kärlek

Klockan är snart 21, det är varmt ute, ljust ute och bäst av allt: det luktar sommar. Kan man bli annat än lycklig?

catching up.

Previously on Life of Sara: 

Lördag 16/4: Inflyttningsfest, prep hela dagen och sen fullt ös hela kvällen & natten. Jättemycket tack till alla som kom, tack för alla presenter och en fantastiskt rolig kväll! 

Söndag 17/4: 19 månader med världens bästa Emil <3
Det firades med att städa! Tjoho! Plocka undan alla bukar & flaskor, moppa golven och återställa hemmet. På kvällen åkte vi till Robin & Nettan och grillade, Nettan gjorde en jättegod sommarsallad! Perfekt avslut på helgen. 

Måndag 18/4: Jobb, jobbar med ett annat skift i en skiftrunda och en helg nu sen ska jag givetvis tillbaka till ChrilleKrokodil, Torgny, Lars & Ingemar! Efter jobb satte jag mig i vår "trädgård" och solade i vårt fantastiska väder.

Tisdag 19/4: Jobbade till 12,30 för att jag skulle vara hos veterinären klockan 13. Smilla & två av hennes systrar skulle veterinärbesiktigas. Smilla gick igenom, tjoho! haha ;) & gud vad duktig hon var! På kvällen åt vi middag i Helsingborg för att fira att Ingela & Uffe (Emils föräldrar) varit gifta i 25 år! Silverbröllop! :D Häftigt! Grattis grattis!! 

Idag, Onsdag 20/4: Jobbar eftermiddag, driftschefen kom ner med världens största påskägg fyllt med godis innan! Äter jag mer godis så kräker jag.

Längtar till imorgon då vi äntligen ska hämta vår bebis!!! :D:D Ska egentligen jobba eftermiddag imorgon med men har bytt till förmiddag så att jag kan jobba först och sen hämta bebis och vara hemma sen :) Herrgud vad kul det ska bli!!!!!!!!!!!!! Allt är förberett för henne där hemma - hennes säng står framme, mat-och vattenskål står framme, leksakerna ligger framme och vi har satt hennes egna låda med koppel, bajspåsar & utesaker på hatthyllan i hallen, staket där ute är uppsatt, ja, det är verkligen bara hon som saknas! Ska bli sååååååååååååååååå himla kul! 

S.

Vårdepression?

Det var väl det dummaste jag har hört? Men tydigen är det vanligt i Sverige! Hur kan någon vara deperimerad när våren kommer? Hur kan man inte bli lycklig av alla blommor som börjar krypa fram, fågelkvittret tidigt på morgonen och sent på kvällen, doften av regn, djurlivet i skogen eller när citronfjärilen flyger förbi? Hur kan man bli deperimerad av detta? 

Här sprudlar vårkänslorna vilt! Fågelkvitter gör mig lycklig. Regndoft gör mig lycklig. Till och med sol i ögonen gör mig lycklig! LYCKLIG LYCKLIG LYCKLIG, och så går folk runt och blir deperimerade? Vart är världen påväg alltså!? 

S.

Tisdag,

Vilken skön förmiddag jag har haft! Vaknade tidigt såklart, gick upp och kollade på tv, chillade. Lyssnar på skön musik, planerar lite inför helgen och ska snart köra och jobba. Skulle behöva äta men är verkligen inte hungrig. Hm, men lär väl bli såsmåningom så lika bra att äta! Nu måste jag gettin' ready för att köra till jobbet! :) Ha en fin tisdag, 

S.

Smilla <3


Dett är vår bebis Smilla som flyttar hem till oss nästa vecka! :D Gullplutt. I CAN'T WAIT! <3

Jobbhelg

Igår jobbades det förmiddag, precis som i fredags och idag. Efter jobb igår körde jag till Örkelljunga för att vara lite behjälplig när Robin & Nettan flyttade! Himla fint hus de har hittat till sin lilla familj :) Vi var många som hjälpte till så allt blev klart igår: flytt & städ! GREAT SUCCESS. Nu ska de bara komma i ordning, kommer bli kanon! 

När allt var klart så chillade vi lite i det nya huset med pizza & choklad! Sara-klanthuve var i farten igår.. En liten bil + en jättestor utelampa + en tjock fot på gaspedalen = en utelampa under bilen. Shit alltså vad klantigt. Tack gode gud att jag har en så fantastisk "svärfar" som säger att han kan laga den utan problem. Tusen tack i förväg till Uffe! 

Ska jobba lite längre än vanligt idag, Koski ska gå hem klockan 13 och eftersom att han jobbar 2-skift jobbar han 12-timmars-pass på helgen (6-18) så jag ska jobba till 18, nemas problemas! :) 

Time to move this ass. 

S.

bli-tjock-tips.

Ny favorit i kakväg! & jag som inte gillar det ljusa kexet så mycket egentligen. Men OH MY G! Singoalla Blåbär & Vanilj <3 Kak-kalas! Perfekt på picknick, yesyesyes! ;D 



S.

Frrrrrredag!

Men igår var det torsdag och WHAT A DAY. Var iväg och handlade en massa grejer. Vi har bestämt oss för att skaffa hund! :D:D:D:D:D:D:D Om två veckor kommer vår lilla bebis! Så igår var vi iväg och handlade allt som behövs: mat-och vattenskål, koppel, säng, mat, leksaker, ja, det tar aldrig slut! Måste sätta staket runt vår lilla gräsmatta också så att hon kan springa runt lite mer ifred :) Smilla ska hon heta! GULLIGT VA!? :D:D:D Japp. Ska bli sååååååå himla kul! 

När vi hade kommit hem och fixat allt var det dags att laga mat, klockan var ju jäääättemycket (om man ser det från magens hungriga synvinkel) sen kollade vi på film med Johanna. "The Switch" med Jennifer Aniston, ganska rolig film! 

Idag, FRRRRREDAG!, har jag jobbat förmiddag! Det bjöds på tårta på jobb idag! :D MASSA TÅRTA! Vet inte riktigt varför egentligen, chefen tyckte väl att vi var värda lite (MYCKET) tårta helt enkelt! ;) 


Som sagt, jag älskar mitt jobb! 

Efter jobb körde jag hem till kusinvitamin Erika en sväng och sen en sväng till Bästis, nu är jag hemma! 
Snart kommer Emil också hem, får väl se vad som ska hittas på idag! :) 

S.

Mat, mat , massa mat.

I måndags var Svenne här och åt middag, vi grillade - gooooott! Hon är ju gravid och så himla söt, hon är hungrig, hela tiden. "Jag är hungrig som en björn och sne äter jag som en mus" för att citera den gravida Emma själv! :) Vi åt en massa mat och sen efterrätt på det = proppmätt! Sen kollade vi på tv och ungefär en kvart efter att vi har ätit efterrätt säger hon att hon är hungrig.. Haha, hopplös eller? ;) Söta tjockis! 

Igår var vi hos min mamma som fyllde år! Grattis till henne! Middag & efterrätt än en gång - mums. Extra mums när någon annan fixar det till en! Vi brukar ju äta middag i Källna på tisdagar, så himla typiskt att mamma skulle fylla år på en tisdag.. Haha! 

Igår gjorde jag något annat som kändes himla vuxet! 


TA-DAAAAAAAAAA! Massa vuxenpoäng! ;D 

Nu är Erika & Svea och hälsar på, Elin är och klipper sig så de fick vara här sålänge :) 

S.

pigg tjej.

Haha, igår jobbade jag förmiddag och innan jag skulle köra kollade jag mig i spegeln i hallen och var tvunegn att ta en bild på hur pigg jag såg ut att va, haha. Måste visa er, ENJOY. Haha




jahaaaaaa?

John Blund har gjort slut med mig. Vi har slutat ses, vi pratar knappt längre. Though break asså. Nej men på riktigt. Igår sov jag, tjaaaaaa, en timme? GREAT SUCCESS. Sover ju aldrig speciellt mycket men idag hade jag planerat att sova hela dagen då jag är ledig men nej då, en liten stund innan Emils klocka ringde imorse (typ klockan fem) vaknade jag och var pigg. PIGG? KUL. När han hade gått upp och kört till jobbet gav jag upp och gick ut till soffan och slog på Vakna! Med the Voice. 

Sitter och äter frulle nu iallafall, hittade en sjuuuukt gullig grej på en hemsida som jag var tvungen att ha, tänkte visa er en bild på resultatet (nu tänker ni säkert: "Jaha, och vad i helvete har det att göra med att hon äter frukost!? Förvirrad tjej liksom.." men jag ska visa er så kommer ni förstå)



En stämpel till rostmackor! Funkar bäst på halvtinat bröd, man tar stämplen (som är gjord av hård plast) och pressar in i mackan typ innan man rostar den och sen när den hoppar upp blir det såhär! SKITFINT! :D 

S.

re-match. min bästa vän.

I fredags spelade ju Chrille & jag TP på jobbet, då vann han med 5-1. Idag (sista natten innan frivecka) var det bannemej dags för revansch och visst! 3-2 till mig känns sjuuuuuukt bra! NÖJD TJEJ. Det säger ju sig självt att jag var ur form i fredags eftersom att jag förlorade med 5-1 så den vinsten kan ju inte känts lika bra. Min 3-2vinst däremot! Båda på topp, bättre match alltså svårare att vinna vilket betyder att jag är bäst. Ja, det är den one and only slutsats att dra.

Svar

Vem som låg på sjukhus & varför.
Jo, det var jag.
För att någon hade släppt lös en skogshuggare i min mage.
Är nog så jag kan förklara hur det kändes på bästa sätt iallafall. 

Hoppas det var svar nog! :)

feel-good-tips

När orden sviker talar musiken. En låt som ger himla mycket feel-good-känsla just nu är den här låten

Enjoy.

lördag-natt

Emil kom hem vid 18 ungefär, fram tills dess hade jag ganska så bautatråkigt. Borrade några hål i väggen och satte upp en hylla ovanför sängen. När Emil kom hem kom vi på att vi var tvugna att äta mat. Jag är himla bra på att planera, gjord en mycket bra plan: 

  • Åka hem till Daniel & Eloise och gosa med deras BIGBAUTAGULLIGA valpar
  • Åka vidare till Elin & Fidde för att hänga där,
  • påvägen dit ringer vi och beställer mat så att vi kan äta där.
  • lämna kvar Emil där över natten så hämtar jag honom när jag kör hem imorgonbitti.
TADAAAAAA! I am genius ;) Sen var det bara att ringa alla inblandade och informera ;) Givetvis tyckte alla inblandade att planen var lysande. Så nu sitter jag på jobbet, Emil är på Elin & Fiddes soffa och sover i väntan på att jag ska hämta honom när jag slutat klockan 06. 

Hittade en rolig sida med en massa söta, udda, roliga grejer - klicka här för att komma dit. 

S. 





enjoy.

Jag har ju blivit blond igen, här är lite bilder. På håret, mig och annat snyggt. 












En natt på jobbet...

....kan se ut såhär: 


Några rundor Trivial Pursuit! JAG VANN! (en gång) TJOHOOOO! ;D 

Man kan ju inte vara ute och springa runt hela natten, när vi pausade passade vi på att motionera hjärncellerna  lite! 


Efter allt hårt arbete blir man ju hungrig och det är bäst att äta frulle innan man åker hem! :D 



bilder!

En trött kille på sjukhuset. 




Ella har varit här såklart.


Bus med Ceasar såklart! 












Kalas för bästis! 


Trött & bakfull kille



blond

Skulle ju kunna visa er en bild på mitt hår som blivit blont igen! Kommer bättre bilder snart - promise. 



jobba natt

Jobbar natt, har inte sovit sen jag vaknade klockan 07 imorse, yey. Men, det gör inget för jag planerar inte att sova på länge ändån, vill aldrig mer sova. Vill inte veta vad som kommer härnäst i drömvärlden, som verkligen inte är i en fin del av drömvärlden för tillfället. Sugen på vin är jag dessutom, himla konstigt. Och jobbigt. Har ätit någon slags jordgubbspaj-liknande dessert med glass till och innanjag kom till jobbet var jag dessutom på kalas = tårta! Är nog bara vin som hjälper ;) Får väl dricka vin när jag kommer hem imorgonbitti, haha. 

ChrilleKrokodil fyller år idag - GRATTIS! Vi har spelat Trivial Pursuit via Wi-Fi i våra iPhones (skitcoolt faktiskt, allt som krävs är WiFi och att båda har appen), han har faktiskt vunnit alla matcher hittills men han har haft sån jäkla tur på sista frågan varenda gång! Typ vilken högtid som förknippas med pumpor.. Menmen! han fyller ju år så det kan han väl få. Liksom. Kanske. rematch väntar. 

Ska ut och greja lite strax! Himla varmt ute för att vara halv fyra mitt i natten! 7,1 plusgrader visar det här iallafall! GÖÖÖÖÖÖTT! Jag var väldigt sommarklädd idag och fick genast en massa kommentarer pådetta såklart "åh gud vad somrig du är! fryser du inte?" osv. Men, jag tänker som så att våren kanske känner sig mer välkommen då? ;) Det kanske hjälper att locka den med somriga kläder? ;D Man kan ju hoppas! Trött på vinterjacka & tjocka kläder dessutom. Har dock inte köpt någon bikini ännu, måste verkligen ha en ny! 

S.

Visst ja,

det var ett tag sen jag uppdaterade - kanske läge att berätta vad som hänt. 

Jag jobbar på, bästis har fyllt år och ska ha kalas ikväll. Jag ska jobba natt men hinner ju med tårtan iallafall ;) 

Har legat på sjukhus, mått skitdåligt, våren är påväg, Malin har fyllt år och fick världens bästa födelsedagspresent: en chokladfontän! SO much to tell, whatever. 

S.

.

Jag vill aldrig med sova. Drömmer så sjuka & hemska saker att jag aldrig mer vill sova. Aldrig aldrig aldrig.

RSS 2.0