Hål i väggen!

Ja, det är inte så illa som det låter ;) 

Jobbade förmiddag idag, när jag kom hem så kom Svennis på besök, fina fina Svennis. Vi började med att chilla sen hämtade vi en borr och sen hjälpte hon mig att sätta upp spegeln i hallen och hyllorna i vardagsrummet! Svårt att göra det själv - faktiskt. Jag menar, jag är ju inte svag va men spegeln var skittung! Och det ska helst bli rakt liksom.. Tack så hemskt mycket för hjälpen! Efter allt slitande blev vi hungriga och lagade mat - fiskpinnar & potatismos. Shit vad gott - SMASKENS! 

Nu tänkte jag bädda ner mig i soffan och slänga igång Skönheten & Odjuret. 
Ha en fortsatt trevlig kväll, 
S.


Dagens!

Dagens meny: Spenat till lunch, fiskpinnar & hemgjord potatismos till middag. MUUUUUUMS! Två favoriter på samma dag, yesyesyes!



Dagens!

Dagens nya ord: Högraste.

Torgny bad mig att gå upp och öppna den högraste ventilen, haha. "Den längst till höger menar du eller?" Hahaha, nya ord är trevligt! 

Jag skulle faktiskt behöva några nya ord för att kunna berätta för min kille hur mycket jag älskar honom, bara som ett exempel liksom :) 

S.

När man inte kan fatta sig kort.

När jag kom hem igårkväll efter att ha skjutsat Emil & Co till fest var där ju världens röra hemma, ölflaskor, mat & mög överallt. Jag tänkte städa undan men sen tänkte jag att Nej, det ska jag bannemej inte göra, jag ska bara gå och lägga mig så får Emil själv städa undan sin jävla röra. Jag skulle ju ändå bara gå upp och köra till jobbet sen. Tidigare idag skickade jag ett sms "Jag förväntar mig en nymålad vägg & en städad lägenhet när jag kommer hem ;)", bara som en påminnelse liksom, han sa faktiskt igår att han skulle måla väggen när jag jobbade idag. Klockan halv tolv ringde jag honom, inget svar - YES! Tänkte jag, han har säkert hög musik på och målar. Nej. Han ringde en stund senare och hade precis vaknat.... Sömntuta liksom. Haha, men städa skulle han nog hinna med sa han! Så vi får väl se, jag lär ju få reda på det när jag kommer hem, om en timme typ. 

Det var det, ett helt inlägg, jättemånga rader som egentligen kan sammanfattas med: Emil är en slökorv som bara sover hela dagen och jag hoppas att jag slipper mötas av äcklig gammal-öl-lukt när jag kommer hem. Ungefär. Menmen, why keep it simple? ;) 

Ha en nice majslördag!

S.

Helgens! (Praktikant på "Dagens!")

Ja, "Dagens!" har fått en praktikant, "Helgens!" kallas den. Ja, jag vet - sjukt oschysst och inte alls roligt - menmen. 

Anywayyyyyyyys!

Helgens: Tid att gå upp
, 04:45. GÖTT! Förmiddag hela helgen, har precis skjutsat Emil & Co till en fest så att det blev lite sovro här hemma ;) Fast jag kommer ju aldrig kunna somna ensam!? NO WAY! Igårnatt blev det dock inte mer än drygt en timmes sömn så jag hoppas att kroppen fattar att den behöver sova och låter mig somna snabbt idag. Ja, det är inte jag som bestämmer, haha. Det kvittar hur mycket jag än vill vara trött, jag blir inte trött! TRÖTTSAMT, haha. 

Nu ska jag krypa ner i sängen, vi hörs. 

S.

Vilken bloggnörd jag blivit som tror att ni är intresserade av vad jag har på mig.

Så, redo att dra! Har fixat lite med vår sängram & sängbord med, tanken var att vi skulle hämta den imorgon men möjligheten att de kör hem den finns också men då kommer den nästa vecka. Så vi får väl se hur vi gör :) Så himla trevliga på Ekeby Möbelaffär, så himla bra service! Sånt blir man glad av :) 

Tänkte dela med mig av dagens-outfit-bilder




Tunika: Vero Moda Jeans: D.Brand


Nej, jag har inte blivit tokig - jag försöker bara locka fram våren lite.

Efter en film & när alla roliga morgonprogram tagit slut börjar man fundera på om det börjar bli dags att lämna soffan en stund. Planen är jag jag ska köra till Klippan och handla lite men affären jag ska till öppnar tio så har ju inte kunnat köra innan. 

Underbart väder ute! Solen skiner och våren smyger sig på! Våren: om du läser min blogg så vill jag passa på att berätta att du inte behöver smyga för du är mer än välkommen! Visst, vi gillar din kollega vintern men han ska ju alltid vara så dryg! Går ju aldrig hem fast att festen är över för längesen.. 

Blev en väldigt god frulle idag! En styck macka med hamburgerdressing och kokt ägg på & ett stort glas oboy till det! Låter nyttigt va? ;) Haha.

Nu ska jag klä på mig & morgon-freshing-up, detvillsäga borsta tänderna, borsta håret och lite sånt :) 

Hörs! 

S.

Godmorgon!

Hopplöst fall igårkväll, inte alls trött - som vanligt. Sen blev jag sugen på tigerkakan som ligger i skafferiet som jag bakade i måndags. Men det är ju inte så bra att äta en massa socker när man redan har svårt att sova, dessutom hade jag ont i magen så det var väl ingen vidare idé ändån. Menmen. 

Nu är det iallafall morgon! När Emil körde till jobbet vid halv sju gick jag upp, tog med mig täcket till soffan och kollade på Vakna!, efter en stund satte jag igång Hitta Nemo som jag kollar på nu, haha - vilken film :D Bautarolig faktiskt. När livet känns jobbigt, vet du vad du ska göra då? Fortsätt simma, fortsätt simma :) 

07:55 och det är hyfsat ljust ute - härligt! Snart är våren här :) 

Nu ska jag fortsätta att Hitta Nemo, haha, hörs sen! 

S.

Tisdagkväll.

Hemma igen efter tisdagsmiddagen i Källna, tack för maten rara Ingela & Uffe :) Lite kvällsmys på det och snart blir det sängen! Ha en fortsatt bra tisdag, hörs imorgon :) S.

Dagens!

Dagens ängel:

Sylvia. Älskade, saknade, fina Sylvia. Tack gode gud för telefonen. Ibland är det mycket, ibland behöver man en klippa att luta sig mot, ibland behöver man någon som torkar tårarna när de flödar, ibland behöver man prata av sig och ibland behöver man helst enkelt bara en fantastisk vän som säger till en att man klarar allt. Du, Sylvia, var precis vad jag behövde. Tack <3




Ja, jag vet - det är fantastiskt fina bilder! Haha ;)

Dagens!

Dagens sötaste:

Innan jag körde hem efter jobbet imorse var jag bara tvungen att köra hem till pappa och gosa lite med det nya fölet först :) Han har änsålänge inget namn men för er som är intresserade är han efter Stedinger - Rubinrot. 





Visst är han världens sötaste jättegulligaste bebis? :D:D JAAAAA! 

S.


Lite om torktumlare & annat intressant.

Förlåt för igår. Eller, förlåt och förlåt, man måste ju få ha sina "dåliga dagar". Men, kan ju be lite om ursäkt för dålig uppdatering och att jag kanske inte var så värst underhållande. Men, som sagt, det där med dåliga dagar. 

Vår torktumlare piper en melodi när den är klar, kul va? Haha, schysst av den att säga ifrån när den är klar liksom, som ett litet barn gör när dem är klara på toaletten, fast det är ju lite mer "FÄÄÄÄÄÄRDIIIIG", jag är väldigt glad att torktumlare & små barn inte uttrycker sig på samma vis! 

Nu är jag ledig ända till fredag, norsk vecka som det kallas när man är ledig hela veckan och jobbar på helgen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt, imorgon är det  tisdag vilket innebär tisdagsmiddag i Källna och på torsdag ska vi köra och köpa färg, kolla på tapet och hämta vår sängram & sängbord. Så det blir nog bra! 

Måste köpa lite fler lampor med. 

S.

Dagens!

Dagens humör:

Dåligt. Jag vet, inte min bästa Dagens!. Inte min gladaste, inte min mest underhållande men det får vara så idag. För jag är verkligen inte på humör. 

S.

ego-time.

Yes, en egobild - längesen nu. Förstår att ni har längtat sååååååååå ENJOY ;) 



kroppen är inte gjord för fysisk ansträngning mitt i natten.

PUH! Det omtalade Torvatrollet jagade mig nyss upp för monsterlånga TP19 (som är som en tvåhundra meter lång brant uppförsbacke) och tvingade mig att köra utfall hela vägen upp!

Haha, njaaaaaaaaa - exakt så var det kanske inte. Det var Chrille som tvingade mig, och han jagade inte mig men han satt inne i kontrollrummet och tog tiden, egentligen borde vi ta tiden när man kutar upp men det var mest för att sätta lite press! Inget slöande här inte! Hur mycket nattmänniska man än - tror att man - är så är kroppen inte installerad på det viset att man ska syssla med sånthär nattetid. Menmen, hinner man inte träna på sin fritid så får man ju ta tillfället i akt och göra det på jobbet ;) 

Ser fram emot träningsverk imorgon, haha. 

S.

PS.

Ett litet PS angående Dagens!-inlägget. Chrille åt flest våfflor, såklart. För att han är den största gottegrisen ever!

(D)S.

Pimp my IPhone liksom ;)

Har helt glömt bort att visa er att min kära, underbara IPhone har blivit ännu bättre & snyggare (okej, kanske inte bättre men väääääääldigt mycket snyggare ;)) Oh yes, älskar när det blir dubbelhaka på smileysar! Haha. 



Lördag.

Vilken lördag alltså. 

Igårnatt, eller i morse om ni vill, klockan kvart över fem ringer Emil som hade varit hos Pof och spelat fifa och grejer, och undrar om jag kan hämta honom när jag kör hem (slutar 06.00) - jag blev minst sagt chockad när han ringde, över att han var vaken! Bra jobbat där Emil! Men visst kunde jag det. Klockan tio i sex ringer han igen, då tyckte han att tiden gick för sakta men jag lovade att ringa när jag närmade mig. När jag var nära så ringde jag. Sen ringde jag igen och sen ringde jag en gång till - inget svar Jag hade i princip räknat med att han skulle sova men klanthuvet hade ju ställt mobilen på ljudlös. Braaaaaaaa däääär! Jag körde hem, gick och la mig. Klockan halv elva kommer Emil hem. Då har han vaknat och upptäckt att han inte var hemma och bestämde sig för att gå hem, ännu en gång: braaaaaa dääär! Han var kallare än en isbit så jag skickade in honom i duschen för upptining (och uppfräshning, han hade sovit i en etta med två killar - ough). Han hann ju åtminstonde nyktra till lite under sin promenad hem! :) 

Sen sov vi, "en stund", haha - jag älskar rullgardiner. 

När vi vaknade gick vi ut i vardagsrummet och satte oss i soffan med frukost & Alice i Underlandet, helt plötsligt var klockan dags för freshin' up inför middag i Källna! 

S.

Dagens!

Här kommer Dagens! för idag, lördag.

Dagens kräng:

Började med en härlig middag i Källna hos Ingela & Uffe och när jag kom till jobbet så dröjde det inte mer än en timme innan våffeljärnet gick för fullt! VÅFFLOR! MUMS! Vi åt så att vi nästan spydde. Kunde ju inte hälla ut smet? NEJNEJNEJ, IKKE! Våfflor med grädde & sylt - i ohälsosamma mängder. Menmen, smaskens! 

På tal om smet, har ni skämtet "Det var två bagare och en smet". hahahahahahahaha! ;) 

S.

if you're for real and not pretend than I guess you can hang with me.


Will you tell me once again
how we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend
then I guess you can hang with me

When my patience's wearing thin
When I'm ready to give in
Will you pick me up again?
Then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Oh you can hang with me.

Dagens!

Ja, klockan är mitt i natten och egentligen är det en ny dag men tills dess att jag går och lägger mig så är det fortfarande fredag, vilket inte kommer hända förrän imorgonbitti vid halv sju eftersom att jag jobbar natt. Tänk om man aldrig går och lägger sig, då kan man ju ha fredag hela veckan - smart va? ;) 

Här kommer iallafall Dagens! Idag, fredag, blir det: Dagens låt:

Dead By April - Promise Me

ska helst vara klar om tio minuter men här sitter jag, långt ifrån färdig.

Goddag alla glada! (ni som inte är glada får minsann ta och bli det) 

Jag har verkligen tagit det lugnt änsålänge denna dag, är ledig hela dagen då jag ska jobba inatt. Har kollat på film, ätit frulle, chillat till max.

En av anledningarna till att jag inte ville gå och lägga mig tidigt igår var att om jag hade gjort det hade jag vaknat jättetidigt och det är ju bra om jag kan sova någorlunda länge så att jag kan jobba hela natten. Men, precis som jag misstänkte så vaknade jag tidigt iallafall. När Emil körde till jobbet så grävde jag ner mig under täcket och lyckades somna om :) Vaknade vid nio igen. Äsch, det får duga! 

Nu ska jag snart bege mig till Helsingborg för en fika :) Enjoy your friday ;) 

S.





.

Jag är hungrig. Är inte alls trött. Vill inte gå och lägga mig. Om jag äter kommer jag aldrig bli trött men jag kommer aldrig kunna somna hungrig. 

Känner mig ledsen & lite ensam. Jobbigt.

Sinne helt i onödan.

Emil & jag skulle sätta upp TVn i sovrummet, Emils pappa har varit här idag och hjälpt Emil att sätta upp väggfästet, vi hängde upp TVn, satte i sladden och skulle starta den. Det hände inget när vi tryckte på knappen så vi läste i bruksanvisningen hur man skulle göra för att få igång den. Man skulle trycka på en speciell knapp på fjärrkontrollen innan man kunde göra något annat, bara det att vi inte hittade någon sån knapp. Vi provade alla knappar. Vi provade med att byta batterier i fjärrkontrollen. Vi provade med att koppla in antennen. Vi provade att byta eluttag. Vi höll på att få sinne för att vi inte fick igång en jävla TV. Vi gav upp, hängde tillbaka TVn på väggen. Då hittar Emil en knapp PÅ TVN, den som det stod i bruksanvisningen att den skulle sitta PÅ FJÄRRKONTROLLEN! Sen funkade den galant. Men shit, vi trodde ju verkligen att vi hade gått och blivit hjärnlösa eller nåt. 

Helt i onödan, det stod ju faktiskt fel i bruksanvisningen. FAKTISKT! 

S.

bilder!

Här kommer bilder från när Elin, Julia & Svea var på besök :D 


Julia ville inte ha sin kjol på sig så Svea fick vara fin istället! :)

Jag: Julia vad gör du? Julia: Klättrar på Elin. Haha




Dagens!


Dagens chock!

När jag kom hem ikväll efter jobbet var jag beredd på att Emil skulle ligga halvsovandes i sängen, när jag kommer hem är det ingen hemma!? Tusen tankar hann rusa genom mitt huvud innan han svarade när jag ringde - shit vad man tänker sjuka tankar helt plötsligt. Det var så konstigt för hans bil stod på parkeringen men när jag kollade efter var hans jacka inte där och inte heller hans skor - han var inte hemma helt enkelt. Han var hos Pof, inget konstigt alls, haha, men jag var verkligen inte beredd på att komma hem till ett tomt hem! 

S.

Dagens!

Detta är "Dagens!" från igår 19/1 då det inte funkade att blogga när jag ville lägga upp den igår! 

Dagens överraskning:

Elin skulle komma på fika så det var jag ju beredd på, det jag däremot inte hade en aning om var att världens sötaste Julia följde med! Hon har så mycket för sig och är så himla rolig! Haha, helt plötsligt började hon prata engelska och sen sa hon "Jag kan prata danska med!" haha, jag bara Vaaaaa? Då säger hon (med väldigt bra uttal) "Ja, jag kan prate dansk", nu har jag ju ingen aning om hur man skriver det på danska men ni kan ju tänka er själva liksom. Haha, två fartfyllda timmar igår alltså! 

S.

test: "vilken snyltgäst är du?" på ica.se - i brist på annat att göra klockan 01.32

Gjorde ett test på ica.se precis, om vilken "mat-typ" man är, haha. Man skulle svara på 8 frågor om, ja, skulle kunna säga att det var om sina matvanor, äsch, gör testet ni med! 

Mitt resultat: Lady Larsson, hahahaha! Kan ju säga såhär: jag lagar faktiskt mycket mat, lär ju bli väldigt mycket nu när E & jag bor ihop på riktigt - kan ju inte leva på pizza liksom ;) Och jag äter inte skaldjur - USCH! Menmen, kul vad de tror att de kan få fram med 8 frågor ;b


vaktmästaren - pass på!

Åt jag nyss typ en halv liter glass helt själv? Mitt i natten? Hade nog egentligen velat skriva nej men jag tänker inte ljuga för er. Svaret är ja. Ja som i att det gjorde jag. En halv liter chokladglass ligger nu i min mage och blir omhändertagen av min lilla vaktmästare som plötsligt fick fullt upp! Haha, min mamma sa alltid till mig när jag var liten att det bodde en liten vaktmästare i magen som tog hand om all mat, att det var han som skrek till när magen var tom och i behov av påfyllning. Haha, ska verkligen bli spännande sen när man själv får barn, vad man säger till dem liksom - hur man svarar på frågan om hur barn blir till tillexempelt. Haha. 

Är inte alls trött och känner inte för att gå och lägga mig i sängen, egentligen vill jag bara somna så att det blir ny dag så att jag kan börja fixa lite här hemma med lite nya grejer och sen kommer syster Elin på fika imorgonförmiddag! 

Jäkla skit, nu blev jag kissnödig - eller - jag har varit det en stund men nu börjar det bli akut! Haha, intressant? Lagom. Skriver nog några rader till sen! 

S.

det finns så många falska, egoistiska & patetiska människor - detta inlägget är till er.

jag är trött på folk som hela tiden försöker prata sig ur skiten de har satt sig i, skit pratar man inte bort - den får man faktiskt skrubba bort och ord som "det var inte mitt fel", "aaaaah men du då" ochsåvidare funkar inte som tvål. Tyvärr. Sorry. Vakna upp liksom. Det är dags att ta ner affischen från spegeln och för en gång skull se vem som egentligen står där och förhoppningsvis inse att det inte är en ängel utan en person med många brister. Det skadar inte att bry sig om andra, man dör inte om man skrubbar sig ren istället för att försöka tvätta sig med bortförklaringar och löjliga mot-anklagelser. Väx upp, ta tag i skiten istället för att fly och leva bakom en löjlig mask av lögner, falskhet & utan samvete. Tack för inget liksom. En dag vaknar de förhoppningsvis upp - hoppas kan man ju alltid liksom.

Usch, jag mår illa.

Dagens!

Idag: Dagens talang

Inte för att vara ego eller så men dagens Dagens handlar om mig själv, haha. Idag körde jag lastbil! Det var inte en alls lång bit men jag krockade ju inte liksom :) TJOHO! Har faktiskt kört en liten bit en gång innan så nu kan jag ju med all rätt skriva att jag har talang eftersom att jag inte har krockat eller pajat något någon av gångerna ;) haha, ni bara älskar min nyhet på menyn va? VAVAVAVAVA? Ja, tänkte det med! gulliga ni är :) haha. 

S

new stuff.

Jag ska införa Dagens på menyn här! Låter väl bra? :) Alla är ju besatta av mat så jag valde att säga det på det viset. Men, det är ju ingen resturang så det är ju ingen sån dagens såklart. Kommer bli lite olika saker, kan vara allt från "Dagens tips" till "Dagens citat" mm, ni kommer förstå så småningom om ni inte gjorde det nu. 

Till premiären tänkte jag dra till med Dagens irritation:

- När man är och handlar, eller är någon annan stans som har en stor parkering, så parkerar man, går in och gör vad man ska, kommer ut och så är det någon jävel som har parkerat sin bil i rutan bredvid din bil, skitnära så att man inte ens kan öppna bildörren helt. Varför detta är irriterande? FÖR ATT DET FINNS SVINMÅNGA LEDIGA PLATSER! Och om man nu tvunget ska ställa sig bredvid en annan bil fast att det finns typ en miljon lediga parkeringar så kan man ju åtminstonde ge fan i att ställa sig så in i helvetes jävla nära. 

Så! Härligt att vara igång med min nykomling på menyn! ;) 

S.

oh my g,

Sitter i vår SKITSNYGGA & JÄTTESKÖNA soffa, haha, och kollar på TV/facebookar/väntar på att tvättmaskinen ska bli klar/läser tidningen på nätet. Kollar på MTV, eller lyssnar för de visar "New video chart" och nyss visade de Kat DeLuna - Party O'Clock, alltså.... OH MY G vad hon dansar illa? Eller det är bara jag som tycker det? 

Nu spelar de Higher med Taio Cruz & Kylie Minogue och ser att Kylie är back in buisness och är riktigt fresh! Härligt att se! Great success!

S.

Oops!

Haha, glömde ju skriva att vi har varit och handlat, mat & sånt! Det gjorde vi igår så nu ekar det inte i kylen, frysen & skafferiet. Haha, så att ni inte tror att vi planerar att leva på kakor ;)

Nyinflyttad!

Förlåt för dålig uppdatering, jag som lovade och allt. Men vi har ju flyttat hela helgen så jag hoppas att ni förstår! Tänkte det med :) Flytten har gått bra, är sjukt nöjd med vårt vardagsrum! När vi satte in vår nya soffa - som btw är SKITSNYGG - så trodde jag på riktigt att vårt stora matbord inte skulle få plats, soffan var lite större än vi trodde, eller - vi visste ju hur stor den var så vi kan ju säga att vardagsrummet var mindre än väntat, haha. NI FATTAR! Tight med plats skulle man kunna säga som sammanfattning. MEN, bordet fick plats och det blev skitbra! Vi är klara så mycket som vi kan vara för tillfället. Ska inhandla taklampor, måla lite & fixa så att vi får vår egen touch här inne :) Kommer bli NICE. 

Det luktar gott här nu med! Innan luktade det lite "nyinflyttat" liksom, soffan var ju helt ny så den "luktar ju ny", sådär skarpt och inte speciellt gott & hemtrevligt. Alla har ju en lukt, när man kommer hem till någon så luktar det ju på ett speciellt vis - varje hem har en egen lukt. Jag var iallafall trött på den nyinflyttade lukten så jag har bakat bullar idag och - VIPS! - genast luktar det fantastiskt gott & hemtrevligt här :) 

Sen kom mamma och hälsade på, givetvis hade hon köpt med sig fika så nu är här helt plötsligt fika i mängder! Fram till igår hade vi inget mer än två paket snabbnudlar & ett paket mjölk så hade ju inte någon fika - eller mat för den delen - att bjuda på om någon skulle få för sig att komma förbi. Kan ju ha varit så mamma tänkte när hon köpte fika med sig! Sen att hon köpte bautamycket fika är ju bara typiskt henne liksom! En påse med frallor, "dem hade ju 21 olika att välja mellan så jag kunde ju inte bara välja två typ", en krans & en påse vaniljhjärtan. Vi åt tre frallor och vars en kanelbulle som jag bakat så där är ju en del över! Haha, så om man är sugen på fika så finns det gott om det här! ;D

S.

.

Imorgon är det dags. Då ska vi börja flytta in. Ska hämta soffan vid lunch sen drar det igång. OH. MY. G. Blandade känslor. 

Skulle bara säga det.

En mätt Barbapapa. Åt han en linjal? NEJ - mina kläder.

Hilarious! haha, jag vet. Lagom.


Såhär ser det ut hemma hos oss nu "Välkommen liksom". Haha. 

Meeeen, inte nog med det! 

BARBAPAPA ÅT UPP MINA KLÄDER! Tur att han nöjde sig med kläderna som låg i hyllan!

Killar kommer aldrig förstå tjejers förhållande till skor.

En härlig spellista rullar här för att skapa lite stämning, alla kläder & skor är nerpackade - herregud vad mycket kläder & skor. När jag berättade för Emil att mina skor inte fick plats i en IKEA-kasse så kom han såklart med förslaget att jag skulle slänga några skor. Suck, jag blir så trött. Vad tror han liksom? "Du använder ju ändå bara tre par" JA FÖR ATT DET ÄR VINTER SÅKLART! Ska jag använda alla mina vår & sommarskor nu liksom? Fucking freezing för fötterna. Dessutom så använder jag typ fem par, för att dem pallar vintern. Att han aldrig lär sig. 

Nu är jag jättehungrig. Inte så konstigt, kom på att jag inte har ätit sen jag år frukost på jobbet klockan 05.00. Oops. Måste ringa min mamma också. Just det. 

Blev en rejäl påse med kläder som ska bort, en del som ska slängas för att de var väääääldigt slitna - skönt att rensa lite bland så att man vet att man inte har en massa kläder som bara ligger där och är trasiga, slitna eller bara gamla och aldrig används. Dessutom blir man ganska glad & lättad när man inte har några kläder som är för små, att alla jeans fortfarande passar, att man inte har gått och blivit tjock! Feels gooooooood! Haha, om någon nu skulle bry sig. 

Nu blir det mat, för bövelen - magen låter ju som en hel björnfamilj. 

S.

ännu mer packande....

Det är onsdag och imorse när jag körde hem från jobbet var det snökaos men även påväg mot frivecka som varar ända tills tisdagmorgon. 

Har precis packat ner alla filmer & PS3spel och nu ska jag ge mig på mina kläder, sortera lite, garanterat en massa kläder som jag inte vill ha längre och då behöver jag ju inte heller släpa med mig dem, faktiskt - hade ju varit sjukt onödigt. Ska bara sätta igång lite musik, kan ju inte sitta här i ett tyst hus och packa liksom! Måste hitta något att packa ner kläderna i, onödigt att lägga dem i en flyttlåda, det är ju inte precis så att de går sönder. Köpte en jättestor Barbapapa-bag när vi var på Ullared i november, den kommer ju till nytta nu! Får plats en massa kläder i Barbapapa! :D 

Nej, nu ska jag inte sitta här och slingra mig genom att försöka komma på något vettigt att skriva, dags att sätta igång! 

S.

Packa.

Hade varit gött om jag hade kunnat skriva packad. Haha, nej, nu skojar jag bara! Alkisvarning om man önskar att man var packad en tisdag klockan 18.25 - faktiskt. 

Packandet är i full gång här! På fredag ska lägenheten besiktigas och sen är det bara att börja flytta in! Jag har packat ner glas idag, igår gick vi igenom en massa saker, typ inventerade skulle man ju kunna kalla det. Mycket lättare att se och veta vad man mer behöver när man har flyttat in, då ser man ju vad som fattas. När man flyttat in soffan, som vi ska hämta på fredag, börjar man förhoppningsvis få in känslan för vad man vill ha för lampor och allt annat dekorativt som ska in :) Ska verkligen bli kul att få inreda sitt eget hem, tillsammans med Emil. 

NU hade jag tänkt krypa ner i sängen för att vila lite innan det är dags för ännu ett nattskift på jobbet! 

Hörs sen! 

S.

Jobba natt

Precis som jag berättade för er så jobbar jag natt nu och även imorgonnatt, sen har jag frivecka jättelänge! Kommer ju dock ha fullt upp hela friveckan men bara med kuliga saker som att flytta & sånt :) 

Vi äter muffins (VARFÖR VISAR DATORN ATT JAG HAR SKRIVIT FEL NÄR JAG SKRIVER MUFFINS!?!?! DET ÄR VÄL FÖR BÖVELEN ETT ORD!?) & glass - smaskens! Bakade muffins idag, både blåbär & choklad minsann! Råkade skriva det på facebook så innan jag kunde köra till jobbet fick jag först vara muffinstaxi ;) En leverans till Elin & Fidde och en till Robin & Nettan - tolv blåbärsmuffins & fem chokladmuffins fick följa med till jobbet! Chrilles idé att jag skulle baka muffins från första början, chockerande? Nej, gottegris är vad han är! Okej, Torgny är inte mycket bättre han faktiskt! That's why we make such a good team - all big fans of sugar ;) 

Hoppas att ni har en lika trevlig natt som jag har! Antagligen inte, ni ligger väl och sover bort hela natten! Slögrisar. Jag ska ju faktiskt bara sova bort halva min dag när jag kommer hem sen (; 

S. 



om att duscha.

Emil duschade idag (wow, hahah) så skulle jag borsta tänderna och då sa han något kul. 

Emil: Sara, kan inte du också duscha?
Sara: Nej, jag ska ju jobba.
Emil: Meeeeehn! Det är så tråkigt att duscha själv, man har inget att göra! 

Hahahaha, sen kom han på vad han hade sagt och försökte förklara bort det med att han inte hade någon att prata med då. Hahaha, stackarn. 

S.

Sista eftermiddagen!

Söndag idag, alltså sista eftermiddagen sen väntar två nätter på mig innan jag går på frivecka! Helt galet att nästa gång jag har frivecka så flyttar vi, galeeeeet! 

Igår fick jag låna filmen SALT av ChrilleKrokodil så den kollade jag på när jag kom hem från jobbet, Emil var ju ute och härjade som vanligt så jag satte mig i soffan med film & en flaska rött! Fint ska det va. Riktigt bra film minsann så den kan jag verkligen rekommendera :) 

Jag har ätit hämtmat hela helgen, I KNOW, men det kommer ske idag med. Blir nog en nachotallrik för fy tusan vad den var god! Smaskens! tacos råkar ju vara ett av det godaste som finns. 

Nu ska jag nog beställa mat för jag är huuuuuungrig! 

S.


hejhejhej & sånt

Inatt drömde jag väldigt många drömmar, tillexempelt att jag hade två hundvalpar hemma som jag ville ha, vi hade inte köpt dem ännu men hade ändå dem hemma av någon anledning. Den ena var jätteliten och SKITSÖT och då säger Emil "Sara vi skulle ju ha en hund inte någon jävla kanin" - schysst! 

Sen drömde jag att vi var på Liseberg och att Chrille hade snott ett sånt litet flygplan för att skriva sin signatur i luften med sån "flygplansrök", haha. 

Ja, drömmar är märkliga - ibland undrar jag hur hjärnan får ihop alla historier om den berättar för en när man sover.

Nu är Chrille jättehungrig här på jobbet, "han känner nästan ryggraden genom magen". 

PIZZATAJM. 

S.



Pizzahelg - oh yes.

Jajjemen! Eftermiddagshelg på jobbet. Man jobbar ju sju dagar i streck sen ledig i fyra eller fem dagar. Exempelvis som denna rundan så började jag med förmiddag i onsdags vilket innebär att jag jobbar förmiddag onsdag & torsdag sen eftermiddag fredag, lördag  & söndag (man jobbar alltid samma hela helgen) och avslutar sedan med natt måndag & tisdag. 06,00 onsdagmorgon går jag på frivecka och är ledig till måndagen därpå då jag går på förmiddag. Inte alls krångligt faktiskt. 

Så igår jobbade jag eftermiddag, idag jobbar jag eftermiddag och imorgon ska jag jobba eftermiddag - pizza helg oh yes! Igår blev det nachostallrik, inte riktigt pizza men sparade pizzan till idag för snart är det dags! Börjar bli hungrig. 

Igårkväll efter jobb körde jag till Robin & Nettan där Emil & Johanna var och chillade med film så jah joinade en stund innan vi körde hem. Igår var det en vecka tills vi får nycklarna till vårt nya hem, känns ju skitskumt faktiskt - kul, men skitskumt! Pirrigt, spännande & skitkul. Kommer bli awesome faktiskt, det har jag bestämt. 

S.

here we go

Oj, ser att mitt senaste inlägg publicerades för "1vecka, 6 dagar sen" OOOOOOOPS, JAG HAR INTE BLOGGAT SEN FÖRRA ÅRET! Ja, det är ett gammalt tråkigt skämt och jag drog det nyss. Precis som det skittråkiga skämtet när man kom tillbaka till skolan efter jullovet "Fick du några julklappar i år?" Ja, ni vet ju själva att det skämtet bara är roligt EN GÅNG OM ÅRET (om ens då liksom) så det är ju först till kvarn som gäller på det skämtet. Liksom. Men, glada nyheter till er! Nytt år - NYA TAG! Yesyesyes, nu kör vi! 

2011 alltså. Vad tror ni? Bra år? Skitår? Jag tror att det kommer bli bra, eller iallafall att det kommer hända väldigt mycket detta året. 

Nyår var trevligt, Anette gjorde en fantastisk insats som värdinna med tre-rätters middag, skumpa och hela kittet! Johanna var lekledare och gjorde ett lysande jobb! En lyckad kväll, tills det var dags för det nya året att ticka fram med sina första minuter - jag fick lite nyårsångest. Menmen. Jag var typ på mitt sämsta partymood ever redan innan vi åkte så kvällen var liksom inte gjord för en lyckad en för min del iallafall - det var en tuff dag. Jag tror däremot att det behövs lite sånt ibland, lite drama, lite galenskap, lite omtumlande känslohändelser - det är ju liksom då man får "känna till ordentligt" om ni förstår vad jag menar. Annars är det helt okej, bara ignorera de senaste raderna isåfall så blir det inga onödiga missförstånd. 

Det är mindre än två veckor kvar tills Emil & jag ska flytta - crazy days alltså!

Filip & Fredrik på tv, måste ses så vi får ses sen, vid ett annat tillfälle som inte är om en vecka & 6 dagar. 

Hejsvejhejhej. 



RSS 2.0