det är tur att man har en skön säng när man måste ligga i den nästan hela dagen.

Long time no seen, förlåt och allt sånt där.

Hela världen snurrar, kan inte någon bara hålla den stilla åt mig ett tag? Var hos läkaren igår men dem hittade inget fel, tog en massa blodprover som jag får svar på imorgon, hade varit skönt om de hade kommit med lite svar. Igår provade jag med panodil men det hjälpte inte alls, det slutade verkligen inte att snurra och jag fick lite ont i huvudet, menmen det var väl värt ett försök.

Emil är helt fantastisk.



Emil och vårt föl Keo TH e: Chirlon på Tullstorp. Gulligt!


Tullstorp var bra, jätteroligt, Alice & gänget, god mat och bra show.

Nu ska jag lägga mig ner, kolla på film. Har nyss käkat Ingelas korvstroganof - mums. Hon är så hilma gullig som skippar löken bara för att jag inte gillar lök. :)


Ha en bra dag i er förhoppningsvis stillastående värld.


Godmorgon lördag!



Det är äntligen lördag och snart ska jag köra till pappa, lasta hästarna och iväg till tullstorp! Emil körde och jobbade vid halv åtta och var det ju kört med mitt sovande. Jag är verkligen skitkass på att sova. Har haft ont i ryggen hela natten, Emil har smygsnarkat och jag fortsätter drömma störigt dumma saker. Trött bllir man. Iallafall, när Emil hade kört så var det lika bra att gå upp och nu har jag ätit frulle och lyssnar på skön morgonmusik.

Nu tänkte jag get dressed och fixa så att jag kan köra om en timme! Ska bli superduperkul att träffa STENhårda Alice & gänget! :D LÄNGTAR.


Jag & Alice på söndagsfesten förra året. STUBBE UPP! ;)

Nej, vi hörs kära läsare.

PUSS.


sex månader med världens bästa Emil!!!!!!

Idag är det ett halvår sedan jag & Emil blev tillsammans, sen dess har vi varit ifrån varandra max en dag.

Herregud - jag är så lycklig.

Igår när han jobbade fixade jag ihop hans present, ett album med en massa bilder - jättefint! Hoppas han blev glad när han öppnade det! Han jobbade ju inatt och kom inte hem förrän när jag gick upp i morse, då kommer han in med rosor. Han är så underbar att jag smälter litegrann.

Detta halvåret har varit det bästa i hela mitt liv, kan inte tänka mig att det skulle kunna vara bättre för detta är bättre än vad jag någonsin ens vågat drömma om. Han gör mig glad varje dag, även då det kan kännas tungt. Det finns ingen annan än du Emil, bara bara du!

Jag vill vara din föralltid.

Åh, kan knappt vänta till jag slutar och får köra hem och pussa & krama honom - jag saknar dig Emil..

PUSS!

ett inlägg om denna veckans tisdag & en underbart stor säng.

Idag är det tisdag och det hade ju kanske varit kul om det hade varit rätt tisdag men nu är det inte så. Det är fel tisdag, den sorts tisdag då Emil jobbar natt.. Så när jag kommer hem vid halv fem hinner vi ses en liten stund, typ en timme sen ska han iväg och jobba. Sen går det till så att jag blir jätterastlös av att vara ensam, inte kan somna för att Emil inte är där, är hemma och saknar honom jättemycket, bäddar ner mig och sen kommer han hem mitt i natten. Kvällens planer ser dock annorlunda ut. Jag ska fixa lite saker, haha, hemliga saker ;b Dricka te och kolla på New Moon. Sen när Emil kommer hem är det onsdag och då är det bannemej inte vilken onsdag som helst, nejnejnej - det är min och Emils 6månadersdag! FATTAR NI!? SEX MÅNADER!? Ett helt halvår! Jag är så lycklig.


Igår fixade vi upp min säng så inatt sov vi i min underbart stora säng. Det är faktiskt jättestor skillnad på att sova två i en 1,20 säng eller att sova i en 1,80 säng. Så himla mycket plats nu helt plötsligt :) Självklart ligger vi ändå väldigt nära och utnyttjar kanske inte hela sängen men det är skönt att kunna slänga runt på armar & ben utan att nita sin stackars pojkvän :) Dessutom har jag fått min vilja igenom gällande antalet kuddar i sängen. Jag har alltid haft 7 kuddar och tre täcken i min säng förut men det fick ju inte riktigt plats i Emils säng.. Då hade ju inte vi fått plats. Haha. Men, nu är det massor med kuddar och täcken i sängen! WOHO!

Nu är det dags för mig att packa ihop för dagen och köra hem och ha puss- och kramkalas med min kille! LOVELY!


Måndag är väl alltid trevligt?

Har man haft en bra helg känns måndagar helt okej, det är bara när man inser på söndagskvällen att man inte gjort något kul alls på hela helgen som paniken kryper fram och bara tanken på att det är måndag nästa gång man vaknar känns det inte alls kul. Precis därför får man lära sig att ha kul och uppskatta småsaker. Inte behöver man vara på monsterfest eller något sånt för att helgen ska klassas som bra. Det finns så mycket annat att glädjas åt.

Idag ska jag köra hem till mamma och hämta ben till min säng så att vi kan sätta upp den hos Emil sen till Ängelholm för att fixa hemlisar ;b

Nu ska jag jobba i en och en halv timme till!



<3

Förlåt för mindre glada inlägg tidigare men nu är allt som det ska igen och allt är perfekt.

Idag har Emil & jag varit i helsingborg. Först köpte vi godis sen gick vi ner i hamnen och satte oss. Kollade på havet, njöt av solen, höll varandra i handen och åt godis. Underbart. Sen körde vi tll väla och åt tacos - mums!

Vill bara säga att om man har hittat rätt person att dela allt med blir livet så himla mycket enklare.



Min kille är helt galet snygg. Puss

Enough is enough.

Don't worry Be happy - det är det enda som gäller. Något annat finns det inte tid för.

Dagarna har inte utrymme för tråkigheter då man aldrig kan ta morgondagen för givet.

Man ska inte ta någonting för givet. Aldrig någonsin.


jag vill vara en kiwi.

Idag är det fredag. WOHO. Eller?

Jag har varit hos mamma & pappa idag och umgåtts med lillasyster. En bra dag.

Imorse var min kille glad och gosig men när jag kommer hem igen är han raka motsatsen. "Uttråkad" var hans försvar men för tusan - gör något då? Eller också har han sysslat med något han inte vill berätta, vad vet jag. Han håller inne på nåt, om det är något jag har "gjort" eller inte har jag ingen aning om, det är tydligen inget han vill tala om?. Är inte alls sugen på surmörtar och lömskheter.  Som grädde på moset är det den tiden i månaden som gör allt sju gånger så besvärligt. Usch och allt sånt där.

Om man skulle göra något? Borsta tänderna kanske? Det är ganska skoj.

elftemarstvåtusentio

Är det inte underbart med grått & blött väder? Jättelätt fråga med ett svar på endast tre bokstäver: NEJ.

Det duggregnar så att det bildas en svinhal hinna av is ovanpå snön så att den aldrig kommer försvinna. Jobbigt att det blir svinhalt på vägarna också bara. Butbut!

För första gången på helt galet länge har jag mjukisbyxor på mig. Kan knappt minnas när jag hade det sist faktiskt? Alla mina ligger i Båstad och jag går alltid i tights när jag inte känner för jeans men idag så har jag lånat Emils supersköna mjukisar :)

Igår var det en mysig dag. Läsk, chips, film och massa mys med världens bästa Emil.

Nu har jag dessutom delvis löst mysteriet med bilduppladdningen, det funkar nämnligen på min egen dator så min lösning eller mitt svar är helt enkelt att det är fel på min arbetsdator. Haha, bra lösning? Jajjemen!

Idag jobbar jag till klockan ett sen ska jag en tur till mammas blåa hus och sen till båstad för att fixa & dona.

SEEEEE YAAAA! ;D

a great thing called love



Du är det bästa som hänt i hela mitt liv och snart har jag varit din i ett halvår och det tänker jag vara tills alla evigheter är slut. Jag älskar dig. Puss <3

motivering = noll

Inte min bästa dag, har känt mig omotiverad hela dagen men ändå fått mycket gjort. Det blir bara så himla tråkigt att jobba när man verkligen inte känner för det MEN det är bara att bita ihop, göra vad man ska tills klockan är dags att gå hem. Väldigt snart är klockan dags att gå hem, om en kvart närmare bestämt. Dessutom är jag jääättehungrig. Urgh. Hoppas verkligen jag känner mig mer "jobbsugen" imorgon! :D

Imorse vid sju skickade pappa sms: "Godmorgon kör försiktigt idag det är jättehalt. Kram din käre far." Väldigt gulligt av honom då hans sms mer brukar se ut såhär: "Ok". Haha. Så jag körde ju tio minuter tidigare än vanligt men det var inte alls halt så jag var ju en kvart tidig till jobb. Annars brukar jag äta frulle vid halv tio men idag tänkte jag att jag kunde ju göra det innan jag började. Bara det att jag är väldigt hungrig nu bara för det. Kanske råkar köra inom McDonk på vägen hem ;)

Om exakt en vecka har Emil & jag varit tillsammans i ett halvår. Underbart, han är den bästa som finns! <3


Nej, dags att börja förberedelserna för att köra hem ;D


S.

fix it. för bövelen

Börjar bli VÄLDIGT tröttsamt att blogg.se flippar så fort man försöker lägga upp bilder.



Partyhelg!

Hejsan hoppsan!

Nu har det varit både helg, måndag och tisdag..

Helgen var minst sagt trevlig!

Fredagens partaj blev riktigt nice, först förfest hos Saga sen Helsingborg Tempel. Morgonen efter hittade jag Frosts tröja i min minililla väska? Hm. Hur hamnade den där? Och HUR fick den plats? Haha, wellwell.

I lördags var Emil & jag ute och åt med Pof & Bea  på ett ställe på söder i Helsingborg, Sam's bar & resturang. Mycket god mat & fräscht ställe - tummen upp! Sen var vi hemma hos dem och fortsatte vår supertrevliga afton :) Planen var att vi skulle dra ut men när klockan var halv ett var vi påväg in till stan och väl inne kom vi fram till att McDonalds lockade mer ;b Haha så vi åt glass och åkte hem! Det får vi absolut göra om!

Söndagen bjöd på kalas då bror fyllde 23. Grattis! Av sina söta syskon fick han en kodräkt - JÄTTEFIN! ;b



Det var helgen det.

I'm worried sick.

Jag har världens största klump i magen. Önskar att jag kunde tänka en glad tanke så att den försvann. Det funkar i ungefär en halv sekund sen är den tillbaks igen..

Har iallafall fått reda på att en jeansskjorta och en kavaj som jag inte trodde jag hade beställt är påväg, haha. Bra koll. Plus ett par supersnygga jeans från DBrand. DESSUTOM är det strålande väder och min bil är nytvättad och glänser med sin fina lila glans ;) När solen inte skiner ser den svart ut men i solsken ser man dess rätta färg! LILA :D

Ikväll kommer bli great. Ska dricka god öl, ha superskoj och shakea mitt ass tills klockan är morgon.

Nu ska jag sätta igång musik och sysselsätta mig med städning & disk, sen är det dags att fixa frilla & face.


Have a nice night.

härliga fredag! Eller?

Gårdagen med Sylvia var toppen, vi har bannemej alltid kul. Vi var i Båstad där vi klippte sönder ett par jeans, åt glass, kollade i min gamla scrapbook och massa annat kul :) Sen var vi hemma hos Emil en stund sen körde jag henne till tåget. Tack som tusan för igår Sylleklump <3

Idag känns det tungt, känner inte alls för att göra någonting, känner inte för att prata med någon. Vill helst bara sätta mig ner någonstans där ingen kan störa. Livet har sina motgångar ibland men jag hoppas att denna motgång bara är ett onödigt påhitt för annars vet jag inte vad jag gör. Det känns så himla meningslöst och onödigt att hitta på något eller dra egna slutsatser över en situation man egentligen inte har koll på. Det är så himla onödigt att göra en höna av en fjäder eller ännu värre - att hitta på att man hittade en fjäder som man sen gjorde en egen höna av. Sant eller inte - det svider ändå.

Nej, ska inte dra ner erat härliga fredags-humör med mina bekymmer.

Vädret är fint - tummen upp.

det löser sig

Sa mannen som sket i poolen, haha, nej fy.

Men, det har löst sig bra, såg ut att bli ett riktigt tight fredagsschema men plötsligt ser det ut att bli great. Ska leka med Sylle idag istället för imorgon och det gör ju ingenting alls, mer tid för double-S-hyss! :D Tjugo i tre kommer hon med tåget så efter jobbet tar jag min söta rallybil och hämtar henne! Tänkte att vi skulle hälsa på Elin på ICA, köra hem till pappa och sen hem till mamma så att Sylle kan hälsa på Ella för det har hon inte gjort ännu.

Wohohohoooo, kommer bli sjuuuuuukt NICE att träffa Sylle. Long time no seen - igen. URGH.

Haha, måste ju berätta vad som hände i morse! Jag drömde att någon höll fast mig och försökte ta mig loss så jag fäktade ju ordentligt med hela kroppen i drömmen. Bara det att jag råkade fäkta med armbågen på riktigt också, rakt på Emil. Tack och lov bara på axeln. Haha, jag vaknar typ direkt efter och då tittar han på mig och frågar vad tusan jag håller på med och jag fattade ju ingenting! Haha, FÖRLÅT! Som sagt, tur att det bara var axeln. Hade ju inte varit alls snyggt om jag hade nitat honom mitt på näsan eller nåt!

Nej, om man skulle gå ut och kolla om posten har kommit? JAVISST! :D

P.S

Jag älskar Emil.

Störigt

Det funkar inte att lägga upp bilder? Jag som tänkte förgylla er dag med några bilder.

Störigt.

På min nya klänning tillexempelt..

Menmen. Kan tipsa alla er som letar efter världens bästa hårspray. Det är helt galet bra, frillan håller sig skitbra och skitlänge. Man behöver bara spraya litegrann och håret ser inte såhär "hårt" ut. 7 av 5 i betyg!

Damdadadaaaam! Got2be Glued. Hade det funkat att ladda upp bilder hade jag visat er hur det ser ut men nejnejnej. Det är gult och har ett speciellt "munstycke". Enjoy :D

jag vill äta jättemycket glass på en strand.

Gud vad härligt att det fortfarande är fantastiskt väder! Helt klarblå himmel och en sol som värmer  - MUMS. Picknick på stranden hade suttit fint.

Kommer få jobba till två istället för halv tolv på fredag. Skulle egentligen bara jobbat till halv tolv för annars blir det för många timmar men Agneta måste vara hemma med barnen för tydligen måste dem vara hemma och kräkfria i två dagar innan de får gå till dagis. Hoppas bara att det inte sabbar något i min planering. Har ju ett ganska så tight schema på fredag redan. Jobb - leka med Sylle - förberedelser med Saga - födelsedagsfirande/middag/förfest i helsingborg - utgång. Kommer gå fint!

Idag har jag pratat med min chef och dealat fram ett bättre schema så nu ska jag jobba till fyra måndag, tisdag & onsdag och till klockan ett på torsdagar och ledig varje fredag :D PRETTY NICE. Men det är från och med nästa vecka.

Jag är sugen på tacos. Bigbautamycket sugen. Mer än vanligt tillochmed. Min plan var att Elin & Fidde skulle fixa det men ikke, idag är det deras dag och Oh My G vad länge de har varit tillsammans - 4 år! FYRA ÅR! De kommer nog vara tillsammans tills alla evigheter är slut och det är ju roligt för dem! Det finns "den rätte" för alla och Elin har nog minsann hittat sin. Min Mr. Right är helt klart Emil - det känner jag på mig. Så vår 4årsdag kommer också :) Om typ tre och ett halvt år!




<3

Beautiful day!

Efter att ha pratat med Emil jääääättelänge i telefon så bäddade jag ner mig och somnade såsmåningom och strax därefter var han hemma :) När vi hade sovit en stund så blir man väckt av att han drömmer något superläskigt, haha. Han sätter sig upp och slänger sig över mig och sätter händerna i väggen samtidigt som han ger ifrån sig ett skrikliknande ljud. Sen frågar jag honom vad som händer och då svarar han att han drömde om en stapel? Hahahaha. Stackare.

Imorse var det inte alls kul att gå upp, mycket mysigare att ligga och gosa. Butbut, upp och hoppa! Kläder på, freshin' up och sen sätta sig i sängen för att säga hejdå men han sover ju som en stock då nästan efter att ha jobbat hela natten.. Men när jag pussar honom på kinden så ser man ett leende kika fram och han kämpar för att få upp armarna för att kunna krama mig. Åhhw han är det bästa som finns.

När jag gick ut och skulle köra var det soligt och fåglarna kvittrade, helt underbart. Dessutom fick jag ha solbrillorna på när jag körde - oh yes. Man blir lycklig!

När jag kommer till jobbet så kommer pappa med mindra glada nyheter: Isabelle har kräkt hela natten. Okej? Precis som att jag vill vara här då? Jag vill inte bli sjuk! Får väl hålla mig på avstånd och hoppas på det bästa?

Usch!

Have a nice day!

Det närmar sig doubleS-time. det gillas - skarpt.

Det blev bio igår minsann - Shutter Island. Superdålig film, verkligen. Helt wierd. Ni som vill se den - don't. Menmen, mysigt med bio iallafall :)

Idag har jag varit ledig för nu har jag börjat med nya arbetstider: 8-16.30 tre dagar i veckan och halv dag på torsdagar men eftersom att Emil jobbar natt idag och jag inte hade varit hemma förrän vid fem så hade vi ju knappt hunnit ses idag :( Så jag bytte ledig dag, ska jobba på fredag istället och då jobbar ju ändå Emil så :) Kommer inte jobba så länge dock så sen ska jag leka med Sylle! Waaaaallii walliii :D Sen på kvällen blir det utgång för fulla muggar! Men, ännu är det bara tisdag.

Innan idag var Emil & jag ute och gick minsann, en lång runda ut på okända vägar ;b Vi gick ju inte vilse, vi visste bara inte riktigt vart vi var någonstans imellanåt! Det var galet fint väder och verkligen skönt att gå en runda. Sen körde vi och handlade lite mat som vi lagade & åt. Någon sweet and sour-grej som vi blandade med kyckling och kokte ris till. Sen vilade vi lite och nu är han och jobbar. Nattisdag, urgh :(

Ska bli monsterkul att träffa Sylle på fredag! Saknar henne bigtime.



Jag & Sylle - GREAT! :D (Y)

Like I said. Haha - helgens bravader

HAHA, vad var det jag sa? WIERD!

Helgen var kanon minsann. Fetefest med klubbkänsla i fredags, hahaha. Ja. Blev inte sent alls. I lördags var vi på Entré i Malmö där jag hittade en snygg skjorta på BIKBOK som fick följa med mig hem :) Sen in i röran för att äta Subway - Emil hade lovat så det fick han fixa! ;)

I lördagskväll lekte jag med nästkusse Emelie, superskoj. Vi är ett great team (Y) Emil var på fest och jag var taxi, yesyes. Körde till festen sen och hängde där en stund sen en putteliten runda till nåt jävla skank som hade "fest". SEN hemåt.

Igår var det chillasomfan som gällde - kollade på Twilight nerbäddad i sängen och på kvällen hyrde vi "UPP" hahaha, "en fin film" enligt Emil ;b

Idag blir det förhoppningsvis bio :)

Puss.

100301

Sinne på blogg.se - funkar väldigt sällan. Så fort man klickar på "Spara & publicera" så kommer man till förstasidan och inlägget är borta.

Sinne.

Skulle inte förvåna mig ett dugg om det funkar att publicera detta inlägget bara för det.


RSS 2.0