Fredag!!

Ikväll fredagsmyser jag hemma hos Elin :) jag har hängt här typ hela dagen, går ju inte att vara hemma när dom håller på och borrar!!

Ikväll har vi ätit middag, bakad potatis med massa olika röror och nu äter vi fruktsallad med glass :) MUMS!!!


Min torsdag,

Idag vaknade jag med huvudvärk, har knappt sovit något alls de senaste dagarna då jag jobbat natt. De håller på att borra bergvärme precis utanför så när jag tänkte sova efter min natt höll de ju på. Great success liksom...

När Emil kom hem från jobbet åt vi middag och sen körde vi och hälsade på hans bror och hans fru och deras gulliga lilla unge :) när vi kom hem kände jag mig rastlös så jag tog Smilla och sprang en runda, riktigt skönt!

Efter en dusch kröp jag ner i soffan och drack te, åt nötter och började ta mig igenom första säsongen av NewGirl. Tio avsnitt senare ligger jag i sängen och tänker sova :) Ni som missat denna serie, se den! Så rolig!

Sov gott, S


Köpenhamn

Nu tänker jag berätta om när jag var i Köpenhamn för ett par helger sedan. Varför var jag där? Jo, för att jag har ju börjat som konsulent hos Tupperware och varje sommar har de något de kallar för "Jubilee", en stor tillställning med säljare från hela Norden, cheferna och massa inspirerande människor. Totalt var där 1000 platser och för att få åka skulle man ha sålt för en viss summa och rekryterat. And I did. Från mitt team var vi två som åkte, det var min teamledare Linda och jag. Så himla kul att spendera en hel helg med Linda! Vi delade hotellrum och hade superkul. Tack Linda för fantastiskt sällskap!

På fredagskvällen var det Gala-kväll, långklänning, fyra-rätters-middag, show och massa skoj.

På lördagskvällen var det Fun-night med maskerad då alla chip klädde ut sig till samma, vi var grekiska gudinnor.

På dagarna var det konferens med massa pepp, inspo, presentation av nya produkter och massor av "hand-outs" vilket innebär att jag hade massa nya produkter med mig hem :D

Tack Tupperware, tack team Änglatofta och tack Linda för en fantastisk helg!


"Hej-jag-har-inte-sovit-på-länge-filosofering"

Ibland känns allt rörigt. Då tänker man och försöker reda ut röran. Plötsligt har man skapat kaos istället. Great success.

När det är rörigt letar man efter trygga vägar, vägar man kan. Men att hitta något överhuvudtaget i en sån röra är ju bannemej inte lätt.

Ibland har en ekvation för många x.

Jag tänker köra på en klassiker och "sova på saken", några timmar iallafall.
Godnatt.


ÄNTLIGEN

Hej allihopa!
ÄNTLIGEN funkar det att blogga i mobilen igen! Därför jag inte bloggat på ett tag, sitter sällan vid en dator och alla bilder är i mobilen. Så, I'M BACK! :)

Återkommer med catch-up :)


RSS 2.0