Igår var det onsdag, imorgon är det FREDAG. Men idag är det torsdag.

Godkväll!

Idag är det torsdag minsann! Igår tänkte jag att jag inte hade några måsten alls idag men ändå har det varit full fart hela dagen! Tjoho!

Tänkte börja med gårdagen. Biomys med härliga tjejer! Grown Ups var SKETAROLIG (Nettan du borde se den, inte alls sketadålig som du hade hört). Innan bion stannade vi till på McDonalds för att få lite mat i oss innan vi skulle trycka i oss popcorn och annat biogodis. Det blev inte bara Emma & jag - Lin följde också med till slut :D Och så Kagan som hon så vackert kallas (; Vi satt och skrattade oss genom så gott som hela filmen! Förutom vi fyra var det typ fem stycken till på bian i Ängelholm ;) Haha, SKÖNT när det inte är proppfullt! Tack för gårdagen tjejer - imorgon är det dags igen! Vet inte om Kagan skulle vara med imorgon men det märker vi. Ingen bio imorn dock, nejnejnej - PARTY PARTY står på schemat! Oh yes. Vin, tequila & sällskapsspel <3

Idag då... Ja, började med att gå upp såklart, haha. Emil gick inte upp förrän klockan åtta så jag kunde ju inte precis somna när han hade åkt. Körde hem till mamma och åt frulle med Malin. Hämtade min post, bland annat ett JÄTTEFINT halsband från kyssjohanna.se! De hade slagit in det som en present också - sånt uppskattar man verkligen!

Sen en sväng till ICA för att handla lite och prata lite med Elin! Var på biblioteket också för att se om de hade någon ljudbok till Emil om jakt.. Haha, han ska ju bli jägare. Helt inne i det! Men det är ju kul för honom. Innan jag begav mig mot Källna igen var jag på Systemet för att handla till imorgon! Vin, Tequila och öl - oh yes ;) Är ju ingen stordrickare när det kommer till vin så jag köpte lite öl också som back-up ;)

Ja, det var lite av vad som hänt idag. Har tvättat bilen också.. Ja, ni ser ju poängen iallafall - fullt upp. Nu är Emil på jägarkurs men kommer väl snart hem förhoppningsvis. När han kommer hem blir det mys! Ingen av oss ska jobba imorgon så vi behöver inte stressa i säng för att sova - skönt! Imorgon ska vi iväg och handla - tjoho!

Ser verkligen fram emot imorgon! Först shoppingtur men sen party med mina fina tjejer Emma & Lin. Kommer bli AWESOME! <3

S.


a lot of things going on

Nu har det hänt en massa skoj igen! Och ännu en succévecka ligger framför mig. 

I helgen var det bara jobb på schemat, hade knappt tid att sova ju! 06-22 i torsdags, 06-22 i fredags och 14-06 i lördags. (PUH!) Menmen, lika bra att jobba gärnet innan jag slutar ju! Sista natten idag :( URGH!!!!!!! Så jag har bakat hela dagen, nu sitter vi och tröstäter kanelbullstårta & chokladbollar <3 Så himla tråkigt varje gång man slutar här, ångan är fan great! But but.

Igår var det måndag och jag började min vecka med att sova halva dagen, fixa och dona och sen hem till bästis Tulle! Vi lagade mat, pratade om allt mellan himmel & jord som vanligt, gick till ICA för att handlade godis (som vanligt ;) ) & kollade på Fångarna på fortet! Sjukt kul att det har börjat igen och ännu roligare att de behåller samma kvalitet på programmet som det var "när jag var liten", haha, Tulle & jag kände oss som elva år gamla igen.

Idag har jag bara bakat hela dagen ungefär.

Imorgon är det onsdag och då väntar bio med Emma och förhoppningsvis Lin, Grown ups tänkte vi se minsann, verkar vara en rolig film! Jajjemen!

På torsdag hade jag tänkt leka med Snigel - great. imissyou.

På fredag är det fest! TJOHOOOOO! Emma, Lin & jag ska dricka vin (och kanske tequila, hoppas det för det är så himla gooooooottt!) kommer bli great success! Haha.

På lördag är det fest för Alex som fyller 20, tjoho!

Ja, vi får se hur denna vecka slutar alltså - ser ju mycket lovande ut! RIGHT!? ;)

Annars? Just det, min underbara iPhone 4 har kommit och vi har det så bra ihop :) Fick den i onsdags men min SIM-kort hade inte kommit så jag kunde inte använda den. Störigt för de sa att det skulle komma antingen med telefonen eller någon dag innan men ikke! Så jag ringde Telia och frågade hur det gick för dem egentligen och då visade det sig att de inte hade skickat det - hoppsan. Jättekul ju. Detta var i fredags. Då sa de att de kunde skicka det så att jag hade det på måndagen eller åka in till en Teliabutik och hämta det och hell no att jag kunde vänta till måndag och hur kunde jag vara säker på att det skulle komma då när det inte hade kommit så himla mycket innan liksom? Så jag gick upp tidigt i lördags, körde till Väla med Johanna och fixade detta sen fixade jag igång den med datorn och sånt och sen till jobbet för att jobba eftermiddag-natt. Inga problem, här sovs inga minuter bort i onödan ;) Man måste ha ett micro-SIM till iPhone4 så det gick liksom inte att sätta i ett annat. Menmen, nu är den i full gång och är alldeles underbar :) MUMS PÅ DEN! <3


Nu, back to mission "bli fet". Hahahaha.

Ha en nice night!

S.


När man är riktigt kär i någon.

Kärlek <3

Get up on that horse.

Idag började jag dagen med att gå upp medans Emil sov och fixa frukost :) Frukost på sängen denna fina dag :) Det är ju den 17de idag - 11 månader nu med min fina Emil. LOVELY.

Sen iväg till pappa :) Först red jag på Stjärnan sen fick Emil övningsköra lite innan han skulle upp på Ferragamo som är typ bautastor, haha. Det gick bra, han lyckades inte riktigt med att rida lätt bara men det kommer, nu ska jag lära honom rida! Haha. Sen körde vi hem till Fidde och kollade på kattbebisarna som är galet söta, om ett par veckor är de nog ännu sötare när de kan springa runt och busa.

Nu sitter jag här, Emil jobbar natt. Tänkte bädda ner mig med ett Harry Potter-maraton eller lite OTH kanske. We'll see. Popcorn vill jag ha iallafall. 


Emil på Stjärnan! Tyvärr inga bilder när han red på Gamen. Menmen ;)


Körde inom mamma på vägen hem och hämtade lite post också! Fick brev från Högskolan i Kristianstad att jag blivit antagen till en kurs till, Rättspsykologi 1 - kommer bli awesome! Sökte den lite sent så därför jag fått besked nu. Hade även fått ett paket från H&M så jag har provat kläder nyss, tjoho!
S.

HIGH CHAPARALL

Hej.


Jag har haft en galet rolig helg i High Chaparall med en massa pang-pang & tequila!


Hatt, boots & skjorta - givet.


Efter monsternatten på Ångan i torsdags var det gött med en FET helg! Öl morgon till kväll och kött. Haha. Det åskade ju som tusan i perstorp i torsdags och såklart slog det ner så att hela pannan stannade. Kuta upp & ner och fixa. När allt var igång så blev det stopp ovanför cellmatarna så att vi inte fick in något bränsle. Kuta, hacka, kämpa. Puh, dusch & säng satt fint sen.





Great.

Yiiha ;)

Bilden är dock inte från idag men från när jag red Agnetas häst Star Fire häromdagen :)


Jag älskar att rida. Hatar att jag inte kan göra det som förr dock.

OH HAPPY DAY!

Vaknade på ett strålande humör när klockan var halv elva, sängen var så himla skön att jag gosade ner mig och sov en liten stund till. Till tolv närmare bestämt. Har ju jobbat inatt, därför jag sov halva dagen ;) Skulle jag ju aaaaaaldrig få för mig att göra annars, hahahha ;) Vid tolv ringde underbara Emil och skulle väcka mig - det han inte visste var att jag hade vaknat typ fem minuter innan och varit så jäkla kissnödig så jag var ju redan vaken. Fick kuta upp igen för att hinna svara för såklart ringer han precis när jag sitter på toa. Typiskt! Menmen. 

Vid två körde jag till Ankarlöv ute i skogen för att rida med Emma! Hon har två stora hästar så vi tog vars en och red ut i skogen - myyyyys! Emma är awesome! Verkligen great! :) Nu sitter jag hemma med min fina kille, ska väl vila en stund snart för inatt är det ju jobb igen! Sen ska jag bara hem och sova en liten stund innan vi beger oss av till High Chaparall! Pang-pang & tequila here I come :D TJOHOOOOOOO! YIHA ;) Haha.
Yesyes,
S.

Jag vill bara åka bort. Sätta mig på en varm strand, lyssna på musik och tänka på inget.


I helgen ska vi till High Chaparall, det ska faktiskt bli skitskoj! Ingen varm strand men där finns pang-pang och tequlia! TJOHO! ;)

Emil & jag ska åka och campa? Haha, KÄNNS BRA! Kommer bli myyyyys. Hoppas jag. 
Nej shit, vill bara att allt ska bli bra.



Emil - let's make it last forever.

oh happy day?

Ibland är man glad, ibland inte.

Livet är fullt av besvikelser och tråkigheter men också av många glada överraskningar.


Tårarna lär alltid trilla ut men de torkar också varje gång.


Hjärtat har ännu inte brustit för sista gången och visst har det läkt ihop varje gång?


Sorg & svek finns det gott om. Tack och lov är säcken med lycka så mycket större.


När livet dansar på den taggiga rosstjälken ska man vara glad att man har underbara vänner att prata med som hjälper en upp till den mjuka och underbara delen  på rosen. Pratstunden med älskade Saga idag var väl behövlig. Du är fantastisk.


Jag vill inte vara gnällig, jag vill vara glad alltid och bara le men just nu är det tungt. Man kan inte bara le och låtsas som ingenting. Som sagt, my tears dry on their own.


Emil, jag älskar dig.

kul & ful eller bara overkligt vacker? ;)

Idag strax innan hemgång från jobbet, jag hade varit och duschat och kommer upp i kontrollrummet.

Johan: Men gud Sara vad du ser rolig ut! Vad har du gjort!?
Jag: Ehhhh, duschat?
Johan: HAR DU TVÄTTAT BORT DITT SMINK!?


Hahaha, schyyyyyyst! Efter att ha stirrat en stund säger han iallafall:
Du är nästan finare utan smink ju!


Hm, vet inte hur jag ska tolka detta? Att jag sminkar mig förjävligt? Att det kan bero på att dagens sminkning = gårdagens sminkning, haha. Pallade inte tvätta av det igår kväll! Men, tack iallafall - det är ju ändå den naturliga skönheten som är den äkta skönheten :)

pics,

Här kommer lite bilder!
I väntan på att åka wake. Kan inte säga att jag gillar att sommaren börjar lida mot sitt slut men jag älskar att man får ha på sig tjocka myströjor när det blir lite kallt  :)
Oh yeah, wake för hela slanten! TJOHOOOO!


:)


Här är ett par av mina jeansleggins jag köpte när jag plötsligt hamnade på Familia med Saga ;) Ett par likadana fast svarta fick också åka med hem. Jeansen visar jag en annan dag, hittade ingen bild på dem på hemsidan så får väl fota min egen röv istället ;) hahahah

Underbara söndag

Ja. Det regnar, är ruggigt väder, jag var pigg när klockan ringde tio i fem imorse, jag har sovit typ två timmar? Vad mer kan man begära? Anledningen till att jag var pigg var nog att jag visste att det väntade smörgåstårta på jobbet! ;) En underbar dag. Haha. Njaaaaaaaa.
I fredags var det lungt iallafall, hemmakväll med Emil - mysmys. Igår jobbade jag till två, fixade en grej åt Sylle, åkte hem till pappa och red och sen hem och duscha och freshin' up inför en mycket trevlig kväll! Förfest hos Lin med grillspett och grejer sen lite spel och härlig musik på det! Oh yeah. Lite senare begav vi oss till Klippan centrum för att delta i den så kallade Klippanfesten. Trevligt. Sen var det dags att åka hem just med tanke på att det blev färre och färre timmar tills klockan skulle ringa, haha. Men, inte nog med att jag redan skulle få ganska lite sömn, då kommer Emil hem lite senare och härjar, ska prata och sånt? Vad förväntar han sig? En konversation? Haha, lycka till med en yrvaken Sara!
Just nu väntar jag på att regnet ska lätta lite så att jag kan gå ut en runda, I DET FINA VÄDRET!
Tack för igår tjejer!
S.

Äntligen lite sol utanför fönstret!

Det finns verkligen ingen, förutom Emils, värme som värmer bättre än solens.

Igår jobbade jag ju till 16 och sen hem till mamma en runda och sen bar det av till Finjasjön för wakeboardåkning! Malin hängde också på! Sjukt kul var det! Gick mycket bra dessutom - NÖJD. Gick tyvärr inte alls för Malin dock, menmen. Som sagt, antingen har man det i sig eller så har man det inte. Men hon var på god väg en gång men sen sket det sig. Well well, sånt som händer. Har inte alls den träningsverk jag var beredd på, väntade mig typ att inte ens kunna resa mig ur sängen imorse! Men - IKKE! Efter wake:andet körde Sylle & jag till Klippan och köpte mat på Sibylla - MUUUUMS! Vi var ju sjuuuuukt hungriga efter äventyret ju. Sen tog hon tåget till pertan.

Igårkväll jobbade Emil, han skulle jobba natt, så Johanna var så himla gullig som kom och hängde med mig! Vi hyrde film, köpte godis och poppade popcorn :) Kollade på Valentine's Day, äntligen fick jag hyra en tjejfilm! Och äta helt vanliga potatischips! Annars blir det actionrulle och kryddchips. Hahaha ;) I-landsbekymmer eller? Vi hällde upp vars ett rejält glas rödvin som vi tänkte götta oss med. Sen blev det så att Johanna inte ville dricka vin så där satt jag med en halv flaska vin i glasen! Haha, MUMSMUMS! More wine for me ;)

Emil kom hem tidigt, redan kvart över tolv ryckte han i dörren och skrämde nästan livet ur stackars Johanna! Haha, gud vad glad jag blev :D  Inte för att han skrämde Johanna utan för att han kom hem :)

Idag är det återigen jobb på schemat. I tre timmar till iallafall sen bär det väl av till Källna City I guess.

Kommer bilder från wake:en också!

S.

och så var det måndag igen,

Ja, jag märker ingen skillnad, vet inte vad det är för dag eller vad som är dag & natt - jag bara jobbar, haha.

Helgen har varit ganska pressad med jobb men denna veckan blir ganska lugn, har frivecka nu på Ångan (ledig till fredag) så denna veckan ska jag bara jobba på Dina sen på det på Ångan igen på fredag så jag vet inte riktigt när jag ska vara ledig? En ledig dag? What? Nejnejnej. Men, det är ju bara nu på sommaren sen är det lungt! Jag gillar att jobba dessutom, blir så rastlös annars. Hade ju varit skillnad om jag inte hade haft en cpryggsomjagärjävligttröttpå för då hade jag ju kunnat rida bort min tid vilket jag mer än gärna hade gjort.

Jag saknar det varje dag.

Ikväll blir det kanske bio med min kära man. Blir nog Inception, har hört att den är bautabra! Eller Knight and day, ska också vara mycket sevärd. Sen vill jag kanske se Bröderna Karlsson med för den verkar ju vara sjukt kul.

För övrigt är jag lite irriterad för tillfället. Eller, kanske lite mer åt arg, kanske en gnutta besviken. En del saker är helt enkelt inte alls lungt. Verkligen inte alls. Inte ens lite. Menmen. Jag tänker inte tänka att "det är sånt man får ta" för nej, fan heller att jag bara tar det. Man måste faktiskt få visa när något inte är lungt.

Nog om det.

Om ungefär 3 veckor håller jag en underbar iPhone 4 i min hand - tjoho! Fett nöjd. Kommer ha nytt nummer då med men fortafarande kvar mitt gamla ett tag men jag skickar ett vackert "nytt-nummer-SMS" då ;D Jag är riktigt nöjd och glad, vi kommer ha det så bra jag & min iPhone :) Hahaha.

Nu är det dags att bege sig hemåt. Kanske en sväng inom fina Saga först :) Får se om hon är hemma!

Vi hörs kära läsare,

S.


RSS 2.0