Time goes by så att säga.

Söndag helt plötsligt, Tulle fyller 18 imorgon. Shit, tiden bara rinner iväg.

Firmafesten i fredags blev bra, först bowling och käk, sen fest :) Folket från Trollhättan var ju nere för att festa med oss och det var kul att träffa folk som jobbar med samma sak på ett annat ställe. Jag menar, blr det tyst och man verkligen inte kommer på något att säga kan man ju slänga in en fiffig jobbkommentar.


Tog inte så mycket bilder, typ fem stycken. Haha. Så denna man får äran att stå för fredagens röj ^^


Erika & Daniel kom och hämtade mig på natten, tack! Skulle ju ändå dit på lördagmorgon! Så jag vaknade upp i deras nya hem i Höör - TJUSIGT! Faktiskt jättemysig lägenhet, verkligen hemtrevlig liksom :) På kvällen blev det fest! Inflyttningsfest minsann, måste man ju ha när man flyttar in :) Både plus och minus men mest plus som vanligt ! Tack för en trevlig kväll :) Var tänkt att jag skulle sova där men Elvira skulle ändå köra hem och eftersom att hon bor i Klippan så var hon gulligoch körde hem mig med  - tackar!


Erika ser överlycklig ut i sitt nya hem :) Elvira ser ju mindre exhalterad ut dock.. ^^


Idag har det varit full fart, först upp och hoppa, till pappa för att hästen kom idag :D:D Stora & fina Appoloniare :) Sen var det kalas hos Tulle som fyller 18 imorgon! GRATTIS i förskott :) Alla gästerna utom Ann-Chatrin, Stefan & Rebecka och mormorn åkte när vi kom, haha. Kalaset hade börjat vid ett men vi kom vid halv fem så det var väl inte så konstigt. På hemvägen körde vi inom pappa och matade och klappade på AP :)

Nu sitter jag här och kollar på Parlamentet som helt seriöst har tappat sin charm lite.. Ganska tråkigt numera och idag har de tillochmed satt in en "vikarie" för Anders S Nilsson.. Suck. Menmen. Får hoppas på bättre tv sen.
Ska till Elin och lämna bilen nu! Ha en trevlig kväll :)

Puss

Uppe med tuppen :)

Godmorgon!

Sitter och väntar på Kim, vi ska till Örkelljunga ich hämta hans bil ju. Tänkte att jag kunde säga hej medans jag väntar :)
Sov väldigt gott inatt! Sov inte jättemycket men väldligt väldigt gott! Och, det bästa av allt - min huvudverk är borta! Hoppas bara att den inte smyger sig på framåt dagen :)

Drömde inget kul alls inatt.. Någon annan som har någon rolig dröm att dela med sig av? ;b

Ingen hemma mer än jag och lilla söta Elvira. Skönt faktiskt att vara ensam hemma ibland. Alltid trevligt med sällskap, men ibland är lite ensam tid uppskattat!

Nu kommer Kim så jag måste kila, ha en trevlig dag allesammans! SLänger nog in ett inlägg till sen när jag sitter på jobbet!

Puss!

Waaaaalli waalliiiiiii! :D

Helluuuuuuu :) 

Jag är glad, fett glad. Men, jag har fortfarande ont i huvudet :S Har druckit mycket och ätit frukt idag och ska fortsätta med det till det är bättre. Eller, jag brukar vara ganska bra på att äta frukt & grönt men det har antagligen varit sämre med det på sistone för min gissning är att jag har vitaminbrist eller nåt, hoppas det iallafall så att det inte är något allvarligare än så!

Men glad är jag iallafall! Och det är ju alltid gött! Finns många anledningar;

~ Det är nu klart att jag ska få hem Amandas häst AP så jag ska börja rida på allvar igen! Jag tror seriöst inte att någon i hela världen kan fatta hur himla GLAAAAAD jag är! Mitt liv kommer se helt annorlunda ut och fy fan vad gött det kommer att bli! Hoppas att svanskotan håller bara men det får den bannemej göra! Ett fett tack till Amanda som ger mig detta fantastiska nöje!

~ Många roliga saker är inplanerade! Helgen är fullproppad av roligheter! Bowling & Fest med jobbet. Hemliga roligheter inplanerade på lördagförmiddag sen inflyttningsfest hos KusinvitaminErika och hennes kille Daniel i deras nya lägenhet i Höör :) På söndag blir det kalas plus att HÄSTEN KOMMER DÅ :D:D:D:D:D

Shit alltså, jag är fett taggad!

Pratade med Frost sjukt länge i telefon igårkväll, sjukt härlig den killen! Vi har alltid massor att prata om, allt mellan himmel och jord. Inget är för oviktigt för att inte tas upp , haha, allt kommer upp! Tokskoj ^^

Var hos pappa idag, red Optimus i skogen ;) Elin, Opti, Svea och jag härjade i bokskogen, svinkul! Hittade lite fallna trädstammar som vi hoppade över. Optimus är ju GRYM på att hoppa! Haha, en liten bastant shettis som han är bara stutsade över allt :D Sen kelade vi med fölen i hagen, sjukt gulliga är de! :D Och, Alive har fått källingar! Två vita och en randig, jättesöta! :D:D



Elin & Optimus hoppar i skogen :)



Ella & sin bebis - full fart :)



Alive & hennes källingar


 
Söta storasyster ^^



När jag åkte tåg till jobbet idag träffade jag Tulle :D WIEEEEE :D:D Hon är oslagbar den tjejen. Min allra bästa vän <3

Imorgonbitti vid åtta ska jag följa med Kim till Örkelljunga och hämta hans bil så måste nog sova snart :)

Sov gott! Puss & Kram!

24 Mars - Tisdag

Förlåt, förlåt, förlåt mig för min dåliga uppdatering på senaste. Men, jag lovar att jag ska skärpa mig! :)

Sitter just nu och dricker varm choklad och äter jordgubbar - MUMS. Var helt frösen innan, som en djupfryst panpizza, brrh! Blir väl lätt så när man är trött? Och trött blir man av att äta och det var precis det vi gjorde innan. Åkte till Giannis efter jobbet idag, väntade först på Amanda (Giannis flickvän) på stationen i Klippan sen hade vi sälle hem till Giannis eftersom att hon skulle var med oss och leka :) Vi båda kom på att vi var hungriga så det första vi sa till Giannis när vi kom dit var att vi ville ha mat, haha. Då kom han med den lysande idén att vi skulle beställa pizza! :D:D Svingott, dock blev vi så mätta att vi inte pallade göra något sen, haha. Film blev vårt bästa förslag, minns inte vad den hette men den var rolig. Vi låg helt utpästa på soffan verkligen. Lite GuitarHero sen kilade jag hem. Annars har jag bara jobbat idag.


 


Igår var det ju Malin & Dannes födelsedag - GRATTIS! Givetvis var vi på plats i Båsat för att fira dem :)
Mamma, LinaFinaKusin, Saga, jag och Johan som kom hem från Spanien med samma tåg som jag, åkte till Båstad. Först var det tänkt att Lina, Mamma och jag skulle åka men Saga hade inget kul att hitta på så hon fick också följa med :) Sen hittade vi Johan på stationen  som har varit på träningsläger i Spanien, så han fick också följa med hem :) Påvägen till Båstad stannade vi givetvis på McDonalds och vad finns det där? JO, BALLONGER! Eftersom att vi skulle till två födelsedagsgrisar så tog vi vars en, utom mamma, så att vi fick med oss fyra ballonger, alla i olika färger givetvis! Väl framme i Båstad hoppade jag på Malin och kramade henne :) Vi hade med oss tårta också för att få till kalas-känslan ;b Kalas blev det med tårta, ballonger och födelsedagsbarn :)  Sen följde Saga med hem och sov hos mig - mys :) Alltid trevligt med sällskap på natten :) ;D


Snygg-Danne & Malin med ballonger & tårta! :D


Träffade Kasper i Båstad.. Jobbigt. Och kul. Vet inte om jag vill säga mycket mer än så om det..

Oj, har ju helt missat att berätta om kalaset i Lördags! Det gick kanon, Flygande Jacob och tårta! Kanon! Malins paket blev ju stor succe! En stor kartong med en massa lappar och ett paket i. Lapparna hade vi numrerat från 1-30 och i varje lapp stod det ett ord. Hela meningen blev något i stil med "Hej Malin, eftersom att det inte är din födelsedag idag så kan du inte förvänta dig att du får något paket heller! Haha :) Givetvis skojar vi bara med dig!" Sen på sista lappen stod det "Öppna nu paketet som ligger i lådan! Grattis på födelsedagen önskar..." Haha, fiffigt va? Hon tyckte det var jätteskoj! ^^ Sen hade vi lagt hennes present i lådan som Elin fick sin mobil i och det råkar vara en sån mobil som Malin vill ha så när hon fått upp pappret och ser lådan lyser hon upp som en sol om inte mer och säger "HAR NI KÖPT EN MOBIL!?" Fidde kunde inte hålla sig för garv och då fattade Malin att det var något lurt så hon öppnade lådan och såg då sin verkliga present. Dock hade hon önskat sig den med, OTH-boxen. Men hon tyckte att vi var jättetaskiga! HAHAHAHAHAHA!



Malin som kämpar med sin present ;b



Julia & Jag, haha.


Träffade Jacob i helgen. Punkt. Inga detaljer här inte! Haha,

Nu ska jag nog faktiskt sova lite, eller ja, när SATC är slut, hoppas på att min huvudverk försvinner. Den har inte gett sig av sen den kom igår.. Urgh. Menmen! Imorgon bär det av till pappa sen på kvällen ska jag jobba :) Hörs IMORGON! :D

Puuuuuuuss!

Tillbaka till vardagen,


Festen i Söndags
på Tullstorp var kanon! Bra ös och en massa trevligt :)

Jag & Alice

Alice, Stål-Rosa och Amanda på baren ;b

Folk med ryggen hit, Katarina, Jan, Sara, Lisa och lite av Anneli. Röj!



Det var lite bilder sen festen, tack alla som var där och livade upp ^^ När jag kom hem i måndags hoppade jag i duschen sen gick jag och la mig. Sov till åtta på kvällen då Saga ringde "Sara, HAHA, Sover du!? Du kanske borde gå upp och fatta att du lever?" Haha <3 Det roliga är ju att jag somnade sen vid tolv igen, utan problem :) Sova är nice.

I tisdags var jag tillbaka på jobbet igen och tillbaks i vardagen. Jobbade hela dagen, trevligt!

I onsdags började dagen hos pappa med Elin, red Optimus och pysslade med Gina & Grandina - unghästar som håller på att ridas in. När jag sen skulle åka till jobbet så missade jag tåget så jag fick hitta en snabb lösning helt enkelt. Jag fick låna pappas bil och köra till jobbet med - tackar. När jag skulle köra hem sen så hämtade jag först lite post hos Mattson som är Sylvias sen hämtade jag Janina och körde till McDonalds där vi köpte glass :) Sleepover med JaniBanani, mys <3

I torsdags blev det jobb hela dagen igen, vi fick besök av några från centret i Trollhättan. Vi bytte lite tips med varann, fikade och fick lära känna varann som hastigast. Verkar ju vara ett härligt gäng :) Nästa fredag är det ju firmafest så då ses vi igen :) Kommer bli nice ! :D

Igår bar det av till Båstad minsann. Apelrydarnas Grease-musikal stod på schemat. Väldigt lyckat! Alla var jätteduktiga och jag hade jättekul iallafall. Henke var sjukt grym i sin raggar-frilla och skinnjacka och han gick verkligen in för sin roll med attityd och hela kittet. Sjukt bra jobbat! Eddie som spelade huvudrollen Danny var också grym - jättekul att se!
Erika & Lina var också med och kollade. Erika & jag åkte med pappa dit, full fart ;b Lina vågade inte åka med oss så hon åkte med mamma vilket hon ansåg säkrare. Förstår inte hur hon tänkte då? ;b Haha! Förstår inte heller hur jag kunnat få en så knäpp släkt? ;D


Grease på Apelryd ;) ^^



Ikväll är det släktkalas för Malin som fyller 17 på måndag så ikväll ses vi igen :D Och hela släkten - wie :) Min släkt är kanon så släktkalas är alltid lika trevligt!

Nu ska jag till Elin och fixa med Malins present men jag lovar att skriva snart igen :)

Ha en trevlig kväll allesammans! Puss ♥


Fullt ös.

Ja, jag vet, jag har inte uppdaterat som jag sa att jag skulle försöka göra. Men, det har varit fullt upp och detta är världens segaste dator.

Det blev lite ändrade planer, jag bor inte hos Nina. Det var lite fullt hos henne så jag fick välja mellan att trängas med en massa nadra där eller att få ett eget rum. Jag valde ett eget rum, ovanför baren i ridhuset. Jättefint faktiskt. Det låter kanske värre än vad det är. Men, det är fint. kommer antagligen ta en massa bilder imorgon då det är fest ^^ Änsålänge har det vartit lite dåligt med kameran, har bara typ tre bilder från när vi balanserade ovanpå sargen i ridhuset för att putsa fönsterna, såg nog kul ut. Jag har inte ens kollat bilderna, haha. Menmen.

I onsdags när jag kom var det full fart dirr. Och sen dess har det varit full fart, hela dagarna. Jag minns inte ens vad vi gjorde i onsdags. Haha, så illa är det. I torsdags sopade jag hela dagen. Efter frukost, klockan åtta, till sent på kvällen, höll jag en sopkvast i mina händer. Skoj! Igår tävlingsputsade vi allt läder som finns på hela tullstorp och jag kryddar inte, ALLT läder verkligen. Alla grimmor, alla träns, alla sadlar, alla remmar och alla tillbehör som man någonsin kan tänka sig. Plus att vi glansputsade alla bett och allt i metall. Haha, inte så fysiskt jobbig, men lite drygt. Det enda jag gjorde förutom att stå i sadelkammaren var att ta in och ut lite hästar, tvätta någon häst och skrubba någon port. annars var det puts, puts och puts - hela dagen. dock har vi haft jääkla roligt! Haha, massa kul folk här! Så allt tråkigt blir ändå skoj :)

Idag var det äntligen dags för själva Hingstvisningen som vi slitit för hela veckan. Det är ju viktigt att allt var fint och perfekt så det var lite petjobb lite här och var men, det har gått kanon idag. Jan var jättenöjd så det var ju kul :) Dagen har gått jättefort. Men allt har ju gått bra. Och ju fortare allt går, desto snabbare blir det Söndag och då är det fest! :) WIE! :D Våra föl som har varit med, efter två av hingstarna här på Tullstorp. Hohenstaufen II och Chirlon. Jättefina. Chirlonfölet är dock helt galet men det är ju så det ska va! Full fart! H2avkomman är lite lugnare, så länge hon får som hon vill. Jäkla bestämd dam måste jag säga. Hon ville äta när vi flätade Cenita (mamman) men, det gick ju inte för att Elin & Jag stod ivägen och då blev hon skitsur. Sen, efter visningen när alla människor gick och kollade i stallarna så stod jag vid henne och först låg hon ner och var helt slut. helt plötsligt fick hon för sig att hon skulle ut, men det gick ju inte och då blev hon svinsur igen, haha. Söta små varelser. Imorgon kommer se likadan ut, samma schema. Upp klockan sex, mocka, frulle klockan sju. Klockan åtta är det ut och härja som gäller. Sen är det igång.

Men, nu är det strax dags för melodifestivalen så nu börjar det bli läge att avsluta här.. Vi ska nog mysa med pizza framför melodifestivalen här i baren, trevligt!

Jag ska lägga in bilderna sen, en annan dag. Inte nu, har ju inte så många. Bilderna från festen blir förhoppningsvis många. Plus att jag ska försöka ta lite från visningen imorgon.

Ha en kanonlördag! Fest, mys eller monsterröj, välj själva, bara ni har kul!

Puss på er! :) 

Snart så!

Snart är det minsann dags, klockan är strax efter halv tre och det är bara en och en halv timme kvar tills jag ska äta  en Billys & dricka en cola och sen släpa min monsterväska bort till stationen där Nina hämtar mig.

Vi hade nyss systemcrash här på jobbet så vi hade typ en halvtimmes fika ^^ Då satt det fint med kladdkaka och sprutgrädde! Jag har iallafall bestämt mig för att beställa från Nelly.com. Två klänningar ska det bli! Så jäkla fina! Nelly är skitbra, jättefina grejer till helt okej priser. En del iallafall. Och frakten är inte heller dyr. Såjag rekommenderar er att besöka den :)

Shit, jag är helt taggad inför Tullstorp! kommer bli så jäkla kul! Har kameran med mig, och sladden så jag ska försöka hålla er uppdaterade! Ska ut och ta lite luft nu! Och sen återkomma till min påse med cashewnötter som står här och  tillfredställer mig :) 



Haha,

Vi hörs! PUSS!

Sådär ja, full fart!

Äntligen färdig med allt som skulle göras innan morgondagen. Nu är allt packat iallafall, herregud vad tung väskan blev! och stor! Men, det är ju stallkläder och allt sånt. Plus vardagskläder, plus festkläder eftersom att det kommer att festas ^^  Grejen är ju bara det att det är ju omöjligt för mig att veta nu vad jag ska ha på mig på en fest flera dagar framåt! Så, väskan blev stor, och tung! 

Har tilllochmed hunnit med att äta, duscha och baka kladdkaka ^^ Dubbel sats! Blir kladdigare då ;b Eller vad säger du Adam? Hahahaha ;D Men det blir inte Adam som får ta del av detta underbara bakverk - nej, det blir mina kära kollegor :)

Imorgon kommer pappa och hämtar mig och kör ner mig till tåget, får försöka komma ihåg att jag måste åka ner tidigare för att fixa lite saker i "city" innan jag åker till jobbet. Ska bara jobba första passet imorn, jobbar ju bara halva onsdagar :) Sen kommer Nina och hämtar mig och sen är vi i full gång med vår "Nina&Sara-time" Kommer bli kanon. Mycket att göra inför helgen, men vi kommer ha kul och allt jobbigt blir mycket lättare då :) Känns som att en lååånghelg på Tullstorp är ganska exakt vad jag behöver nu. Ett break från allt, en chans att andas ut och tänka på annat.

Just nu kan jag nämnligen inte tänka på något annat än Kasper. Och det är jättejobbigt. Plus att jag saknar Sylvia jättemycket! Plus att jag känner att jag inte spenderat någon kvalitetstid med mina närmaste vänner på länge. Malin, min syster är en annan jag saknar. hon är alltid med sin kille när hon är "hemma". Så fort hon kommer hem från skolan på helgen åker hon till honom och ibland är hon där hela helgen. Kommer hon hem så är hon bara hemma och vänder :(

Gaaaaah, jag saknar er "/

Och Kasper, jag vet inte vad jag ska säga. Kanske bäst att jag inte säger något då heller. Allt jag vill säga tänker jag inte skriva här. Jag saknar dig, det är ingen hemlighet iallafall <3

Usch , kära läsare, det finns så mycket jag inte berättar för er. Men, en del saker känns inte lämpliga att offentliggöra såhär.

Måste sluta nu eftersom att blogg.se kommer ha avbrott strax. Skriver imorgon!

Sleep tight! Puss

10 Mars - Tisdag

Sovit gott? Jag känner mig lite matt. Har inte sovit bra på jättelänge.. Antar att det har sina orsaker. Har ingen ro att sova.

Idag är det tisdag iallafall, sitter på jobbet och väntar just nu på att en persisk man ska hitta en elräkning som verkar ligga gömd på världens bästa gömställe. Har gjort en jättegod sallad som jag ska äta till lunch idag! Tonfisk och sånt i :) När jag kommer hem ikväll blir det att packa, måste ju ha med mig allt till jobbet imorgon eftersom att jag sen åker direkt till Tullstorp efter jobbet imorgon. Ska vara där och hjälpa till och fixa en massa inför helgens årliga Hingstvisning. Kom gärna dit vetja ;) Jag kommer vara där och visa hästar :) Lördag & Söndag, brukar börja vid 13 så jag skulle förmoda att det gör det i år med. Min kusin har lyckats övertala sin pojkvän, hon lockade honom med korv ^^

Ska försöka hinna med att blogga när jag är där, ska bo hos Nina som vanligt så det ska nog lösa sig :)

Nu spelas det Amanda här på jobbet - kanon. Hon är verkligen grym! Och på tal om Amanda så kan jag berätta att en annan Amanda och en speciell Sylle just nu är på Nya Zeeland och härjar. Fick ett jättelångt mejl ffrån Sylle igår, vad glad jag blev. Jag ska svara på det under dagen, jag lovar. Nya Zeeland är mitt favoritland, mitt absoluta mål i livet är att åka dit. Men, nu ska jag fika, är svinhungrig. Så, vi hörs, kanske ikväll :)



Puss & Kram på er

Festlig helg med Sagas vitlöks-shot ^^

Jaha, jaha, Power-AfterWorken i torsdags var kanon!
Väldigt trevligt, Först röj & singstar på jobbet, sen vidare till Q.


Kärlek på jobbet ^^ Haha, Jag & Oya <3


Igår var det fest hos Eddie, väldigt trevligt! Var först i Malmö hela dagen på Hem- och Villamässan med Elin, Fidde & Mamma. Sen hem en snabbis innan det bar av igen, var hos Saga & Sandra en stund innan vi skulle till Eddie. Var en massa nice folk där. Träffade Jim tillexempelt, alltid lika trevligt. Blev ett bad i jaccuzzin ;) En stor en, utomhus - riktigt nice. Tack så mycket för igår alla, tack Eddie för att vi fick komma! :)


Jim får äran att representera kvällen med sin kladdbild, helt plötsligt trillade det in pizzor - och sås! Senare på kvällen "shotade" Saga vitlökssås ;S Hahahahahahahahaha! Loveyou <3


Träffade Kasper igår. Nu vet jag ju att du bryr dig iallafall, känns både skönt och jobbigt. Hade jag vetat att du inte brytt dig hade det varit lättare att bara skita i det. Men, nu vet jag att du bryr dig och då blir det svårare.. Och på så vis jobbigt. Men givetvis vill jag att du ska bry dig. För jag tycker ju faktiskt om dig väldigt mycket fortfarande. Äsch, det löser sig.

Som sagt så är det Don't Worry Be Happy som gäller. Detta får inte bli något undantag så jag vill att ni ska veta att jag jobbar på det. :)

Sov hos Eddie inatt. Sandra & Jag fick ett mysigt litet rum på ovanvåningen som vi var ganska överens om att det kändes som att sova i stuga - skitmysigt! I morse ringde Saga och skrek "UPP & HOPPA!" Hahaha, måste låtit tokkul. För det första var det dagens första ton. För det andra var det den härliga dagen-efter-stämman. För det tredje hade jag tydligen på något vis lyckats bita mig skithårt i tungan igår så den var/är helt svullen på ena sidan. Hahahaha, så en svullen tunga, sleden stämma och dagens första ton. Låter ju toppen iallafall? Haha.

Börjar bli dags för sängen nu, så sov gott!

Puss & Kram

Power-AfterWork ^^

Hejsan kärt folk,

Hoppas att ni mår bra idag. Jag känner mig ändå hellt okej idag. Lite svuvig dock men det har jag grönt te till :) Sitter och surplar i mig det här på jobbet :) Grönt te har renande kraft och är vätskedrivande så att man rensar kroppen på nolltid. Redan idag är det mycket bättre än det var igår! :D Svinbra! Har tillochmed snitsat till med vaniljsmak i mitt gröna te ;)

Idag började vi allihop en timme tidigare, det vill säga klockan 11. Varför detta kan man ju fråga sig, det ska jag givetvis berätta för er! Ikväll kommer vi sluta en timme tidigare, det vill säga klockan 20, för att komma igång med vår Power-AfterWork tidigare ^^ Första passet här på jobbet ser bra ut, det flyter på bra för vissa. Men så är det alltid, ytterst sällan som det går kanon för alla. Vi har iallafall nedräkning på tavlan på hur många timmar det är kvar till fest ;)

Mina händer är iskalla, verkligen. Gör typ ont att sitta här och skriva :S Får väl försöka få dem varma på något vis!
Bara en timme kvar nu innan lunch, ska bli gott med mat :) Sen ett pass till, sen äre ferre ;D

Har satt tre avtal änsålänge, kommer förhoppningsvis bli minst ett till innan lunch ;b

Kommer förhoppningsvis ta en massa kul bilder ikväll som jag ska visa er sen ;) Fulla kollergor - mohihi ^^

Ska fokusera lite på arbetet nu - vi ses!

Puss!

Godkväll.

Kom hem från jobbet idag och min räddning blev SATC. Det kvittar hur man än mår så finner man sig själv någonstans där.



"Some women needs to be running free, until they find someone just as wild, to run with. "

En jättebra poäng, kanske är vi alla mustanger? Otämjda hästar som lever vilt och springer fritt. Kanske är det precis vad vi alla behöver. Ett fritt och vilt liv, innan vi hittar någon som är lika vild att springa med. I frihet, i trygghet, i tillit - tillsammans.

Och det är väl det livet handlar om? Gemenskap. Eller? Alla mår ju bättre av att ha någon. Det kan vara en häst , en katt, en syster, en bror, en mamma eller en pojk/flickvän. Någon som står en riktigt nära. Någon som man litar på till 100%. Någon som man kan vända sig till i alla lägen. Anytime - anywhere - anyhow.

Jag vill så gärna tro att det finns en själsfrände för alla. Jag hoppas verkligen att det är så. Någonstans i världen måste det ju finnas någon som passar så perfekt. Någon som är lika vild, någon som vill springa -  I frihet, i trygghet och i tillit - tillsammans med en.

Jag hoppas bara att alla finner vad/den de söker.

Me, myself - I'll just keep running free until I find a horse just as wild as I am who will run by my side.

2 Mars, 2009

Kommer det någonsin ta slut?
Jag antar att det bara är något man kan hoppas på och att det bara är så i fantasin. I den hårda verkligheten är fallet inte så. Det tar aldrig slut. Från dagen man gett sig in i det tills dagen man dör håller det på. Det finns inget slut. Inte sålänge man lever.


someone like you and all you know and how you speak
countless lovers undercover of the street
you know that i could use somebody
someone like you



Jag vill inte ha det såhär. Jag vill bara att det ska vara som det var. Jag orkar inte ha det såhär, varje andetag är plågsamt. Jag vet inte vad jag kan säga för att göra det bättre, om det ens finns något jag kan säga, eller göra. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli såhär. Trodde verkligen att det skulle vara mindre smärtsamt.

Gaaaaaaaaah! JAG SAKNAR DIG! "Ensam är stark" sägs det, men fan inte utan dig.

Kasper, Jag går ingenstans - inte utan dig. Jag mår inte bra, jag ler inte - inte utan dig.
Aldrig.


Gott folk & Kära läsare, mår ni bra? Jag hoppas det, ta hand om er.


Nice Surpise

Usch, känns inte bra alls.. Har en sån konstig magkänsla som bara blir värre ju mer jag tänker på vad som hänt. Enda fram till idag har jag tyckt att det känts bra, att det var något bra att göra. Men, idag kom det som en smäll rakt i huvet, det är bara jobbigt "/

Försökte fylla helgen med roligheter för att komma på bättre tankar och jag vill verkligen tacka alla er som gjorde min fredag och lördag till två kanonkvällar!

Hamnade på Bhof i fredags precis som planerat. Förfest med Giannis & gänget hemma hos Nille i Klippan, trevligt trevligt! Ohlsson var där och eftersom att han skulle jobba på lördagen skulle han inte med oss sen. Givetvis hade det varit kanonkul att ha med honom men det fanns en fin sak med att han skulle jobba - han hade redan köpt biljetter och då fanns det ju plötsligt en entré-och bussbiljett över till mig ;D Tack gulliga Ohlsson :) Riktigt kul på Bhof! Träffade som vanligt en massa folk jag inte träffat på länge! Tjejerna som gick i östra tillexempelt! Malin & Linda :D Sen var Lollo & Saga också där! TREVLIGT! Kul hade vi minsann! Sen hämtade min kära bror mig, tackar vi för. Jag har tydligen fått en märklig vana på sistone, alltid, direkt när jag kommer hem så duschar jag! Vill väl helt enkelt känna mig fräsch när jag lägger mig? Haha. Så, iallafall, så duschade jag när jag kom hem, och sen så ringde Jim? Haha, av alla människor i världen? Nice Surpise! ;D



Giannis på förfesten ;) Inte kapabel att stå upp och ta på sig skorna! ;D



Lördagen var också trevlig. Först upp, frulle, till Klippan och kollade fotboll, hem, äta sen iväg igen :D Till Angelica i Hässleholm där Oya & Anette också befann sig. Lite fix, sen iväg mot Malmö! Förfest med Singstar och gott snack hos två härliga bröder, Julius och Sack, trevligt trevligt! Vidare ut i Malmö, en klubb som var väldigt nice! Buddah eller nåt sånt hette den, fränt ställe :) Hemma vid halv sex, lagom? ;b



På förfesten hos Julius & Sack


Idag, Söndag har mest varit jobbig. Saknar ju dig fattar du väl "/ Menmen.
Bit ihop - le. Imorgon är en ny dag.

Nattnatt.

RSS 2.0