💕

Den tredje tÄrtan gjorde jag till min kille, blev en vÀldigt fin tycker jag! Inte alls svÄr eller avancerad pÄ nÄgot vis men vÀldigt gullig :) Tycker jag iallfall!

Vad tycks om lördagens tÄrtfabrik? :)


Tjock-tÄrta

Gjorde en tÄrta till en kompis som Àr gravid, första gÄngen jag gjorde en sÄnhÀr och det var spÀnnande minsann. Formen var lite klurig att fÄ till men det gick ganska bra tycker jag :)

Att fÄ till "hudfÀrg" var inte heller sÄ lÀtt, haha. Blev mÄnga konstiga fÀrgen pÄ vÀgen!

TÄrtan uppskattades, det Àr ju faktiskt lite galet sÄ mycket man kan hitta pÄ! HÀr Àr det verkligen bara fantasin som sÀtter grÀnserna :)


TĂ„rtdags!

Nu har jag varit igÄng och bakat tÄrtor igen! IgÄr gjorde jag tre stycken minsann :) den tredje gjorde jag bara för att jag hade fyllning och botten över.

Funkar inte att lÀgga upp sÄ mÄnga bilder samtidigt sÄ fÄr bli ett inlÀgg till varje tÄrta!

Isabelle skulle ha barnkalas och ville ha en fin tÄrta att bjuda sina kompisar pÄ! Jag gjorde en rosa vÄningstÄrta med princesskronor pÄ och hon blev jÀttenöjd :) sÄ dÄ var Àven jag nöjd!


Pallar-inte-rubrik-idag

Idag har jag varit pÄ möte halva dagen. Var och gosade med fölen innan ocksÄ, underbara djur.

Nu ikvÀll har jag varit ute och sprungit i blÄsigt regnvÀder och nu sitter jag i soffan och kvÀllsmyser med en gosig hund, te & valnötter. Det mÄste vara det bÀsta med hösten, att vara ute och bli kall och blöt för att sen komma in och mysa bigtime.

Hoppas ni ocksÄ har en mysig höstkvÀll!


Söndag

JÀkligt lugn söndag idag med vÀrldens mensverk. Tjo-ho..
Har precis Àtit lite och tÀnkte kolla pÄ tv. Vi upptÀcker att "Nordisk vildmark" Àr det mest intressanta programmet pÄ tablÄn. COME ON?!??! Smilla Àr glad iallafall nÀr det Àr en massa djur pÄ tvn.

IgĂ„r var jag med min bĂ€stis! Underbart. Äntligen har vi styrt upp sĂ„ att vi ska ses oftare, jag behöver min bĂ€stis faktiskt. Ni vet nĂ€r man saknar nĂ„gon, inte sĂ„dĂ€r vanligt utan för att man faktiskt kĂ€nner sig lite trasig utan den personen? SĂ„ kĂ€nns det att sakna Tulle.
BÀstis: jag Àlskar dig!


Bus-Smilla

Smilla Àlskar att busa! Vissa hundar Àr faktiskt trÄkiga och vill inte alls busa. SÄn Àr inte Smilla, hon kan lukta sig till bus! Och sÄ fort det vankas bus Àr hon dÀr, vÀrldens gladaste hund alltsÄ!

SÄklart busar hon inte alltid, hon Àr faktiskt vÀldigt duktig och lydig nÀr det krÀvs. Och dÄ fÄr man vara busig nÀr det bjuds pÄ bus :)

NĂ„got annat hon Ă€lskar Ă€r att gosa. Ännu en sak hon "har luktsinne för", om Emil & jag kramas (ja, jag menar verkligen kramas, inget annat) i ett annat rum sĂ„ kommer hon och vill vara med. Ligger man i soffan sĂ„ vill hon vara med, helst vill hon ligga pĂ„ en. VĂ€rldens bĂ€sta knĂ€hund. Kanske lite för stor, haha

Älskade lilla hund!


Fredag!

Gick pÄ frivecka i morse sÄ nÀr jag vaknade vid lunch började min fredag.
Upp och fixa lite tupperware-Àrenden, Àta och busa en massa med Smilla.
IkvÀll har vi varit hos Elin, Fidde & Stina och Àtit middag - tack för en mysig kvÀll!
Nu tÀnkte jag gÄ och lÀgga mig, imorgon ska jag hÀnga med min bÀstis! :D


❀

PÄ vÄr treÄrsdag lagade jag jÀttegod middag till oss, min kille kom hem med blommor och vi hade en jÀttemysig kvÀll.

Man behöver inte krÄngla till det för att vardagslyxa, sÄ till alla er som skyller pÄ alla möjliga saker - sluta med det. Det enda som Àr krÄngligt Àr er syn pÄ det enkla!

AlltsÄ: don't worry be happy.


KĂ€rlek

Idag har jag & Emil varit tillsammans i tre Ă„r! Hur galet?! Min fina, underbara och skitsnygga kille! JAG ÄLSKAR DIG!


KĂ€nguru-schwisssss

Detta fÄr bli det sista inlÀgget om kÀngurukvÀllen.

Mattias vann chokladbollsÀtartÀvlingen dÄ han stoppade in hela (vi hade gjort dom sjÀlva och var ganska stora) samtidigt, det sÄg vÀldigt kul ut sÄ Sofia & jag brast ut i skratt och förlorade.. Men stort grattis till Mattias!

Sen Ät vi marÀngschwiss, med en twist :)

Nu saknar jag min twisted-sister Amelie..

Back to kangugoo! Mattias hade roliga skÄlar och det Àr viktigt att det ser snyggt ut. SÄ, ta-daaa! MarÀngschwiss med hackad Marabou daim. Smarrigt!!


KĂ€nguru-mat

Vi lagade Lasagne och gjorde en sallad till. Sofia förberedde en sittplaceringslek och jag pimpade salladen med en snygg tomat och godis! ;)


Mer kÀnguru

Vi spelade ett spel som heter "Ryktet gÄr", galet kul spel! Som viskeleken typ fast man ritar och skriver.

Alla fÄr ett ord som man skriver pÄ en sida i ett block sen tar man en ny sida och ritar ordet och skickar blocket vidare till nÀsta spelare. Den ska sen gissa vad man har ritat (denna spelaren fÄr inte se ordet) och skriva det pÄ en ny sida och skicka vidare till nÀsta spelare som ska rita det ordet som föregÄende spelare skrivit pÄ en ny sida och skicka vidare.

LÄter kanske rörigt men isÄfall Àr det jag som förklarar konstigt.
HÀr kommer iallafall en bild pÄ hur det kunde se ut, Sofia skulle rita en flamingo men min gissning pÄ denhÀr teckningen blev pÄskkyckling. HÄller ni med? Eller ni ser att det Àr en flamingo? Haha


KÀnguru-kvÀll

I fredags hade jag & min lilla kÀnguru-familj (Sofia & Mattias) spelkvÀll dÀr vi lagade mat, spelade spel, hade chokladbollsÀtartÀvling, gjorde marÀngswiss och massa annat kul! Har mÄnga "fina" bilder men mobil-bloggen verkar inte vilja lÀgga upp mer Àn en bild i taget... SÄ, ett inlÀgg till varje bild! Woho! Haha...

TyvÀrr blev jag sjuk under kvÀllen (vaknade med monsterförkylning i fredagsmorse) och lÄg hemma och var sjuk igÄr. Jag vet, stackars mig! Nu mÄr jag mycket bÀttre iallafall :) Men vi hade jÀttekul ÀndÄ! Eller jag iallafall, kan ju iofs bara tala för mig sjÀlv. ;)

HÀr kommer första bilden! PÄ min "normala kÀnguru-familj".


Wraah

Blev helt fult och konstigt "lÀnkar " till bilderna. Aaah. Typiskt. Men, kan inte fixa det nu sÄ ni fÄr stÄ ut... Sorry.


Stockholm

HÀr kommer det efterlÀngtade inlÀgget om Stockholm!

Vi var sex stycken som Äkte upp till Sthlm för att gÄ pÄ Nickelback-konserten. Vi Äkte upp ganska tidigt och var framme vid tolv pÄ dagen sÄ vi hade nÄgra timmar pÄ oss att göra annat.

Vi tog oss till hotellet vi skulle sova pÄ och lÀmnade vÄra grejer, en liten överraskning var att hotellet var en bÄt (!). En bÄt med kanske tio rum? Den lÄg i vattnet men sÄklart fastankrad. Mysiga smÄ rum Àven om vi kanske önskat att toletterna/duscharna vore lite större. Det var som i en husvagn (nu kan jag ju inte ta för givet att alla vet hur det ser ut i en husvagn) dÀr hela rummet Àr en dusch sÄ att det Àr meningen att toastolen och handfatet ska bli duschade samtidigt liksom, förstÄr alla hur jag menar? Vi pratar om ett rum pÄ ca tvÄ kvadratmeter, max. Men annars var det en mysig hotellbÄt! :)

Vi började med att hitta nÄgonstans att Àta som sÄg ut att ha bra mat till hyfsade priser och vi hittade ett mysigt stÀlle som serverade "vanlig mat". Jag Ät Lasagne som var vÀldigt god!

Efter maten ville vi ha kaffe sÄ vi gick vidare för att hitta nÄgonstans att fika (ja, vi gjorde annat Àn Ät) och gick in pÄ ett stÀlle som sÄg nice ut. BestÀllde kaffe och nÄgot att fika pÄ, tog jÀttelÄng tid innan vi fick vÄrt kaffe! Vi snackar typ en kvart, vilket jag tycker Àr lÄng vÀntetid pÄ kaffe, pÄ ett cafÚ. Eller?
Inte sÄ vÀrst god fika sÄ inget toppbetyg dÀr inte!

Vi gick vidare i gamla stan och Elin & jag skulle köpa nagellack för det hade vi glömt hemma. Vi tÀnkte göra det enkelt för oss och gick in pÄ ett Coop, hade de nagellack dÀr tro? Nej. De tipsade om en frisör precis bredvid, hade de nagellack? Nej. Frisören tipsade om att det fanns nÄgon som höll pÄ med naglar runt hörnet, fanns det ens en nagelfixarmÀnniska dÀr? Nej.

Vi gick vidare och gick in i varenda butik vi hittade som kanske skulle kunna tÀnkas sÀlja nagellack, var det nÄgon som sÄlde nagellack? Nej.

Till slut hittade vi en butik som hette "Rock shop" och chansade. Hade de nagellack? JA! JÀkligt dyrt dock, men vi orkade inte leta lÀngre.

Efter mat, fika & nagellacksletande blev klockan dags att ta sig till hotellbÄten för att bli redo inför kvÀllen :)

Konsertdags! Daughtry (?!) var förband och var vÀl precis som ett förband ska vara, ganska sÄdÀr. Nickelback var vÀl precis som de borde vara inför ett sÄ gott som fullsatt Globen - svinbra. De var riktigt bra live! Bra kontakt med publiken, lagom mycket snack, felfria framtrÀdanden och bra ös! Trummisen körde ett solo som var bautabra! Typ det bÀsta pÄ hela konserten. Jag filmade hela och var skitnöjd Ànda tills det var slut och jag skulle sluta filma och upptÀcker att jag inte ens börjat filma. Great success? Faaaaaan!!!!

Efter konserten gick vi till ett stÀlle och drack lite öl, cider & shots, pÄvÀgen hem McD (sÄklart) och sen lite mer öl pÄ hotellet innan vi gick och la oss.

Dagen efter skulle vi checka ut klockan elva och gick och kÀkade frulle/lunch pÄ Pizza Hut, lunchbuffe som innebar art man fick Àta och dricka hur mycket man ville/orkade. Supernice!!!!!!

Vi skulle inte Äka hem förrÀn pÄ eftermiddagen sÄ vi gick och kollade lite i affÀrer, drack lite öl, fikade lite och tog det ganska lugnt tills det var dags att Äka hem.

Tog tÄget hem ocksÄ och sen kom min snÀlla bror och hÀmtade oss i HÀssleholm, tack! :)

Jag tog inga bilder pÄ konserten sÄ den bilden har jag lÄnat av Elin (hoppas det Àr okej!).

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505656f3e087c3239c2e1796.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505656f3e087c3239c2e1796.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505656f3e087c3239c2e1796.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505656f3e087c3239c2e1796.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505656f3e087c3239c2e1796.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505656f3e087c3239c2e1796.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505656f3e087c3239c2e1796.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505656f3e087c3239c2e1796.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_5056575de087c3239f034c40.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_5056575de087c3239f034c40.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_505657aeddf2b3709400328c.jpg" class="image">


Sick

Har gÄtt runt och igenom hela jÀvla gamla stan för att hitta en butik som sÀljer nagellack. Tydligen Àr det typ ingen butik i hela gamla stan som gör. Till slut hittade vi en butik som heter "Rock Shop" och eftersom att jag ville ha svart och glittrigt nagellack sÄ chansade vi. Och, JAJJEMEN!!!!

Me so happy!
Typ.

Nu chillar vi pÄ en bÄt som heter "Flyt", haha. SÄhÀr glada Àr Alex & Elin nÀr jag tvingar de att se glada ut :)


IgÄr,

IgÄr var det tisdag och jag jobbade dagtid dÄ vi har stando pÄ jobbet och det behövdes lite extra folk dagtid sÄ jag var dÀr och hjÀlpte till.

Lunchade med min fina kÀngurufamilj (Sofia & Mattias) och Sam pÄ Casa i Perstorp, mycket trevligt!

NÀr jag kom hem var jag bautatrött (?!?!??!!?) och powernapade en stund och sen ivÀg pÄ Tupperware-party :)

En trevlig dag helt enkelt.

S


Åker tĂ„g

Japp, idag Äker jag tÄg! Upp tidigt och ivÀg. LÀngesen jag Äkte tÄg minsann.
Sugen pÄ kaffe. Hur ofta Àr man det liksom? HÀnder sÄklart ofta för den som Àr en riktig kaffedrickare men för mig som bara dricker kaffe ibland hÀnder det sÀllan.

Just so you know liksom? Haha

NĂ€r vi kommer fram blir det fika! :)

Köpte frulle pÄ pressbyrÄn innan jag gick pÄ tÄget, en tonfiskmacka & brÀmmhults fick det bli.

Vi hörs sen,

S


Snygg!

För ett tag sen var det ett event i Klippan som hette FashionZoom dÀr en blomsteraffÀr, en klÀdbutik & en frisörsalong gjorde en modevisning tillsammans. Det var riktigt roligt, sÄ mÄnga hÀrliga mÀnniskor som var med och gjorde en fantastisk show!

Jag var med och snyggade mig, pÄ bilden tillsammans med Johannes


God....

....morgon! Eller godnatt, vÀlj sjÀlva! Jag vÀljer godnatt till mig sjÀlv och önskar alla en god morgon :)

Har jobbat natt, varit ute med Smilla pÄ en runda och nu Àr det lÀggdags. MÄndag nÀr jag vaknar, en fantastisk dag ska det bli :)

Ha en bra dag!

S,


Söndag

Idag började jag dagen med ett telefonmöte sen dirr vidare pÄ kalas hos Johanna. Kakor till frulle, mmmmmums!
Skulle provat en hÀst idag men det blev framflyttat, trist! Var ju riktigt taggad pÄ att rida idag.. Menmen!

Hem till pappa en svÀng innan för att hÀmta Emils bil sen hÀngde jag i Perstorp till det var dags att jobba natt.

Bjuds pÄ en bild minsann!


TĂ„rta!

HÀr kommer lite fler bilder pÄ Isabelles tÄrta :)


Det dÀr med Instagram.

Kebabost heter jag dÀr.
Feel free att anvÀnda den infon pÄ valfritt vis, mest lÀmpligt Àr vÀl att gÄ in och kolla lÀget.

Just so you know liksom.....

TĂ„rtan

HÀr kommer bilder pÄ tÄrtan jag gjorde till Isabelle som hade 8Ärskalas idag. Hon blev jÀtteglad sÄ jag Àr nöjd! :)


Klar!

TÄrtan Àr pimpad och klar! Nu fÄr en liten smygtitt men bilder pÄ hela fÄr ni sen!


Ett litet meddelande,

Till alla er som sÀljer jultidningar eller har barn som gör det:
Kom helst inte och BANKA pÄ min dörr en tidig morgon nÀr jag jobbat natt.
Tack.

Tror inte att barnen som gjorde det idag vÄgar komma tillbaka dock, de sÄg helt skrÀckslagna ut nÀr jag öppnade med vÀrldens morgonfrilla och morgonrock, mohahah! SÄ gÄr det!


Höst

Det Àr jÀvligt mörkt ute. HejdÄ sommar och direkt pÄ hösten! Ingen sensommar hÀr minsann.


!

SuperhÀrligt att jobba natt nÀr man har sÄn service att fÄ ben&jerry, choklad och annat gott levererat! Tackarrrrrr! Inte för att vi har trÄkigt pÄ jobbet men alltid kul med glada besökare (som dessutom inte kommer tomhÀnta)!

Awesome.


TĂ„rta!

Som jag skrev innan började dagen riktigt bra! Den fortsatte pÄ samma sÀtt minsann :)

Har varit hos Linda idag, vi pratade massor, var ute pÄ promme, Ät mat och pratade Ànnu mer :) och busade och gosade lite med hennes underbara barn sÄklart :)

Har bakat tÄrta idag ocksÄ! Isabelle fyller Är och ska ha kalas imorgon och har önskat sig en tÄrta :) jag fick helt bestÀmma hur den skulle se ut sÄ jag hoppas att hon kommer bli glad! Har bara gjort sjÀlva tÄrtan idag som ska stÄ i kylen över natten och imorgon ska den pimpas, men just nu ser den ut som en stor hög med bajs.

LÀgger upp det fÀrdiga resultatet imorgon! :)


Snart Àr det jul!

Imorse vaknade jag med julmusik pÄ huvudet! Hur kan en dag börja bÀttre liksom? :) Äh snart Àr det jul igen! :)
Men först en mysig höst med allt vad det innebÀr, vara ute i ösregn och sen komma in och mysa med tÀnda ljus, massa filtar och te :)
Idag Àr det riktigt höstvÀder! BlÄsigt, lite regnigt och ganska kallt. Men ocksÄ ganska mysigt, nÀr man fÄr komma in i vÀrmen :)

Bjuder pÄ en mysig julbild sÄ att ni ocksÄ kan lÀngta lite.

Kommer ett inlÀgg till senare!

S


Torre (torsdag)

Idag har jag jobbat eftermiddag och har minsann att fullt upp! Har varit ute och grejat större delen av skiftet, skönt! Har hunnit med möte med Soffiproppiloppi ocksÄ :)
LÀser pÄ Facebook varje dag att folk har trÄkigt pÄ sina jobb, say whaaaat? Byt jobb dÄ? Eller se till att göra det roligt? Jag förstÄr inte vad de pratar om iallafall, jag Àlskar mitt jobb! Och mina kollegor, vÀrldens bÀsta! Jag Àr vÀldigt tacksam över att ha ett sÄ roligt jobb :) Men sÄklart, det blir vad man gör det till ;)

Nu Àr jag nÀstan lite trött, fryser lite men sÄ fort jag fÄr upp vÀrmen sÄ ska jag nog kunna sova! Full fart imorgon :)

Sov gott!


.

 
♄
 
 
 
The beating of my heart is a drum and it's lost
And it's looking for a rhythm like you
 
 
 
 

Lite info..

Hej hej hej!

Idag Àr det tisdag och imorgon Àr det onsdag.

Ja, och det var ungefÀr det jag ville sÀga om denna dagen.


Party party!

Nu har jag varit pÄ olika slags partyn tre dagar i rad. I lördags var det tjejkvÀll/bytarparty hemma hos Johanna.

Bytarparty gĂ„r till pĂ„ följande vis: alla som ska komma rensar garderoben innan de kommer och tar med det de inte lĂ€ngre vill ha/anvĂ€nder. Man gĂ„r runt och kollar igenom alla grejer (som kan vara allt möjligt, i detta fall allt frĂ„n parfym till fina klĂ€nningar) och ser om man antingen kan byta grejer med varandra eller om man kan köpa/sĂ€lja av varandra. Riktigt roligt! Även om jag har tröttnat pĂ„ ett plagg sĂ„ kan det ju vara helt nytt för nĂ„gon annan :) jag fyndade mĂ„nga fina saker! Blev nya skor, en vĂ€ska, tvĂ„ klĂ€nningar, ett armband, en blus, en topp och nĂ„gra tröjor :) tror jag fick med allt!

IgÄr var jag pÄ smyckesparty hos en tjej som gör egna smycken tillsammans med sin man. Han Àr silversmed och hon Àr vÀldigt duktig pÄ att skapa fina smycken med glaspÀrlor av alla olika slag. Kanske inga fynd dÀr dÄ det var ganska dyra smycken men jag köpte tvÄ jÀttefina halsband :)

HÄller ju fortfarande pÄ att bygga upp en ny fin samling av smycken dÄ alla mina gamla blev stulna.. Men, kul att köpa nytt! :)

Idag dÄ, nÀr jag berÀttade för Emil att jag skulle pÄ Ànnu ett party sÄ skakade han bara pÄ huvudet och tyckte jag var helt knÀpp.

Idag var det klÀdesparty! En duktig kvinna som heter Pia har en butik ute pÄ landet med massa mÀrken som det inte sÀljs i alls mÄnga andra butiker i Sverige. Hon visar sjÀlv alla klÀderna och visar upp mÄnga snygga outfits :) vÀldigt roligt! Eftersom att jag fyndade sÄ mycket klÀder pÄ bytarpartyt sÄ nöjde jag mig med en scarf och nÄgra smycken idag.

Nu har jag mÄnga nya fina grejer :)

Sov gott!

S


RSS 2.0