Update.

Lite vad jag har haft för mig sen sist. Crazy party hos Johanna i Ängelholm, kladdiga chokladmuffins och nu har jag Ella på besök. Sen i söndags till på torsdag tror jag :) Mysigt att ha hund.
Emil jobbar natt, jag kollar på film, ska plugga lite och längtar efter Emil.
That's all.

Snart fredag.

Det var längesen jag såg fram emot att det äntligen var fredag dagen efter, att det snart är helg. Nu - herregud vad det ska bli skönt med helg. 

Igår började jag träna! Emma, Lin, Lins mamma & jag ska från och med nu träna varje onsdag! Puls & Styrke-gympa med instruktör - skitkul och skitbra dessutom! Tränar typ varenda muskel i hela kroppen - tjoho! Nu ska fläsket läggas i soporna ;) Haha. Nej, men det ska verkligen bli skönt att komma igång och träna ordentligt, inte bara en joggingrunda då och då. 

Snart kommer Emma & Lin hit. Vi ska bara ta det lugnt. Emil är på sin jägarexamenskurs och kommer inte hem förrän sent och jag känner verkligen för lite chill med härliga tjejer. :)

Nu ska jag plocka undan lite här så att de kommer in, haha. 


Vi hörs. 

S.



freakin' out

Tusen tankar i huvudet, vet varken var de kommer ifrån eller vart jag ska göra av dem. 

Alla förväntar sig att man ska vara glad 24-7, det finns ju inget att vara oglad över liksom. Man ska inte vara otacksam, man ska vara glad att man har tak över huvudet och mat på bordet och bla bla bla. Det finns de som har det värre, det finns dem som lever i en helt annan värld där de uppskattar varje smula mat mer än vi uppskattar en miljonvinst på lotto. Sjukt.  

To get to the point... Det är mycket nu. Jag orkar inte le hela dagarna längre och hoppas att det är lugnt att man inte är glad 24-7. Om någon frågar hur jag mår kommer jag säga att det är bra för jag vet verkligen inte vad jag skulle svarat på följdfrågorna om jag svarat att det faktiskt inte är så bra just nu. Jag har inget svar på frågor som "Vad är det då? & Har det hänt något?" osv. 

Tror att jag vill åka bort - om så bara för en dag eller två. 

Anyways. Jag har det mysigt här... Tända ljus i massor och rödvin. Bara Emil som fattas I guess.. 


Mys.
Vi hörs,
S.

Helgen i bilder

Heeeeeeey Macarena! Emma, Jag & Lin

Som sagt, den lilla svarta :)

Emmaaaaaaaaaaa :)


Liiiiiiiiiiin! :)

Fina töser ;)



Kareoke ;)

På Banhof träffade vi många bekanta! Henke tillexempelt. 

Till sist: en styck sleden Lin på pizzerian!
Tack för denna lördag tjejer!
Lots of love <3

Fantastiskt.

Vilken helg! Filmmyset i fredags var bara början. Igår var det party all in. Vid tre körde jag hem till Lin och sen hämtade vi Emma för att sen köra till stallet och hjälpa henne med hästarna så att vi kunde get the party started tidigare ;) Kom hem till mig iallafall, de duschade och sen fixade vi håret, blev hungriga och beställde pizza. Krängde och sen var det dags för smink och kläder. De hade med sig vad de skulle ha på sig men jag kunde ju som vanligt inte bestämma mig. Provade typ sju olika klänningar innan jag bestämde mig för den lilla svarta. Great success. 

Vid åtta begav vi oss till Ängelholm på 25årsfest innan vi drog ut på stan. Fyra ställen på en kväll i hyfsat lilla Ängelholm - ganska bra jobbat! Haha. Först Tres sen Saloon, vidare till Morris och till sist hamnade vi på Banhof iallafall, haha. BAUTAROLIGT hade vi! När vi hade dansat klart vid tretiden var det såklart pizza-tajm ;) 

Hemma vid fyra, upp för att fira Johanna med tårta och grejer och sen ännu ett kalas. Min lillasyster Isabelle fyller 6 imorgon så hon hade kalas idag. Ännu mer mat & tårta. Och godis. Oh yes. Haha. 

Lägger upp lite bilder imorgon. 

Imorgon är det jobb! 9.30-16.30. 

Hörs imorgon, sov fantastiskt gott. 

S.

Whopidop.

Lördag, tjoho!


Igår var det först jobb på Pilagårdskolan 09.30-16.30, ska jobba där i tre veckor nu :) Har fått ett spännande projekt att jobba med så det är minsann intressant! Sen blev det filmkväll hos Lin med henne & Emma - myyyyyysigt! Kollade på Remember Me & Till Vildingarnas Land. Hur i helvete har Till Vildingarnas land kunnat få utmärkelsen "en av årets bästa filmer"? Den som skrev det måste varit full på jobbet. Fy vad dålig den var! Remember Me däremot - mums mums. 

Idag är det inte filmkväll på schemat, nejnejnej - helt andra bullar! Om en timme ska jag hämta Emma & Lin för att köra till Emmas hästar och hjälpa henne att fixa i stallet så att hon blir färdig fortare - schysst va? ;D Sen ska vi hem till mig för att fixa oss innan vi drar vidare till Ängelholm där det först är 25årsfest och sen utgång! OH MY G VAD LÄNGESEN DET VAR JAG VAR UTE OCH SKAKADE ASS! Ska bli så hiiiiiiiiimla kul! Men som sagt först fix & förfest innan festen innan utgång här, haha. 

Emil är i Borås och tävlar i Folkrace, typ hela Team Stidsvig är iväg och kör, hoppas det går bra för dem! :)

Nu - dags att fixa lite här och sen i kläderna & iväg! 

Ha en awesome kväll.
S.

Lite bilder för era nyfikna ögon :) Här: från Alex 20årsfest

Elin gillar citron typ 100 gånger mer än tequila ;)

middle of nowhere? No, just middle of the night.

Oj, ja nu var det några dagar sen sist men min dator har varit på service och jag har haft fullt upp med annat. Så, jag tänkte fatta mig ganska kort om de senaste dagarna.

I fredags blev det fest med Emma, Lin & Kagan - tjoho! Emil & Jim var också med på ett litet hörn minsann. Det blev spel, singstar & tequila :) Emma drack inget dock eftersom att hon skulle upp tidigt i lördags för att tävla. Innan festligheterna blev det en hyfsat rejäl shoppingtur på Väla - TJOHO!

I lördags tänkte vi dra till Ikea då vi inte pallade det i fredags, vi kommer dit och det är typ en lokal med några slitna lådor i, haha, INGET KVAR! De öppnar det nya bautastora imorgon.. Men det visste ju inte vi. Så, vi kunde ju inte bara åka hem så vi tog en sväng på Väla ;)

I lördagskväll var det party igen. Alex Hansen fyllde 20 så det var fest ute i middle of nowhere. Typ så långt ut i skogen att mobilen knappt funkade, haha. Mycket trevligt! & fiiiiin tequila ;) Haha, typ det bästa jag vet - på den fronten! Tack för det partyt Hansen!

Ja, söndags då? Lugn dag, började den med frulle på BK, satt fint.  Sen lite söndagsglid runt i trakterna. Avslutade dagen med att köra till Ängelholm & köpte glass :)

Igår jobbade jag 14-20, idag var jag och hämtade datorn & sen var Malin & jag på bio. Kollade på "PUSS.", ja, se den själva vetja. Vet inte riktigt vad jag ska säga!

Emil jobbar natt, här sitter jag. Har möblerat om, haha - SSSCCHH! Säg inget till Emil. Om nu någon skulle prata med honom innan han kommer hem. Jag tycker att det blev SKETABRA iallafall :D Sen ska det bli spännande och höra vad han har att säga om saken :) Jag har ju inte precis målat om ;b

Oj, 03,00 redan? Well well. Jag har varit och klippt mig också, hos Monica :) Hon är rar hon! Hon klippte bara av de slitna sommartopparna, tänkte ringa och beställa en ny tid imorgon för lite slingor eller nåt!
Imorgon blir det förhoppningsvis Ikea, vi är verkligen i behov av en hallmöbel/skoförvaring. Typ bigtime.
Ha en fortsatt trevlig natt :)

S.

RSS 2.0