RISE AND SHINE!

Godmorgon alla vakna människor! 

Nu är det snart dags för avfärd, jag gick upp lite tidigare än planerat så nu har jag lite tid över. Emil körde till jobbet halv sex och min klocka var ställd på sex men jag var alldeles för vaken för att ligga där och vänta på att klockan skulle ringa, så here I am! ;) 

Körde och bytte bil med Johan igårkväll, jäklar var halt! Nu har de plogat & saltat vägarna så det ska ju vara lugnt hoppas vi, får väl köra lite försiktigt :) 

Jag har laddat upp med färdkost, en stor på se godis & en smoothie som inhandlades igår och lussebullar såklart! Tanken är att vi ska stanna på vägen och äta frulle med, kan ju inte gå på Ullared och vara hungriga? Nejnejnej, det duger ikke! Det är ju lite för tidigt på morgonen för att alla ska ha ätit innan dessutom, jag äter ju aldrig direkt när jag går upp, magen måste vakna lite först. Har laddat magen med ett glas proviva iallafall! 

Nu ska jag göra mig redo så att jag är klar när alla kommer, känns ju inte så bra om de ska behöva vänta på mig liksom! :) 

Ha en härlig måndag, 

S.

Första Advent

Gud vad det är fint & mysigt med jul! Idag har vi haft julmys tillsammans med Emils föräldrar & jag har gjort min egen adventsljusstake helt själv och den blev jättebra! Ska visa er den sen. 

Familjemyset bestod av att baka lussekatter, äta julgodis & dricka glögg & julmust tillsammans med tända ljus och mysig stämning :) 

Imorgon är det Ullared som gäller! Emma hade lite klabb med sin bil idag så nu väntar jag på att hon ska ringa och säga om den funkar nu för om den inte gör det måste jag köra till mamma och byta bil med Johan så att vi kan köra med hans bil imorgon isåfall. Inte så kul att behöva göra det imorgonbitti ju, vi ska ses hos mig 06.40 är det tänkt! 

Ha en fin julkväll <3 

S.

Olle!

Gud vad Olle var BRA idag! Helt galet! 



OLLE - BEAUTIFUL DAY

OLLE - FIX YOU

Blev hemmamys med taco & Idol, Emil kom hem vid halv nio så inget Röstånga för honom, ingen utgång för mig heller. Nu har han däckat, trötta stackare :( Ska strax krypa ner bredvid honom och gosa in mig. 

Men shit, Olle var helt otrolig! Magi <3 Vem av Minnah & Linnea som skulle åka ut spelade ingen roll alls för mig, huvudsaken var att Jay & Olle INTE gjorde det. Hoppas att Minnah åker nästa vecka! Men det borde hon ju göra, eller? Ska bli kul och se vilka låtar de får nästa vecka, det har ju blivit dags för Juryns val - spännande! 

Hoppas att ni har/har haft en fin fredag. Imorgon blir det kalas för Emils kusiner som fyller år! 

Nighty night. 

S.

.

Julmusik - underbart. Inte så joyful med det är fint - oerhört fint.

Kelly Clarkson - My grown up Christmas list


Godkväll alla fredagsfirare!

Imorse var jag trött, verkligen skittrött! Det var en underlig känsla, att inte vilja gå upp ur sängen. Till slut lyckades jag dra mig själv ur sängen, freshin' up och köra till jobbet. Tyvärr var det enklare sagt än gjort, att köra till jobbet. Jag kom inte in i min bil, JAG KOM INTE IN I MIN BIL! Låset hade typ frusit eller nåt? Fick först inte in nyckeln, när jag väl hade lyckats snirkla in den så gick det inte att vrida om - tur att jag åtminstonde var ute i god tid! Efter att ha stått där i fem minuter, när klockan hade blivit kvart i åtta då jag skulle ha börjat, så gav jag upp, började känna att jag verkligen inte hade tid med det så jag gick in, tog ett par andra bilnycklar och körde. När jag kommer till jobbet och ursäktar mig för att jag är lite sen så säger de "men du börjar väl inte förrän åtta?" Haha, menmen, jag var ju inte sen iallafall! 

Nu har jag precis vaknat upp efter en powernap, hade en fruktansvärd huvudvärk när jag kom hem från jobbet så det kändes som den bästa lösningen och, precis som jag hade hoppats på är det borta nu! Har hunnit med att sätta upp julstjärnor i våra fönster med - så fint det blev! 

Ikväll är det tänkt att jag ska befinna mig i Röstånga på 18årspartaj men vem fan bor i Röstånga liksom? Och så lite snöoväder och svinhala vägar på det, nej - inte så jag hade tänkt min fredag. Giannis röstar på utgång då det är hans sista helg i Sverige innan han drar och gör en säsong i Österrike. Här hemma blir det fredagsmys till max, Johanna & Robin är här och det ska serveras taco och idol. Hm, what to do, what to do.. 

Emil har dessutom inte kommit hem från jobbet ännu och vi skulle vara i Röstånga typ nu så det känns som att det nog inte blir Röstånga. Och om Emil inte åker till Röstånga så blir det ingen utgång heller. Vi får väl se! 

S. 



BTW!

Glöm inte att rösta! Man kan rösta varje dag! Så klicka in på http://mythos-beach.apollo.se/GtBTB och lägg en röst!

TACK TACK TACK!

Love S.

Torsdag!

Igår var det onsdag vilket betyder träning, svinjobbig träning igår! Vi kör två stationer styrka-pulshöjare-två stationer styrka-pulshöjare, ja ni fattar! Det var ju precis som vanligt förutom att pulshöjaren innebar springa med höga knän på tjockmatta.. SJUKT! Sista gången jag gick av mattan trillade jag nästan, benen bara vek sig. Men, det är ju då det är extra nyttigt med träning - när det känns ;) 

Idag är det torsdag vilket också innebär träning, fast i form av 40 längder i bassängen klockan 06.00! Superskönt. Sen dirr iväg till jobb där jag har haft en galen dag. Inte galen som i galet kul, nejnejnej, mer åt galet tuff dag. Rösten har varit användbar så att säga! Tur att man kan få till den till argt läge när det behövs. 

Nu på eftermiddagen har Emil & jag varit på bland annat ÖoB där vi hittade skitsöta salt&peppar-kar som ser ut som flodhästar! Eller grisar, har inte riktigt bestämt mig ännu.. 

S.

RÖSTA PÅ MIG!!!

Jag är med och tävlar om en resa med Apollo så snälla snälla snälla söta underbara ni, gå in och rösta! :D

Länken till mitt tävlingsbidrag får ni såklart här! http://mythos-beach.apollo.se/GtBTB så klicka er in och rösta! 

LOVE <3

bilder från dagens pyssel!

Såhär såg det ut när tomteverkstaden var igång ;)

Några av alla korten! Gjorde 13 stycken - sjukt nöjd faktiskt! 

Det är så roligt att pyssla, speciellt när det blir bra! & speciellt när man ska göra någon annan glad med det. 

Gotta love christmas. <3

S.

Julpyssel!

Idag började jag dagen med att åka till förskolan Skogsbrynet där jag sa börja vikariera. Söta små barn! En unge kom gåendes mot mig med armarna utsträckta, sööööt! 

Sen idag har jag julpysslat! Har gjort egna julkort som jag ska skicka till mina nära och kära :) Tycker verkligen att det är kul att både få och skicka julkort och nu har jag dessutom gjort dem helt själv :) Snart dags att skicka dem ju! Senast den 16de december ska man väl skicka dem om man vill att de ska komma fram innan jul? Äsch, jag ska skicka mina i god tid! Har faktiskt inte skickat julkort sen jag var liten så det ska bli skoj!
Givetvis var det underbar julmusik som strömmade ut genom högtalarna här! Älskar verkligen julmusik, julpyssel och tjocka små tomtar - christmas is the best time of the year.

Nu blir det halv åtta hos mig som denna veckan är i Piteå, haha, de pratar ju galet roligt där ;) 

Ha en fin kväll! 

S.

tigerfrukost? ;)

Är man en dålig människa om man äter tigerkaka till frulle? Isåfall är jag körd, haha. Men jag måste äta något "riktigt" snart annars kommer jag få bautaont i magen och det vill jag ju inte. Ska även ringa typ hundra personer idag, ska söka lite jobb, jobbar ju bara ibland och det räcker ju inte om man ska tjäna pengar.. 

Igårkväll blev det söndagsmys framför TVn med min fina älskling, han hade varit och köpt en jättestor godispåse :) Mumsmums. Ikväll blir det träning! Vad som händer under dagen är inte bestämt ännu men det är ju sånt man märker ;b 

Nu ska jag äta mat så att magen blir glad! 

S.

.


Söndag.

Ja, idag är det minsann söndag, imorgon är det en ny vecka - nya tag. 

Dagen har gått åt till att göra ingenting. Vi har lagat lite mat och bara megachillat hela dagen. Vi skulle göra korvstroganoff till middag och eftersom att Emil älskar lök och en massa annat äckligt så gjorde vi vars en, annars hade det ju inte blivit någon mat om vi först skulle komma överens om på vems vis vi skulle tillaga den, haha ;) 

Igårkväll hos Robin & Nettan var supertrevligt! Taco är ju underbart, sen började vi kolla på Armageddon som gick på TV igår men tyvärr var den inte lika bra som jag ville minnas att den var så vi spelade spel istället! Robin & Emil var trötta och gjorde önskemål om ett lugnt spel och visst, det kunde vi väl gå med på så det blev Alfapet! Själv har jag aldrig spelat det förut så det var skoj! Tror faktiskt att jag ska inhandla ett eget ;) Perfekt sällskapsspel som är lugnt & roligt när man får tänka lite. Tack för igår! 

Tack till mina fantastiska vänner som alltid finns där för mig, som alltid bryr sig om hur jag mår eller om vad som är på tok. Kärlek till er <3 

S.

fresh

Ikväll blir det taco-kväll i Perstorp hos Robin & Nettan! Mums! Älska taco!!!!! Emil & Robin kommer hit vilken minut som helst så det börjar bli dags för freshin' up! 

Får väl slänga på mig en fresh outfit och pudra näsan ;) Haha, tar med tigerkakan så att vi kan äta efterrätt med! Dubbel-smaskens ikväll med andra ord. 

Ha en fin kväll, 

S.

bästa vän.

Nu har Tulle varit här, fina underbara bästa vän <3

Vad vore världen utan dig? Vad vore jag utan dig?
Du är verkligen allt en bästa vän ska vara, bäst.
När magen värker av oro,
när kinderna är våta av gråt,
när allt känns jobbigt - du tvekar inte en sekund, aldrig någonsin, du är alltid där.
Tack tack tack för att du är min bästa vän. 

<3

ta-daa!



Inte illa! Inte illa alls om jag får säga det själv! ;D Den andra gick sönder men tur att denna med mycket choklad klarade sig! Den andra åkte i golvet.. Oops. Meeeeeen, TUR att jag gjorde två! ;)

Nu är Tulle påväg så snart blir det fika! Smaskens :)

S.

Nya tag.

Igår var en riktig skitdag, kan ha varit den värsta och sämsta på väldigt länge. Sen åkte Weise ut ur i Idol, precis som att det skulle göra saken bättre liksom! Jag gillar ju Weise..

Idag vaknade jag med ett strålande humör! Orkar inte vara ledsen och oglad mer.. Om en stund kommer Tulle och jag håller på att baka tigerkaka, har aldrig gjort det förut så det ska verkligen bli spännande! Gjorde två, en med mycket choklad och en med lite mindre, min gissning är ju att den med mycket choklad blir godast! ;)

Nu är den klar så nu gäller det! Återkommer med en rapport ;)

S .


panodil!

Nu har mamma varit och hämtat Ella & fått behandling/massage av Ingela, hon är en höjdare på sånt! 

Jag har precis tagit två panodil, värmekudden är i micron och jag ska strax bädda ner mig i sängen med te & film. Mår inge vidare. Mest på grund av fruktansvärd mensvärk men det finns fler faktorer.. Ingen sömn, värsta natten på länge. Usch, hoppas att jag inte drar ner ert fredagshumör! 

Igår kollade jag på Kanal 5 som visade Bakom Magin från den nya Harry Potter-filmen och den verkar svinbra! Mycket action och svart magi men spänningen kommer ju vara på topp :)

Var ute med Ella en lång runda innan, mössan var svart när jag tog den på mig men när vi kom tillbaka var mössan vit - hur awesome är det att det snöar? Typ bauta! Har laddat ner en massa jul-appar till min iPhone, haha, en massa tomtespel och julmusikgrejer ;) Den är så fin nu! Hittade en app där man kunde göra sin egen snöglob med alla sina vänner i - min blev skitfin! Bara för att jag har så fina vänner ;)

Dags att krypa ner, 

S.

fredag, redan!?

Att det redan är fredag känns overkligt, det var ju fredag typ igår? Herregud vad denna veckan har gått fort! 

Idag ska Ella åka hem till mamma igen, mamma kommer i eftermiddag och hämtar henne. Emil hade en plan att han skulle ta med henne på jobbet så att mamma inte skulle kunna ta hem henne, haha. Jag ska snart iväg och jobba en liten sväng, tre timmar - knappt lönt, men skit i det! Dagens morgonrunda med Ella gjordes under SNÖ! ÄNTLIGEN :D Inte för att den lägger sig och skapar det fantastiska vinterland jag vill ha men det är ju en början :) 

Efter jobb blir det väl storstädning, brukar göra det när vi har haft Ella här så att det inte ligger hundhår överallt, Emil är ju lite allergisk men denna veckan har det funkat fantastiskt bra! Antagligen för att vi inte haft henne i sängen (inte lika mycket iallafall ;b) Ikväll var vi medbjudna på dubbeldejt som jag verkligen såg fram emot men det lär inte bli av.. :( Emil var ju och jagade med sin morfar igår och sköt en bambipappa :( Han har sagt att jag inte får ge honom dåligt samvete för detta och jag ska försöka men stackars bambi. Så han får ju fixa med det idag när han kommer hem. Finns lite andra grejer inblandade med men det vill jag inte skriva, eller, återigen - jag vet inte hur jag skulle formulera det. 

När tusen tankar ska göras till en mening eller två så är det inte lätt. Skulle man skriva ner allt hade det bara blivit en enda röra. Om jag skulle lyckas, då återkommer jag. 

Dags att kila, 

S.

fundering.

Sitter och undrar vad som egentligen är meningen. Om det ens finns ett "meningen" för alla.

Ibland är det svårt att veta vad man ska göra, hur man ska tänka och hur mycket man ska offra. Var man ska mötas på vägen eller hur långt man är redo att gå. Hur långt någon annan är redo att gå för din skull? Hur mycket någon annan hade offrat för dig? 

Sånt man inte får reda på förrän man står där är jag rädd. Jag hoppas bara att jag inte blir rädd den dagen.

.


18 november.

Goddagens goddag & hej!

Har jobbat lääänge idag, kom hem för bara en liten stund sen, har haft en rolig dag på jobbet, som vanligt! :)
Idag har jag haft bautamycket kläder på mig för det var ju jäklar vad kallt det är ute! Fyra tröjor, dubbla byxor & raggsockar. Jag är ju fett körd om det ska bli kallare än såhär, hur kan jag klä på mig mer liksom? Och det ska ju bli den kallaste vintern på 100 år är det ju sagt. Så - bye bye känsel i kroppen på hela vintern!

Ella är en rolig hund hon. Igår var vi en snabb runda hos mamma så visade jag henne att jag har lärt Ella vacker tass & att dansa, mamma bara skakar på huvudet.. Haha! Men jag tycker faktiskt att man ska lära sin hund konster, det är ju halva grejen med att ha hund! Eller? Är det bara jag som tycker det? Hunden måste ju må bättre av att lära sig saker och dessutom är det ju kul! :) Det är ju en typ av lydnad det med. Tur att mamma har mig med andra ord, som kan lära Ella konster ;) 

På tal om Ella, nu blir det en promenix innan Emil kommer hem! Han har varit med sin morfar idag. 

S.

fullt upp.

Vilken dag! 

Upp och hoppa - jobb - iväg - fixa - laga mat - äta - ut med hunden & nu är klockan mycket. För sent för att åka och träna iallafall. Men jag ska ju simma imorgonbitti och tränade i måndags så det känns ändå helt okej! 

17de idag vilket innebär min & Emils dag <3 14 månader idag. Det firar vi genom att göra hemmagjord pizza, lång mysig promenad i kvällsmörkret- och kylan. Nu dricker han glögg och det är fotboll på TV. Luktar fantastiskt juligt hemma hos oss nu. 

Det var ungefär allt jag hade tänkt skriva just nu. 

S.

stalkers from the past.

Haha, jag vet - en något dramatisk titel men ni fattar snart vad det handlar om. 

Att det alltid ska finnas någon som gör gamla bagage extra tunga. Att man aldrig slipper undan det förflutna. JA, jag vet att det förflutna är det förflutna och inget som ska behöva ta plats och göra nuet jobbigt. Men en del bagage är tungt att bära på. Speciellt när det inte är ens eget. 

Jag vet att det låter dumt att gå runt att bära på någon annans bagage men ibland har man ju liksom inget val, eller det är ju lätt att man gör det iallafall, hur mycket man än vill slippa. När man har valt att dela sitt liv med en annan människa så finns det ju alltid ett bagage. Det är inget som får förstöra, det är inget som ens ska behöva kännas jobbigt och det hade det inte gjort heller om det där jävla bagaget bara hade stannat i väskan så att säga. 

Så, för helvete - jävla bagagemänniskor - stay in your bags där han en gång packade ner er. 

S.

<3


- Sara

<3

- Sara

Promenad!

Blev en LÅNG promenad med Ella, naturen är verkligen underbar. 



Reflexväst på! 

Vantar på! 

Lovely, 

S.

--


drömmar.

Jag blir tokig på mig själv. Igår la jag mig ganska sent ändå, kollade på en film i sängen, Emil somnade såklart efter det, ganska dirr. Sen var det dags för den sista rutinen för dagen, att ligga vaken och kämpa sig in i drömmarnas värld. Wellwell.

Inatt drömde jag helt sjuka saker. Min mamma hade flyttat till en lägenhet, till samma område där vi bodde när mamma bodde i lägenhet ett litet tag efter att hon & pappa skilt sig. Syster Elin & jag stod utanför en helt annan lägenhetsdörr och skulle ta på oss skorna, då öppnar människan som bor där och frågar om vi ville komma in, haha, vi bara "näääääää vi tar bara på oss skorna utanför din dörr". Men sen hamnade vi där iallafall, lägenheten var först en etta men sen helt plötsligt var det värsta långbordet där. Fest och en massa konstiga saker hände, min mamma tjatade på mig att jag skulle träna mer, en kompis var skitsur på mig för att killen hon hade spanat in sket i henne, hur det nu blev mitt fel vet jag fortfarande inte? Haha, ja, det hände massa saker som jag inte vill skriva här! Eller som jag inte kan formulera med ord rättare sagt. 

Jag drömmer alltid, varje natt. En massa saker, vissa drömmar konstigare än andra. 

Sånna drömmar där man blir jagad av någon creepy guy och plötsligt flyger man iväg eller så visslar man så kommer det en bil eller något annat så att man kan ta sig därifrån snabbt, sånna drömmar tycker jag inte är speciellt läskiga, de är för overkliga. 

Drömmar då man drömmer att någon står och tittar på en eller då man känner sig förföljd eller något liknande, det är läskigt. Det värsta är om man vaknar då för då går det ju inte att somna igen. 

De värsta drömmarna är nog ändå vardagsverkliga drömmar, sånt som faktiskt händer i vardagen eller faktiskt skulle kunna hända. Om jag drömmer att någon säger något till mig som inte är all orealistiskt så vet man ju knappt om det är på riktigt eller inte. Det har faktiskt hänt att jag har drömt att jag har sagt typ "jag kommer inte idag, vi hörs ikväll" eller "men då bestämmer vi att vi ses sen" men i själva verket har jag bara drömt men jag tror att jag har sagt det så då fick jag ett telefonsamtal "hallå, var är du?" jag förstod ju inte vad människan pratade om så jag bara "Men hemma ju, jag sa ju innan att jag inte kommer men att vi skulle höras ikväll!" Haha, lite jobbigt när jag insåg att jag hade drömt. 

Nu blir det promenad med Ella! 

S.

--


what a day.

Alltid lika spännande att hänga med Svennis! Ikea: korv, bus, folk skrattade åt oss när vi kämpade för livet för att få in en skitstor låda i bilen! Bakluckan har gått i baklås så där stod vi, haha. Sen väla: milkshake och annat skoj. Tills sist Systemet, tjoho. 

Nu är jag hemma, har diskat & bytt i Kompis bur, mamma har varit här och lämnat Ella. Klockan är snart halv sex och klockan sju är det dags för träning! Skippar inredningspartyt och tränar istället, foten känns okej. Efter träningen blir det häng med tjejerna en liten stund - mat är det tänkt men får se hur hungrig jag är efter träningen. 

Om det är fint väder imorgon blir det strandpromenad med Ella, hoppas hoppas hoppas! Annars får vi hitta på något annat kul, jobbar bara onsdag & torsdag denna veckan. 

Imorgon ska jag till Båstad också är det tänkt, kan ju ta stranden på vägen dit ;)

Hörs senare, 

S.

bilder!

Lovade ju igår att visa bilder från igår så här kommer de! :) 


Julia fick välja kläder själv när de skulle vidare på FarsDag-kalas hos farmor & farfar och som den lilla prinsessa hon är valde hon såklart en jättesöt klänning! (som hon fick av mig, Malin & Johan när hon fyllde år


Isabelle valde inte klänning, en söt tunika med glitterdetaljer blev perfekt! :) 


Här är Julia i sin nya fina pälsjacka & pälsmössa - jag tycker att hon är jättefin! Men enligt Viktor: gorilla. 

SÖTA UNGAR! :) <3

Måndag,

Måndag idag, stackars Emil körde redan halv fem imorse :( Men jag låg i sängen mycket längre än så ;) Vid halv tio skickade Svennis sms och frågade om jag var sugen på Ikea och visst, jag är på! 

Ännu en dag med Svennis är det som står på schemat alltså, spännande! I eftermiddag kommer mamma med Ella som ska vara här denna veckan (vi har ju mammas hund var tredje vecka ;) ) och sen ikväll blir det antingen träning eller inredningsparty. Inredningsparty låter skoj men träningen får gå föra, om det nu går att träna. Jag tänker vänta in i sista sekund att bestämma  mig ;) 

Nu måste jag städa lite så att här inte ligger grejer överallt när Ella kommer men här är inte så stökigt så det går fort! 

S.

proppmätt.

Herregud, denna dagen har bestått av att äta mat. Det är verkligen det alla "högtider" firas med, mat. Fars Dag idag ju, grattis till min fina pappa. 11.30 började vi hos min pappa, mat & efterätt. 16.00 var det dags att befinna sig hos Emils mormor & morfar - mat, efterätt & efterätt. Nej, jag råkade inte skriva efterätt två gånger, vi åt efterätt två gånger - först äppelkaka & vaniljsås eller glass med sås och grejer om man som jag inte gillar äppelkaka och sen åt vi tårta på det! Oh yes. Emils mage ser ut som Nettans gravida mage, båda står rakt ut ;) Haha. 

Idag fick jag ett par pyjamasbyxor av min syster Elin, TJOHO! Tackar! Har inte provat dem ännu så vet inte om de passar men det år ju å andra sidan inte så noga när det gäller pyjamasbyxor, de behöver ju inte sitta snyggt liksom. Jag har inte mjukisbyxor vilket innebär att jag inte har några "gå-hemma-och-chilla-i-byxor" Men nu så! 

Jag har världens sötaste lillasystrar, Julia som är 4 år hade köpt en ny jacka, en svart pälsjacka, som hon stolt tog på sig och visade upp. Då säger Viktor, Daniels unge, att hon ser ut som en gorilla! Haha, SCHYSST LIKSOM! Jag lovar att jag ska visa bilder imorgon, har inte lagt in dem på datorn ännu. 

Imorgon är det måndag - oh yes. Inget jobb imorgon men träning på kvällen, foten känns bättre så jag ska prova att träna, funkar det så funkar det. Förutom det har jag en dejt inplanerad, haha, med Svennis. Planen är att vi ska äta men vi får se, det beror ju på vilken tid vi ska ses. 

Nu blir det filmmys med min älskis som börjar FEM imorgonbitti, moget ju.. NEJ. 

Have a nice night, 

S.

changed plans.

Blev inte att jag följde med Emma på jobbet idag, när klockan var kvart över fyra hade jag fortfarande inte somnat liksom.. Emil kom hem vid två. Och att sova en kvart typ och sen iväg med henne kändes inte så bra, haha.  Usch, kände mig jättetaskig :( Men jag hade nog inte varit så rolig att ha med så vi tar det en annan dag! 

Jävligt trött på min fot, är kanske inte bara en stukning trots allt, nu har den börjat göra ont typ i hälsenan? Suck. 

Och nu kliar mitt öga jättemycket? Vad ska det vara bra för liksom? Ja, shit vad det är synd om mig idag, haha - sådär kanske! 

Jag saknar Sylvia - jättemycket. Jag saknar Tulle - jättemycket. Ja, ni två toppar faktiskt saknarlistan just nu. 

S.

--


Rättvisa

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT ATT ELIN ÅKTE UT!!!!! NO MORE URUSEL ENGELSKA! Inte mer än rättvist! Visst, Olle var inte toppen idag men det är han ju alltid annars och Elin har ju faktiskt varit dålig hela tiden. Och stilikon? Var fan då? Ibland ser hon cool ut men det är mer sällan än ofta. Med andra ord: helrätt att hon är ute. Yes! Yes! Yes! 

Tove var sådär tyvärr, hade hoppats på en bättre show. 

Tema Klassiker nästa vecka, spännande! Låter lite tråkigt och det finns risk för besvikelse, en klassiker är ju faktiskt alltid en klassiker - hoppas bara att ingen förstör en underbar klassiker. 

Nu börjar det kanske bli dags att krypa ner i sängen? Klockan ringer ju trots allt 04.50 imorgonbitti. Emma kommer ju 05.15! Emil är inte hemma och sova själv lär ju inte bli lätt så om jag lägger mig nu så somnar jag kanske om två timmar... Har ju faktiskt simmat & då (när man var liten iallafall) brukar man somna så himla gott! Får väl se om det funkar än idag. 



Sleep tight.
S.

Poppisar.

Ja, här sitter jag med mina popcorn. 

Om kvällens idol: Jay är helt fantastisk. Kanske inte Olles bästa. Elin är sjukt dålig - lär dig engelska för bövelen. Linnea är ju cool på sitt vis, men nej - little too much ikväll. Weise är asskön, tyckte verkligen att han gjorde det bästa av situationen, han är ju som sagt ingen rocker. Minnah var som vanligt helt okej. Extranummerna var överraskande, Jay & Linnea var en upplevelse, mycket bra. Minnah & Elin var kanske ABBA, om man tycker att ABBA är detsamma som skittråkigt. Weise & Olle var utan tvekan roligast ikväll! Och juryn då? Jag ska uttrycka mig drastiskt och rejält: dra åt skogen. Fy vilka surisar! Byt jobb eller sluta sura, faktiskt är det så illa ikväll.

Det var vad jag tyckte! Ser fram emot att se Tove! 

Nu blir det att hålla tummarna och rösta! Jag hoppas att Elin åker. Visst, hon har en fin ton men det väger tyvärr inte upp hennes urusla engelska. 

S.

Friday workout

Igårkväll flyttade vi bort soffbordet och fåtöljerna och bäddade framför TVn, tände en massa ljus och kollade på film, bigtimemysigt! Imorse ville jag bara gå och lägga mig där, bädda ner mig och sätta på en bra film - värsta hörtstormen ute ju! Inte alls sugen på att åka och jobba, men, off to work. Hade en trevlig dag på jobbet, men har känt mig lite rastlös hela dagen så efter jobbet bestämde jag mig för att köra och simma! 

Så skönt det var! Simmade 40 snabba längder, bastade & duschade länge - bautanice. 

Hem och åt middag, Robin & Nettan var på besök - hon är riktigt fet nu! Ska ju föda bebis om TRE MÅNADER! :D:D:D 

Pratade nyss med Emma, ska hänga med henne på jobbet imorn - spännande! Kvart över fem kommer hon och hämtar mig - tjoho. Hon kör lastbil och kom igen liksom, hur kul kan det vara att sitta där själv hela dagarna? Nej, inte alls kul! Så jag ska piffa upp hennes arbetsdag imorn - det är planen iallafall :) Sen får vi ju se vad hon tycker, mohahahah ;)

Nu blir det Idol - kom igen Olle & Jay! Olles version av Free fallin' var awesome, har kollat på den typ tusen gånger! Nej men 20 kanske.. Haha. Och Jay är ju bara fantastisk! Någon som känner till hans band Von Benzo? Lyssna och njut, han är GRYM! 

Ha en fin fredagskväll, 

S.

PS.

Lin är inte gul, bara lampan på Sibylla som gjorde henne "så fin". 

Bara så att ni vet. 



Hemma igen,

Nu har jag återvänt hem efter dagens äventyr! Körde till Sibylla där jag mötte upp Svennis & Lin, där satt vi i två timmar och åt, haha. Beställde smågrejer i omgångar, pratade, granskade alla som var där och skrattade åt det mesta, haha. Efter ett tag kom vi på att vi faktiskt suttit där ett tag och att vi verkligen inte kunde göra det längre så vi körde hem till Svennis :) 

Där bjöds det på Lasse Stefanz-filmen (oh yes typ.) Hon tvingade oss. Totally. Vi hade inget val. Tänkte slänga in ett "haha" men det var verkligen inte roligt. Men, det är ju tur för dem att det finns sånna som Svennis! ;) Vi spelade Yatzy samtidigt så att vi inte bara satt och kollade, haha. Lin vann och Svennis kom sist. Typiskt. Vi åt godis, drack saft och hade det riktigt trevligt! Tack för idag tjejer :) 



Gulliga de är ju liksom som snabbt som tusan skymmer sig när man ska ta kort..


Ikväll blir det filmys med finaste Emil, 

S.

still awake

Ja, änsålänge räcker nattens sömn gott och väl! Inte alls trött, men vad väntade jag mig? Blir jag någonsin trött liksom? Nej, precis. Men jag klagar inte! Skönt att vara pigg :) Lite jobbigt att aldrig vara trött och inte kunna somna men hellre det än att aldrig vara pigg. Ja, ni fattar vad jag menar. 

Dagen har minsann varit kanon änsålänge! Simmade 40 längder och sen hem en sväng för att käka frulle, byta om, fixa och såklart gosa lite med Emil som sov som en stock. 

Iväg till jobbet, har haft en mycket rolig dag på jobbet! Vissa barn är för härliga :) Slutade 12.30 - hem- gosa med Emil (han är ledig på torsdagar). Vi gjorde toasts, var lite hungrig för det var soppa idag och det är verkligen inte mitt bästa men den var helt okej för att vara en soppa! 

Snart ska jag till Klippan för att fika med Svennis (Emmas nya smeknamn, har ju två Emma så kan ju inte kalla bägge två för samma då är det ju ingen som hänger med) som just nu är påväg hem från Väla så just nu sitter jag i princip bara och väntar på att hon ska närma sig hemma - under tiden underhåller jag mig med barnprogram... 

Vad som däremot inte är så nice är att klockan är 15 och det börjar bli mörkt? Men, som med allt annat finns det en positiv sida med det med! Vintern är pågång och det är snart JUL! TJOHO! Gud vad jag längtar efter julmusik, julstämningen, den underbara doften av pepparkakor & lussekatter, snö och mysiga dagar ute i kylan. 

Time to move my feet. 

S. 



jag är så himla dålig på att sova.

Halv sex, ska strax köra iväg till simhallen för att hoppa i bassängen för några längder innan det är dags för jobb. 

Inte många timmars sömn inatt, i säng strax innan tolv då det först tog en hel evighet innan jag somnade och inte nog med det, nejnejnej - då vaknar jag hela tiden. Förut brukade jag inte sova mer än fem timmar/natt men nu var det längesen jag sov såhär lite. 

Well well, vi får väl se hur långt tre timmars sömn räcker! Efter jobbet blir det kanske en fika med Emma Svensson, vi skulle höras när jag slutar idag. Fika är alltid nice :) 

Nu är det dags, hoppas att det inte är bautahalt ute bara.

Gotta go, 

S.

--

"
"

Bye bye fläsk.

Det är så skönt att vara igång med träning! Synd att foten är lite paj men man får ju göra så gott man kan :)
På step-träningen i måndags kände jag att foten inte håller riktigt ännu så på dagens träning fick jag ju ta det liiiite lugnt, inte springa och sånt men styrka kunde jag verkligen köra för fullt! Kommer nog ha träningsverk i magen imorn menmen, lätt värt det hoppas jag! Imorgonbitti ska jag simma, klockan sex är det dags för ett tiotal längder i bassängen, verkligen skönt att simma på morgonen! Sen börjar jobb klockan åtta - full fart oh yes!

Full fart är verkligen min grej! TJOHO! 

Nu blir det kvällmys med min fina älskling, ha en fin kväll.

S.

my new hair.

this is for all of you who hasn't seen my new hair.

--


-


..


Jag tänker låtsas som om det var igår..

..som jag skrev.

Hej!

Okej, en liten tillbakablick kan ni ju få..

- Jag har blivit brunett! (om någon nu hade missat det)
- Jag tränar numera, tre dagar i veckan tillochmed.
- Jag har kommit på att jag nog vill bli polis!
- Jag har stukat foten, blivit bra och sabbat den igen.
- Skaffat hund var tredje vecka, passar mammas hund då hon jobbar natt.

Ja, svårt att komma på allt jag inte berättat bara såhär men det var en del åtminstonde.

Jag trivs så himla bra i mitt bruna hår! Var verkligen rädd att jag inte als skulle passa i det eller att jag aldrig skulle vänja mig men det gick fort! Känns superbra! :)

Såklart är jag & Emil fortfarande tillsammans! Snart 14 månader, crazy.

Emma, Lin & jag fortsätter hänga och hitta på galenskaper! I helgen hade vi halloweenfest, superkul! Lyckad fest får jag säga och jag hoppas att alla som var där tyckte det med.

Just nu sitter jag mitt i en massa tvätt. Verkligen monsterberg. Igår var det ett monsterberg av smutstvätt och idag ett monsterberg med rentvätt! Jag vet inte vad som är värst? Det är ju inte roligt med en massa smutstvätt men det finns för-och nackdelar med allt!

Plus med smutstvätt:
Man behöver inte vika kläderna för att slänga in dem i tvättmaskinen.
Man använder andra kläder än sina favoriter vilket kan leda till nygamla favvisar.

Plus med rentvätt:
Man har fräsha kläder att ta på sig.
Det ligger inga smutsiga kläder på golvet eller någon annanstans.

Minus med smutstvätt:
Du har ett berg med jobb framför dig.
De luktar inte fresh.

Minus med rentvätt:
Du måste vika alla kläder, eventuellt hänga upp dem.

Haha, ja, ni ser min poäng. Kan kläderna inte vika ihop sig själva liksom?
Guess it's time to vika kläder.

S.

RSS 2.0