December, 29

Det är tisdag och ingen vidare toppendag. Jag har huvudvärk, ont i magen och känner mig mest besvärlig och besvärad. Dessutom känner jag mig trött, iochförsig en ovanlig känsla nuförtiden så det kan ju vara skönt att känna av att även jag är mänsklig (Y) Dock så snöar det ju ute iallafall och det är mysigt. Hade varit ännu mysigare om den hade stannat kvar istället för att smälta bort mellan snöandet.

Snart ska jag hem till mamma för att duscha och fixa, ikväll blir det kalas för farfar som fyller 80 :D
Syster kommer också hem till mamma så vi ska umgås - hundra tummar upp för det, det var längesen.

Igår firades det jul hos Emil eftersom att varken vi eller hans bror var hemma på julafton. Julklappar är verkligen great, man vet aldrig vad som väntar innanför inslagningspappret och överraskningar är kanonkul. Fick många fler julklappar än väntat, hade ju inte väntat mig julklappar från Emils familj direkt! Supergulliga människor minsann.

Nu är det dags att kila, hoppas att dagen blir bra annars har det bara varit en onödig dag. Fick inte ens vakna upp med Emil, vem fan ska behöva gå upp och börja jobba klockan 03.00. Mitt i natten för tusan!? Jag träffar ju honom sen iallafall. Hans magiska närhet kommer utan tvekan göra allt bättre.

S.

SUCK.

Hajajävlar OCH Krämhelveten :-o jag spyr.

Snart hem.

Får väl inleda med ett stort GOD JUL :-D Har inte kunnat uppdatera, superstörigt. Menmen. Här i fjällen är det fullt med snö och det mesta är bara mysigt. Emil och jag var ute och gick häromkvällen i all snö under stjärnorna, kanon. Han är det bästa jag vet och nu har vi dessutom firat vår första jul tillsammans och jag hoppas att det blir många fler för det är med honom jag vill vara. Shit, jag är verkligen superkär :) imorgon bär det av hemåt, inte allt pepp på att sitta i en bil i bautamånga timmar minsann. Som grädde på mosen ska vi åka full bil hem för att Frida, Fredde och Ola ska till Åre. Butbut, det får ju gå. Blir väl förmodligen många stopp på vägen men fuck no att jag sitter full bil utan paus i typ fjorton timmar. Uh-uh. Vi hörs! Puss.

Fjällen!

Hejhoppsnögubbe!

Sitter i fjällen och här är helt underbart mycket snö, bara sen vi kom i lördagseftermiddag har det kommit en meter snö.

Lördagkvällen blev ganska lugn eftersom att alla var ganska slitna efter jättemånga timmar i en bil så vi packade upp och chillade mest.

Ikväll ska vi på Tyrolerafton uppe i resturangen, bandet "Hellre än bra" ska spela och det kommer bli god mat och mycket dricka :D Wohohoo! Själv har jag suttit och groggat hela dagen medan alla andra är ute och åker skidor & snowboard. Lite annat har jag ju dock gjort, jag har jobbat lite, duschat & sen var alla inne en runda innan då vi åt lite mat.

Det är nice här uppe, mycket snö, tyst & skönt, långt borta från den vanliga vardagen och det är lördag hela veckan :) Nu ska jag snart börja göra mig i ordning så att jag är klar när alla andra kommer in och ska ha badrummet och alla speglarna, det är ju Tyrolerafton ikväll som sagt.

Jag måste sluta drömma om hajar. Sylvia, det finns en bäveråsna i min värld också fast detta är en haj. Hajen har dock inte samma plats som Bevve men det är minst lika störigt. Usch.
Jag måste ju bara fatta att verklighet och dröm inte är samma sak och i detta fallet är verkligheten sjuhundramilijoner gånger bättre. Minst. Förhoppningsvis. Men jag är ganska säker på att mina drömmar angående hajen är långt ifrån verkligheten. Jävla hajajävel.

Nej, dags att göra lite nytta! Först i stugan och sen på mig själv, haha. Ska diska lite är det tänkt, fixa brasan och sen fixa mitt face & hår inför ikväll.

Vi hörs!


S.

SNART DAX!

Ojoj, nu är allt fixat och bara några timmar kvar tills avfärd, ska vara hos Elin & Fidde vid elva sen drar vi vid tolv. Hela natten och hela morgonen ska alltså spenderas i en bil, woho! Men det är lungt, Emil & jag har laddat upp med färdkost - läsk & chips :D Plus att vi ska kolla på film hela vägen upp tänkte vi, ska ju ha datorn med oss så det blir baksätemys till max! :D

Vi har tjuvstartat lite på julklapparna dessutom :D Vi vill ju inte ha några klappar med oss upp, förutom en massa småskit till julklappsspelet, och vi kunde inte riktigt vänta tills vi kommer hem med att öppna så vi har öppnat tre var :D Haha, han är så störd min kille. Jag fick en LÅDA med skumtomtar, en jäääättesöt barbapappakramkudde och en "klocka". Ja, jag tänker inte förklara varför jag har ":at klocka, haha ;)

Han fick en ölhatt, jätterosa med glitter & ludd på, HAHA, ett ölbälte (ett skärp typ med sex behållare för ölburkar/flaskor) och en wonderbaum till bilen. Han har ju ingen och faila ganska rejält sist han skulle inhandla sånna, haha.

Menmen! Nu ska den sista checken göras och snart ska vi hämta pizza, MUMSMUMS! Måste ju ladda ;)

Ha en trevlig fredagkväll :D



Haha, Emil i sin "fina" ölhatt och sitt ölbälte ;) SNYGGT.


S.

Lovely.

Idag är det den 17de december och jag har varit Emils flickvän i tre månader, jag har varit lyckligare än någonsin i tre månader. Han är verkligen det bästa som har hänt i hela mitt liv, han är den bästa som finns i mitt liv. Han gör mig hel och lycklig, allt känns underbart. Han har fått mig att inse att jag aldrig varit kär tidigare för jag har aldrig känt såhär förut, med Emil känns det äkta på en helt ny nivå.

En speciell hälsning och en stor puss till Emil, jag älskar dig <3

Igår åkte jag in till hässleholm för att möta upp Sylvia för en fika. Herregud vad jag har saknat henne, verkligen jättekul att träffa henne! Hon är en oslagbar vän, allt vi gått igenom tillsammans? Shitpomfritt! Vi fikade med varm choklad & grädda och lussekatter, mumsmums! Under fikan bytte vi julklappar :D Jag fick en JÄTTESTOR penna, en jättefin burk fylld med skumtomtar och ett par superfina trosor, TACK fado! 

Sen skickade vi julkort, hoppas att dem kommer fram och sätter ett stort leende på mottagarnas läppar! 

Nu ska jag tremånadersmysa med min kille, 

Puss! 

S.  

December, 16

Shitshit, tiden går i rallyfart!

Har jobbat sen åtta och ska snart bege mig hem till mammas blåa hus för att slå in de sista julklapparna och packa lite fjällengrejer som finns där.

Under dagen har det bara snöat och snöat. GREAT! ÄNTLIGEN är snön här! Isabelle & Julia har åkt pulka, gjort snögubbar & snölyktor. Så fort dem hade visat mig sina fina konstverk ringde jag Emil för att fråga om inte vi också kunde göra snögubbar och VISST ;D 

Kvart över tre ska jag ta tåget till hässleholm där jag ska möta upp Sylle för en fika :D Wohohooo! LÄNGTAR! Saknar ju henne så att jag dör lite. Vi ska byta julklappar också, måste ju göra det innan jag åker på fredag annars får jag ju vänta tills NÄSTA ÅR! Haha ;D

Igår var pappa & jag ju hos veterinären med två hästar, gick finfint! Sen körde jag en runda till Helsingborg, precis som planerat och nu är allt fixat! Alla julklappar klara :D Min tidsplan höll dessutom perfa, riktigt nöjd med mig själv (Y) På kvällen var vi i Ängelholm och kollade på innebandy: FBC Engelholm - Munka Ljungby som slutade 6-7, HEJA MUNKA! ;b Haha, inte för att jag brydde mig om vem som skulle vinna när jag kom dit men sen såg jag och kom på att Olle som gick på PG när jag gjorde det spelar ju i Munka och då var det ju givet att hålla på dem. Bra match, många mål (Y)

Nu ska jag dra, ha en kaaaaanononsdag allihopa everybody.

S.

Äntligen!

Det är snö ute! Och det verkar som att den planerar att stanna kvar! Grattis till alla er som ska vara kvar hemma i södra Sverige och fira jul. Den ser ju nämligen ut att bli vit trots allt! Själv drar jag till fjällen för att fira jul med Elin & Fidde, Fiddes mamma & pappa, Fiddes bror Fabian och hans kompis Daniel, Fiddes syster Frida och hennes pojkvän Fredde, Freddes kompis Ola, min bror Johan och Emil! Shit, tänk att Emil & jag ska fira jul tillsammans? Det låter kanske inte stort för vissa av er men för mig är julen en stor grej när man är med dem man står närmst, sin familj och sina käraste närmsta. Kanske inte tvunget på julafton, men någon gång under julen. Fram tills förra året firade jag alltid jul med familjen, varannan julafton med mammas släkt och varannan med pappas släkt. Om vi var med mammas släkt på julafton var vi med pappas släkt lille julafton och det var alltid hos Mormor & Morfar / Farmor & Farfar. Supermysigt! Förra året var det bara Elin (och Fidde), Johan & Malin från familjen som jag spenderade julafton med. Fidde får räknas till familjen för han och Elin har ju varit tillsammans i evigheter och kommer nog vara det tills alla evigheter är slut. Detta året är det bara Elin, Fidde & Johan. Och Emil. Men, hoppas att det kommer bli toppen! Sålänge jag är med Emil vet jag att jag kommer må som en pärla iallafall.

Fjortonde december idag alltså? Blev det något lussande för er? Luciafirande med Luciatåg har jag inte varit med om sen jag gick i skolan, haha, låter som att det var jättelängesen! Men vad blir det? Två år sen? De flesta lussefestade väl i fredags eftersom att många uteställen hade lussevakor då men jag höll mig till i lördags minsann! Det blev en riktigt lyckad kväll! Supernöjd! Tack som fan till alla ni som var med och gav kvällen guldkant! Mumsklubbsröj is the shit. Började med lite förfest-innan-förfesten hos Adam med käk och lite warmup klockan 17, klockan 19 ungefär åkte vi till förfesten i Helsingborg, tack Elida för en supertrevlig fest. Senare gav vi oss ut på stan, först Bakom och sen Tempel. Längesen jag hade så roligt i helsingborg!



Jag & Ola på Bakom i Lördags


Pepparkakor och Lussekatter har det dessutom blivit :D Först med Elin, vi bakade peppisar och lussekatter men råkade nog döda jästen när vi bakade lussekatter för degen jäste inte som den skulle. Men fina blev dem! Pepparkakorna blev kanonbra och superfina efter att vi hade pyntat med lite kristyr ;) Andra omgången pepparkakor bakades med Tulle! Jättemånga och jättefina! I alla former! Prinssesor, fåglar, tigrar, hjärtan, stjärnor, hästar, ja. Allt. En fågel såg dock ut som en liten terrier när den var klar? HAHA. Go team Tulle&Sara! Väldigt roligt att Tulle & jag umgås mer nu igen, hon är ju faktiskt min bästaste bästa vän.

Idag sover jag hos mamma för att jag ska köra Malin till Båstad imorgonbitti vid halv sju och sen vara hos pappa klockan nio för att hjälpa honom med två hästar som ska till veterinären för besiktning. Sen ska jag till Helsingborg för att hämta Emils jacka som han glömde i Helsingborg i lördags och fixa de sista julklapparna.

Innan jag åker på fredag finns det en del saker som helst ska göras, träffa Sylle tillexempelt. Imissyoubabyboo.


Jag tror att jag har hittat ett nytt motto i livet. Eller ett till: Ställ inte frågor du inte vill ha svar på.
Det är väl märkligt hur bra man kan vara på att ge råd till andra? Hur man kan ha svar på alla frågor, hur det kan verka så självklart för en själv hur andra borde göra? Sen när det plötsligt handlar om en själv så finns det inga svar. Man ställer sig hundratals frågor, dem flesta i stil med dem som man svarat på när någon annan frågat. Men att följa sina egna råd? Svårt. Det låter kanske överdrivet men innan man ställer en fråga om någon så tänk några gånger extra. Vill du verkligen få ett svar? Kan du hantera svaret, även om det är värre än du väntat dig? Ibland är det faktiskt bättre att inte veta. Även om nyfikenhet är många människors svaga sida.

Klockan närmar sig halv ett, dags att iallafall börja fundera på att sova? Problemet är bara att jag har ju blivit lite bortskämd med sällskap när jag sover så det är väldigt svårt att somna ensam. Jag måste verkligen vara jättetrött för att det överhuvudtaget ska hända.

Hoppas att ni sover gott och vaknar upp med ett stort leende på läpparna och får en underbar tisdag! :D

Puss & Godnatt.

S.

Mini-Smarties är gott!

Ville bara tipsa om det! Och berätta att jag är en lycklig liten människa!

Var på Julbord med jobbet i fredags, trevligt trevligt! Tackar vi för! I Lördags blev det till slut lite fest.

Nu har jag precis slutat jobba och ska köra hem till syster en sväng!

Vi hörs!

Puss.

December, 3

Så var det varmt igen... Eller plusgrader iallafall. Det var ju så himla mysigt med frosten som täckte alltihop! Det såg ju vitt ut, äntligen lite juligt vinterväder! Men, vad händer? Jo, då blir det plusgrader och allt försvinner. Inte okej, jag vill ju ha SNÖ och MINUSGRADER! Butbut!



Snart är det JUUUUUL :D På bild: Isabelle, Jul 2007




Igår blev det jobb sen hem till mamsen en sväng, Ella den muppen hoppade upp och högg mig i örat när jag satt på golvet: AJ! Sen gick hon och mamma ut, puh :) En dusch senare körde jag och vaccinerade mig! Har verkligen inte velat göra det men känns så himla själviskt och onödigt om man skulle smitta någon som ännu inte fått vaccinet eller inte får ta det. Känns bra på det viset att ha tagit det med armen är lite tung idag! Inget att gnälla över minsann, jag har ju haft mer ont i mina dar så att säga!

Igårkväll var Tulle & jag på något som heter OPEN, på Ideon i Lund - väldigt givande kurs faktiskt! På hemvägen stannade vi givetvis till på Donk, Chicken Tasty is back in buisness - oh yes! :) 

Idag är det minsann torsdag och jag började dagen precis som alla andra decemberdagar med att hoppa upp tio över sju för att hinna ta mig till soffan och gosa ner mig till kvart över då julkalendern börjar - man måste faktiskt titta på den. Sen iväg och take care of some stuff och sen började jag jobba klockan tio, Agneta är lite mitt-på-dagen-ledig så jag hoppar in!  

Sen idag blir det Väla :D Shoppa klart alla julklapparna, svårt som tusan. Är glad att Tulle & Sylles är klara iallafall. Har en riktigt svår att lösa idag: Emil. Hoppas att jag hittar något jag blir nöjd med idag! 

Nej, back to work, HÖRS! 


Puss.  


första december!

Grattis på födelsedagen Kenth! Julkalendern har börjat! Chokladkalender :D

Bra dag, minst sagt!

Söndagkvällen blev som så att jag jobbade en stund innan jag gick och la mig, igår blev det inte mycket gjort. Tog det mest lungt, var hos mamma en runda :)

Idag däremot, först upp och hoppa för att kolla på julkalendern kvart över sju i morse sen iväg och jobba i Ängelholm. Efter jobb bar det av till Karlssons för att födelsedagshänga lite, och fika såklart :) Trevligt trevligt! Nu sitter jag och ska snart göra lite nytta. 

Måste bara berätta om Emils nattäventyr, haha! Klockan tolv går han upp, klär på sig och sätter igång kaffet - han tänkte alltså gå upp för att köra till jobb. Jag bara "Emil, min klocka är tolv" Hahahaha. Javisst, klockan var tolv. Till sitt försvar säger han " Men klockan har ju ringt" Nej? Han har drömt såklart. När han fattat att han får gå och lägga sig igen så somnar han nästan innan han lagt sig i sängen igen. 

Hoppas att ni också hade en trevlig natt! :D

Bredvid mig just nu ligger en finfin hög;  Svampbob Fyrkant - Filmen, 10 år med Parlamentet, Mysteriet på Greveholm - hela julkalendern, Grinchen & ett 200gramsMarabou   - FINFIN hög! :D




Puss.  


RSS 2.0