Tummen upp (Y)

Javisst, om en halvtimme står jag i duschen. Om lite mer än en timme sitter jag i bilen. Om två timmar är jag på fest :D Det är faktiskt inte klokt vad dagen gått fort! För 15 timmar sen hade jag nästan precis anlänt till jobbet och nu, helt plötsligt ska jag snart gå hem :) Vi "firade Pingstafton" innan, eller ja, vi skyllde på det iallafall. Vi köpte pizza, javisst, feta ska vi bli!

Ska bara hem och byta om, ta cykeln och trampa mig bort till möllan där det är fest hela natten :) Imorgon jobbar jag eftermiddag så jag behöver ju inte gå upp klockan fem imorgon! Tänkte dock rida innan jag åker och jobbar men klockan är ju fortfarande långt efter fem när jag ska gå upp! :D

Förlåt Jänybänäääny <3, glömde ju skriva innan jag att träffade DIG på Väla! Jag har inte glömt att jag gjorde det för det var sjukt kul att se dig! Glömde bara skriva det, förlåt :( Men, you know I love you bebis <3

Nu ska jag göra banan med mjölkchoklad, ni vet när man snittar bananen och lägger mjölkchokladbitar? Mumsfillibabba ^^



Ha en kanonkväll!

With Love, S

<3 (:

Sylvia, snart ses vi! <3 Det är ju inte ens en vecka kvar! Oh my G, jag blir ju tårögd bara av att tänka på att jag MONSTERSNART får krama världens bästa dig! <3


Men, jag upptäckte nyss att jag skrev fel innan, haha, jag kan ju inte räkna! När jag skrev "Nu är klockan nio och det är bara 11 timmar kvar", det var inte sant. Det var ju 13 timmar kvar! Hade ju bara jobbat i tre timmar och 16-3 blir faktiskt 13, alla gånger ;) Tragiskt att man misslyckas med lågstadiematematik! Menmen ;)


Klockan är iallafall snart fyra och jag har passerat halvtid med nästan två timmar! Wohooo! Bara sex timmar kvar nu :) Inte för att det är tråkigt att jobba, jag älskar Ångan!!! Men, ja, ni fattar ju vad jag menar ;)


Kan ju berätta att jag var på väla i torsdags och shoppade som tusan. Moster valde att använda ordet Shopoholic, MEN, det var faktiskt längesen jag shoppade loss! Och det är ju vi konsumenter som får världen att gå runt, right Frost? ;)

Blev lite av varje, jeans, skor, tjocktröjor, tshirts, klänning, you name it - det mesta kunde hittas i mina påsar ;) Plus att jag har fått ett paket från Nelly med världens finaste klänning bland annat! Och ett par skor + två tshirts. Dessutom kommer det snart ett paket från Bubbelroom också :D Sen klarar jag mig nog ett tag.. (a)


Hoppas ni alla har en kanonlördag!

With Love, S


Rise & Shine!

Tidiga morgnar är ju inte direkt min grej, det har det aldrig någonsin varit och kommer förmodligen aldrig att bli det heller. Igår var det mycket som stod på schemat så då fick man ju gå upp i tid. Klockan sju var det rise & shine som gällde, skulle jobba några timmar på Dina innan jag skulle iväg för att jobba eftermiddag på Ångan. Dessutom skulle jag rida & mocka innan dess. Javisst, ut med skiten och upp på hästryggen!
I onsdags och torsdags OCH IDAG gick jag upp klockan fem "wohooooo!". Jobba förmiddag..

Det gick jättebra när jag red igår fast det blåste och allt var jättefarligt och att lilla AP hade sjukt mycket energi, haha. Skojskoj :)

Malin & jag var och kollade på lägenhet i Båstad i måndags. Jättemysig och har kapacitet att bli kanonfin när den blir inredd. Nu måste vi bara bestämma oss om vi vill ha den, bigtime thinking.
När vi ändå var i Båstad passade vi på att köra till Apelryd och säga hej och lämna Malins stora väska så att hon skulle slippa dra med sig den på tåget sen.. Vissa människor är fantastiska <3




BarbieSis-power <3




Idag blir det ingen ridning
, ska inte ens mocka idag, tack pappa :) Hinner faktiskt inte, eller, hinner gör jag väl men det blir så sent. Ska jobba dubbelt idag så när jag kom till jobbet klockan sex i morse hade jag 16 timmars arbete framför mig :) Emma är på Siestan så jag tänkte att jag skulle vara lite schysst att ta hennes förmiddag så hon kan vara full och ha monsterkul 24-7 :) Nu är klockan nio så nu är det bara elva timmar kvar :)

När jag slutar blir det fest, javisst! Maja & Rolf firar sina födelsedagar tillsammans så det är stor fest ikväll :) Faster Gertrud firar sin 50årsdag idag med, givetvis ska allt krocka. Men, jag jobbar ju så det kan ju kvitta.

Måste kila nu, men det är mycket möjligt att det blir en update sen med ^^ You never know ;)

Underbara människa, you're on my mind <3


With love, S

Mysmorgon (:

Nu sitter jag på studsmattan och äter frukost, sjukt mysigt :) 

Har varit vaken i evigheter känns det som, vaknade klockan fem av att någon skickar sms. Sen kan jag givetvis inte somna om igen för att jag är pigg! Fattar ni? PIGG! klockan fem på morgonen! Shit.

Magiska människa, allt är ditt fel ;)

Helgen var kanon. Örkelljungadagarna, jacuzzi hos Eddie, fest och Rock i Dalen. Kanon! :)

Idag är det tisdag och vi ska ut med jobbet, kommer bli kanon! På torsdag är det bara en vecka kvar tills Sylle kommer hem! EN VECKA! EN FUCKING VECKA! Sjit, en piss i havet om man jämför med hur länge hon vartit borta!

Idag är det EllyBellys födelsedag! GRATTIS!!!!! LOVE YOU! <3<3

Igår hände en tragisk sak. RIP Hilton.

Ap är söt <3




With love, S

Long time no seen - Shame on me.

Sen sist har det hänt lite,

~ Jag har tattuerat mig igen :) Den är jättefiiiiin! Bilder kommer kanske såsmåningom.
~ Jobbet på Ångan flyter på.
~ Det närmar sig med STORA steg att Sylle & Mandypandy kommer hem :D
~ Mina drömmar driver mig till vansinne.

Jag har tatuerat in en liten text, var tänker jag inte avslöja dock ;b Men den är jättefin :) Att jobba på Ångan är sjukt kul! Varje dag träffar man gulliga männiksor :) Verkligen en feel-good arbetsplats :)

Det är ungefär två veckor tills Sylvia & Amanda kommer hem och det är verkligen sjukt efterlängtat! Oh my G vad jag saknar min Dagifat <3

Mina drömmar är helt wierd. Väldigt söta & fina på sistonde men ändå sjukt konstiga. Samma magiska ögon tittar på mig och we're having the time of our lives.






 Idag har jag mest skrattat hela dagen. Det var faktiskt det första jag gjorde när jag vaknade, haha, tänk vad ett sms kan göra ^^ Sen på jobbet började jag asgarva åt en som jobbar där, han såg så sjukt rolig ut! Hahahahaha, tusan att jag inte filmade det. Hahahaha, tur att minnet kan lagra bilder ;b
När jag kom hem var det ju helt hopplöst, det drog ju igång direkt. Malin är knäpp, helt knas ;b

Skrattdag - great (Y)

Snart är sommaren här sägs det och det hoppas jag verkligen! Jag har en känsla som säger att det kommer bli en sjukt kanonbra sommar! Men, bara för att man har alla ingredienser behöver ju inte kakan bli god.. Inte en jättebra jämförelse kanske för jag har ju typ kakan, haha. Sommaren är kakan alltså. Men alla ingredienser är ju inte riktgt givna. Ett hemligt recept kan man säga ;b Se bara till att kakan blir one of a kind ;D Men, kör på känslan ;) Det är det jag gör så det kommer bli kanon! :D

With Love, S

Skakis.

Godkväll kära läsare,

Exakt i detta nu sitter jag på Vattenreningsverket och väntar på att filterna ska spolas klart.. Givetvis skulle jag ta nattronderingens uterunda.. Fullmåne, lite dimmigt och mitt i natten. Shit, jag typ darrar. Fullmåne OCH DIMMA, kan det bli värre? NEJ. För er som inte vet det så finns det inget jag hatar mer än dimma, jag är så fruktansvärt rädd för dimman så det finns inget som är ens nästan mätbart med det. Varför? Jo, dimman är opålitlig.

Vattenverket har en fruktansvärd källare som är hemsk nog att gå ner i i vanliga fall och nu är det en mardrömscup, MEN, det måste tyvärr göras.

Hjälp.

Nu är spolningen klar så nu ska jag ut och spola kanterna med slang och sen köra härifrån fortare än fan.

Hejs,

Årets första natt på Ångan :)

Givetvis sitter jag på älskade Ångcentralen ;D Varför skulle jag annars blogga en fredagnatt klockan två? ^^ Haha, har klarat mig väldigt bra från sådana inlägg hittills, hoppas att det förblir så ;b Full o go låter inte som ett lämpligt tillstånd för bloggande ;b Min första natt detta året, spännande och mysigt. Det regnar ute, verkligen ösregnar! Då känns det bra att sitta här och jobba :) Tråkigt om man hade varit ute och svirat och blivit tokblöt! Dessutom är det tråkigt att jobba när det är kanonväder, då vill man ju ligga klädlös och jobba på brännan istället ;D Jobba natt är dessutom det skift som passar mig bäst, jag är en nattmänniska och blir jättepigg så fort det blir mörkt :) Perfekt :) Ett lysande exempel är när vi körde till Fjällen i julas - när det var ljust var jag astrött men så fort det blev mörst blev jag hur pigg som helst! Vilket dock var bra eftersom att Fidde som körde blev lite trött och kunde behöva lite underhållning! :D Kanon.

Slänger in en bild på söta lilla Plumpeez som bodde på Ångan större delen av förra sommaren eftersom att Sylle & Jag inte ville att han skulle vara hemma själv och vara ensam så mycket ^^


Idag har jag varit hos pappa så gott som hela dagen, han blev sen från tullstorp så jag fick fodra alla hästarna och greja. Menmen, det är ganska skoj. En häst som vi fött upp och haft jättelänge, Carita som är lika gammal som mig men som vi sålt för ca ett år sen, är på besök och ska semineras (få föl på konstgjord väg för er som inte vet vad seminering innebär) :) Jättekul att se att hon är i kanonskick! Alltid kul att se att man gjort ett bra sälj, att hästen har fått ett bra hem :) Eftersom att vi föder upp mycket hästar så händer det ju lite då och då att de kommer på seminbesök :) Just Carita är ju lite mer speciellt eftersom att vi hade henne så länge plus att jag red henne ett år då hon pausade från avel :)



Att jobba med Mats & Harald är minsann mycket roligare än jag trodde. De är ju riktiga skojare :D

Satt och kollade genom lite klipp innan på Idol-sajten, de som skickar in egen inspelning till "Sista chansen". Hm säger jag bara. De som söker live och verkligen suger är ju en sak, de kanske inte har hört sig själva sjunga tidigare och inte riktigt vet hur illa de sjunger. Men, de som har spelat in när de sjunger har ju förmodligen lyssnat genom inspelningen några gånger. En del är nog alldeles för självsäkra för att inse att de faktiskt sjunger riktigt illa. Haha, seriöst. Spela in, lyssna, tänka genom är väl en bra ordning att göra det hela. Lägger man upp en "seriös" video på sig själv när man sjunger och söker till en sångtävling som Idol faktiskt är så borde man ju lyssna genom sin inspelning för att vara säker på att det är bra så att det inte blir en pinsam flopp. Där kommer självsäkerheten in på ett negativt vis, vissa sjunger riktigt illa men tror på allvar att de är hur grymma som helst. En del tycker att det är sjukt kul att se, jag tycker mest att det är jobbigt att se. Haha, stackars människor. Menmen, lycka till alla ni som söker :)

Nu ska jag göra lite nytta minsann! Ha en trevlig natt :)

Ångcentralen! :D

Så jäkla gött att vara tillbaka på Ångan! Började "sommarjobba" redan igår, de behövde en omedelbar ersättare och vem ringer de till? Jo, till mig! Fett nöjd! :D Även om en del har förändrats där sen i somras så är det sig väldigt likt. Skön stämning, ingen onödig stress, gulliga människor och dåliga skämt ;b Det är Ångcentralen det, haha.

Har jobbat förmiddag igår och idag, även om jag inte började förrän 8 så slutade jag ändå 14 igår :) Men idag började jag klockan 6, javisst , upp och hoppa klockan 5 - wiee :) Tidiga morgnar är ju verkligen min grej.. Nej. Så idag när jag kom hem tänkte jag chilla lite, åka till pappa och sen åka och simma med Janina.
Ändrade planer. Blev inget simmande för Janibanani hade mycket skolgrejs att fixa med.. Så jag somnade, tänkte bara ta en snabb powernap. Jovisst, tre timmar senare vaknar jag av att mamma ropar att det är mat. Halv sju var klockan då. Tur att det börjar bli sommar och att vädret klarnade upp fint till kvällen annars hade det varit synd om lilla AP, men han var inte ett dugg sur för att jag var lite sen.. Han kom i full galopp gnäggandes ändå :) Sötnos. Har tagit fina bilder på honom men de ligger i Elins kamera så vi får väl se när de kommer så långt som till min dator..

Imorgon ska Erika komma och hälsa på, hon ska följa med mig & Elin till pappa minsann :) Mycket trevligt!



Adam i sin bästa form ;b


På jobbet imorgon, vid tre, perfekt fikatid så kommer Adam med leverans till Ångan och dessutom har han med sig fika :D Wihooow! ;D


En del saker som händer i våra liv kommer vi aldrig kunna förstå. Människors beteende kommer vi aldrig riktigt kunna förklara även om det finns en förklaring. Idag hörde jag tillexempelt att det springer runt en "sax-man" i Göteborg. Han klipper av håret på folk. Mitt ute på stan, bara sådär. Ser han en tjej med fläta eller hästsvans så klipper han av den? Plus att han klipper i allt hår som är långt. Det finns ingen som har sett denna man men ändå har han lyckats kapa en massa hår, hm? Hur fan tänker han? Vad grundar han sitt beteende på? Suck.



Igår var det exakt en månad till Sylvia & Amandas hemkomst! :D Snart är det bannemej dags! Och fy fan vad kul det ska bli! :D


Måste ju berätta om en sjukt rolig syn jag fick uppleva idag! När jag var i stallet så kommer pappa hem. Innan jag berättar det sjukt roliga ska jag ge er lite bakgrund. Pappa är ingen meckare, han fixar aldrig med bilen och sånt. Istället för att byta däck och besiktiga bilen så köper han en ny, haha. Givetvis är han ute i sista minuten "Oj, om jag inte besiktigar bilen jättensnart blir det körförbud på den". Så, han ringer en bilfirmagrejs i Markaryd som brukar fixa med pappas bilaffärer ^^ Idag var han och lämnade in sin bil och eftersom att hans nya bil inte var klar för leverans riktigt ännu så fick han ju låna en bil sålänge. Håll i hatten, nu kommer det roliga. Han kommer körandes i en liten Nissan Micra!! HAHAHA. Och inte nog med att den är liten så att pappa ser ut som en jätte i den, nej. DEN ÄR LILA! HAHAHAHAHAHAHA! Jag höll på att dö av garv! Förhoppningsvis ska han in och hämta sin bil imorgon! ;D

Nu ska jag minsann sova, eller. Nej, jag ska ligga och mysa lite med min mp3 först.. Men sen ska jag sova. 8,20 kommer Elin imorn och då bär det av till pappsen :D Sen klockan 14 ska jag jobba :D Ungefär vid 15 kommer Adam med fika! Vilken dag! :D

Ha en trevlig natt :)

Puss!

Oops,

Glömde ju berätta att mitt rum ÄNTLIGEN blivit städat :D Hade nästan glömt hur fint mitt golv är ;b Ett monsterstort tack till min söta syster Malin som städade mitt rum ;D <3 Hur man ens får för sig att göra det kommer jag aldrig förstå med tanke på hur det såg ut, men TACK! <3

Och på tal om "Oops" måste jag ju berätta att Malin & jag lyssnade på Brittans gamla skiva "Oops I did it again" när vi körde bil idag :)


Gamla Brittan ;)


Haha, NEJ, nu blir det sängen. Eller först toa för jag håller snart på att kissa på mig :D

Nattnatt <3

Tummen upp, (Y)

Ser ni också mönstret? De enda inläggen som kommer på helgen, oftast, kommer på söndagen.

Har ju dessutom varit långhelg nu, Valborg och allt :)

Valborg firades i Ljungbyhed i ett garage. Trevligt. Fredagen blev lugn, hemmamys med Barbiesis <3 Lördagen var full. Jag med. Haha. Klockan halv tolv satt jag i familjen Anderssons bil påväg till Höör till Erika & Daniel. Daniel fyller år och det skulle firas. Först vid ett var det middag med släkt och nära vänner, smörgåstårta <3 MUMS. Senare kom fler vänner och det var dags för fest. Jag drog vid nio för att ta tåget till Perstorp. Inom nästa kalas, kusin Ida fyller fem. En snabbis där och sen vidare till SnyggDanne som hade lite ferre. Trevligt! Alkohol från klockan ett till typ två eller nått. Inte en timme, haha. Nejnejnej, TRETTON timmar. Trevlig dag :)

Idag, söndag, har det varit jäkligt lungt.

Helgen förgylldes även med fint besök från Gränna, jajjemen, Filip har varit nere i Skåne och hälsat på :D

En annan sak, som är SJUKT KUL, är att imorgon ska jag till Ångan! I torsdags ringde Jögge från Ångan och tyckte att jag skulle börja redan på måndag :D:D HUR SJUKT NICE ÄR INTE DET!? :D:D En som har slutat så vill de inte sätta in dag-mannen på skift för att han är så bra på allt dagtidspyssel så tänkte de att jag kan ju kanske hoppa in och VISST! SOMFAN att jag kan!

Vi firar med en härlig bild på mig och min underbara Sylle som också ska jobba på Ångan när hon kommer hem :) <3



Ska ju sommarjobba där men jag börjar lite tidigare ;)

Börjar imorgon klockan åtta så jag tänkte hoppa i säng nu. Sov gott söthögar ^^

RSS 2.0