Sjuk...

Japp, idag är jag sjuk. Drygt!!! Vaknade mitt i natten med världens magknip som inte ville gå över. Som fortfarande inte gått över...

Så idag har jag inte fått mycket gjort minsann.

Smilla är en så förstående hund. Hon känner att jag inte mår bra och kräver ingenting av mig. Hon tjatar inte om att gå ut, hon hetsar inte och vill busa och hon bara gosar! (Jag har ju såklart gått ut med henne)

Kan ju berätta lite om helgen :) den som har varit alltså.

I lördags kom Soffan & Frille hit, vi åt mat, spelade spel, pratade känslor (haha) och hade en riktigt trevlig kväll :)
På natten skulle jag köra och hämta Emil i Helsingborg och jag måste ha kört svinfort för klockan var lika mycket när jag kom hem som när jag körde!
Vad hände där liksom?! Jo, vintertid hände :)

Det var helgen. Eller ja, lördagen iallafall.

Vi hörs imorgon! :)

Bilder sen i lördags: Linus går i high-heels!
& Sofia äter "cp-tunga"




Fredag

Idag började jag dagen med att besiktiga bilen vilket gick strålande. Åkte och handlade lite mat, hem och sen iväg och fika med Bästis :) Vi fikade i Klippan där vi åt en jättegod chokladkaka med kola/marshmellow/choklad-täcke, ja ni hör ju själva! Grädde på det!
Så mysigt att bara sitta på ett fik och prata om vardagen med sin bästa vän ❤

Sen körde jag hem och lagade middag - Lasagne, sallad & vin. Blev en lugn fredagskväll framför XFactor med min kille, skönt faktiskt.

Sov gott allihopa everybody!


Linus.

Linus redo för fredagskvällen!
Tur Soffan & Frille kommer och har the talk med honom imorgon.


24e Oktober

Idag är det två månader kvar till julafton! TVÅ MÅNADER? TJOJOHOHO!
Om någon har missat det alltså..

Idag har jag varit på verksamhetsdag med jobbet hela dagen och nu ikväll var vi iväg en sväng och nu har vi nyss ätit.

Jag måste städa... Sovrummet har typ inget golv. Men, jag pallar verkligen inte. Men jag måste. Sååååå, just do it I guess.

Ja, det var väl ungefär min onsdag! Hoppas ni haft en bra dag :)


Linus i Finland del 5 (sista delen)


Linus åker hiss


Linus på kurs 


Linus äter vindruvor 



Linus i Finland del 4


Linus på rymmen.. 


Linus återvänder! 


Linus knackar på hos grannen.... 

...utan att vänta på svar och går rakt in! 


 

Linus i Finland del 3


Linus gosar med Mattias


och då fes Linus


fisen luktade så illa att Linus tänkte hänga sig... 


Då fick Linus tröst och blev glad igen 


Då blev det party! Linus festar med grabbarna 


Linus äter chips

 

Linus i Finland del 2

På båten, 


Linus tränar sexypose med Sofia


Linus provar smycken 


Linus provar bikini 


Linus borstar tänderna


Linus rensar öronen. Viktigt med hygien 



Linus i Finland del 1


Linus är emot rökning. SÅKLART. 


Linus provar kläder


Och tjuvkikar in i provrummet bredvid.... 


Linus turistar i Helsingfors



Linus

Detta är Linus. Han är en sjöbjörn med flytväst. Jag behövde en vän som kunde följa med mig på alla resor och annat jag gör och det var kärlek vid första ögonkastet när han hängde där i stället utanför salen där vi var på kurs på båten.
Han har hunnit med mycket redan!
Tills jag är ifatt tänker jag slänga upp ett inlägg i taget med vad han har/haft för sig.
Hans första utflykt får ni redan nu:

Linus i Helsingfors!


sen sist,

Nu har det hänt mycket igen men av förklarliga skäl (faktiskt) har jag inte bloggat på ett tag. Det har minsann varit full rulle.
Förra veckan var jag på kurs på en båt (!?) med jobbet. Vi var fem stycken som åkte upp till Stockholm i måndags där vi åt middag och sov på hotell. På tisdagen skulle vi träffas på färjan klockan 10 och sen var det kurs hela dagen, finmiddag på kvällen och full fart halva natten :)
På onsdagen var vi på finskt vatten när vi vaknade och kursen slutade ganska tidigt så att vi hann gå av en sväng i Helsingfors om vi ville vilket Sofia & jag gjorde - vi shoppade och turistade lite.
På kvällen var det dags för middag igen och sen var det show & drinkar tills vi blev trötta och gick och la oss :)
Torsdagen var kursens sista dag och på eftermiddagen åkte vi till Gallerian i Bromma och shoppade lite innan vi skulle flyga hem. Blev lite strul med flyget så Mattias & jag fick flyga till Malmö istället för Ängelholm och sen ta taxi till Äholm där Emil fick hämta oss.
Detta var en väldigt kort version av Finlandsbåt-kursen men den får duga sålänge. Det kommer att komma mer när jag presenterar min nya vän Linus för er :)

I fredags jobbade jag och sen åkte Emil & jag och kollade på ett hus och sen åt vi middag i Oderljunga.
Körde hem tidigt och då överraskade Emil med romantisk ljuskväll hemma <3 Sånna kvällar får mig att bli nykär.

I lördagsmorse packade jag väskan igen och körde till Ullared med Mamma, Malin, moster Åsa, Svampen, kusin Erika, kusin Lina & André. Där skulle vi stanna tills på söndag i en stuga som vi hyrt där. Galet mycket folk inne på Gekås i lördags så det var skönt att veta att man kunde skita i det och åka dit dagen efter och "bli klar". Lördagskvällen bjöd på tacos, sällskapsspel, vin och många skratt!

I söndags bar det av hemåt, kom hem vid sju och köpte mat med mig hem och söndagsmös med Emil som hade städat allt utom sovrummet (där är det mest mina kläder och väskan från finland så bäst att han inte rotar i det).

Igår var det måndag och jag jobbade hela dagen (06-22) så det blev inte mycket annat gjort då!

Tisdag idag och jag fixade lite ärenden innan jobbet, blev klar tidigt och hann umgås lite med mina systar på ICA och snart är det kväll.

Alltså: effektivitet is the shit.

Kommer bilder och sånt!

S.

Hopp i säng

Har ätit frulle och kommit hem så nu ska jag sova :) jobbade dubbelt, 14-06, så det ska bli skönt att sova en stund :)

Till frukost åt jag (som är en tillfällig frukostfavvis) flingor, valnötter, blåbär och mjölk. Det bästa med att ha blåbär i är att mjölken blir lila :D Sen att de är goda och fyllda med nyttigheter är väl också bra.


Förklaring

Såklart kom inte förklaringen till bilderna med.

Första bilden: Från förra fredagen, Sofia på kängurulunchen då vi åt kanelbullar & mackor till lunch.
Andra bilden: Från förra lördagen, Bästismys <3 Onepiece, vin, tv, godis, stjärnchips & jordnötsringar.
Tredje bilden: Från förra söndagen, en trött och väldigt söt Stina efter familjesimmet. Japp, det heter familjesim och inte babysim.
Fjärde bilden: Från igår, Känguruhäng hos Sofia. Vi skulle hålla reda på vems glas som var vems (för de såg ju likadana ut?) och satte på olika gubbar på glasen. Vi skulle välja åt varandra och Sofia fick Naughty, Mattias fick Devil och jag fick Cuddly. 
Sista bilden: Från förra fredagen, Stina satt på Elin häst. Väldigt snäll häst och väldigt modig bebis! :) 


Bilder

Här kommer de utlovade bilderna!


catch up,

Hej, nu gick det helt plötsligt en hel vecka och lite till, poff sådär bara!

Vad har hänt då? What´s the 411?

Var ska vi börja? Förra helgen? Okejdå.

Fredag förra veckan åkte jag till jobbet för att lucha med mina små kängurusar (intern grej) Sofia & Mattias, kanelbullar & mackor till lunch - great success! :) Efter det åkte jag hem till pappa med Elin och gosade med hästarna och allt annat gosigt som finns där. Kvällen blev en lugn kväll med min kille.

Lördag förra veckan började tidigt med att köra ner till Flyinge för att kolla på alla fina hästar på Breeders, en av pappas hästar var med och tävlade! Extra kul då ju :) Emil var också med och kollade på hästarna minsann! På kvällen var det bästis-time <3 Jag hämtade upp Tulle i Klippan och vi köpte mat & godis med oss hem, sen satt vi bara och mös & snackade skit. Hon är fin min bästis! Hon sov över så vi kollade på CougarTown halva natten i soffan, Emil fick en jättestor säng för sig själv och vi sov skarfötters i soffan - haha.

Sen var det söndag minsann och jag körde Tulle till tåget sen körde Emil & jag till pappa för att hjälpa Elin med sin häst. Sen fikade vi hemma hos Elin & Fidde och lite senare följde jag med när de skulle på babysim. Heter det babysim förresten? När bebisarna är typ ett? Elleeeeer? Well well, det kan ju kvitta. Jag kollade på och tig typ en miljon bilder på Stina när hon badade :) På kvällen sen var det dags för middag hos mamma som bjöd på bruna bönor - mums!

Tack så mycket för en fin helg!

I veckan då? Oj. Här gick det undan.
Vi kör en snabbgenomgång.

Måndag: Jobb hela dagen, jobbade dubbelt så 06-22 på jobbet. Japp, det var den dagen!
Tisdag: Jobbade till 14, sprang en runda och på kvällen åkte jag på Tupperwareträff.
Onsdag: Massa bus & mys med Smilla på förmiddagen, möte 13-14 och sen jobb till 22.
Torsdag: Började dagen med att springa en runda, körde och lämnade Tupperwarekataloger till Elin och sen jobb till 22. Detta var Robbans sista dag för denhär sommaren (han drog ut på det lite och höstjobbade lite också) vilket innebar smörgåstårta! MUUUUMS!
Fredag: Nu är vi ju snart ifatt! :)
Körde till Helsingborg för att träffa en ortoped med gick draåthelvete-fel och kom dit tre minuter innan min tid var slut så jag fick boka en ny tid och åka hem igen. Kul. Lite roligare blev det när jag inte skulle åka hem utan jag skulle möta upp Bästis för en fika. Vi bestämde oss för att åka till Väla och fika eftersom att båda hade lite nödvändig shopping som behövde göras ;) Så himla kul/skönt/underbart att jag & Bästis har bestämt att vi ska ses OFTA(re) frånochmednu. Vem behöver inte sin bästis OFTA liksom?
Lördag (igår): När jag vaknade gjorde jag mig i ordning och sen kom Mattias och hämtade mig och sen full fart mot Lund där det var känguruhäng hemma hos Sofia :) Vi gick tilll Harrys och åt, drack vin och pratade om massa roliga saker. Påvägen hem köpte vi 1,3 kilo godis som vi tänkte att vi skulle äta. Vi gick hem till Sofia och spelade spel, åt godis, drack mer vin och hade jättekul! Bigtime kul faktiskt!
Söndag (idag): Dags att åka hemåt och jobba. Resan hem var spännande. Mattias bil dog i en rondell. I EN JÄVLA RONDELL. Så vi fick skutta ut till kanten där vi lyckades "parkera" i väggrenen och ringa vår hjältinna Sofia som kom och räddade oss. Sen blev hemresan rolig igen :) Underbara snälla fantastiska Sofia körde oss hem! Jag kom hem i tid så att jag kunde köra och jobba och sen var väl i princip den dagen också slut? Japp. 


Galet långt inlägg men wtf. Kommer lite bilder sen också :) 

S. 



Kanelbulledag

OM jag gick upp i tid och simmade? Jajjemen! Skönt var det också :) Så härligt trött man blir av att simma, det ska jag se till att göra oftare.

Sen bakade jag kanelbullar men hade inget pärlsocker hemma så jag fick ta fram finströsslet som Tulle valde att kalla det :) Tycker iallafall att de blev fina! Och goda, galet goda.

Sen blev jag barnvakt i några timmar till Oskar och Viktor, full fart.

Imorgon ska jag åka till Perstorp en stund och träffa mina söta kängurusar :)

Have a nice night,



Style by Tyra

Måste berätta om/visa mitt paket jag fick hem från Style by Tyra idag.
De har ju verkligen fattat dethär med lycka & stil. Förutom att innehållet är galet snyggt så är förpackningen så jävla awesome.

Skorna är ju todiefor, så himla snygga och kommer antagligen vara mina favoriter i höst/vinter! Perfekt i regn och snö att de är höga så slipper man bli blöt ;)

Fick hem några jättefina smycken också som jag kan visa en annan dag :)

Dregla & njut!


Onsdag

Idag var jag med Elin & Fidde när de skulle klippa sig och passade Stina som var busig som vanligt :) Hon är så söt och duktig minsann, hon kunde tillochmed äta ett päron helt själv! Haha, jag brukar inte hänga så mycket med barn så jag vet ju inte hur "imponerande" det var egentligen men jag tycker att det var väldigt duktigt av lilla Stina som bara är ett år! :)

När de var klara hos frisören bjöd vi dem på middag och hade det trevligt!

Kollade på premmen av den nya serien Scandal på kanal5 nu ikväll, verkar ju vara helt okej! Svårt att säga efter ett avsnitt men änsålänge verkar det bra :)

Imorgon ska jag upp tidigt och simma tänkte jag, vi får väl se imorgon om den planen håller.

Sov gott!


Sova

Nu är det läggdags, fortfarande tisdag för mig. Först när jag vaknar blir det onsdag i min värld :)
Förutom onsdag är det dessutom frivecka och jag ska passa världens sötaste Stina när Elin klipper sig imorgon, woho!

Ni får ha en fantastisk morgon & förmiddag!

Don't wait for a good day, make today the best day.


Frulle

Har jobbat/jobbar natt, slutar snart och nu äter jag frulle :) så gött att göra det innan man kör hem så hinner man smälta maten lite innan det är dags att sova, plus att man slipper äta frulle när man kommer hem.

Dagens frukost: flingor, hallon, blåbär, valnötter, banan och mjölk :)


Workout

Idag var jag ute och sprang en ganska lång runda, finns faktiskt bra rundor att springa här. Mest asfalt tyvärr (om man inte vill springa bland stubbar och sånt) men ändå i skogen. Mysiga rundor faktiskt, perfekt om man vill rensa huvudet lite och det behövs ju faktiskt ibland.

Smilla följer med mig såklart, hon älskar att springa i skogen :) Så fort jag tar på mig träningsbyxorna blir hon helt övertaggad, haha söthund! På rundan vi sprang idag finns dessutom ett ställe hon kan bada på, Tjoho! , och en lång sträcka där hon kan springa lös vilket är extra bra!

Skogen är fin på hösten - löven är färgglada, massor av djur och när svampsäsongen är över luktar det gott också. Mitt i svampsäsongen luktar det minsann inte gott i skogarna!

Hösten är en tacksam tid för träning - det är inte för varmt för att springa och inte heller för kallt. Det är extra skönt att komma in efter ett pass ute i regn & blåst och te är godast på hösten. Speciellt om man sitter nyduschad i morgonrock med trötta ben.


Söt

Igår var jag söt och hade fläta och en tröja med små stjärnor på.


RSS 2.0