Saknade lilla plutthund <3



Elvira, vår gamla hund - hon var en söt och världsbra hund!

Åh, jag vill jättegärna ha en hund. Kanske ska låna mammas hund i veckan  :)

Nu ska jag avsluta min krävande arbetsdag som trucker ;)

Cheers,

S.

Måndag, on the go.

Visst är det måndag, härligt! Ny vecka, nya äventyr! Jag började min vecka med att gå upp kvart i fem för att följa med min kille på jobbet, så hela min dag kommer spenderas i en lastbil, haha. Började med att åka till Värnamo, trevligt! När vi var påväg till Malmö därifrån var det nästan dags att hålla rast när vi närmade oss avfarten som ledde hem så vi körde hem och höll rast i 45 minuter, trevligt! Hann med en hel del! Städa, slänga igång en tvätt och lite rastmys :)

Igår var det, som jag hoppas att ingen missade, Mors Dag! Min mamma är ju ända borta på Kreta så hon fick nöja sig med ett sms. Emils mamma fick lite mer gratulationer! Jag & Emil bakade tårta, en monstertårta verkligen! Men den blev fin & god - mums! :D Johanna fixade blommor och trisslotter, på kvällen åt vi middag allihopa! Robin & Nettan med såklart!

Givetvis blev det party party i lördags! Förfest hos Robbin & Nettan sen ner på Perstorpsfestivalen! Mycket trevligt! Träffade en massa människor jag inte sett på länge och andra människor, Chrille & Paulo från Ångan tillexemplet, mycket trevligt! En jag inte pallar med bara, för helvete vad dryg jävla människa. Varje gång, samma sak. För bövelen, du är i fel vatten jävla haj-jävel. Annars var det supernice festival! Dans & härliga människor. När klockan blev dags att lämna festivalen blev det efterfest hos Robin & Nettan! Erika var nykter och körde, Emil & jag hamnade i Oderljunga på hotell Elin & Fidde såsmåningom (;

Dagen efter (igår) blev spännande! Klockan ett ringde vi på hos Robin & Nettan och tänkte hämta bilen. Några minuter efter att vi ringt på kommer en galet sliten Robban i morgonrock, helt nyvaken, och öppnar! Gött med sovmorgon? Oh yes! Bara vi som var uppe tidigt. Vi skulle ju till Källna sen allihop för att fira Mors Dag och kom fram till att ingen av dem var kördugliga på väldigt länge så vi hängde hemma hos dem ett tag. Vi städade, fixade käk och chillade! Jag lånade tillochmed deras badkar och tog ett varmt och galet skönt bad! :) Vid fem begav vi oss till Källna och söndagskvällen blev mycket trevlig!

Nu ska jag fortsätta med mitt lastbilsåkande!


Min underbaraste & bästaste kille. Jag älskar dig <3


Take care,

S.


Hey pretty baby!!

Whoooooohw! The way you makin' me feel! Har gjort en höjdarspellista med sköna sommar/partyhits - pepp pepp pepp! Bara Emil som saknas, kanske tur det, här står jag och sjunger & dansar för glatta livet! Haha.

Har varit iväg och shoppat lite, inte kläder tyvärr, nopp, grejer. Massa grejer till en grej vi ska göra imorgon (vågar inte skriva det här eftersom att det är en överraskning och man vet ju aldrig vem som läser dethär), shampoo och sånna grejer. Grejer till ikväll då det ska partajas ordentligt! Perstorpsfestivalen here we come ;) Först förfest hos Robin & Nettan!

Köpte en bautastor godispåse också när jag var iväg, mumsmums! Och några sjukt roliga grejer till min fiiiiiiina kille, han kommer bli så glad! Mohahhaa. Kanske lagom glad, haha, men lite glad kanske. Han kommer skratta iallafall och det är bannemej huvudsaken! :D

Kommer bli superkul med party party ikväll, hoppas jag! Och jo, det kommer det bli för nu har jag bestämt det :) Yesyes!

Jag är hungrig, URGH! Undrar när den där pojkisvännisen hade tänkt komma hem! Kurr kurr från magen.. När jag hade handlat klart i Ängelholm så tog jag genvägen inom BK för att köpa mig en banan/choklad-milkshake! MUUUUMS! Jonna jobbade och fyllde minsann dendär muggen ordentligt! Ända upp till kanten, inte illa!

Nu ska jag fortsätta röja loss här inne i hopp om att Emil kommer snart :D

Ha en trevlig kväll allihopa everybody!

PUSS!

S.


Goodmorning sunshines! In the rain ;)

Hoppas att alla är solstrålar idag, vår ordinarie sol verkar vara ledig idag! Tur att det finns så många härliga små solstrålar som kan hoppa in och vikariera ;)

Turen till Skövde gick bra! Lille Ike som blivit stor var så snäll så, stod fint & stilla i transporten men blev ganska glad när han fick röra sig ordentligt när vi kom hem! Vi stannade dock ett par gånger på vägen hem, först för att äta och en kissepaus! Stannade i Värnamo för att äta, Emil på BK och jag på Max, vi gick in och köpte mat och sen satt vi i bilen och åt, & gosade med Ike såklart :)

Emil jobbar idag, klockan sju lämnade han huset för att köra en sväng med lastbilen. Sen dess har inte jag kunnat sova! Igårkväll kollade vi på film & åt pizza - myyys! Jag mådde inget vidare igår så det var minsann en perfekt plan av Mr. Awesome! När det var dags för sängen kollade vi på ännu en film på datorn i sängen, "Wild Child" skitrolig film!

Det finns en film till som heter likadant men som är värsta rysaren, haha, inte den vi kollade på! Emil gillar inte skräckfilmer och rysare.. Mes... Hahahahaha. Nej men jag gillar inte heller alla skräckfilmer, tycker att en del är löjliga bara som tillexempelt "The Ring"  - en jävla unge i en brunn? Läskigt? Njääääää! Inte direkt. Skräckisar som är mer åt rysarhållet som som är psykiskt påverkande, sånna gillar jag bättre.

Iallafall, Emil somnade såklart när vi kollade på filmen och den var i två delar (uppdelad så att man fick starta del två som en ny film, eller, ja, ni fattar!) och när första delen var slut tänkte jag "Äsch, jag kan kolla klart imorgon så får Emil sova ifred", dumt tänkt! Jag kunde ju verkligen inte sova då, inte alls trött! Menmen, till slut så.
Så när Emil körde vid sju så startade jag andra delen och kollade klart på filmen :) Nu har klockan hunnit bli lite över nio, hur gick det till? Haha.

Mysigt att det regnar iallafall! Igår målade jag klart trädgårdsmöblerna och när jag var ute i verkstan började det åska som fan, woho!!!! Älskar åska, tycker att det är supermysigt :)

Nu ska jag nog klä på mig och bege mig in för lite frulle så hörs vi senare!


Såhär mysigt har jag det! Massa kuddar och täcken! Perfekt när Emil lämnar mig i sängen, urgh! Då är det bra att det finns sju kuddar och tre täcken i sängen som man kan gosa med! Hade mycket hellre gosat med Emil dock! Menmen, what to do? What to do? Helt naturlig version av mig dessutom, med det klassiska morgonrufset och allt!

See ya!

S.

ice-cream in the sun <3

Jag lyckades inte somna innan Emil kom hem.. Hade nästan lyckats när jag hörde att han låste upp dörren klockan halv fem! Menmen, skulle ju inte upp tidigt ändå. Klockan elva ringer pappa dock och sen var det ju ganska omöjligt för någon av oss att somna om med tanke på att det är väldigt ljust ute! Dessutom hade vi ju sovit i sex timmar så för min del var det alldeles perfa!

Frulle och sen ut i verkstan för att fixa lite. Möblerna hade inte torkat så de får vänta tills på fredag, imorgon har jag inte tid. Hjälpte Emil att fixa en folkracebil, den han körde med i Lessebo behövde lite kärlek. Sen var det dags att laga mat! Han tvättade bilen och jag lagade mat. Blev en röra gjord på chinesewok som jag blandade med allt starkt jag kunde hitta i kylen typ ;) Till det fixade jag lax, mumsmums blev det! Väldigt starkt dock så vi fick svalka matkanalen med lite glass till efterrätt :) Glass ute i solen - mys!

Nu ska vi snart bege oss, ska kolla på fotboll ikväll. Perstorp - Svalöv! Sen ska vi sov ute i "lägenheten" i stallet, gjorde ju det för längesen också när det var svinkallt då jag fick ställa upp en värmefläkt på morgonen så att det var varmt tills vi skulle lägga oss på kvällen. Förhoppningsvis är det lagom varmt där nu!

Anledningen till att idén kom upp är att vi ändå ska till pappa imorgonförmiddag eftersom att vi ska köra till Skövde för att hämta en häst, lille Ike som ska hem på bete över sommaren :) En som bor i Dalarna har honom så vi möts i Skövde för att slippa köra så långt, perfekt!

Dags att packa lite!

Ha en fantastisk onsdag!

S.

Konsekvenserna av att dricka Pucko till frukost.

Klanthuve-jag! Jag stängde av datorn innan jag gick ner för att borsta tänderna! Nu kan jag ju inte kolla på film! Störigt. Wellwell, får väl försöka somna till fågelkvitter och soluppgång istället för jo, det börjar ljusna ute. Och jag känner mig inte alls så trött som jag borde göra för att kunna somna, får väl kämpa! Känns inte lungt att vara vaken när Emil kommer hem vid fem, då kommer han ju tro att jag är helt störd, Haha! Nej, nu är det dags för nattens cup: somna. Wish me luck! :d Puss och godnatt!

Mitt i natten på en tisdag. Eller onsdag, beror på hur man ser det.

Klockan är kvart över tre, Emil kommer hem om en timme eller två.

Har precis kollat genom en massa gamla bilder på datorn, vad vore livet utan kameror!? Hos oss vanliga månniskor då, för alla kändisar hade det kanske varit lite skönt utan alla paparazzi överallt men å andra sidan hade de nog inte varit lika kända då? Det mesta här i livet har två sidor och för det mesta kommer det något gott ur allt ont. Jag är iallafall väldigt glad över att det finns kameror! Tänk så många minnen som är förevigade tack vare dem!

Lyssnar/kollar på After Hours på MTV, lagom chill! Många sköna låtar man inte hört sen typ -97.

Har väl börjat fundera på att gå till sängs. Plocka undan lite, bädda, borsta tänderna. Vet att jag kommer bli pigg som tusan om jag borstar tänderna men jag tänker ju inte låta bli precis? Blir nog en film i sängen! Tror att jag ska kolla på en gammal favorit - Honey med Jessica Alba. Längesen jag såg den nu! Två år sen skulle jag gissa på!

Hoppas att ni alla har en trevlig natt och får en ännu trevligare morgon! Vill speciellt gratulera EllyBell som fyller år nu!!!!! GRATTIIIIIIISS! Massa puss & Kram! <3

Nighty night.

S.

SATC <3

Hann inte in i tid till Cougar Town, menmen! Precis när jag skulle gå ut så skriver mamma på msn (från Linas msn, hon har ingen egen , haha) och man kan ju inte skriva till sin söta mamma att man inte har tid för att man vill hinna in i tid till ett TV-pogram! Nejnejnej, går inte för sig!

Möblerna blev fina iallafall, ska bara målas en gång till sen så är de klara! :)

Nu är det SATC på tv och här sitter jag i soffan och dricker citronläsk! När SATC är slut får vi väl se vad jag hittar på.. Har gjort en lista på förslag på vad jag kan fördriva tiden med, saker som ändå ska göras såsmåningom.

Jag har iallafall fått bilderna av Elin nu och tänkte visa er lite bilder från vårt kvällsdopp i söndags :)


Emil skyndar sig upp efter första doppet :)


Andra doppet blev lite längre, vi simmade tillochmed en sväng! :)


Plask plask!

Nu, tillbaks till SATC och citronläsk :)

S.

OJSAN!

Glömde ju att berätta om söndagens äventyr! Vi åkte hem till pappa och gosade med hästarna, några tvåårshingstar skulle ner på bete och några ston skulle hem så vi gick en bra runda med Elin, pappa & Erika! När vi gick hem med stona och deras föl såklart så lyckades vi få upp Emil på Citat den sista biten :D Första gången på en storhäst och helt barbacka med bara manen att hålla i! Imponerande ^^



STILIGT! Don't you think? ;)

Efter ridturer och gos blev det fika med chokladbollar och Isabelle, Julia och Viktor hade bakat, på kvällen bjöd Elin & Fidde på tacos  - MUUUUMS! Senare begav vi oss till bälinge för ett kvällsdopp i sjön! Har inte badat utomhus i år ännu så vi tyckte att det var HÖG TID! Elin, Erika, Emil och jag badade, Fidde är tillochmed badkruka på sommaren så vi kunde ju inte riktigt förvänta oss att han skulle hoppa i ! ;D Kan visa bilder sen när jag fått dem av Elin!

Nu är two and a half med snart slut och jag ska strax bege mig ut i verkstan och måla :)

Have a nice evening allihopa everybody :D

S.

tjugofemtemajtvåtusentio

Denna tisdag började med att sova lääänge med min fina pojkvän! Han jobbar natt idag så då passar vi på att sova länge och morgongosa tills vi inte kan ligga i sängen längre för att vi är hungriga, haha :) Gjorde supergoda toasts till frulle sen åkte vi en sväng till Ängelholm.

Skulle köpa mat och sand till Kompis, han tvättar sig i sand så han har ett "badkar" fyllt med sand där han brukar rulla runt :) Haha, skiiiitsöööt :) Gick en runda på ÖoB & LiDl också, brukar hitta en massa konstiga grejer där! Sen kom vi på att vi behövde mat så vi fixade takeaway på BK - jag vet, jag brukar inte käka på BK men jag är fan sur på Donken (; Men BKs pommes är fan riktigt nasty. Inte okej, menmen.

Nu är Emil iväg och jobbar och jag ska strax ut och måla trädgårdsmöblerna! Skulle egentligen gjort det igår men det hann jag inte med. Vid halv ett ringde Ingela och frågade om inte jag kunde komma ner och vara vikarie på fritids i Ö.Ljungby och visst! Är ju van vid barn så det skulle väl inte bli några problem och guess what, det gick great! Definitift kul att testa något annorlunda!

Nu ska jag kolla på two and a half men och sen bege mig ut! Tänkte bli klar lagom tills Cougar Town börjar 21.55 :)


S.


Dagen efter

Söndagar är aldrig jobbiga dagar, jag blir inte bakis, oh yes! Riktigt nice, har ju hört att det är världens pain in the ass, fast in the head såklart. Hahaha.

Gårkvällen i Hollywood var skoj! En kille var utklädd till röda mattan och när vi kom låg han på marken med röda mattan utrullad, haha! Det var en dräkt med typ en jättelång matta som man kunde fälla ut på magen, skitlång blev den dessutom! Sen hade vi Catwoman, KarateKid, en kille gick all in och var Marylin Monroe. Sen hade vi Avril Lavigne, Pink Panther, Men in Black, Harry Potter, Kiss, Turist och Batman. En tjej, Anna, hade gått all in på Maria Montazami - peruk, läppstift, ostkrokar, eget glas som hon hade dekorerat med en tofs och Bella såklart, MUMS! Hahhaa! Skitkul! Emils version av Borat var riktigt kul, peruk, mustash, grå kostym, portfölj, ja, hela kittet! Johanna var Rocky och såklart hade hon lagt in Eye of the tiger på mobilen och spelade den väldigt många gånger under kvällen! Sen har vi Anette, födelsedagsgrisen, som var Allan i Baksmällan, hahaha. Hon hade såklart bebisen i bärsele på magen ;) Klockrent! Tror inte jag har glömt någon nu..

Började med fördrink och presentöppning sen blev det mat och sen en massa lekar - KUL! :D

Själv hade jag ingen kamera med mig men det fanns det många andra som hade så bilder finns det, absolut!

Får väl se vad denna dagen bjuder på, jag börjar bli riktigt hungrig iallafall!

S.


Thank god for Sutterdays.

Vilken fantastisk lördag det är och kommer att vara hela natten lång!

Jag började dagen med en joggingtur och sen en svalkande dusch. Det finns många bra vis att starta dagen på och en joggingtur är faktiskt ett av dem. Ett annat sätt är att ligga och morgongosa med Emil men han jobbar idag så det blev bara lite gos innan han gav sig iväg till jobbet.

Har nyss ätit dunderbrunch! Lax, ägg, sallad, tomat, gurka, rostat bröd och en liten klick creme fraiche! Galet gott och man håller sig mätt i en hel evighet :)

Ikväll bär det av till Hollywood för att fira Anettes födelsedag! ;) Ska sätta mig där ute i solen och fixa naglarna strax, ingen i Hollywood nöjer sig med ofixade naglar. Sen ska håret fixas och allt annat! Lär ju få börja i tid!

Får se om det finns tid för ännu ett inlägg senare idag, är väldigt tveksam men man vet aldrig!




Dagens utflykt

Idag var Emil & jag iväg och fixade de sista detaljerna inför morgondagens fest med Hollywoodtema! Kommer bli kanon :D Ska verkligen bli spännande att se hur alla har tänkt, om alla är någon speciell eller om vissa bara är Hollywood eller om någon tänkt helt galet! Spännande :D Det är ju ett hyfsat fritt tema och jag hoppas verkligen att alla går all in, haha!

När vi hade fixat klart gick vi upp i Kärnan i Helsingborg, tusentals trappsteg kändes det som men det var det värt! Högst upp finns det en kikare och givetvis använde vi den till att spionera på folk, hahaha. Kolla på alla balkonger och fönster, haha. Typiskt oss! Vi struntar väl i den fina utsikten? Skitkul!

Jag hade hoppats på att kvällen skulle bjuda på något mysigt, typ bio eller nåt. Men nejnejnej. Det blir verkligen inte som man tänkt sig ibland.

Hoppas att alla ni andra har det trevligt iallafall!

S.

Gröna härliga värld!

Igår var jag först hos min söta mamma, tänkte umgås lite med henne innan hon skulle åka, trodde jag ja. Hon hade ju fullt upp ändå hade hon varit uppe sen klockan fem! När jag kom vid tio gick hon fortfarande i pyjamasen, haha. Hon skulle dammsuga, diskmaskinen skulle plockas av, hon skulle välja handväska och virra runt med en massa andra saker. Fråga mig inte varför hon tvunget skulle dammsuga innan, menmen! Vid tolv körde vi hem till min moster (det är med henne & hennes familj förutom Erika som mamma är på Kreta med) där det bjöds på mat. Mammas handbagage vägde lite för mycket så vi skulle möblera om lite bland väskorna och detta var ju en upplevelse! När vi öppnade handbagaget och hon började packa upp sina grejer så visade det dig att hon hade hela användarmanualen till sin i-Pod med sig!? Den var i A4-format och typ två centimeter tjock! Oh my god mamma! Hahaha. Bara den vägde ju lika mycket som behövdes tas bort. Den fick hon verkligen inte ta med sig! Hahaha, vi försäkrade henne om att Lina kunde hjälpa henne om det var några problem.

Det slutar inte där. När vi sen öppnade resväskan för att lägga ner en del saker i den så ser vi en annan MYCKET annorlunda sak, min söta lilla mamma har packat med sig en flugsmäll. EN FLUGSMÄLL!? HAHAHAHAHAHAHA, vi låg dubbelvikta av skratt allihop när vi såg den, herregud herregud. Kan bara säga grattis till familjen Andersson som ska spendera två veckor med min mamma på Kreta ;D Jag är helt säker på att hon kommer börja härja i hotellets rabatter eller nåt, haha ;b

Nog om mamma! Efter den upplevelsen körde jag hem till Emil och fortsatte med Ingelas trädgårdsmöbler, det är en lång process detta ;) Igår penslade jag på träolja så att träet skulle suga åt sig och hålla sig friskt! Sen skulle det torka in i ett dygn och i eftermiddags målade jag första lagret, kommer bli tjusigt! :)

Igårkväll var jag på styrelsemöte med Leader, det är en grupp som jobbar med att förbättra landsbygden, kul och spännande att få vara med och påverka.

Något som jag speciellt la märke till när jag körde en del bil igår var hur otroligt fint det är ute nu när alla träden är gröna och åkrar & ängar är härligt gröna! Underbart.

När jag körde till mötet i Hässleholm igår så åskade det dessutom! Wohoooo, jag gillar åska. Tycker att det är supermysigt :)


Wellwell,

S.


Kompis utepremiär ;)

Oh yes, mat i magen och huset är fint! Skinande rent skulle man kunna säga! Kompis fick springa runt i sin boll både när jag gjorde rent i hans bur och långt efter det, han ville inte vara i buren inte! Han fick springa runt i sin boll när jag duschade och kämpade ner mig i mina absolut tightaste jeans! Och, guess what? I MADE IT! Haha, galet nöjd :D

När jag var påklädd och klar skulle maten fixas till så Kompis fick följa med, först in till Ingela & Uffe och sen fick han dessutom vara ute! Tyvärr hann jag inte ta några kort, hade ju fullt upp med att hålla koll på honom så han inte försvann eller blev mat till en hungrig fågel! Han tyckte det var skitskoj att vara ute iallafall, han luktade som tusan och älskade att gå i gräset :) Han kunde inte springa i sin boll i gräset, det var lite väl tungt motstånd för den lille skiten. Jag vågade inte släppa honom helt lös men han fick krypa runt och leva uteliv så gott det gick :)

Jag har dessutom hunnit med både att börja på en ny färg och en ny till, hehe ;b Först blå och nu har jag precis börjat på de orange - mumsmumsmums!

NU KOM EMIL ÄNTLIGEN HEM! Lång dag för min kille idag, urgh :(

dags för pusskalas! Hoppas jag :D


Kan ju lägga upp en inomhusbild på tjockisen istället :)


S.

Ooops.

Där rök den sista röda!

Problem: Nu vet jag inte vilken färg jag ska ta.

Lösning: Jag fixar Kompis feta mansion först innan jag har råkat äta allihop, haha.

Sen får vi se vilken färg det blir :)

SEN SKA DET GRILLAS! MUUUUMS! Nästan lika mums som M&M ;)

M&M

Nu är jag klar med trädgårdmöblerna och städandet! Har tillochmed hunnit med att prata med Sylle, mamma och Emil i telefon! Nu ska jag bara gör vid hos Kompis också sen är alla nöjda & glada :)

Jag har en tillfällig besatthet av M&Ms, har en stor skål med massor av dem här på bordet! Vet inte om det bara är jag eller äter alla bara en färg åt gången? För en stund sen hoppade den sista bruna in mellan tänderna och nu precis gjorde den första röda samma sak :) Ordningen är alltid slumpmässig, jag väljer färg efter vilken som ser godast ut för stunden, haha. Det är M&M choco såklart, de med nötter är inte alls lika goda.



Mums, älskade M&Ms.


Imorgon ska jag hälsa på min mamma som åker till Kreta i två veckor imorgon! Hon har aldrig flugit flygplan innan så det ska bli spännande för dem som ska genomgå detta med henne, haahaha. Söta lilla mamma :)

Nu ska jag tömma Kompis mansion från allt bajs och annat som ligger gömt bland spånet och lägga in nytt, rent & fräscht så att han får ett städat och rent hem :)

See ya,

S.

Älskade sol

Har vaknat upp till ännu en fantastisk morgon med solen utanför fönstret, härligt! Började med en mumsig frulle och nu gör jag min dagliga rutin vid datorn dvs läser bloggar, kollar fb, läser aftonbladet, ser om det är något kul på tv, kollar mejlen och bloggar! (även om det händer att jag inte bloggar varje dag ibland!) Men, vissa dagar kollar jag inte tv-tablån heller, samma sak eller? ;) Haha, skämt åt sidan.

Idag ska jag städa och sen ska jag göra vid Ingelas trädgårdsmöbler, ska ta bort färgen som är kvar på dem nu och sen ska de målas om! Kommer bli som nya :)

Igår fick Emil äntligen tummarna ur att köpa den där Bananlängden som han gått förbi och sagt han ska köpa någon gång varje gång vi varit på Maxi, igår sa han att idag ska jag bannemej göra det, så tummade han på det så att han verkligen inte skulle kunna dra sig ur och vips! Så stod den på kösbordet, haha. Kanske inte riktigt vips, vi körde såklart dit och köpte den. Vi körde raggarbil dit tillochmed, woho! Fint när det är härligt väder :)

Nu ska jag trolla fram golvet ;)

Enjoy the sun,

S.

18de maj 2010

Blev ingen uppdatering i helgen då jag var i Lessebo för att kolla på folkrace. Det var 2dagarstävling så vi bodde i husvagn tillsammans med Elin & Fidde. Det var nog hela "Team Stidsvig" som var på plats för att köra, vi var ett ganska stort gäng som spenderade helgen i Småland iallafall :) Mycket trevligt!


Emil i Lessebo :)


Igår var det den 17de maj! Och inte nämner jag det för Norges skull, nejnejnej! Den 17de är ju Emils & min månadsdag och igår var det vår 8de. Åtta månader! Wohohoooooo! Vi lagade mat och mös varje sekund, från det att han kom hem från jobbet tills vi somnade. Jag håller helt och hållet med honom - åtta månader räcker inte! :) Verkligen inte! Åtta månader är långt ifrån tillräckligt, jag nöjer mig inte med 80 månader heller - jag hoppas verkligen att vi kommer fira 800 månader också! Haha, det är typ 66 ½ år - lagom ;D Emil är fantastisk, he's a keeper som man säger!

Jag har nyss suttit ute i de sköna korgstolarna och njutit av solen! Tog ett täcke att sitta på så att det var mjukt och extra skönt, tog med mig mp3:n och nya Cosmopolitan ut - underbart! Skön musik i öronen och fantastisk läsning! Nu sitter jag bara och hoppas att Emil kommer hem snart :)

Ha en skön tisdag!


S.

Utflykt på gång!

Jahaja, då ska man bege sig ut i det fina vädret iallafall! :) Blir en tripp till Väla för att köpa present till min allra minsta lillasyster Julia som precis fyllt fyra år! Kalas imorgon och det är ju ganska viktigt att man kommer med paket. Vet redan vad hon ska få, den ska bara inhandlas. Syster Malin ska följa med, hon är påväg hit precis just nu faktiskt. Om hon inte klantat sig så sitter hon på bussen nu och anländer om ungefär en kvarre så jag fick ju en stund över och tänkte passa på att uppdatera er! ;)

:) S.

Duscha utomhus?

Javisst, vilka möjligheter dagen erbjuder! Så som det regnar så är det bara att ta med schampoot & tvålen ut för det är bannemej inga regndroppar, det rinner ner som duschstrålar. Jag har hört att regnvatten är bra för håret? Det var ganska längesen dock och är kanske inte så bra längre med tanke på alla utsläpp som härjar i luften? Men, djuren dricker ju regnvatten och ser lika glada ut för det så det kan ju inte vara så himla illa :)

Det är iallafall väldigt mysigt när det regnar såhär mycket, speciellt här hos Emil för han har plåttak och det låter mycket mer då! Supermysigt! Kan förstå er som måste vara utomhus som kanske inte ser det mysiga i det hela! Däremot är det väldigt mysigt sen när man kommer in när man stått ute i regnet och får komma in och ta av sig alla blöta kläder, dricka varm choklad med grädde och gosa in sig i varma kläder. MYS!

Enjoy the rain.

S.

Rackarns

Sitter och kollar på tv, lyssnar på musik och kollar på "jag-tror-jag-dör-så-söta"-valpar på blocket. Herregud vad jag vill ha en hund. Jättemycket. Så ska det bli också! Sen, känns kanske inte läge nu. Dessutom har vi ju Kompis, vår kära dvärghamster som är galet söt :) Sen blir det bannemej en hund! Helst en MOPS :D

Jag började känna av tröttheten innan, kom tillochmed en gäsp. Oh yes tänkte jag, kanske finns det hopp om att jag somnar innan solen går upp, typ. Men sen gick jag ner och borstade tänderna. Big mistake. Haha, inte för att det hade varit vidare fresh att låt bli men nu är jag ju pigg igen! Superpigg. Hm, hoppas att det bara är tillfälligt!

Wellwell, blir väl tv en stund till. Eller! PANG, SNILLEBLIXT! Jag kan ju kolla på film i sängen! Kan ju ta en jag sett många gånger men som ändå är ganska bra.

Nu ska jag fixa. Ställa datorn vid sängen, välja film, fluffa upp kuddarna, lägga rätt täckena (lägga alla tre på varandra så att det blir varmt och skönt, utan Emil behövs det typ fem täcken egentligen), välja film och till sist lägga mig i sängen :) Bra plan.

Nighty night.

S.


känslan av värme. Var är du?



jag vill känna värmen
jag vill känna doften
jag vill känna känslan
jag vill känna glädjen

jag vill känna solens värmande strålar mot min hud
jag vill känna doften av sommarens alla blommor och sommarregn
jag vill känna känslan av sand och gräs under mina bara fötter
jag vill känna all den glädje som bara sommaren erbjuder

jag vill att sommaren ska komma, kyla är inget som tilltalar mig längre. Inte just nu, inte idag.


Skitfilm. Skit.

Kick-Ass var en stor besvikelse, riktigt dryg film. Kan inte förstå vad som är det feta med den filmen? Dem jag frågat som sett den har sagt att den var skitrolig och fet men jag blev bara bigtime besviken. Tyvärr. Butbut! Can't judge before you know for sure.

Idag har jag hjälpt Emil i verkstan, han ska tävla folkrace i helgen så bilen måste fixas lite och det blir ju lite roligare och går liiiite fortare om man är två. Vi ska bo i husvagn med Elin & Fidde eftersom att det är tvådagarstävling, i Lessebo som är en bit bort. Plus att det ska bli skoj med årets första "camping"-äventyr :)

Det är fel tisdag, Emil jobbar hela natten, ända sen klockan sex i eftermiddags/kväll. Jävla skittisdag. Jävla skitnatt. Jävla.... fan också.


100511, 21:07

I can almost see it
That dream I'm dreaming, but
There's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm takin'
Every move I make feels
Lost with no direction,
My faith is shakin'

But I got to keep tryin'
Got to keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down, but
No I'm not breaking

I may not know it,
But these are the moments that
I'm gonna remember most
I've just gotta keep goin'

And I, I got to be strong
Just keep pushing on, 'cause

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb

Keep on movin'
Keep climbin'
Keep faith baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith,
keep your faith


Miley Cyrus – The Climb



word

Du kan inte känna sorg förrän du känt lycka.
Du kan inte veta att du är glad förrän du känt på att vara ledsen.
Du kan inte njuta av solen förrän du känt regn mot din hud.
Du kan inte njuta av mat förrän du känt hunger.

Du ska inte behöva älska utan att bli älskad.

Du lär dig att njuta av regnet när du stått mitt i en storm.
Du lär dig att uppskatta livet när du varit nära att mista det.
Du lär dig hantera sorg när du bevisat att lyckan väntar runt hörnet. 


Du lär dig att älska när den stora kärleken knackar på.  

It's been a lovely day

Dagen började fantastiskt, istället för att vakna av väckarklockan så vaknade jag av Emils underbara röst genom telefonen :)

Vid halv tio var det dags för avfärd! Ingela & jag var i helsingborg på "Framtid", en loppisbutik med helt galet mycket grejer, jag har aldrig varit där förut så det var en upplevelse!

Igårkväll var Emil & jag hos Robin & Nettan och grillade korv och kollade på film, Billy Madison med Adam Sandler HAHA, shit vad kul film! Har inte sett den innan men har hört att den ska vara galet kul och visst var det så! ;)

Ikväll ska vi kolla på filmen "Kick-ass", har hört att den är fet och vi såg trailern igår - det ser inte illa ut! Så ikväll ska det ätas popcorn till en kick-ass-movie ;b

Annars händer det inte så värst mycket idag, sitter och chillar med en kopp te nu. Igår kom jag på att det börjar närma sig min 20-årsdag! Oh my G! 20 bast? Hur hände det!? Jag var ju 16 igår, typ. För en gång skull är midsommar inte samma helg som min födelsedag eftersom att midsommar är sen i år, jag fyller ju alltid år på samma datum men midsommarafton är ju olika :) Om ni inte visste det ;) haha. I år är midsommar helgen efter min födelsedag så jag kanske kan få fira min födelsedag utan midsommarstång som omväxling.

Enjoy this day.



Med Tequilahatten på sne, NU KÖR VI! :D


S.

En riddares historia med underbara Heath Ledger

Är det inte märligt att den enda kanalen som visar någorlunda sevärda program såhär mitt på dagen idag är Nickelodeon, haha, barnprogram alltså. Fram tills nu! Nettan tipsade om att "En riddares historia" går på TV! Oh yes, riktigt bra film faktiskt ;) R.I.P Heath Ledger. Fantastisk skådespelare!

Om ungefär en timme kommer Emil hem, han har varit i hästveda hela dagen på folkrace, stackarn är helt blöt och kall :( Undrar hur planerna ser ut ikväll, förhoppningsvis har han en plan :)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och värma upp täckena till Emil :)

Puss!

Fredagsäventyr

Gårdagens tur till Norrköping gick kanon, mycket trevlig tur :D Hunden var söt precis som de flesta valpar, de hade en massa andra hundar också bland annat en pekingnese (med reservation för stavningen) som ser ut som en mops fast med långt hår så jag höll ju på att dö lite, jag är helt nerkärad i just mopsar, en sån vill jag verkligen ha! Sen hade de en annan konstig ras som jag inte minns vad den heter med hunden var typ tretton centimeter hög och såg ut som en korsning mellan en räv, en surikat och en ekorre. Kanske inte låter alls sött med den var urgullig! Den ska egentligen vara fluffig men de hade klippt den för det skulle man tydligen göra när de närmade sig ett år.

Gårdagens afton bjöd på återträff med PG som var mycket trevlig! Av de sex klasser som var inbjudna var det bara knappt 100 pers som kom men det räckte för att göra kvällen! Började som vanligt med en tipsrunda som såg lite annorlunda ut i jämförelse med tidigare år men mitt lag vann iallafall varsen tattuering ;) Sen var det mat och härliga uttalanden och trots att våra kära matte- och fysiklärare Johan Cheander var väldigt hes bjöd han på det traditionella framträdandet med gitarren i handen och sjöng "Jhonny vad gör du" och bjöd in till allsång! Ni som inte har varit där och upplevt detta förstår nog inte grejen, haha.

Anton gurka skulle röka, bara det att han hade råkat sätta sig på sina cigg så att de var helt platta "Marlboro Tight" fick de heta ;b Numera är det Anton tightpinne!

Här är lite bilder från återträffen,


Sylvia & Malin


Söta!


Tyvärr en väldigt suddig bild med "the boyband" kunde ju inte stå stilla! Haha, Pontus, Anton & Stoffe!


Och slutligen en bild på den fantastisk snygga tattueringen. HAHA. Den berömda PG-gubben som är en molekyl om ni inte ser det :)

Hoppas att ni också hade en nice fredag!

S.

Fix & förberedelse

Klockan börjar bli mycket och imorgon ringer klockan 04.30 - oh yes. Brände en skiva för ett tag sen med alla låtar jag haft på min mobil, tog bort några dock som jag inte kan förstå att jag ens lagt ner tid på att lägga in i min mobil, haha. Men grejen är att skivan inte funkade i min söta bil. Mycket märkligt för filerna var vanliga Mp3-filer så idag gör jag ett nytt försök. Provade först på samma sätt som jag gjorde innan men det funkade inte, bara 19 låtar av 77 kom med, HM? Nu bränner jag iallafall vanliga "Ljud-CD" istället för "Mp3-CD" och det funkar bara det att det blir fyra skivor istället för en, menmen! Får byta skiva oftare bara ;b Är inne på sista skivan nu, tar mycket länge tid att bränna såhär.

Anledningen att jag gör detta nu när jag verkligen borde prioritera sömn är att jag tänker ta med dem imorgon när Emelie & jag ska köra till Norrköping, det är ju ändå sju, åtta timmar vi ska sitta i bilen. Jag har tillochmed gjort mackor som jag ska ha med mig, tänker ju inte äta frukost innan jag drar precis! Ska dessutom göra te och ha med i en termosmugg, kommer bli gott med frulle imorn ;)

Har btw upptäckt en annan grej som jag verkligen inte är speciellt glad över som har att göra med mitt "glada INTE OKEJ-inlägg" så jag tänker tyvärr inte berätta vad det är men det är verkligen inte alls okej. Suck, lögner och skit passar verkligen inte in i min förövrigt väldigt glada och lyckliga värld.

Nu är allt klart och jag ska börja bege mig mot sängen! Ska ta en sista koll så att allt är förberett tills imorgon så att jag inte glömmer något.. Lika bra att lägga fram allt och fixa nu för imorgonbitti klockan halv fem får jag nog vara glad om jag lyckas få med mig själv, haha.

Sleep tight :)

S.

Moder Natur

De senaste fyra gångerna jag har öppnat balkongdörren har samma sak hänt. Efter ungefär en halv minut kommer det en bautastor humla inflygandes, tar sig en tur här inne och flyger ut igen. Undrar om det är samma humla? Humlor är tjocka och söta djur :)

Tänkte visa er bilder sen min kvällspromenad igår, naturen är verkligen vacker, speciellt på kvällen när solen är påväg ner och ger ett orangerosa ljus. Absolut tillfredställande för alla tankar och känslor man har.






Äntligen har jag hittat "mitt ställe" här i dessa skogstrakterna. Man måste ha ett "ställe" dit man går för att rensa tankarna, slappna av, njuta av naturen, få in ny frisk luft i lungorna eller bara vara. Har ni inte ett? Hitta ett.

S.


Maj, 6

Igårkväll var ingen rolig kväll som ni säkert förstod.. Menmen, det blir nog bra.

Natten var ganska sömnlös men inte är jag trött för det, suck.

Imorgon ska jag följa med min kära nästkusin Emelie till Norrköping och hämta en hundvalp, söt hoppas jag :) Kommer bli nice, en roadtrip med oss två, oh my g, kommer ju ha ont i magen ;) ME LIKE. Antingen ska jag åka med henne nu snart och sova hos henne inatt eller ska jag köra till örkelljunga typ klockan fem imorgonbitti, har inte bestämt mig riktigt ännu, vi ska ju köra galet tidigt så att vi slipper vara borta hela dagen som jag verkligen inte har tid med eftersom att jag ska vara i Perstorp klockan sex för återträff med kära PG.

Emil fick ta ner min håruppsättning igår haha, hans kommentar var "kunde hon inte bara chillat med en öl eller nåt istället för att sätta flera tusen klämmor i ditt hår?" Hahahaha. Och bara för att jag hade blommor i håret hade jag mest troligt loppor också. Hm? Ja, för så är det nog ;b

Nu ska jag plocka undan lite här och lyssna på bra musik, högt! :)

Ha en trevlig torsdag,

S.


inte okej!

När fan ska allt börja bli på lika villkor? Superirriterande just nu, det är fan inte okej. Förlåt att jag är arg och inte säger varför men jag tycker inte att alla har med det att göra. Menmen.

Säger bara två ord: INTE OKEJ.

Ha en trevlig kväll.

btw!

Min nya header har jag faktiskt gjort helt själv! Tack till Arvid som hjälpte mig att lägga upp den :)
Visst är den fiiiiin? :D

brud

Idag har jag varit i Helsingborg på Petrigymnasiet för att agera hårmodell till Freja som skulle göra en bruduppsättning. Nu sitter jag här med blommor i håret och vill inte ta ner det. Det är ju så fint!





Ringde Emil när jag körde hem och sa att jag hade en brudfrisyr, då sa han "Ja, du kan ju ha den tills du ska gifta dig så slipper du klabba med det då". Visst, om vi gifter oss typ ikväll ;) Hahaha, han är rolig han.

Igår var jag frukostvärdinna till bandet "Sad Day for Puppets" som är ute på turné, trevliga typer det där! Sen en tur till helsingborg och sen ut på en låååååång promenad med härlig musik i öronen. Skönt att få en stund för tankarna ibland.

Nej, nu är snart batteriet slut på datorn och jag pallar inte kuta efter sladden.

Hörs!

S.

RSS 2.0