Äntligen en dag i sommarvärmen.

Gick i bara linne idag, fick fula märken. Men, ändå. De kommer ju inte synas sålänge jag inte går naken och det hade jag ju inte tänkt, inte offentligt iallafall.

Nu har jag bara ett jobb, sa upp mig på Allsite idag. Halsen är helt köttad så det kommer ju ta ett par veckor innan jag ens kan börja jobba igen och typ då ska jag ju börja sommarjobba. Har ju fortfarande kvar jobbet på DinaFörsäkringar så jag överlever. Plus att det är mycket att göra med hästarna nu så jag lär nog ha att göra ändå :)

Kom precis hem från en liten Nattutflykt med Snygg-Danne ^^ Går ju knappast att avsluta dagen bättre än så ;b

Även om jag inte jobbat så mycket på sistone för att jag varit sjuk och sånt tråkigt så har ju pressen ändå funnits där, att man borde jobba. För jag har ju inte känt mig sjuk efter det att jag hade feber och var jätteförkyld. Lite hosta kan jag ju leva med liksom? Ett tag. Dock är jag väldigt trött på den nu, tack och lov är den nästan borta. Men även om jag är frisk i övrigt så är ju halsen köttad, pratar jag för mycket, eller, normalt, så gör det svinont. Ni som känner mig vet att jag gillar att prata så jag brukar prata mycket.. Så det är jobbigt att inte kunna prata lika mycket nu.. Menmen, snart så förhoppningsvis :D Vart jag vill komma är att det ändå känns skönt nu, pressen om min frånvaro är borta så nu känns det ju sjukt mycket skönare nu för nu vet jag att ingen förväntar sig att jag ska dyka upp. Nu kan jag istället "njuta av att vara sjuk", det kom inte ut riktigt rätt. För jag är inte sjuk men inte frisk så att jag kan jobba där och man kan inte njuta om man är sjuk. Men, halsen drabbas inte så mycket på DinaFörsäkringar så det är ju ett mer lämpligt jobb så att säga. Det jag menar är att den tid som nu blir min lediga tid istället för "hemma från jobbet"-tid vilket är en otrolig lättnad. Så fram tills jag börjar på Ångan blir det häst, chill, schtek & hästförsäkringar ;) Nice ^^





Tänkte visa er mina nya skor ^^
Jag tycker nog att de är snyggare i verkligheten, men de ser bannemej inte dumma ut här heller ;D



Måste sova nu, ska upp och jobba imorn sen blir det antingen väla med Malin & Whittam eller DK med Eddie & Danne. Kul vilket som så det ska bli spännande och se hur dagen artar sig ^^ Planerna för kvällen är ännu inte helt spikade men det visar sig! ;D

Sov gott nu gott folk :D

PUSS!

Meck,

Dagen blev som jag trodde, förutom städdelen. Jag måste verkligen städa mitt rum men det ser helt hopplöst ut så det blir liksom aldrig av men snart så. Jag måste ju, såhär kan det inte se ut.

Började med att åka hem till pappa, mockade, red. Duschade AP, passade barnen och åkte hem.

När jag kom hem var det dags att fixa käk, korvstroganof bestämde jag mig för. Och shit vad jag lyckades, världens godaste blev det :) Blev tillochmed över så jag hoppas på att äta den imorgon med :) När jag står och lagar mat ringer Elin och tycker att jag skulle komma och hälsa på. Maten i magen och allt undanplockat så hoppade jag i skorna och gick dit. Vi meckade med den vita skruttVolvon som jag haft och kört ett tag men som Fidde ska ha som reservdelsbil nu när han ska börja köra Folkrace igen. Så idag hjälpte Elin & jag Fidde att skruva av lite delar. Sen bankade jag bara för att det var kul, vi klättrade upp på taket och stod där och dansade, haha :P Jag fick nummerplåten med mig hem som souvenir från min "första körbil" som Fidde valde att kalla det. Ska sätta upp den någonstans :)

I söndags hörde jag två sjukt torra skämt som jag tänkte dela med mig av;

"Vad är det för vatten i vattenpass (sånna man kollar så att det är rakt, typ när man bygger och sånt)?
- Rakvatten"      Hahahahahaha!

"Vad kallas jäääääääääättelånga blodiglar?
- So long suckers
"    HAHAHA!

Shit, jag höll på att garva ihjäl mig, hahahahahaha!

Innan ikväll, när mamma kom hem från jobbet så skulle jag gå ner och krama henne. Gulligt av mig, jag vet ;b Men, vad gör jag, jo, jag drämmer i vänsterhanden i dörrkarmen. AJ SOM FAN. Gör fortfarande ont och handen är tjockare än vanligt, haha.

Valborg är fortfarande inte planerat, men det löser sig alltid. :)

Nu är det Sex and the City på TV minsann!

Sleep Tight.

You're on my mind. <3

Mys-Åska ^^

Hej svejs på kvällskvisten :)

Kom nästan nyss hem, har ju varit på ICA och inventerat, trevligt trevligt :) Var hos pappa innan ju, "lilla" AP är så söt. Jag cyklade dit, dödens cup med hostan - jag vet, men jag hade typ halsduk på mig för att hålla halspartiet varmt :) Kommer hem till pappa och ser AP som står och käkar gräs, säger "Heeeeeeej AP!" Vad gör han? Jo, han avbryter sitt ätande, sätter full fart mot mig och gnäggar! :D "Heeeeeej Sara!" Haha, söthäst :)

När vi var klara på ICA körde jag hem till pappa för att lämna bilen, väntar på mamma. Kollar på hockeyn med pappa sålänge :) Mamma kom, vi körde hem då vi upptäckte att det åskar ute :D:D Tokmysigt! :D

Nu sitter jag här och tänkte blogga en sväng innan åskan kommer allt för nära, då är det ju inte riktigt lämpligt att sitta vid datorn kanske..

Åska är så himla mysigt! Speciellt när man är med någon man tycker om och måste stänga av TV och allt sånt. Då har man bara varandra och det är så himla mys :) Tända ljus, prata och mysa - kanon. Idag blir det dock inte så för mig, jag sitter här, ensam, och myser med åskan helt själv. Men, det är helt okej. Värre för de som är rädda för åskan :O

Nu är den bannemej inte alls långt bort så nu ska jag spendera lite tid med min mp3 :) Som är så fin :)




Imorn blir det blandad kompott med blandannat barnpassning åt Isabelle & Julia, ridning, städning och lite annat kul förhoppningsvis :)

Have a nice night! :D <3

Idag är det en solig dag..

Det är jättefint väder och jag vill bara lägga mig och sola, lyssna på musik och sjunga för glatta livet. Men på grund av min jävla hosta som jag är jävligt trött på just nu så kan jag inte gå så bar utomhus att jag blir solbränd och jag kan inte sjunga för jag måste ju vara sparsam med rösten. Och det har jag fått fett mycket bevisat då jag provade att ta några toner igår och det får jag verkligen sota för idag, fy fan.

Var i Båstad igår på lite grille hos Jojjis pojkvän Markus, mycket trevligt. Alla andra grillade kött och korv, jag grillade fiskpinnar. "Hallå, kan man grilla fiskpinnar?" Eeehh, dahh! OM det går? och OM det är gott? Gott som fan till och med! :D Smaskens. Haha, Whittam är så jävla skön, så öppen liksom. Haha, finns ingenting som inte kan sägas, iallafall inte när hon är full. Då kan allt ploppa ut ur hennes mun, haha. Sjukt kul. "Sex är det bästa som finns, efter att kissa ute och sen kommer orgasm" HAHAHAHA. Sjukt kul! Jag var däremot inte full, jag körde bil så jag minns allt pinsamt alla sagt och gjort, mohihi ^^ :)

I lördags blev det hemmamys med syster & bror. Vi grillade och kollade på film, snackade en massa. Bara vi tre, det var jättekul :)

Nu ska jag ta en tur med hästen, get up on that horse som man säger (: Sen ikväll blir det inventering på ICA, wohooo.

24 April 2009

Haha, läste nyss Sylles kommentar till mitt inlägg "Kattbebisar". "Det funkar rätt bra alltså, med att locka med mat. En tjock kram och ditt morgonsvullna huvud hade också gjort susen... ;)" Hahahahahaha!

Då kan jag glädja dig med att mitt huvud är morgonsvullet exakt i detta nu och en tjock kram kan du glömma. DU KOMMER FÅ 500 FETTOKRAMAR! Duger det?

Körde ju Janina till jobbet vid halv sex imorse och sen när jag kom hem tänkte jag att jag skulle sova lite till innan jag själv ska börja jobba nu klockan 10 men det gick inte alls bra, jag var inte alls trött. När klockan blev åtta bestämde jag mig att lite måste jag sova iallafall och efter en stund lyckades jag somna, blev drygt en timmes sömn och nu är huvudet morgonsvullet som fan. Haha, alltid lika trevligt! Speciellt när man bor med Sylvia och hon kämpar med att få upp mig ur sängen på morgonen och leker papparazzi med mitt huvud. Haha!

Inatt när jag sov drömde jag att jag körde pappas bil, i en jättelång tunnel. Och jag vet att det inte finns någon tunnel där för jag har kört samma väg förut, i verkligheten. I drömmen var tunneln jättelång och det gick inte att sätta igång lysena på bilen. Jag greps lite smått av panik eftersom att jag inte såg något och tunneln var jättesmal. Dessutom körde jag fort. Efter en stund kom jag fram till ett sånt pyramidhuvud som finns i Egypten, haha. Jag antar att min dröm var lite inspirerad av gårdagens film på TV6, Mumiens återkomst. Haha, så kan det gå!

Nu är klockan 9,45 och det är dags för mig att köra till jobbet minsann. Vi hörs!

Puss & Kram

Kattbebisar :)

Som vanligt är klockan "ny dag" när jag skriver mina kvällsinlägg. Tiden bara rinner iväg.

Sen jag skrev sist, innan idag, har jag jobbat lite, småfixat lite annat hos pappa. Gick bra att jobba, jag är ju grym på Hästförsäkringar ^^ När jag jobbat klart tog vi ut kattungarna på gräsmattan. De bor i källaren just nu för att Alive, mamman, valde att lägga dem där :) Men idag tyckte vi att de små rackarna skulle få lite frisk luft. De är så sjukt söta och jag gillar inte att jag inte hade kameran med mig. De trippar runt där på sina små ben och utforskar nyfiket trädgården. Vi har tre kattungar, två vita med svarta hår i pannan och en randig. En av de vita är en hona och henne har vi döpt till Alice. Den randiga är en hane och han heter Sebastian. Den andre vita är en hane men han är odöpt..




Lilla AP som fick vila idag :) Står helt konstigt, i nedförsbacke, haha. Men, han ser ju glad ut iallafall :)


Körde hem, la mig på soffan för jag kände mig sleden. Råkade visst somna, oops. Sjukt skönt! Och grymt längesedan jag powernapade sådär mitt på dagen! Vaknade två timmar senare av att det var mat :) Spagetti & Köttfärssås - MUMS! Sylvia, ser du vad jag försöker göra här? Jo, LOCKA HEM DIG MED MAT! ;D Jag saknar dig väldigt mycket.

Åt iallafall sen blev det TV, kollade onlinekläder med Evve, allmänt chillande.

Imorgonbitti, halv sex närmare bestämt, ska jag köra hemifrån för att hämta Janina 05,40 och köra henne till jobbet i Tyringe. Sen hem igen och sova en stund innan jag ska jobba vid 10. Blir nog bara någon, kankse två timmars jobb imorgon sen ska mamma, Johan, Evve & Jag till familia & City Gross :D Evve & Jag ska dock en sväng till Väla också bara för att Gina Tricot har sjukt mycket najs inne nu :) Kanske, om JaniBanani orkar och har lust ska hon också med :)

På kvällen bär det av till Båstad, kanske, om jag har tur, med min man :)

Ska verkligen sova nu. Sov gott babes & dudes :)

Brunch och drogtest.

Brunch är ett ganska bra påhitt. Det jag äter just nu skulle jag vilja kalla för just Brunch. Det är inte frukost för jag har varit uppe ganska länge. Det är inte lunch för det är bara mackor jag äter och rostade mackor är bannemej inte lunch. Det är frukost för att det är det första jag äter idag. Det är lunch för att klockan är lunchdags. Men jag kan inte kalla det frukost och inte lunch därför är begreppet Brunch det perfekta ordet :) Bra jobbat Amerika :D

Pratade med min lillasyster på msn precis som HADE LEKTION, fy Malin. "Svenskapenka" som hon valde att kalla det stod på schemat! Lät himla rolliroligt! ^^  Iallafall, hon är helt knäpp och så säger hon att jag är den knäppa av oss, HALLÅ? Är hon full eller nåt? Haha, knäppunge ;b <3



I morse var jag och gjorde mitt drogtest som man måste göra vid nyanställning på Perstorp AB. Får inga svar sålänge det inte är positivt, haha. De får svaren nästa vecka iallafall så om de ringer mig näste vecka har jag tydligen knarkat, spännande! ^^ Haha, nej, inte så värst för vad jag vet har jag inte knarkat..

Inget jobb idag, inte på Allsite iallafall, har fått order om att inte prata mer än nödvändigt typ och då är ju Telefonförsäljning inte det ultimata jobbet just nu. Ska ta det lungt med stämbanden tills hostan är borta iallafall.

Efter drogtestet körde jag hem till pappa och mockade. Ringde till Agneta och fråga om det behövdes att jag jobbade lite på Dina Försäkringar idag och det fanns en del att göra, som inte innebar att prata i telefon. Så, klockan två ska jag dit och jobba :) Sen körde jag hem till Elin och duschade. Jo, vi har en dusch hemma men mamma jobbar natt denna veckan och badrummet ligger precis brevid hennes sovrum så jag ville inte riskera att väcka henne då hon är väldigt lättväckt.

Lekte med Svea när jag ändå var där, vi pratade lite med grannen Torgny som jobbar på Ångan! Mycket trevlig herre! Kul att få höra lite Ånganskvaller ^^

Nu sitter jag hemma, brunchar, småfixar lite tills klockan blir lite mer..

Hörs nog ikväll igen kanske ^^

Have a nice day som man säger i Amerika ^^

Mini-Reunion :)

Hejsanhejsan,

Onsdag idag minsann. Housh, tiden går fort. Snart är April slut och då blir det Maj. Shit.

Dagen började som alla andra Onsdagar; Hos Pappa, åkte dock inte dit med Elin som jag brukar. Eftersom att hon skulle rida fyra hästar och jag bara en och jag var ändå tvungen att köra själv eftersom att jag skulle jobba sen så valde jag att sova lite längre och köra till pappa lite senare.

Vid halv tolv körde jag till pappa, red & mockade. Klockan två skulle jag jobba på Dina Försäkringar, klockan fyra skulle jag bege mig till Allsite. När jag körde ner och skulle ta tåget till Hässleholm så träffade jag, helt otippat, Thore på stationen. Verkligen inte vem jag förväntat mig träffa där men han hade varit och simmat minsann :) Duktigt av honom. Sen kom Maja också, som nu går i trean på PG. En liten försmak på återträffen den 20de Maj ;b

Mycket trevligt att åka tåg med Maja & Thore. Väl framme i Hässleholm upptäckte vi att Thores buss precis gått och att det dröjde innan han skulle kunna åka hem. Det var innan han kom på att han faktiskt hade en cykel i stan. Vi gick runt i Hässleholm, det var ju ett tag tills jag skulle börja jobba så jag hade ju gott om tid. Vi gick till Hemmakväll och köpte godis :) Mumsigt.



Jag köpte min första MajBlomma idag minsann :) Jättefin. Av en liten söt unge på stan. ^^

Jobbade till 21, tog tåget till Perstorp. Jag körde ju ner innan och skulle ju köra hem då också givetvis. Då fick jag den strålande idén att jag kunde ju ringa Janina och se om hon ville träffas lite innan jag körde hem. Lucky me, det ville hon :) Vi satt i hennes trapphus, haha, och pratade. Om allt som vanligt. Det finns inget stopp när vi ses, inga gränser. Inga pinsamheter, inget svårt. Allt är bara så bra när jag träffar Janina. Inget ämne är för stort eller för litet för att tas upp. Ingen känsla eller tanke är för dum för att nämnas. Därför älskar jag att umgås med Janina, vi kan prata om allt. Vi kan göra allt. Inget hinder är för stort för oss, ingen väg är för lång och inget problem är för svårt. Därför älskar jag Janina, för att jag vet att vi kan klara allt. Därför är jag otroligt tacksam att jag har dig, Janina Lagenkrans, som vän. Du är underbar och kommer alltid ha en fin plats i mitt hjärta <3 Jag älskar dig <3

Sen bar det av hemmåt där det stod mat och väntade på mig på spisen. Hemmagjorda biffar, brunsås och potatis - smaskens! Satte mig i soffan och slängde igång Surf's up. Vilken besvikelse. Skitdålig film. Dock var jag inte superuppmärksam när jag tittade på den, åt och grejade lite med annat samtidigt, men fy. Den var inte alls bra och knappt rolig. Så nej, inget hett tips. Även om jag vet att Sylvia är helt galen i filmen så nej, inget för mig iallafall!

Det var vad jag hade att bjuda på idag, sov gott!

Puss

Bra Tisdag

Jag har precis pratat med min man, han är en trevlig man. Dessutom är han min man. Min man är dessutom en riktig snygging. Och cool. För att inte tala om hur grym han är på att lira gura och bas. Ni ser ju själva, ett kap som inte går av för hackor. Min man är kanon, Eddie Larning - forever and ever babe <3

Dagen har varit bra. Vaknade dock 07,30 av en hostattack men sen somnade jag igen :) Sov någon timme till sen upp och hoppa :) Hoppade ner och åt frulle, fixade lite saker, har ställt mig & Malin i Lägenhetskö i Båstad. Mest som ett extra alternativ, lyckas vi inte fixa det på annat vis så står vi ju iallafall i kö till en bostad :)
Skulle boka drogtest men de hade tydligen bara telefontid mellan 8 och 12 och givetvis ringde jag 12, 10. Störigt, men, kommer en dag imorgon med :)

Var hos pappa, mös med Isabelle & Julia som bara är så sjukt gulliga. Tog hand om AP, rengjorde hans vattenkrubba som han lyckats grisa ner ordentligt. Slabbat ner den med betfor och sånt. Den gamle grisen ;b Men, ren blev den :)
Eftersom att mamma är besatt av sina plantor fick jag laga mat idag ^^ Blev PyttIPanna och stekta ägg. Jag är sjukt imponerad över hur grym jag är på att steka ägg! Jag menar , jag gillar ju inte ens ägg så mycket men idag var jag ju tvungen att äta ett med tanke på hur bra det blev! Haha, kanske ingen big deal för många av er men jag är sjukt nöjd :D
Gick bort till Elin & Fidde en sväng, de har byggt staket runt uteplatsen, snyggt! Kollade på film, Juno - annorlunda film. Ganska rolig faktiskt, eller sådär fult rolig ;b

Min kära vän Florencia i Argentina fyller år idag så jag vill slänga iväg ett Grattis till henne. GRATTIS <3

Sitter här och dricker te nu, ska strax lägga mig.


Elvira, vår kära och sjukt söta lilla hund var så himla söt innan när hon fick ett nytt tuggben.
Sånt som ska vara bra för tänderna, även om hon inte har jättemånga. Hon är gammal och har tappat alla tänderna där framme så tungan hänger alltid ut, haha.
Men hon har ju kvar sina tänder där inne och dem får vi ju vara rädda om :)






Nu blir det sängen, min sköna säng. Och bra musik. Toppen.

Nattnatt !

Måndag, Yey.

Har suttit med bloggsidan uppe en kvart nu. Funderat på om jag skulle blogga idag eller inte, kom på att jag ville, någon rad kunde jag gott bjuda på tänkte jag. Sen tänkte jag att jag inte ville blogga för att jag inte är på alls bra humör, har varit på pisshumör hela dagen.

Dagen började dock ganska bra, fick ett samtal från en gammal god vän. Jättekul att du ringde, jättekul att prata med dig. Men, tyvärr håller inte halsen för längre samtal för tillfället! Får hoppas jag är bättre tills du kommer ner och hälsar på :)



Nej, jag kommer verkligen inte på något vettigt att skriva just nu. Hoppar bara runt en massa skit i huvudet.

Ska nog lägga mig i sängen, bädda ner mig med mina två täcken och mina sju kuddar, plugga in hörlurarna till min Mp3, lyssna på en massa bra musik, tänka genom ett och annat. Jag vet att det kommer bli smärtsamt men jag vet också att det behövs. Vill inte skriva här i bloggen vad det är som är jobbigt förens jag vet hur jag ska formulera mig. Vill inte slänga ur mig saker utan att veta om de kommer ut rätt. Missuppfattningar är ett sjukt onödigt problem vi har i vår värld. Jag menar, hur många har inte råkat ut för en missuppfattning? Hur många har inte hamnat i konflikt på grund av en missuppfattning? Det finns säkert några av er som tillochmed fått en vänskap förstörd på grund av en dum missuppfattning. Det finns aldrig något som är bra med missuppfattningar, de bara förstör.

Nu blir det sängen med musik och tusen tankar.



I could really need you right now handsome,, <3

Fin dag! Ny design! :D Och hosta "/

Dagen började mulen och kall men blev minsann en solig dag den med :) Soligt, molnklart, hyfsat vindstilla - en härlig vårdag! Har varit hos pappa större delen av dagen, dels för att ta hand om AP men mest för att slippa vara hemma och riskera att få hjälpa till att plantera buskar. Mamma & Ingemar har köpt 400 buskplantor som ska planteras - 400 stycken!!! Hjälp! Inte för att jag tror att min mamma skulle tvinga ut mig och slita men jag valde att fly fältet, Elin behövde ju lite hjälp också :) SÅ, upp och hoppa!

Som ni ser har min blogg fått en ny design! Det gillar vi! Eller jag iallafall, vad tycker ni?
Jag ger alla mina Tack till Arvid som hjälpte mig, du är kanongullig! :) <3

Det är sorgligt hur fel man kan ha om människor, hur människor förändras och hur ens uppfattning om människor förändras. Det finns människor som bara krymper mer och mer i mina ögon för var gång jag hör deras namn. En del för saker de gör, andra för saker de gjort och är för stolta för att be om ursäkt för. Ett enkelt Förlåt är liksom allt som krävs men för vissa är det väl helt enkelt för mycket begärt. Det tar emot att behöva erkänna att man gjort fel och visst, alla är vi väl sånna ibland men det finns ju det som vi kallar samvete som sätter gränser. Jag slutar aldrig förvånas över människor. En del har nog inget samvete. Bete sig så jäkla illa och sen inte ens kunna klämma ur sig en ursäkt när jag tillochmed förklarat att det är allt som krävs. Nejdå, too much to ask.


Tack och lov finns det människor med fina hjärtan, därför kallar jag de jag tycker om för tjockisar för att de väger så mycket pågrundav sina stora, tjocka, tunga hjärtan <3




"After Hours" på MTV är himla bra. Den enda gången på dygnet som de verkligen blandar gammalt med nytt, pop med punk, rnb med metal. I After Hours hittar du allt! det ändrades precis från Tokio Hotel till Justin Timberlake, ingen dålig vändning där! ^^  Satt och YouTube-ade lite innan och kom då på att det var längesen jag lyssnade på Dead By April, förstår inte varför för vissa låtar är sjukt bra! Losing You tillexempelt, sjukt bra!

Pratar med lite folk på msn, med Sasse bland annat. Var faktiskt sjukt längesen vi pratade nu! Innan pratade vi så gott som varje dag. Var det inte på msn så var det sms eller i telefon. Han är en kompis till Fredde som flyttat till Frövi uppe vid Örebro för att plugga. Så det är så vi komi kontakt med varann helt enkelt. Det är riktigt najs att snacka med Sasse för han har minsann svar på allt, vad man än undrar så kan man vara säker på att det kommer något slags svar :) Kul att snacka med dig igen :D

Känns inte lönt att bädda ner sig när jag vet att jag ändå bara kommer ligga där och hosta.. "/ Har dock börjar käka tabletter som ska vara bra och lösa upp slem och sånt och det behövs för det gör verkligen sjukt ont att hosta, har ju hostat sönder hela halsen typ.. Och lungorna känns det som. Menmen, hoppas att tabletterna hjälper :)

Sylvia & Amanda har det bra i Australien. Det glädjer mig så otroligt mycket att jag kan skriva det. Att de har det bra. Idag berättade hon att hon hoppat fallskärm! Jag är så stolt över dig! Så himla kul att höra att du är så modig, att du tänjer på dina gränser och bokstavligt talat slänger dig ut i världen ;) Snart är det bara en månad kvar tills ni kommer hem, jag längtar så sjukt mycket! Och både Sylvia och jag har fått jobb på Ångan , hur kul är inte det egentligen? Precis, SJUKT KUL! :D:D

Blir inget jobb imorn. Rösten är ju mitt vapen så att säga och den är jag inte kapabel att använda, inte i den mängd som krävs på jobbet iallafall. Och jag ska inte jobba på DinaFörsäkringar förens på Onsdag så det blir lungt imorgon. Ska hem till pappa en sväng och mocka och ta hand om AP :) Annars inga vidare planer. Jo, jag ska ringa Hälsogrejen på Perstorp AB och beställa drogtest. Man måste ha bevis på att man är drogfri innan man kan bli anställd :) Vettigt faktiskt. Livsfarligt att ha påverkat folk i en industripark! :O Plus att jag ska ringa Lägenhetstanten i Båstad och se om hon har en lägenhet till Malin och mig :)

Nu ska jag iallafall säga Godnatt till er, kan ju inte skriva hela natten! ;D

Sov gott, Puss & Kram!


Fridaynight update,

Godkväll kära läsare,

Exakt i detta nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på OTH, Är sjukt förkyld fortfarande, Känns som att hela huvuet är fullt med snor typ.. Jag vet, freshi freshi! Menmen, what to do, what to do? Fick precis reda på att jag fått Sommarjobb på Ångcentralen, wieeeeee :D:D Årets höjdpunkt, kommer bli sjukt naaaaajs!

Båstad igår ju, alltid lika trevligt. Min man var dock inte där, han var sjuk och hade åkt hem "/ Jag som tänkte överraska honom.. Urgh! Men, så gott som alla andra var där utom Jojjis. Carros sista natt på internatet eftersom att hon ska flytta ihop med sin kille :D Wieeeee, sjukt kul för dem! Jag hjälpte henne att packa och städa sitt rum på internatet. I wish you all luck sweetnose <3

Pratade med Jim igår, ledsen att det bara var snabbt men jag lovar att vi ska prata mer snart. Och, kom ihåg: Inget donken förens jag åker dit med Jim. It's a deal! ;b

One Tree Hill är nog världens bästa serie, eller the OC, det är också fett bra. Men de är inte fetare än att det båda får plats på första plats ^^ Så verkligt, jag tror att många känner igen sig på ett eller annat vis.

Alla har vi våra dåliga tider men det viktigaste av allt är att vi ser till att ta oss genom dem för att sedan njuta av varje sekund av the good times. Det gäller bara att vi är redo när det goda kommer och knackar på. Att vi vågar släppa in lyckan, att vi vågar le. Vi måste också veta att när någon vi verkligen bryr oss om går genom de dåliga tiderna, måste vi finnas där för dem. Precis som vi vill att våra nära ska vara där för oss. Och även om de dåliga tiderna inte kommit riktigt än är det viktigt att vi berättar för de vi älskar att vi kommer vara där för dem, vad som än händer.





I en låt som jag en gång valde att tillägna min älskade vän Jim innehöll följande stycke:

"I will never let you fall.
I'll stand up for you forever.
I'll be there for you through it all.
Even if saving you sends me to Heaven."

Det är precis det allt handlar om, att finnas där för de man verkligen älskar och bryr sig om. Att ge och ta. Man måste vara beredd att ge för att ens förvänta sig att kunna ta.

Ser du en utsträckt hand så tveka inte att ta tag i den. Får du en chans att hjälpa en svag eller hjälplös - ta den. Du kommer få så mycket tillbaka.

Vad ni än gör, glöm inte att ha dörren öppen för lycka.

Ta hand om er, och era nära. Puss.

Back in blogbuiss,

Hej ! Oh My G vad längesen det var nu!
2 veckor sen! :O Big shame on me!

Och det har ju hänt en del.

~ Har numera två jobb, jobbar fortfarande som telefonförsäljare för Allsite i Hässleholm men nu jobbar jag även som administratör på Dina Försäkringar där jag jobbar med Hästförsäkringar. Jätteskoj faktiskt!

~ Går sjukt bra med Apolinaire, lite kämpigt att rida dressyr på en hopphäst, inte riktigt samma rytmiska gångarter, haha. Men, det går jättebra! Vi dansar runt med piruetter och grejer :)


Haha, sällan att tungan hängs ut ju ;b


~ Tatuerade ju mig för ett tag sen, tack Daniel, jag är sjukt nöjd! Den är jättefin och jag kommer aldrig ångra den!


Denna bilden är tagen precis när den var klar :)


~ Har varit på Gotland med Jacob Buff :) Ganska kort men mysig vistelse på Gotland med Buff. Sjukt läskigt att komma dit när det är helt mörkt ute! Bara en massa gamla byggnader och landsbygd så det var läskigt att komma på natten. Men, vi hade ju varandra så vi överlevde ändå :)

~ Festandet håller i sig, är det inte hemmafest är det utgång, ett jäkla hålligång med andra ord :) Bahnhof, Malmö, Båstad, Klippan, Örkelljunga, you name it, festat har jag gjort iallafall :) Tack alla som har bidragit till najsiga fester !


Bild från Bahnhof, Carolinefine och jag :)


~ Har gift mig, heter numera Sara Larning, visst Eddie? ;) Haha. Det hela hände en kväll i Eddies jaccuzzi ^^


Eddie lilla, min söta make :) ;b

~ Har sökt utbildning till hösten, Turism & Service i Båstad. En KY-utbildning på två år. Hoppas jag kommer in :)

~ Sen har det ju varit släktkalas och grejer som vanligt, haha!


Fidde ser sjukt nöjd ut på sitt kalas ^^



Just nu är jag sjukt förkyld, jäkla Bengan, ditt fel att jag höll på att frysa ihjäl! Menmen, det går väl över :)


Någon annan som är sjuk är lilla Julia som har vattkoppor :/


Hoppas ni är någorlunda nöja med min uppdatering, kommer mer och det ska inte dröja två veckor för det är faktiskt jättekul att blogga :D

Ska sova nu iallafall, Puss på er!

RSS 2.0