då kommer det en man från parkeringen och nu måste jag klargöra att bälinge är en sjö med en liten strand som ligger ute i nowhere så det är inte så att det brukar vara en massa folk där på nätterna! Iallafall, det kom en man gående från parkeringen och sneddar ner mot bryggan, han liksom försöker glida ner i hopp om att vi inte ska se honom. Vi blev sjukt rädda givetvis, jag menar, EN MAN, DÄR UTE, MITT I NATTEN! INTE LUNGT! Vi tänkte "tar han ett steg på bryggan så kutar vi annars kommer vi ju dö". Vi såg tidningsrubrikerna framför oss "Två flickor brutalt mördade". Men, han gick inte upp på bryggan, istället ställde han sig typ en, två meter från den och bara stirrade. Vår puls var maxad och efter en kort stund bestämde vi oss för att kuta därifrån. När vi väl kommit till bilen och hoppat in för hemfärd så får vi motorstopp, TVÅ GÅNGER! Houchi houchi vad rädda vi var. Men, vi lever och antar att vi aldrig kommer få reda på vem mannen var, vad han ville eller vad han gjorde där. Inte heller människorna i båten.
Det var bara så himla typiskt att vi ska hamna i sånna situationer! Hahahaha.

Efter det blev det film och chill (Y)

Idag fick jag en annan kanonidé, åka till stranden verkade vara en lysande idé! Tulle & jag begav oss vid halv fyra ungefär till råbocka där Jim och company befann sig. Faktiskt var det varmt i vattnet, sjukt nice :) Det roliga var dock att det ÖSREGNADE halva vägen till Ängelholm så vi tänkte ju bara "Alltså, är vi verkligen påväg till stranden?" Det ösregnade och åskade men visst, STRANDEN! (Y) Men, precis som Kenth sa så var det strålande sol i Ängelholm, inte ett moln! Kändes ju väldigt konstigt att köra från ösregn och åska till en varm och solig strand ;) Bad blev det iallafall sen donken givetvis :)

Nu ska jag äta kakor ;b

With Love, S

Nattskift (:

Godmorgon kära läsare och Ann-Chatrin! :D:D

Ann-Chatrin, är det du som kommenterat anonymt? Haha, för du skrev varken vart konfirmandlägret var eller ditt namn?

Men, nu sitter jag på jobbet, har jobbat hela natten, ska snart hem och hoppa på min sambo som bara kommer säga "Urgh", vända sig om och fortsätta snarka.. Men ändå :)

Natten har varit väldigt chill, började med att äta lasange, MUMS! Sen har vi ätit maränger och godis ;b Tony har sagt att Katt & Jag kommer lätt, UTAN TVEKAN gå upp 11,3 kilo innan sommaren är slut, haha. Oh yes, +11,3 here we come ;) Vid fyratiden lurade jag ut Katt på en runda, vi tänkte kolla på soluppgången så vi begav oss upp på taket och väntade, visst, solen kikade fram men det var monligt och Katt hade inte tålamod nog att vänta så vi såg inte hela.. Men, det var kul så länge det varade!

Igår var jag på äventyr med Jänibänäni, fikade i Klippan, shopping på Familia, fix & mer shopping på Väla, me like ;b Blev inte jättemycket shopping men några plagg, och ett par skor rikare blev man ju :) Dessutom klickade jag precis hem två par skor från Ellos efter att ha blivit tokkär i ett par rosa gladiatorsandaler som var med i Cosmo :) Snart sitter de på mina fötter minsann, kanon! Tummen upp (Y)

Janina, Stumpelumpan, du är en ängel , jag älskar dig <3

Kom på att jag inte har berättat att jag dessutom kärat ner mig i en bärbar dator från Sony-Vaio. Skulle köpa en ny dator denna sommaren hade jag bestämt, min bärbara börjar bli sliten. Först tänkte jag mig en mini men sen fick Katt & Koski mig på andra tankar. När jag kollade runt på nätet vilken jag skulle ha så såg jag min drömdator, dock var det inte en mini men det är där Katt & Koski kom in i bilden, en mini är bara roligt ett tag och håller antagligen inte lika länge och man kan definitivt inte ha den till så mycket, man kan tillexempelt inte sätta i en CDskiva.. Om man vill installera något som kräver Optisk enhet då? Tråkigt om man har en miniPC då... Så, det blev en Sony-Vaio, den är helt rosa med massa bra funktioner. Nu går jag bara och väntar på ett aviserings-sms där det står att den ligger och väntar på mig :) LÄNGTAR!

Ska jobba imorgonnatt med sen är det frivecka, så jäkla nice ska det bli! Ferre hela helgen, oh yes ;) Först 20årsfest på Fredag och sen fetefest på Lördag, fy tusan, känner att detta kommer bli en toppenhelg!

Nu är det duschen som gäller, ha en kanondag!




Vi firar med en bokstavligt talat skum partybild ;)



With Love, S

Godmorgon Ann-Chatrin!

Hoppas du haft en trevlig helg med mycket sol och trevligheter! Nu fick du tillochmed ett helt eget inlägg, inte illa va? :D 
 
Ha en fantastisk dag på jobbet!

Jag hoppas på en fika och en bautalång pratstund med dig snart!

Många många kramar till dig!

Back on track.

Nu ska jag verkligen skärpa mig, ska blogga mycket oftare, har ju ite precis fullt upp när jag jobbar, åtminstonde inte i 8 timmar.

Det är så himla gött att jobba! Man har skitkul. Kanonroliga arbetskompisar och ett chill jobb, KANON! Jag jobbar med två toppenmän just nu, Tony & Torgny, verkligen två män i sina bästa dar! :D Idag jobbar dock ingen av dem för de har fuffens för sig och har bytt med Harald & Koski. Koski är en hyvens kille! Och inte nog med allt detta, NEJ, Ångan & Formalin har ju slagits ihop så vi jobbar med formalinarna också och deras sommarjobbare på detta skiftet är Kaddy, wohooooo! Kan det bli mycket bättre? Nejnejnej! :D

Sen sist har det varit midsommar och grejer, jag hade kanonkul iallafall, hoppas att ni hade det med :) Jag var i Råbocka och campade plus att jag fyllde år dagen efter midsommar, Toppen :D (Y)

Har snott två bilder av Sylle då jag inte har orkat leta upp min laddare till min egen kamera så jag kan ta egna bilder. Men, jag hoppas att det är okej för min sambo för här är bilder från fredagens äventyr,




Jag, sambo & Kaddy :) Senare var Lilcs och Larsson också med - höjdarligan :D





Här är då lilla jag.. Ser sjukt packad ut men det är faktiskt inte så illa som det ser ut att vara, haha.


Efter att ha förfestat på balkongen med Sylle & Katt kom Lilcs och Larsson och hämtade oss och sen fortsatte kvällen i Åstorp, fest hos Slangen :) Blev även en runda in till torpadagarna, haha. Kul? Blir ju vad man gör det till :)

När vi väl var hemma sen, utan Katt som trivdes i Åstorp, moahaha ;) Sambo & jag var ju hungriga som vanligt så vi lagade nattamad, MUMS! Vi hade lite nattmys på balkongen med mat & cigg. Vi måste vara världens bästa sambopar ;D <3

Igår var det fest hos Evve Feustel, trevlig kväll :)

Hm, något annat som har hänt? Ja, antagligen en himla massa men det kommer jag nog på efterhand. Jag har inte AP längre, lite tråkigt men kanske lika bra..

Nej, nu kom Koski in så nu ska vi äta glass & maränger! Wohooo!


See you soon,

With Love, S

Life is Good <3

Eftersom att jag vet att AnnChatrin kommer läsa detta så fort hon kommer till jobbet imorgon så tänkte jag ägna en hel rad åt henne!

Godmorgon Ann-Chatrin! Hoppas du haft en trevlig helg, tack för senast och ha en fantastisk dag på jobbet! Många många Kramar till dig!

Nu lite snabb update till alla andra,

SylleBylle är hemma :D:D:D:D Igår var det kalas med smörgåstårta & marängswiss :D:D Om mindre än en vecka fyller jag år :D:D Om en timme träffar jag någon som är underbar :D:D:D:D Snart midsommar, dvs fetröj i Råbocka :D:D:D Sylle & Jag är sambos igen :D:D:D:D:D Janina & Läääälcs har tagit studenten :D:D:D Om typ två månader flyttar syster & jag till Båstad :D:D

Ja, ni ser ju själva, Life is good :D <3 Och jag har säkert missat att nämna något!


Måste kila nu, men skriver mer snart igen :D




With Love, S

Spännande äventyr ^^

Nu tänkte jag visa er lite av gårdagens/nattens äventyr!
Började gårdagen med att sova till fyra efter att ha jobbat natt, smsar Johan för att se om han är vaken. Jovisst, käkar frulle och kör sen ner på ICA för att hämta mina paket fråån Bubbelroom :D Hämtade Johan och sen hem till pappa.



Hahahaha, AP ser typ liten ut?! Men, Johan ser SJUKT nöjd ut! Och förhoppningsvis har han SJUK träningsverk idag! Mohahaha! Han hade bara ridit en gång innan, på en liten häst i Kina men han var ganska duktig för att vara absolut nybörjare! Han hade lite problem att få till takten när han skulle rida lätt, hahahahahahaha ;D Men, BRA JOBBAT!


Sen var det dags att jobba igen och Johan hade lovat att ta med en hemlis. Haha, vi hade många spännande projekt för oss inatt minsann! Vi skulle lämna prover på PA-labb, vi kommer dit och upptäcker att våra kort inte funkar där. Vi ringer vakten och säger att det varit KANON om det funkar. Han säger att vår chef måste fixa detta. Vi kör tillbaks till kontrollrummet och tar Haralds kort. Det funkar kanon, bara det att när vi lämnar proverna kommer Johan på att vi skulle lämna två kemikalier också så han går tillbaks till bilen för att hämta dem, jag håller dörren sålänge. Vad händer? LARMET GÅR! Hahahahaha, man kunde visst inte ha dörren öppen för länge! Hahahaha, så vi måste ringa vakten igen och säga att det var vi..

Sen hade vi fått märkliga larm från ett annat ställe ganska exakt samma tid inatt och igårnatt, vår teori blev att det måste vara någon där som kryper in och lägger sig eller nåt i en värmegrej. Men, det vár ingen där när vi kom så vår katalysman måste varit ute på äventyr precis när vi tänkte hälsa på, attans!

När klockan var halv fem gick vi upp på taket på P6 för att titta på soluppgången








Nu kommer vi till Johans hemlis,



Han hade tagit med sin toksköna, superhäftiga och bautastora hängmatta som vi hängde upp högs upp i P6! Varmt & skönt! Där låg vi och chillade ett tag ^^

Hahahaha, spännande nätter minsann!

Imorgon är det torsdag, imorgon kommer Sylle hem! IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON!
<3<3<3<3<3<3

Natt.

Sista natten nu innan det är frivecka :D Också sista natten med C-skiftet, lite tråkigt men B-skiftet är skoj det med. Igårnatt började Johan också jobba, en gammal sommarjobbare som ska jobba här i sommar, typ hans åttonde sommar nu ;) Haha. Han ska ta min plats då jag bytar skift, jag hoppade ju bara in lite akut för att en slutade. Men, Johan är här och tar över ;) Mycket trevligt. På Lördagnatt börjar jag på mitt B-skift, jobbar Lördag&Söndag natt och sen är det frivecka igen ^^ Inte dåligt.

Idag var Johan med mig hos pappa och red, hahahahahahahahaha, sjukt kul! Såg sjukt kul ut! Det finna både bild & film på detta ;)

Idag fick jag dessutom två paket från Bubbelroom, mums på det! Imorgon blir det rensning/städning av min garderob.

Ville mest skriva att det finns en person som är fantastisk. Bäst. Magisk, jag kan hålla på i evigheter.

<3

Söndagnatt.

I morse sov jag, precis som planerat, länge -  vilket var underbart! :) Festen igår var trevlig, Olle & jag buggade minsann! Sjukt kul!

Har jobbat idag och innan jag körde till jobbet körde jag inom pappa för att fixa med AP och vad upptäcker jag när jag kommer in i stallet? Jo, då har han pajjat en ruta! :O Hur lyckas han? Min gissning är att han pajjat den med mulen men jag hittar inte något vettigt motiv? Han kanske bara är klantig, vad vet jag? Men, efter en närmare titt såg det inte ut som att han har skadat sig eller skurit sig så det var ju väl iallafall! Haha, han har fått en ny bästis dessutom! En kattunge! Där är bara en kattunge kvar nu, en familj vi känner har tagit de andra två :) Så nu är det bara lille Jonatan kvar som har hittat en något större lekkamrat än sina syskon ;D Haha, men, de är sjukt söta tillsammans :)

Dock är det jag som är klantigast idag! När jag är påväg till jobbet upptäcker jag att jag har GLÖMT MOBILEN hemma! :O:O Ingen mobil på hela dagen? :O Hur tusan lyckas jag? Mitt dumma klanthuve. Men, egentligen är det bara sorgligt att man kan vara så beroende.

Det var ju MorsDag idag, Grattisgrattis alla mammor! Framförallt vill jag ju gratta min egen mamma för att hon är just min mamma <3 Jag älskar dig, Puss! <3

Mamma är söt <3



Något annat som firades idag var en födelsedag.
En människa som är magisk och underbar.
Grattis. <3

Pratar med Sylle på msn just nu! Ååååååhhhhh vad jag längtar tills hon kommer hem!!! Men, det bästa av allt - det är på torsdag! :D:D:D:D:D Happyhappyhappyhappy! <3<3
 



Fan vad vi ska ha bästa sambo-sommaren ever ;) Loveyou dagifat <3




Pratar med Fräddan också som skickar en massa najs musik - tackar!

Nu blir det hopp i säng. Have a nice night partypeople ;D


With Love, S


RSS 2.0