Cypern!

Hej alla!

Vill bara berätta att om en timme lämnar jag hemmet och drar till Cypern i en vecka! Kommer bli awsome. Även om jag kommer sakna en del här hemma. Menmen, Cypern - here we come! :D:D:D:D:D

Underbarastebästaste lillasystersambo ska ju med! :D <3

Uppdaterar med en massa bilder och allt när jag kommer hem!


Ses, om en vecka ^^

S,

Not fair.

Att behöva ta farväl av någon är verkligen hemskt. Att veta att man inte ses mer innan man dör är sjukt hemskt. Men, att veta att de lämnar oss för ett bättre liv, i en bättre värld känns tröstande. Men, ändå tynger sorgen ner en. Vila i frid alla ni som lämnat oss på sistone "/ Alldeles för många. På alldeles för kort tid. Det är inte rättvist, inte någonstans. Varför ska jordens mest goda varelser drabbas av sjukdomar och skit? Det är jobbigt. Men, vi som är kvar måste försöka gå vidare och förstå att livet inte är rättvist, inte alls, inte ett enda dugg.

Fy fan.




Det finns dem som man blir väldigt glad av. Som ger en dendär feelgood-känslan.

I really want you to really want me
But I really don't know if you can do that
I know you want to know what's right
But I know it's so hard for you to do that
And time's running out as often it does
And often dictates that you can't do that
But fate can't break this feeling inside
That's burning up through my veins

Lyssna på låten här.

Du är kanon. Lyser upp min dag, får mig att vilja vakna upp, att vilja genomföra en morgondag. Det är bara det , att jag saknar dig "/  Att inte få känna din närhet varje dag, att inte få se in i dina magiska ögon, att inte få känna dina hjärtslag eller få höra dina andetag. Det är jobbigt, det känns. Men det är väl bra antar jag? No love without pain. Tur att jag har fått jättefina hjärteplåster av älskade bästis Tulle - because Love hurts.


090825

Tjaaaa alla!

Om ni inte visste det innan så är Mikaela & Jag typ världsbäst på att göra låtar, hahahaha. Gjorde nio stycken i söndagsnatt i alla slags genrer, country, jazz, funk, reagge, rock, blues, hahah, ja, bra som tusan blev det iallafall ;b Innan dess var vi på donk, very nice. Glass är gott.

Igår var en annan dag. Började med att köra Janina till Lund där hon skulle köpa en bil sen hem till pappa och fixa med Lidise, den nya hästen. Lite knäpp är hon minsann, men, ingen skada skedd - det kommer gå bra dethär.

Sen åkte jag till lägenheten och tog alla mina grejer för nu har jag flyttat helt :) Sov min första natt i Båstad inatt! Eller, natt och natt. Var ute med Bam hela natten. Aj. Tänker inte gå in på detaljer, det var bara jättesorgligt. Och jobbigt.

Mycket jobbigt som händer nu.
Först begravningen i Fredags.
Vår lilla sötnos, vår underbara hund Elvira. Hon finns inte mer här hos oss "/
Hamlet, en av unghästarna, finns inte heller mer här.


Elvira <3


Det känns bara som att alla andra bekymmer, kärleksproblem eller allt annat man tycker är jobbigt, inte känns aktuellt. Nära ocg kära dör och vi bråkar och bekymrar oss över småsaker? Löjligt. Att be mig känna efter känslomässigt just nu är ingen bra ide för det känns fruktansvärt tomt.

Nu ska jag fixa lite här sen  hämta Malin och girlygirlyligan i skolan.

S.

Uppe i ottan? javisst!

Klockan är kvart i sju och jag har varit uppe i två timmar, say whaaaat?

Det är sådär kul att köra bil när det ösregnar som tusan, ännu mindre kul när vägen är spårig och jävlig. Menmen, tar man det lungt så går det ju kanon, tar en himla tid att köra bara. Hellre komma fram några minuter senare än att inte komma fram alls, right? 

Fredagsmys är det bästa på hela veckan, jag älskar fredagsmys <3

Igår så fick jag en ny häst att rida in, ett isabellfärgat sto, toksöt. Ska bli så himla kuuuul! :D:D

Klockan åtta ska jag jobba på Dina, ska jobba till tio och sen är det dags för begraving.. Usch, I'm not excited. Om det inte regnar och håller på tänkte jag promenera en sväng med hästen innan jag ska till Ängelholm och kolla på fotboll. Division 6-fotboll. Lite pinsamt, jäkla amatörfotboll, hahaha. Menmen, ska bli kul att se! Sen är det tydligen fest men vi får se hur sugen jag är på det..



Snigel <3 
Tack för igår, verkligen. Så himla skönt att prata med dig. loveyou <3


Nu ska jag duscha en sväng, har verkligen inget bättre för mig. Och det är nästan en hel timme tills jag ska köra och jobba.

Hörs!
S.

a bump in the road and happy times.

Happy times eller hard times?

Jag är glad över många saker som händer nu men det känns som att jag stänger mig själv ute. Egentligen mår jag nog inte topnotch men jag blundar för mig själv och vägrar möta verkligheten. Detta är det bästa med att ha blogg btw, att kunna skriva av sig någonstans.

Jag hatar verkligen att hur man än gör är det alltid någon som blir ledsen, även om man inte medvetet sårar någon så är det väldigt lätt hänt. Det är småsaker som avgör, tydligen. Alla har vi våra svaga punkter och om någon skulle träffa precis där så tar det hårdare är sjutton käftsmällar i rad. Jag hatar att man är så jäkla dum i huvudet att man bara biter ihop och reser sig, ler och går vidare. Istället för att ta tag i det, precis då och precis där. Man tänker att man ska samla kraft för att ta tag i det senare, för att man inte har kraften precis då och precis där. Det man aldrig fattar är att man inte samlar kraft, tvärtom, man förlorar kraft. För varje andetag man tar så förlorar man kraft att slå tillbaka för det är precis då när man ligger där på marken, nertrampad i skiten som man egentligen är starkast, det är då man har den underbara hatkraften, kraften som gör en starkare än man kan tro.

Det sägs att varje uppförsbacke man kravlar sig uppför i livet är en erfarenhet som gör oss starkare. Om uppförsbackarna är lagom långa kanske. Men om varje uppförsbacke bara känns tyngre och tyngre istället för lättare och lättare som det borde göra eftersom att man borde blivit starkare är det väl antagligen för att det inte kommer några raka vägar eller nedförsbackar som ger oss tid att lära oss av allt slit som tog oss uppför backen. Det är väl bara att hoppas på att det är värt det för det känns bannemej inte så för stunden.

Det sägs också att det bara är gubbar som grubblar. Och det är det med. Grubblar man kommer man inte fram til något, då tänker man i cirklar. Att lätta sitt hjärta och rensa tankarna är en helt annan sak.

Jag är väldigt glad att det finns saker som gör en glad här i livet. Flodhästar tillexempelt, you really make my day.

Musik är också bra, några favoriter:

Angels & Airwaves - Breathe
James Blunt - I really want you
Kings of Leon & Lykke Li - Knocked Up
Erik Hassle - Bump in the Road
Saosin - I can tell
Darin - Runaway
The Sounds - No One Sleeps When I'm Awake
Lindsey Lohan - I want you to want me

För att göra dagen lite bättre klickade jag hem ett par sjukt snygga shoes från Chapnlle 



Very Niiice :D

Nu ska jag till lägenheten i Båstad en sväng, tar snigel med mig :D <3

Hörs,
S.

Hejdå Ångcentralen.

Nu sitter jag bannemej här och har typ en timme kvar av Ångan -09. Sorgligt, Ångan är ju guld. Jobbat natt med Kent & Paulo, Sylles  skift. Har varit rastlös som någon jäkla hamster i hjul så jag har sprungit runt och härjat. Fixat & donat med allt möjligt. Har tillochmed varit på Pentan och hälsat på Mattias som satt där i sin fina säckningshall ;b Hahaha. Sen att det började krångla som fan när jag kom är ju en annan sak, inte mitt fel? Haha.

Mycket kommer man sakna med Ångan men en sak jag verkligen inte kommer sakna är spindeljävlarna på vattenverket. FY FAN vad stora dem är! Innan var de bara i källaren, nu har dem börjat sprida sig och är vekligen överallt. Jag skulle rengöra en mätare för en stund sedan och tänkte att det var ju lungt, det finns ju inga spindlar där uppe. ICKE! Rakt ovanför mig satt det en fet jävla spindelfan. INTE LUNGT! Spindlar & Dimma, can't handle it.

Men jag kommer definitivt sakna:
- GuldstjärneChrille
- Tony Ung & Blåögd
- Torgny
- Alla sjuka men fett nice skift med Kaddy
- Alla andra goa personer som jobbar här
- Skiftbyte med sambo
- CacaoCream mitt i natten
- Mata fiskarna
- Alla gånger som Chrille om och om igen försöker lura i oss att han inte har ett sockerbegär
- Tjocka Panna 3
- Att sambo har kryddat med mat från ludan så att det skulle räcka till mig med
- Eftermiddagsskift-Pizza
- Köra uterundan
- Chilla & Grilla i kontrollrummet
- Fetemackorna klockan 9 från ludan
- Lura med Katt på en massa fuffens-göra ^^
- Soluppgång på taket på Panna 6

... och en massa andra saker, poängen är att det kommer kännas tomt utan Ångeliångan.


Hoppas att du har det kul i Hungrigland sambo! Dagarna går och snart har det gått en vecka och då kommer du ju hem minsann! SES DÅ :D


SamboBild <3


Nu är det onsdag vilket gillas soooom faaan. (Y) :D Läste dessutom i mitt horoskop innan att min onsdag skulle bli magisk. Wellwell, we'll see ;D
Dags för en rostad med peanutbutter? JAVISST.


Hörs!
S.


Wawawiwaaa ;D

Goddagens gokvällers,

Jobbar som vanligt :D Ska avsluta sommaren här på Ångan med ett dubbelskift. Eftermiddag-Natt är nice. Dock så jobbar jag inte med mitt skift längre, tyvärr. Känns inte lika kul att jobba utan stjärnor som Chrille tillexempelt! Och Tony som äter hela tiden. Butbut, what to do? Jobbar med Olle och en annan Tony nu och det duger bra, har varit fullt upp hela dagen med uppstart och grejer.

Jobbade natt igår ju och imorse var det bara hem och lägga sig i Jänibänanis säng sen upp vid halv ett för att fixa och greja innan det var dags för jobb igen :) Bo på Ångcentralen? Funkar perfa! ;D

Det bästa med idag är att det är tisdag. För då är det ju onsdag jättesnart och DET är bra :D Ska först sova en stund sen vid tre ska jag vara i Klippan och hämta Snigel, köra henne till Helsingborg. Den gamla busen ska minsann på äventyr ;b Sen vid sju ska jag minsann kolla på fotboll, Perstorp - Svalöv. Och dagen är långt ifrån slut där. Happy Times! :) 

wawawiwaa vad bra man har det!



På fredag är dock inte en lika rolig dag "/ Ska först jobba några timmar och sen ska jag på begraving. Gammelfarbror Åke har lämnat, Vila I Frid Åke. Du har det bättre nu och mår förhoppningsvis topnotch. En dag ses vi igen. 

Sen i helgen blir det ännu mer flytt. Ska flytta det sista, detvillsäga alla kläder och sånt. Sen bor jag minsann i Båstad! :D Jag hoppas verkligen att ni kommer och hälsar på mig & Malin i vårt nya hem :) Ring innan bara ;b 

Nu ska jag fortsätta jobba, bara en timme kvar av eftermiddagsskiftet sen har jag åtta härliga nattskiftstimmar framför mig :) 


Hörs! 
S.  

Workyworky.

Har nyss masserat Jänibänan, vi sitter i hennes lägenhet och chillar :)

And I'm off to work. Ska jobba med Sylles skift eftersom att hon åkte till Ungern idag. Ses om en vecka sambo <3 Snart kommer Paulo så jag ska bara ta på mig ett par strumpor sen är jag on the go.


Tidigt 090817

Tänkte introducera med att Katt har tvättat en bil för försa gången i sitt liv idag. Eller, hon har lärt sig tvätta en bil. Hon var helt facinerad av hur man kunde gnugga svampen på bilen, haha. Grattis, hahahhaa. Bra jobbat Kaddy ;D Retard.

Chrille sitter och mopsar sig, hans sätt att säga att han kommer sakna mig antar jag, haha, vad vet jag? Det är ju min sista natt med Bskiftet, tråkigt som tusan! :(  Och det är inte ens orginal, Tony hade bytt med Paulo så han missar ju de sista kvalitetstimmarna här i kontrollrummet.  Menmen. What to do? För att visa min uppskattning till mitt kära skift hade jag bakat kanelbullstårta som vi jobbar för fullt på att äta. Den är sjukt mättande dock så det går inge vidare, plus att man inte kan äta lika mycket på natten, kroppen kan inte hantera det på samma vis liksom, MEN, vi gör vårt bästa! Hade Tony varit här kan jag garantera att den hade varit betydligt mindre!

Klockan är lite över fyra och Chrille äter Ballerinakex, för tio minuter sen tyckte han att jag var knäpp som käkade glass. Tss, Chrille Chrille Chrille... Hur ska det går för er nu när jag slutar? ;b Ni kommer ju bli smala? INTE OKEJ. Ett stort Lycka Till till Chrille som ska sluta snusa nu också. You'll do great :)

Det känns faktiskt tungt att behöva lämna Ångan snart. Jag ska ju jobba två nätter till, dessutom dubbelskift på tisdag men detta är sista natten med mitt kära skift. Jag ska ärligt säga att jag kommer sakna er. GuldstjärneChrille och Tony Ung & Blåögd. Och Torgny givetvis. Tack för en kanonsommar! Måste ju tacka Kaddy med som definitivt förgyllt många av mina dagar denna sommaren, hahaha! Tack Ångcentralen <3

Inte alls lång tid kvar nu, snart är klockan halv fem och då är det bara en och en halv timme kvar. Sen ska jag krypa ner i Jänibanänis säng och sova några timmar. Tack stumpelumpan för att jag får sova där nu när jag inte har någon egen säng, haha. Jag hade dock mycket mycket mycket hellre lagt mig i samma säng som jag la mig i igår morse. Men, you can't have it all. Dessutom är jag jääääävligt nöjd ändå! Förutom att jag kommer få sova ensam nu vilket jag verkligen hatar. Det är verkligen inte alls nice. "/

Nej, nu ska jag kvalitetshänga med gänget, hörs.

S.

sugarnight

Snart är det bara en timme kvar av nattskiftet här på Ångan. Alltid tråkigt att behöva lämna Perstorp ABs pärla - Ångcentralen. Men, åker man från en pärla till en annan så är det inga problem :)

Kaddy & Jag har precis varit på uterunda och härjat. Kaddy smekte spindlarna på magen som vanligt, hon borde lätt vara deras favvis ^^ Just nu är hon dock inte min favvis, hon kan välja vilken musik hon vill i hela världen typ och så sätter hon igång något franskt skit? Som Chrille dessutom valde att kalla för bordellmusik, hahahahaha.  SAY WHAAAAAAAAAAAT THE FUUUUUCK!? Nej, skärpning Katarina. ;b

Innan vi begav oss ut på uterundan fällde vi säten och höll på i hennes bil för att hon skulle ha sin cykel med sig hem. Ja, för cykelhållare passar ju inte? Haha, nejnejnej, vi skulle ju PREGA in hennes cykel i hennes puttelilla Opel! Det gick dock kanonbra! :D Great success. Sen hängde vi lite i vakten efter att ha varit hos spindlarna på vattenverket, trevlans!

Igår var en spännande dag. Först om kusinvitamin vid tio sen vid kvart i elva kom mamma & malin och hämtade mig sen körde vi till båstad för att fixa med lägenheten. Klara där så åkte vi hem. Åt. Sen on the go igen. På äventyr till stidsvig, mat & film - trevligt :) Sen blev det nya äventyr, javisst, in till Helsingborg för att hämta Emil, Josh, Jim & Alexandra. Ett spännande äventyr, ellerhur? ;D Hahahaha. Hem kom dem iallafall, såsmåningom.

Idag blev det båstad igen eftersom att vi är i full gång med att flytta. Hem till pappa vid ett för att fylla hästtransporten med Malins säng och lite andra saker sen hem till mamsen för att ta min säng och lite andra saker. On the go till båstad, lastade av allt och satte ihop sängarna, resten fixar vi en annan dag. Blir kanske en runda dit imorgon? Annars så ska mamma & malin dit på måndag och jag flyttar inte förän nästa helg men det ska ju ändå vara fint då Malin ska bo där nu. Hon får bo en hel vecka ensam :( Stackare.. Men, sen kommer jag :D Kan ju inte flytta innan jag slutat på Ångan, känns ju sådär lönt. Slutar onsdagmorgon sen ska jag kolla på fotboll onsdagkväll. Torsdag & fredag ska jag jobba på Dina så det känns inte lönt alls att flytta denna veckan. Så, nästa vecka blir det minsann :D Kommer bli great, hoppas jag. Men det kommer det nog, har ju hur många kanonmänniskor där som kommer göra varje dag great, ellerhur? Om inget annat så är det ju inte jättelångt till dit andra kanonare finns :)

Hahahaha, nu lyssnar vi helt plötsligt på julmusik? Hahahahah, you go Chrille ;D Det är ju det jag säger, han är en stjärna! :D Vi gjorde värsta insatsen innan, fixade om tusan med cellmatarna. Värsta indianjobbet. Men, fyfan vad bra det blev!

Sambo skickade världens bästa sms innan: "Det finns kladdkaka och sprutgrädde i kylen" WOHOOOO! Så, cacao cream och sprutgrädde glider ner just nu. Fem av fem,

Nu kom Tony in. Innan han gick ut var han typ hög på socker och mådde nästan illa av allt han har ätit. En påse bilar, paj, kakor, ja, jag vet inte allt. Innan han gick sa han att han inte fick ner en smula till. Nu har han varit ute i en halvtimme och det första han sa när han kom in var  "Är det ingen som ska ha mer paj?"  Hahahahaha. Chrille var ju inte sen på det! Samtidigt som han la upp pajen på sin tallrik sa han  "Vi kommer skita sockerbitar imorgon" HAHAHAHA. ANTAGLIGEN! Sen erkände Tony att han hade ätstörningar, hahaha. Typ Bulemi fast han hoppar över att kräka. BRA TONY! :D

Nej, nu ska vi fortsätta vårt mys med julmusik och socker (Y)

Ha det!



S.


fucking cold.

Jag fryser. Helt sjukt mycket. Iskall allovertheplace, lite värme hade varit superdupermonsternajs.

Snart en bautalång och monstervarm dusch - me like. som fan.


BRRRRH.

nicepics.




Tänkte att jag skulle ge er åtminstonde två av bilderna på photosessionen i Lund.










jaghatarattsovaensam.

Tillbaks från ännu en  uterunda minsann. Kanon.

Klockan är strax efter tre och det är knappt tre timmar kvar av min något långa arbetsdag, min längsta i mitt liv hittills tillochmed!

Igårkväll när jag kom hem så sorterade sambo & jag alla kläder, vilka som var hennes och vilka som var mina och vem som ska ha våra gemensamma kläder först och allt sånt. Vi har en rosa jackbolero som vi kom på att den som inte har den får ha Plumpeez, vårt barn som vi adopterade för sjuttio spänn på Jysk förra sommaren :) Bra deal? Javisst!

I morse vaknade jag helt ensam, Janina sover ju nere hos sig nu och sambo började jobba klockan sex och eftersom att klockan var tjugo över sju när jag gick upp så var det ingen hemma "/ Urgh, har inte vaknat upp ensam på väldigt länge kom jag på i morse och det kändes minsann lite tungt. Nu när vi flyttar till Båstad och Malin & jag har varsett rum så kommer jag vakna upp ensam alltid :( Om vi inte har sleepover förståss. Eller om någon superdupersnygging kommer och sover med mig (a) as long as you bring the hippo ;) Haha. Flodhästar är söta och tjocka som tusan. Perfekt med andra ord! :D I vilket fall så har jag definitivt konstaterat att jag inte är ett stort fan av att sova ensam. Inte nu när man vant sig vid att där alltid ligger en tjockis brevid och härjar  "/  Usch, jag kommer sakna min klumpelsälsambo.

Malin & jag kommer dock leva loppan i Båstad och vi kommer bli kanonsambos, det vet jag. :)

Jobbar Sams natt eftersom att han är på WayOutWest och härjar. Att jobba för Sam innebär att jobba med Eskift dvs Emma, Martin, Stefan och vanligtvis Patrik men han är också och härjar så Hilda leker Patrik idag :)

Hilda & Stefan spelar kort, Hilda är nog bannemej något vassare än Stefan på detta så han kommer förlora bigtime. Nu kommer han säkert vina bara för att jag skrev så. Haha, där kom det orginella uttrycket  "Vad fan liknar det!?" med hans dalmåsaktiga dialekt, hahahaha. Vi får väl se hur matchen slutar ^^

Det som är mest sjukt just nu är att jag inte ens är trött. Say whaaaaat the fuuuuck? Knarkar jag eller nåt? Man kan ju börja undra! Butbut. Jag ska verkligen inte klaga för det är verkligen hemskt att vara dödstrött när man inte ska sova. 

I eftermiddags jobbade jag med mitt vanliga skift, Chrille var back in buisness :D Tony hade dock bytt med Paulo  så det var Chrille, Paulo, Kaddy, Micke och jag (Y) Pirre på den? JAVISST! Eller m, det var bara Chrille som käkade pirre. Jag käkade rulle och Paulo kebab-i-bröd, men ändå. Kaddy och jag shopoholicade oss som vanligt, denna gången blev det kläder och FMBs till Katt och knähöga Uggs, rosa givetvis, till mig - superdupernice hoppas jag att det kommer bli :)

Nu ska jag hitta på något att göra, äta glass kanske? Är rastlös som en jävla apa i bur. Helt seriöst, var får jag all energi ifrån? När jag kommer hem vid sex, halv sju så ska jag sova, till kvart i tio. Då kommer Erika och sen drar mamy, Malin & jag till Båstad. Flytten börjar imorgon. Pirrpirr. Har ju knappt fattat det ännu? Anyways, tre och en halv timmes powernap, om jag har tur, om jag somnar dirr. Annars får väl tre timmar duga? JADÅ :D

Ha en kanonnatt & morgon.

S.

Svampplockning?

Hahahaha, när jag var klar med uterundan körde jag tillbaks till de andra för att hämta Tony så att vi kunde köra och stänga ångan till katalysen. När vi är klara säger Tony "Sara, kör ner där så att vi kan kolla en sak". Jag kan inte säga vart vi körde för att det är topsecret så att säga ;) Iallafall, vi hamnade i en skog där vi PLOCKADE SVAMP. Hahaha, en massa svamp, kantareller tillochmed! Hahaha, say whaaaat? Så nu äts det smörstekta kantereller för fullt här! Jag äter dock inte svamp men ändå :)

När vi skulle köra så spelade jag Pussylåten för Tony, lätt hans nya favvo ;D Hahahahahaha. Dessutom är han helt superduperförälskad och facinerad av höstens stora trend FMBs, dvs Fuck Me Boots, hahaha. FMB är hans nya favorituttryck dessutom! en toppendag för Tony med andra ord!


Dagens stora minus är ju dock att Chrille inte jobbar.. Vi saknar dig BIGTIME. Meeeeeeeen, vi ses imorgon :D:D

Snart kommer sambo och hämtar Kaddy och mig :) Woho!


Hörs,

S.

090812

Hejsan hejsan!

Mycket som tar tid nuförtiden och bloggen har tyvärr blivit lidande. Scouz. Men, nu är det dags!

Jobbar för fullt, exakt just nu på Ångan, sitter på Vattenverket närmare bestämt, väntar på att spolningen ska bli klar. Har fixat lite och sånt men snart ska jag vidare och avsluta min uterunda.

Jobbar med Holmer, Tony, Micke och Kaddy idag, trevligt trevligt! Tyvärr så börjar sommaren på Ångan närma sig sitt slut, kommer sakna alla härliga människor som jobbar här. Det var verkligen varit ännu en kanonsommar här på Ångan! Men, den är inte slut ännu tack och lov! Och i helgen blir det en massa mums eftersom att det är sista helgen!

Wellwell, annars då? Allt bra med alla? GÖTT.

Thore hade ju sin fest i fredags, superdupernice att träffa en massa folk man inte sett på flera månader, en del inte sen vi slutade skolan. Kvällens surprice var nog ändå Gino, haha, hur tusan hamnde han där liksom? ;b Jo, då var det Alan som hade släpat med honom! Kul att träffa honom iallafall! Och alla andra givetvis.

I lördags var Sylle, Jänibanän, Ellen, Barbiesis och jag i Lund på photoshoot. Mycket trevligt och många nice bilder. De flesta ligger uppe på fejjan så take a look vetja ;b Sen var det Hässleholmsfestivalen som gällde. Full fart som vanligt :D

I förrgår var kusinvitaminErika och hälsade på! Vi var hos pappa och kelade med hästarna och sen var vi en runda hos moster :D När hon skulle åka hem så var tåget sent som vanligt så hon väntade och tog ett tåg lite senare för att slippa vänta i hässleholm i flera evigheter. Jag hade hur mycket energi som helst och hade bestämt mig för att springa en runda så hon fick roa sig själv hemma hos mig under tiden som jag var ute och sprang men det klarade hon fint!

Det var det..

Just nu är det hets och panik som alltid, imorgon ska jag jobba som fan, först på Dina och sen dubbelt på Ångan - WOHO! Äsch, det löser sig, eller?

Har ju alltid en flodhäst som livar upp tillvaron ;D Haha.

Nu är det klart här, vi hörs! Hoppas att allt är bra med er alla!

Kul att du är tillbaks på jobbet Ann-Chatrin, , jag ska göra mitt bästa för att ge dig färsk läsning varje morgon :D


Hörs!

S.

Ass & Titties ;)

Katarina är besatt av ass & titties. Men hon är minsann en söt tjej ändå :)

Sprutgrädde är helt magiskt  gott, tillsammans med cacao cream så är det kärlek.

Chrille är sjukt poppis på facebook.

Stefan är en mört som inte vill vara vän med mig & Kaddy på fejjan.

En av Perstorp ABs hundratals kaniner är död efter ett lyckat självmordsförsök genom att kuta ut mitt framför bilen när Katt & jag varit på TMP/NEO och hämtat ett kondensatprov. Vila i Frid lilla kanin.

Sambo var här innan på ett besök :D:D:D:D SötSambo.

Paulo fyller år på Torsdag.

Idag träffade jag Bam. Blandade känslor.

Jag har provat mitt nya nagellack som är typ metallic-Lila, helt sjukt snyggt! Great success! ;D

Katt & Jag beställde kläder & skor från Junkyard igår, sjukt nice kommer det bli när vi får hem våra grejer. Tur att vi beställde igår för nu är sidan nere för sortering eller vad tusan det stod.

Vi har suttit här facewrapat varann. Muhahahaha ^^ Om hon bara visste vad som står där just nu ;b

Igårnatt när vi jobbade blev det strömavbrott, somfan! I två timmar!!!!!!!! Hjälp! Men, allt är lungt nu :)



Kort och gott om det senaste, Hörs!


S.

Socker är det bästa Chrille vet.

Okej, det bästa han vet är whiskey. Men, det ät ju lätt sockret i den som lockar! LÄTT!


Natt på Ångan (Y) Mitt jobb är bäst. Jag har så mycket energi så jag tror att jag blir tokig?

Jobbar natt med Chrille, Paulo, Kaddy och Stefan, ett sjukt bra team faktiskt! Kul att hänga med Stefan, var ju helt sjukt längesen, typ förra sommaren? Nej, det är INTE lungt! Haha :)

Exakt just nu sitter jag och zoomar in Paulo som är ute och härjar och råkar i detta nu befinna sig mitt framför en övervakningskamera, muhahahaha ;)

Jag har med mig Polly & Sockerkaka. Chrille försöker lura i oss att han inte vill ha. Pffh! Som om liksom? NÄH! Nu försöker han sysselsätta sig med en massa saker hela tiden för att försöka undvika sitt sug efter socker, haha ;b

Sitter och Spotify:ar lite och att dra igång Ca Plane por moi är kanon, hahaha. Emils låt ;) Man blir ju sjukt pepp! Inte för att jag behver mer pepp nu, jag är ju superdupermonsterenergiskt atm.

Shieeeeeet.

Hörs, ska hoppa runt lite.

S.

Janina is back och Emil ska bo i vår garderob.

Ooops, glömde ju berätta att JÄNIBANÄNI <3 är hemma igen :D:D:D:D

Welcome home inneboende! Nice att ha dig hemma igen och ikväll när jag kommer hem efter jobbet blir det myskväll <3<3<3   ME LIKE ;D


Kommer bli tajt nu när Emil ska flytta in i garderoben men dealen är ju att han städar och diskar, så det är ju en ganska bra deal visst? ;)  Hahahahahahahaha.


S.

En förkrossad Tony.

Såja , mat i magen och allt!

En kyckligrulle för min del, kebabtallrik till Hilda och Chrille och Tony åt kebabsallad. Frid och fröjd, alla åt. Sålänge det finns mat så kan inget gå fel. Tony var lite orolig över Hilda som åt väldigt sakta, han är ju van vid att vi hångar i oss mat så Hildas klenande var ju oroväckande! När Hilda slutade äta och var mätt efter att ha ätit halva sin kebabtallrik så gick hon bort till köket. Tony var klar samtidigt och gick därför också till köket. Vad händer? JO, HILDA SLÄNGER sin HALVA kebabtallrik!!!!!!!!!!! Herregud, hon kan ju inte chocka oss på detta viset! SLÄNGA MAT!? VADFALS!? Hilda, Hilda, Hilda. Vad ska vi göra med dig?

Hahahahahaha, Tony är helt förkrossad! Och han kallar mig, Sylle & Katt matgalna? Inte ens i närheten av Tonys kärlek till mat som är enorm, det har han bevisat gång på gång så nu finns det inga tivel om den saken längre!

AnywaySSSSS, så märks det ju att Hilda inte är en Bskiftare ;D


Haha,


S.

+ 11,3 kg? Javisst Tony!

Javisst är det lördag och fest på Ångan! Eller, nästan iallafall. Har ju stjärnorna här som gör att det blir minst lika roligt som fest - MINST! GuldstjärneChrille gnäller dock för att jag inte uppdaterat min blogg så jag kände att det verkligen var dags! Tony och Micke är iväg coh hämtar mat - pizza givetvis! Vad annars? Så gnäller de om att de har lagt på sig? Hahahaa, KONSTIGT JU! ;D men, nästa vecka blir det nya tag enligt Chrille. Ska bli spännande att se hur detta ska gå.
Tony ligger ju bäst till på +11,3 kg iallafall ;) Hahahahahahaha.

Igår var det fest i Tyringe hos Amanda och Jenny, trevlans! Jag var taxi men det är ju aldrig fel? :) Dock fick man ju stå ut med terrorister i bilen! Och det är inte Sylle, Ellen, Anton eller Arvid jag menar ;b Menmen ;b
Superduperkul att träffa EllyBell, det händer ju inte varje dag minsann och snart flyttar hon till Holland! Monsterlångt borta!  URGH :( Dessutom var Conny Kuk på festen, WOHO!! :D:D

Nu är det dock dags att äta, HÖRS!


S,

RSS 2.0