Stolt hemmafru.

Äntligen är vår fina tavelvägg färdig! Har suttit och pysslat med "scrapooking-ark" och gjort de fina med foton och pimp! Nu sitter allt i ramar och är uppe på väggen, blev mycket bra. Shit vad nöjd jag är - gillar den mer och mer för varje gång jag tittar dit :) Nu saknar jag bara en klocka att hänga upp på en annan vägg sen kan jag inte komma på något mer jag saknar i inredningsväg. Inget som är realistiskt iallafall, man kan ju alltid drömma liksom. Men då måste vi flytta först för allt detdär andra får inte plats nu! Så för tillfället skulle man kunna säga att jag har det som jag vill ha det här hemma!  Förutom klockan då.. Ska iväg och shoppa på måndag så får väl försöka hitta en fin då :) 

Innan gick jag ut med Smilla, hade verkligen världens lökigaste outfit på mig och tänkte bara "hoppas att jag inte träffar någon". Som alltid när man tänker & ser ut så så träffar man en massa folk. Typiskt. In my face liksom. Note to self: Klä dig aldrig så att du skäms om du skulle träffa någon du känner.

Nu ska jag hoppa ur mina lökigast.se - kläder och freshin' up innan det är dags för tisdagsmiddag i Källna! 

S.

Tramsbabbel.

Nu får han väl ge sig den där domedagsgubben? Han har erkänt att han räknade fel och har satt ett nytt domedagsdatum, den 21:e oktober. Hans domedag har kommit för längesen, kan ingen berätta det för honom? Vad är det för trams han sprider runt liksom? Vad grundar han sitt babbel på? Jo, en massa annat trams & babbel. Stackars de människor som lider av dödsångest. Tänk vad många som tänker att om världen ändå ska gå under om fem månader kan man ju skita i allt och göra vad man vill nu. Tänker han ta på sig ansvaret för allt hemskt som faktiskt kan hända? Folk lever jävel bara för att. Folk bränner ner saker, mördar, rånar och en massa annat hemskt, för att denna jäkla domedagsgubben babblar en massa trams. Har han tänkt på det eller? Nej, tror inte det heller. För hela hans hjärna är fylld av trams. 

Nu får det vara nog. Slår vad om att om jorden inte går under i oktober heller kommer han sätta ett nytt datum. 

Idag ska askmolnet komma till Sverige, usch! Hoppas att det hunnit aska av sig tills det kommer hit. Tänk på alla stackars djur som är ute. Menmen, bättre än domedagen liksom. 

S.

det finns en elefant i rummet - helt klart.

Det kanske är dags att sluta med bortförklaringar och se sanningen i vitögat. Kanske dags att sluta med undanflykter och ta tjuren i hornen som man säger. Se, ännu en sorts undanflykt, att kalla något för något annat. Jag borde skrivit dags att ta tag i problemet men använde ett clatchigt uttryck om en tjur. Men jag vill inte, är rädd att det ska förstöra en del som jag vekligen vill behålla helt. Om jag tänker efter så är det ju mer logiskt att om det finns ett problem, så är det ju det som i första hand förstör mest.

AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRHHHHHHHHH! Blir så arg på mig själv. 

S.

Sidospår

Vilken natt det var på jobbet. Var helt inställd på en bigbautalugn natt men NEJ DÅ. Jobb & slit hela natten lång. Menmen, det kommer något gott ur allt: jag har sovit fantastiskt gott! Inte så länge, men fantastiskt gott. Sen vaknade jag av att Emil kollade på barnprogram, haha. 

Har precis gjort frukost, en toast med - håll i er nu - ananas, ost & nutella! MUUUUMS! Strax ska jag ge mig på att borsta mitt hår, det är värsta fågelboet eftersom att jag gick och la mig med blött hår. 

Emil är ute på en lång runda med Smilla, han är ledig idag så när han kommer tillbaks och när jag har bytt ut fågelboet på mitt huvud till mitt vanliga hår så ska vi iväg en sväng! Ikea, Väla och antagligen någon annanstans med, brukar bli så när vi är ute. För någon vecka sen skulle vi till Perstorp men skulle bara köra in på en liten pluttväg och vips så hamnade vi tillslut i Örkelljunga efter att ha kört så långt på kringelikrokvägen att stackars Smilla kräktes. Och hon brukar liksom inte bli åksjuk. 

Vem är jag att sitta och prata om sidovägar? Här sitter jag och ska berätta att vi ska till Ikea/Väla och villar in på att Smilla kräks. Hm. 

Well well. Nu ska jag freshin' up! 

S.

BILDBOMB: Catchin' up.


Bakade lussebullar för ett par veckor sedan, yesyesyes. De är ju mycket godare nu när de inte finns överallt! 


Hemmagjorda hamburgare är galet gott! 


Vi var ute på kvällspromenad och där ligger herr & fru Igelkott och tar sig en gräsare! 


Morgonfräsch? Haha, LAGOM


Blir många tidiga morgnar när an har valp. Synd att där inte är så mycket på TV så tidigt.. 


Världens bästa Ellen & Sylvia kom och hälsade på! 


Denhär bilden har jag snott av Frida (hoppas det är lugnt! ;) ) 
Återträff/15-årsjubileum med PG (Perstorp Gymnasium)! Här med Lollo & Malin - fina tjejer! 

<3 S.

BILDBOMB: Smilla <3













Yo

Where to begin liksom?  

Allt går bra med Smilla, hon är jätteduktig! Lär sig snabbt och lyssnar bättre och bättre dag för dag! Givetvis finns det en massa bus och energi som behöver komma ut varje dag men det är bara kul! Såklart händer det att buset går överstyr ibland och lite nafsande förekommer.. MEN, hon lär sig! Hon är väldigt gosig och blir bättre och bättre på att behärska sig när det gäller så jag är nöjd! :D Tänkte ge er en bildbomb på Smilla sen :) 

Annars då? 

Ja, just nu består dagarna mestadels av jobb & hunduppfostran, haha. 

Skönt att sommaren är påväg! Just idag är det väl inget höjdar-sommar-väder men det gör inget för today I don't feel like do anything (Bruno Mars - The Lazy Song) 

Så jorden ska alltså gå under på lördag? Hm, låter ju troligt. Jag kan ju faktiskt tycka att det händer väldigt mycket viktiga saker i vår värld som de kan skriva om istället? Måste de stressa upp och skrämma hela jordens befolkning sådär? Har de tänkt på alla stackare med dödsångest? Nej, trodde inte det heller. 

Hörde på VAKNA! med The Voice att Kisse hade kommit oinbjuden på ett event, haha, shit vad ocoolt. Sen blev hon skitsur för att de berättade det för hela Sverige, jobbigt att bli påkommen med en sån sak när man påstår sig vara så jäkla poppis & cool hela tiden. IN YOUR FACE BARBIEWANNABEJÄVEL. 

Det känns som ett bra comeback-inlägg så jag håller här sålänge. Men som sagt, bildbomb kommer strax. :) 

S.

RSS 2.0