En jäkla röra.

Hade jag varit en kaka hade jag legat utspridd i tusen smulor nu.
Så som en kaka ser ut när någon trampat på den när den legat på golvet.
När någon glömt den, tappat den eller medvetet lagt den på golvet. På ett ställe där den med hög sannolikhet kommer att krossas.

Utspridd i tusentals bitar, överallt. Endast en blandning av alla bitar, evigheters tid, tålamod, tro, en gnutta hopp och en lång tid av plåga skulle kunna få ihop kakan igen. Vi alla vet hur små smulor kan vara, hur svåra de kan vara att få upp från golvet eller hur svårt det kan vara att ens upptäcka att de finns där. Vi alla vet att det är en omöjlig uppgift att samla ihop alla smulor för att laga kakan.

För varje krossad kaka, krossas ett hjärta. Ett hjärta lika svårt att läka som att återfå en hel kaka.

Ett krossat hjärta är något man bär med sig livet ut, tänk på det nästa gång ni ger er in i något. Även om ni inte först tänker på att hjärtat ska bli inblandat, ni har inga tankar på att hjärtat ska beröras. Plötsligt en dag är hjärtat det enda som verkligen talar om vad du ställt till med. En del har tur, en del får ett sagolikt slut. De flesta har inte den turen med sig, de flesta får samma slut som kakan på golvet. Ett hjärta som är brutalt krossat på de mest plågsamma vis.
Tänk er för. Ta er tid. Gör inget förhastat. Ge folk en verklig chans. Ta er tid att komma åt människors inre, nöj er inte med deras yttre. Tänk på att ingenting handlar om bara dig.




>

Alldeles nyss, pratade jag med Filip i telefon. Bara en kortis men det var skönt att höra att han lever och mår bra. Precis innan dess pratade jag i telefon, med Kasper och Henke.

Kasper, en riktig knäppis till människa! Trevlig, rolig, härlig och snygg dessutom. Ingen dålig kombination minsann! Alltid lika skoj att prata med Kasper, inte för att det händer så värst ofta, men när det händer, så händer det. Så att säga.  Haha, skojskoj.

Henke, från Sjöbo. Haha, pratar himla roligt! Hans dialekt är rolig. Han är rolig. Idag hotade Henke att hälla ettglas vatten i Kaspers säng, Kasper protesterade givetvis och då lägger Henke dagens fiffigaste kommentar "Men, var inte en sån torrboll" Hahahahaha! Fiffigt Henke.

>

Vad som hänt sen jag skrev sist finns på min bilddagbok. >>Kebabost.bilddagboken.se
Om det intresserar någon.

För er som vill ha något att ägna de kommande minuterna åt, tycker jag ska klicka på följande länk och verkligen kolla, verkligen känna hur bra det är. Kan vara det bästa som gjorts i årets idol. Fett bra.
http://uk.youtube.com/watch?v=UcHAs8hF3KE

För övrigt så hoppas jag på en toppenhelg, och helgen som kommer ser definitift ut att ha potential till det! :D

Det var det. Ha nu en trevlig natt!

You're on my mind. Every minute of the day, every single day.

S.

Kommentarer
Postat av: Sylle

Blir man ens förvånad över att du till och med jämför kärlek med kakor? ;) haha. You go girl.

2008-11-27 @ 08:32:56
URL: http://bendandsnap.blogg.se/
Postat av: Ann-Chatrin

Du är bara helt fantastisk Sara!! Bara så du vet!!!

2008-11-27 @ 12:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0