Jeje.

Idag cyklade jag och trillade på jobbet när jag skulle hämta mat, världens vurpa och mat över halva marken - måste ha sett sjukt roligt ut. Men men, ett svullet knä, ett svullet kindben, en köttig hand och en halvdöd arm senare är jag ganska glad ändå :) fick ny mat, tack så mycket Josse i Ludan!

Efter jobbet åkte jag till Örkelljunga och fikade med snyggmuppen Amelie, very nice! Jag tog morotskaka, big moma bit man fick alltså! Orkade inte ens hela, ja ni fattar.

Nu har jag bäddat ner mig iallafall och ska kolla på Mary Poppins :D

Nattinatt!


motivation?

Motivationen är verkligen nere på noll idag. Och trött är jag också, hade helst legat nerbäddad hela dagen. Men, jag tog mig i kragen och snörade på joggingskorna och sprang en runda. Brukar bli piggare då, men nej. Är uttråkad, inte bra. Lejonkungen har inte kommit än, jävla skit. Veckorevyn trillade ner i postlådan idag iallafall, alltid nåt! 

Imorgon är det fredag vilket innebär full rulle hela dagen! Först kurs hela dagen sen imorgonkväll blir det party all night long  - yesyesyes! 



Vilse i dagarna

Sista natten gick fort! Har lärt mig lite nya saker och hållt igång så tiden har bara runnit iväg! När klockan blev kvart över fem skulle jag ringa och se så att Emil kommit upp och tar fjärrkontrollen till stereon, stabilt. Det funkade inte att ringa med den - konstigt nog? ;) Hjärnan är inte alltid hundra när man jobbar natt, haha. Speciellt inte när klockan passerat tre.

När man jobbar sånt skift som jag gör så är det inte alltid så lätt att hålla ordning på veckodagar. Vi jobbar antingen måndag till måndag, onsdag till onsdag eller fredag till fredag men första dagen känns alltid som måndag och när man jobbar sista natten känns det som att det är påväg att bli fredag. Som inatt, hela natten har jag tänkt att det är fredag när jag vaknar! Nejnejnej, ONSDAG!

Helgen är fullproppad så onsdag & torsdag blir mina lediga dagar :) blir nog långa promenader med Smilla, lite städning och mycket chill. Har beställt Lejonkungen på BluRay som borde komma imorgon (onsdag), ni som inte sett tecknad Disney på BluRay har verkligen missat något! Hoppas iallafall att den kommer så jag kan ha lite kvalitetstid i soffan :)

Nu ska jag sova för att sen vakna med en härlig frivecka framför mig!


Mörkt!

Jäklar vad mörkt det är idag! Sov ju hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen men imorse när jag körde hem var det verkligen jättemörkt. Som att jämföra svärtan (?) på en ny och en gammal tv, helt annan intensitet av svart. Samma nu, helt svart ute, inte en skymt av ljus någonstans.

Men jag kan inte låta bli att tycka att det är mysigt, det får mig att längta efter värme och närhet. Och känslan av att komma in och gosa in sig i en mysig filt är underbar, så, ja - jag gillar detta intensiva mörker.

Röd och fin blir man om kinderna iallafall! Och shit vad jag är glad att jag är snygg, tillochmed utan smink ;)


Frukost

Klockan är strax halv sex, jag äter frukost och snart ska jag köra hem och sova :) har varit en mycket trevlig natt på jobbet!


Tjock & rosa

Varför gjorde man Barbapapa tjock & rosa? Det är ju grisar som är tjocka & rosa. och Barbapapa är väl ingen gris heller? Han kan ju iofs forma sig till vad han vill men han är ju faktiskt ingen gris "i grunden" heller? 

Hm, svårt. Gullig är han iallafall. Dessutom ser han väldigt mjuk ut, perfekt för kramkalas :) 



Kärlek

Min nya kärlek i garderoben, den är rosa i verkligheten men ser röd ut på bild och på långt håll :)

Love it.


Julpyssel

Emil var på kalas idag och varje år när det närmar sig jul får han och hans syskon vars ett sånt juleljus med datum fram till julafton på. 1 högst upp och så eldar man ett datum om dagen, ja ni fattar nog!

När han kom hem med det idag kom jag på att vi inte har någon ljusstake för bara ett ljus. Använder inte sånna långa ljus så ofta faktiskt, antagligen därför det inte finns någon sådan ljusstake också.

Men! Det löste jag såklart ;) Hade en liten glasburk som jag fyllde med folie och ett dekorerade med ett julklapps-snöre oooooooooch..... TA-DAAAAAA!



Bilder!

Här kommer lite bilder. Den första är utanför kyrkan efter vigseln. Nummer två och tre är från utekvällen efter bröllopet. Nummer fyra är en trött hund som gillar att ligga konstigt. Den sista är min söta pappa :)


Hej bloggisen

Det har varit lite annat på gång de senaste dagarna. 

Jag skrev ju om helgen som gått som plötligt är en vecka sen. På fredagnatten hände en konstig grej, det ryckte till i bröstet och jag kunde inte andas men det gick över efter någon minut. 

På lördagen när jag gått och lagt mig vaknade jag en kort stund senare och hade svårt att andas och det höll på hela natten. På söndagen gick det över men ett tryck la sig över bröstet och hängde kvar. I tisdags åkte jag in akut och de tog EKG och en massa prover. Sen trodde de att jag punkterat lungsäcken och röntgade lungorna men hittade inget. INGENTING. Konstigt och lite läskigt men det var skönt att veta att allt såg bra ut iallafall så vad det berodde på har jag ingen aning om. 

Sånt som händer kanske? Vad vet jag. 

Jag jobbar nu iallafall, eftermiddagshelg men idag jobbar jag dubbelt. Ola ville vara ledig så jag tig hans förmiddag och han tar min eftermiddag imorgon vilket innebär att jag är ledig imorgon - nice. Får väl se vad som hittas på! 



helgen,

Helgen som gått har varit great! I fredags var det ju som sagt bröllop, väldigt fint och båda sa ja så gifta är de! Stort grattis till min bror och hans fru Eloise :) 

Efter bröllopet var det tårta & champange sen var det middag & utgång - nice version av bröllop faktiskt. 

I lördags var det älgmiddag hos Emils mormor & morfar. Gott & trevligt. Förutom när jag skulle gå en runda med Smilla. Jag skulle gå runt huset tänkte jag men det var kolsvart och jag såg ingenting och PANG, en liten stenmur/kant. Så jag flög ju rakt ner men förutom blåmärken på smalbenen och en sträckt muskel i armen så klarade jag mig fint! ;) haha. KLANT. 

I söndags var det fars dag! Vi åkte till Folkets Park i Perstorp med vår pappa där det serverades brunch - smaskens! Där fick han även alla fina paket, massa grejer med bilder på sina kära kossor på. Haha, han älskar sina kossor. Så vi gjorde muggar, bordstabletter, t-shirt, griffeltavla, antackningsblockshållare med hans egna kossor på! (tror jag fick med allt där). 

Sen har ju Emil också en pappa så dirr efter brunchen åkte vi hem till honom för fars dag-fika! äta äta äta med andra ord. Men det är ju så vi gör det här i Sverige.

dagen 1, typ.

Klockan är strax efter sju, jag har precis ätit världens godaste kycklinggryta och borde prova kläder inför imorgon istället för att sitta här. Menmen. Ska jobba sista natten innan frivecka inatt men innan jobbet ska jag hänga en stund med Saga, planen är att vi ska ut och gå en sväng och snacka en massa skit sne ta en kopp kaffe innan jag ska jobba. Låter ju som en bra plan så den kommer vi nog lyckas hålla oss till :) 

Imorgon är det den elfte november tjugohundraelva, alltså 11/11-11. 111111 om man så vill. Det är ju en perfekt dag att göra något speciellt på, typ gifta sig. Eller förlova sig. Eller påbörja ett helt nytt liv, valmöjligheterna är många. Jag ska nog inte göra något av det, vad jag vet, men min bror ska! Han ska gifta sig imorgon så imorgon är det bröllop och det ska bli så himla kul! Därför borde jag prova kläder för fullt nu. Men å andra sidan så kommer det antagligen vara helt i onödan för om jag skulle välja något ikväll kommer jag antagligen ändra mig imorgon iallafall. 

Nu ska jag dyka in i garderoben iallafall! 





If I could, then I would.

Varning för gåshud, men jävlar vad bra.



Bildbomb från Kalmar!

Ni ser ju själva när jag inte längre finner ord för att förklara vad som händer. Sylvia: du är bäst


Drömfrukost

Natten börjar lida mot sitt slut och jag äter frukost. Två rostade mackor, en med drottningsylt på och en med hamburgerdressing & banan. Muuuuums!!!!


tv & manusskrivna problem

Tvn är perfekt när man vill fly från sin egen vardag och grubbla in sig i tv-stjärnornas manusskrivna problem. Vissa gånger har de vanliga bekymmer, som kan drabba alla - andra gånger har de bekymmer som känns som ungefär som StarWars-filmerna, helt overkliga. Vissa perioder i livet är svåra, man kanske står inför tunga val, man kanske har fastnat mitt i något och inte vet hur man tar sig ur. En sak har jag lärt mig: att genvägar aldrig funkar, att gå runt hindret är nästan värre än att både stanna innan och att ta sig över, går man runt finns det alltid kvar och dyker upp igen, oftast i samband med nya hinder. Hade man bara tagit sig över från början hade många av de nya förmodligen aldrig dykt upp, genvägen som kändes enkel då bidrar istället till fler hinder längs vägen. När jag vill pausa och låtsas som att allt är bra sätter jag mig i soffan och kollar på tv, ägnar mig åt deras låtsasprobelm. Bekvämt. Enkelt. Dumt.

Trött? Hell no!

Jag har jobbat natt så nu borde jag sova för längesen. Men precis som vanligt är jag inte det minsta trött. När jag vaknar blir det storstädning! Inte konstigt att man inte somnar när man vet att storstädning väntar när man vaknar? Men det måste göras! Och med julmusik på så blir allt roligt :)

Ha en fin onsdag!


Kalmar

I onsdags körde jag till Kalmar för att hälsa på Sylle, great success!!

Tog väldigt lång tid att köra dit pga av bilkö och tjockdimma men det var det ju lätt värt!

Förut, när vi gick på PG (gymnasiet) så bodde vi ihop, umgicks så gott som dygnet runt. Och kul hade vi, varje dag! Inte konstigt att jag saknar ihjäl mig efter henne ibland!

I Kalmar var det party på schemat, när jag kom dit så åt vi sen var det dags att freshin' up för förfest! Mycket härligt folk i Kalmar alltså. Efter en hel del vin & tequila var vi redo att dra ut, Harrys var bästa stället på onsdagar så givetvis var det dit vi gick! Ännu en minnesvärd och galen partykväll/natt med Sylle - fan vilket bra team vi är!


RSS 2.0