fiiiiint!

En liten presentation om hur vi ser oss själva på vårt skift: 



Hur biltvättshistorien slutar.

Jag förstår att ni håller på att spricka av nyfikenhet! Jag kom in i biltvätten, min bil är faboulos och jag kom fram i tid till jobbet! Tillochmed i god tid ;) så nu kan ni slappna av, haha!

Biltvättskö-update

Först i kön, blir tight med tiden men hell no att jag kör nu liksom. Tur att min bil är en rallybil :)

Biltvättskö-update

Yesyesyes! Tvåa i kön! Detta ser lovande ut!

Biltvättskö-update

Endast fem minuter senare är jag nummer tre i kön! Tjohoooo, framsteg... Än finns det hopp.

I biltvättskön.

Väldigt fint väder! Min bil är så jäkla smutsig att jag inte ser ut genom bakrutan så jag tänkte vara duktig, eller rättaresagt låta en biltvätt vara duktig åt mig, och köra inom biltvätten innan jobb! Tydligen fler som hade den tanken, jävligt många fler. När jag kom var det FEM bilar framför mig i kön, nu är det "bara" tre. Typiskt att just den tanken skulle vara så himla poppis idag! Tur att jag är ute i god tid iallafall.. Får väl se om det var tillräckligt bara, ska börja jobba klockan två så! Imponerande dock att ingen har gett upp och kört härifrån. Återkommer med uppdatering!

jobbelijobbelijobb.

Sitter på jobbet, snart dags att köra hem till min kille som hunnit få det varmt och skönt under täcket vid det laget! Underbart att slippa krypa ner i en kall säng. 

Var ju ute och sprang i tisdags, givetvis fick jag träningsverk då det var ett tag sen jag gjorde något som är jobbigare än att hämta posten ungefär. På söndag ska vi till Ullared så jag har bestämt mig för att inte träna mer innan dess för NO WAY att jag går runt där med träningsverk, nejnejnej. Får räcka med att jag inte kommer hinna sova innan, jobbar natt på lördag och jag kommer antagligen inte hinna sova innan vi ska dra! NICE. 

S.

yo. yo. yo. yo. yo. (tänk basketlaget som springer runt i Sunes sommar-filmen)

Har jobbat förmiddag idag, alltså 06-14. Tänkte att jag skulle jogga en runda när jag kom hem. Ja. 

Jag kom hem. Satte mig i soffan. Slängde igång en maskin tvätt. Ångrade mig angående joggingturen. DÅ kom jag på ett sätt att tvinga mig själv, jag skrev på facebook att jag skulle ut och jogga och vips så var jag ju tvungen! SKITSMART! Kan ju inte skriva att jag tar på mig joggingskorna för en tur och sen bara skita i det? Nejnejnej, skitbra tips till alla er latmaskar där ute som ofta tänker att det hade nog varit läge att jogga en sväng. Precis som när jag en gång fick för mig att inte äta godis (skitdumt beslut) då berättade jag det för typ alla jag träffade och då kunde man ju inte mygla! För alla visste ju att jag hade slutat äta godis och då kunde jag ju inte stå där och trycka i mig liksom. Fattar ni poängen? Braaaaaaaa. 

Det blev en joggingtur iallafall! Ingen jättelång, men det får duga sålänge! Har ju inte tränat sen innan jul och det var ganska kallt ute! Menmen, jag är nöjd. Har bestämt mig för att komma igång nu, nästa vecka ska jag köpa mig ett gymkort - ska börja träna lite. Simma, löpa, träningsmaskiner på gym har aldrig varit min grej men vi får väl se! 

Nu ska jag duscha! Senare är det ju dags för annat, tisdag idag så ni kanske kan lista ut vad som står på schemat? Just det, tisdagsmiddag i Källna! :)

S.

sunshine, please light up my soul.

Ännu en dag med strålande sol, underbart! 

Söndagsäventyr står på tur. Först till pappa och gosa med fölen, sen förhoppningsvis till Robin & Nettan och gosa med bebis, slutligen till Oderljunga för middag hos mamma. En sväng inom ICA någonstans därimellan med. Busy day ;) 

Emil står i duschen och sjunger till Brandsta City Släckers, ja jag säger då det.

.

När livet slår en med tankar man aldrig haft, med tankar man aldrig velat ha, med tankar som har förmågan att slå sönder en i tusen bitar. 

Då är det helt enkelt inte roligt längre.

Lost here in this moment, time keeps slipping by


.

If I could have just one wish
I’d have you by my side
Nothing’s changed, no one can take your place
You’re the one that I hold on to
and my heart would stop without you

.

At night when the stars
light up my room
I sit by myself

Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

smells gooooooood

Har jobbat på skolan idag (nu tänker ni säkert att jag har ju redan ett jobb, på Ångan, och ja, det har jag men jag är ju ledig ibland och då jobbar jag på skolan för att jag tycker att det är roligt.) 

Slutade tidigt och nu har jag bakat jättesöta små babymuffins! 





Ego-time.

Har hittat en cool app som gör att man kan ta coola bilder med sin iPhone! 







Blir en helt annan färgsättning, nice.

guess it's been a while.

Har varit väldigt rörigt här, allt som snurrat inne i huvudet har handlat om samma sak, inget jag tycket är passande för bloggen så därför har det varit lite paus. Sorry för det. 

Tänkte sammanfatta med bilder, 



Var på bio med de små (fast vi var fler vuxna än barn, haha) och såg Trassel, bra film minsann! Däremot ska jag inte gå på barnbio fler gånger om jag inte har bokat hela salongen själv för fy bövelen, en del går inte på bio för att kolla på film, NEJ, de går på bio för att kränga baconsnacks med öppen mun och sen suga av sina fingrar som om de vore mycket äldre och gjorde något helt annat. Jag vet att man nog inte för säga såhär men fy vilka äckliga ungar! 


Barndop för lille Oskar! Elin som håller i honom och snart är det hennes tur! Ska bli så himla kul när Elin&Fidde-bebisen kikar fram! :D 


Kusinbesök i stallet för att kolla på de nya fölen :) Tre stycken änsålänge :)


Föl nummer två, ett stoföl: LaBellaDonna


Föl nummer tre, ett stiligt hingstföl: Leopold


Besök av en lycklig cowboy :) Söta Isabelle.


Alla <3-ans Dag firades såklart med min underbara Emil. 

Nu är vi någorlunda ikapp!

Tisdagstänkande.

Jag har tråkigt, verkligen bautajättetråkigt. Så tråkigt att jag överväger att gå ut med soporna för att det är roligare än vad jag gör nu. Överväger att dricka ett glas oboy så att jag kan diska glaset. Har snart ätit mig mätt på godis för att jag var hungrig men inte ska äta mat riktigt ännu. Kommer få ont i magen snart. Tjoho, då har jag ju något att göra - ha ont i magen. 

Tänkte på en annan sak. Ibland när någon inte klarar av något så skyller dem på att "man är ju bara människa". Hallå? Vad skulle du annars vara? Vad skulle du behöva vara för att klara av det du inte klarar av för att du "bara är människa"? Och vadå bara? Var det en elefant som uppfann hjulet? Var det en blåbärsbuske som var hes en dag och uppfann mobilen för att den inte ville slita på rösten? Nej precis. Du menar att det finns superhjältar som klarar vad som helst? Som klarar hur mycket stress som helst, som kan ha tusen bollar i luften samtidigt, som kan göra allt det där som vi människor inte klarar av? Eller att det finns aliens eller nåt. Vad vet jag? Jag är ju bara människa. 

S.

Dagens!

Dagens to-do: JOBBA.

Japp, jobb som har gällt/gäller hela dagen! Dubbelskift idag, 06-22! Har varit trött hela dagen till och från, störigt! Men, ska inte klaga - är ju aldrig trött annars liksom. Kan slå vad om att jag inte är trött längre när jag kommer hem. Bra om jag inte är det när jag kör hem för det är snorhalt ute! Underkylt regn - oh yes. 


RSS 2.0