Bosatt på en Ångcentral?

Javisst, skulle man kunna säga. Är bara hemma och sover och sen sitter jag här igen :) 14-06 igår, hem till mamsen för en tupplur och sen hit igen för ännu ett 14-06-pass :) GILLART! Ångan är nice.
Igår beställde vi pizza och beställde dem i panpizzaformat och oh my G vad mätt man blev. Var inte ens hungrig när jag gick upp vid tio i morse? Lagom? Javisst.
Nu står det chokladfoundue (?) på spisen som vi ska äta med en massa frukt snart - MUUUUUMS!
Hoppas att ni också har en fantastiskt jobb (;
S.

plusminusnoll?

Nu har jag bannemej varit duktig och varit ute och sprungit! :D Tjoho för mig! Dock så dricker jag öl nu. Jag vet att klockan bara är halv fyra men jag blev skitsugen på öl och tänkte "varför inte liksom?" Så nu sitter jag och lyssnar på sköna Kings of Leon och dricker systemets sommargäst "Pistonhead - Summer Brew", inte för att det är den godaste ölen som finns utan för att burken är skitcool!

Mums mums!
Nu blir det dusch! Sen käk såsmåningom hoppas jag! Börjar bli hungrig. Men, å andra sidan så är ju en öl som 18 köttbullar ;) Haha.
S.

gråa dag

Visste ni att de som bär grått ofta är sjävkritiska? Att en grå garderob är tydliga tecken på det, att man tvivlar på sig själv och inte vågar ha tex en röd kofta för att man är rädd för vad andra ska tycka och att man är rädd för att synas? Att grått är färgen man då väljer för att den smälter in och knappt syns? Helt sant faktiskt.

Igår jobbade Sylle & jag ihop på Ångan :D Hon hade bytt med Johan som jobbar tvåskift, annars hade det ju inte gått. Svinkul! Vi fick dock slita som djur, kan vara det mest fysiskt krävande passet denna sommaren men det var inga problem för oss inte! Starka tillsammans som man säger ;) hahahaha. Vi fick slita med gamla cipaxbehållare och sen mitt i alltihop blev det cellmatarstop och då var det bara att hoppas på att batterierna var fulladdade. Men jag fick trycke på en NÖDSTOPPknappp för första gången iallafall - tjoho! Sen när allt var igång och i sin ordning igen var det en del att städa så upp med skyfflar och sopsäckar som sen skulle släpas högst upp för att tömmas. Ja, jag säger då det. Vi var typ svarta efteråt, tänk gruvarbetare så kommer ni kanske ganska nära. Haha.

Det var väldigt synd att vi inte tog foto. Hade blivit typ "Photo-of-the-year".

Idag jobbar jag på Dina 8-12 sen var det tänkt att jag skulle jobba eftermiddag på ångan men den tar Tobbe. Jag ska ta det lungt och sen förmodligen in en runda till Helsingborg. Får se när min kille kommer hem, kommer han hem i tid så ska han också med såklart :) Myspys.

Ha en fin dag.

S.

Kära måndag.

Äntligen måndag och äntligen tillbaks på jobbet.
Haha, ja, så hoppas jag att många tänker. Förmiddag på Ångan idag! Mucho trevligt :D Började med frulle, två grovmackor - en med banan & philadelphiaost på och en med kokt ägg & svartpeppar på. MUMS! Tack Sylle.
Tony var sjuk idag, stackarn så jag har jobbat med Torgy & Paulo, Chrille har ju semester :) Han har tajmat sin semester bra så att han kan festa järnet på Helsingborgsfestivalen sen gamle festprissen! Men han ska bara ha en runda så han kommer tillbaks sen och då har jag två rundor kvar - tjoho!
Fest i lördags - Uffe fyller år idag så det skulle ju firas :) Jobbade förmiddag och sen körde jag hem till morfar med fika & paket och sen vidare till Källna city. Party party och god mat så jag är nöjd. Igår var en lugn dag, tillfredställde magen på BK sen blev det söndagschill för hela slanten :)
Förmiddag imorgon med! Oh yes. Har fixat så att jag är ledig på torsdag eftermiddag iallafall så att jag & min kille kan åka till Helsingborg och mysa! Ska bara jobba på Dina till 12, eller 13 (inte helt säker) sen är jag ledig :) Men Emil jobbar ju nu med så vi får väl se när han kommer hem liksom.
Idag handlade jag på systemet för första gången! Har ju varit 20 ett tag med det har helt enkelt inte blivit av! Köpte några roliga öl till Emils pappa! Sen köpte jag fika med mig hem också - kakor som ska smaka tobelrone typ - hon som jobbade där rekommendera dem väldigt!
Yes yes, that's all.
HA DEE!
S.

dancebabydance - röstånga ikväll

Frallefrukost med nutella och hemmagjord latte med massor skummad mjölk :) MUMS! Och nu äter jag jordgubbar - inte illa.

Vad som däremot är lite illa är att jag har noll koll på dagarna, fredag liksom? När hände det?

Ska jobba förmiddag för Sam imorgon (på Ångan) så det blir inget vidare party party ikväll men det ser ut som att jag hamnar i Röstånga av alla ställen? Haha, Röstånga marknad nu så det är väl lite galej där ikväll. Först var det tänkt att jag & Emma skulle sitta hemma och chilla järnet med chipspåsen men sen fick hon idén Röstånga. Tjoho! Om typ en timme (!) är det dags. Kom sent från jobb, alltid så fort man ska något så ska allt hända precis när man ska köra hem. Menmen, det är lungt.  

Trevligt hos nästkusse Emelie igår! Kaffe, glass & skvaller - tummen upp! Sen skulle hon dra iväg på valpkurs med lilla Alice som inte är så liten längre, då satt jag där ett tag till och snackade med Marie & Uffe, hennes pärisar. Om livet och annat spännande skoj!

Senare igårkväll åkte Emil & jag till Elin & Fidde, körde inom pertan först och hämtade pizza ;) Åt och sen drog vi till Bälinge för ett kvällsdopp :) Mysigt att bada när det är mörkt!

Ha en fantastisk fredag!

S.

hej torsdag

Sitter på jobbet, på Dina. Har ju två jobb som fan nu så bäst att informera ordentligt så att ni hänger med ;)

Går mycket bra att jobba! Flyter på som om jag aldrig gjort något annat ;) Haha. Igår efter jobbet träffade jag Tulle en stund, hon är min bästaste vän och jag saknar henne när jag inte träffat henne på ett tag. Typ nu, innan igår då ;b Snart ska vi ses igen med en ordentlig sleepover med allt vad det innebär! Tycker jag iallafall :) Sen körde jag hem till mamma och hämtade Kompis som har varit där sen innan vi åkte till Vimmerby.

Igårkväll drog vi till Ängelholm och gled med raggarbilen en ordentlig sväng innan vi satte oss på uteserveringen Simon's på torget. Trevligt trevligt! Sen sängen på det och upp igen för att jobba - tjoho! Det är kul att jobba faktiskt, jag tycker synd om människor som inte alls gillar sitt jobb, var hittar man motivationen att ta sig ur sängen för att köra till sitt jobb på morgonen? Pengarna? Ja, jag vet inte, jag gillar ju mitt (mina) jobb.

Innan idag skickade lillasyster Malin sms och sa att jag hade fått brev, jag har väntat på ett brev från studera.nu och äntligen hade det kommit. Jag behövde min PIN-kod för att kunna logga in och se antagningsbesked och sånt. Vet iochförsig inte om jag ens berättat att jag har sökt utbildning? Haha. Men jag var inte säker på att jag hade lyckats skicka in allt och sånt men tydligen! Idag kom det nämnligen även ett brev från Högskolan i Kristianstad där det stod "Välkommen till kursen" :) Malin fick öppna breven, blev ju nyfiken och kunde inte vänta till efter jobbet. Så jag loggade in på studera och tackade ja omedelbart! Så till hösten ska jag börja plugga Kriminologi på distans - WALLI WALLI! Fett glad.

Efter jobb ska jag hem till nästkusin Emelie en liten runda innan jag kör hem till min kille :D

Tänkte visa lite bilder med!


Sen när Sylle & jag var i Bälinge och badade


Sen klassträffen med härliga 9D - här med några av girlsen


Vi tänkte "Vi måste ta en hej-vi-är-fjorton-bild" och här har vi det ;) hahaha


SES!

S.

Hej natt

Mitt i natten - javisst.

Igår åkte jag hem från Vimmerby med Robin & Nettan, han skulle också jobba idag så det passade perfa! Körde till Källna och lämnade släpen och sen packade jag en väska, tog min bil och körde med dem hem till Perstorp. Inte en chans att jag skulle sova där helt själv. En sak om man varit hemma hela dagen och sen gå och lägga sig själv. Men, att komma hem klockan två på natten och inte en kotte hemma - no way. Så jag sov på deras soffa - tack för lånet :)

Klokan kvart i två var det dags att köra till jobbet för att jobba med Dskiftet för Alex och nu är jag fortfarande här och jobbar med mitt härliga skift. Torgny är också tillbaka nu så vi är hela gänget samlat, mycket skoj.

Halv tre nu, om tre och en halv timme ska jag köra hem till mamma och sova där en stund innan det är dags för jobb igen, klockan 12 ska jag jobba på Dina till klockan 16 och sen hem till min kille :)

Lyssnar på skön musik och har det gött här. Torgny, Tony, Chrille, Petter & jag - vilket gäng.

Enjoy.

S.

Söndag i vimmerby

Söndag här uppe i vimmerby minsann! Finaldag idag, har väl gått sådär för team stidsvig men det är ju kul att kolla på alla andra som det går bra för! Alla kör som galningar, voltar med sina russinbilar och kämpar för att ta sig till A-final. Härligt att se! Igårkväll var vi inne i city och åt middag på en thairesturang som heter Thai Fu Qing, Haha, roligt namn och fantastiskt god mat! Emil var modig och provade både mussla och bläckfisk, ingen höjdare så jag höll mig undan! Imorgon är det jobb! Dubbelskift på ångan, lika bra att dra igång rejält när jag varit ledig i en och en halv vecka! Eftermiddag + natt, inga problem! Nu har jag dessutom tre monsterveckor framför mig, ska jobba som fan på Dina och på ångan, tjoho nu kör vi! S.

Hej Lördag

Här i Vimmerby är det lördag och livet känns härligt. Det har varit kanonväder hela veckan men idag har det regnat nu på morgonen men snart kommer solen igen!
Bra går det också! Emil körde kval i onsdags och är vidare till finaldagen som är imorgon så nu håller vi alla tummar & tår för att det ska gå riktigt bra imorgon! Uffe Jansson körde i torsdags och även han är vidare till finaldagen så det har gått så bra som det kan gå! Idag pausar vi från folkrace och tar det lungt med annat. Mamma, Ingemar, Ella, Elin, Fidde, Frida & Fredde har kommit idag också så nu är vi ett rejält gäng. Elin, Fidde, Mamma & Ingemar har fått plats brevid oss här på campingen och håller på att sätta upp sitt förtält nu - alltid kul att se när andra grejar med alla pinnar och allt som ska vara rätt. Får väl se vad som händer i eftermiddag, en del ska in i Vimmerby city och shoppa lite, andra ska ut på äventyr till Västervik och andra närliggande städer.
Idag är det dessutom den 17de Juli - Emil & jag har varit tillsammans i 10 månader idag! Tjoho!
Mysigt med regn & åska när man campar.
Här finns en liten butik. Lagom priser ju, haha, en Matadormix kostar 66 spänn! Oh my G? Här finns en sjö iallafall som är superhärlig att bada i! Nu kommer solen så nu ska vi nog snart hoppa i plurret!
Ha det fint ;)
S.

On the go

Hej hej. Sitter i en grej med hjul och motor påväg till vimmerby :p vi är ett gäng som kör upp idag med husvagnar och folkracebilar, har precis stannat på statoil och handlat frulle. Blev en made to go-sandwich med grillad kalkon och pepparmajonäs, pucko och en vitamin well - mums mums! Nu lyssnar vi på we speak no americano , oh Yeah. ;) ha en trevlig tisdag, S.

SOOOOOL

Hej i värmen.
Herregud vad varmt vi har det i fina sommarsverige! 36 grader igår och MINST lika varmt idag!
Jobbade 06-14 i onsdags & torsdags och sen gick jag på frivecka. Jobbade med Lotta & Johan, svinkul faktiskt! Inte lika kul som med Tony & Chrille dock men ändå.
I fredags var det klassträff med härliga 9D från högstadiet, 5 år sen vi gick ut nian nu. Ojdå vad tiden går. Vi var väl lite mer än hälften, svårt att hitta en dag då alla kan ju. Grillning och massa skoj hemma hos Micke. Vi pratade om alla minnen, vad vi gjort sen dess och om en massa annat kul! Roligt att höra alla olika minnen man hade, alla kom ihåg en massa olika roliga saker. Haha.
I lördags blev det stranden med Ida O och hennes kusin Sandra, längesen jag hängde med Ida så det var svinkul! Lite senare kom Emma & två vänner och chillade med oss på stranden :) På kvällen var det först kalas för kusinvitamin Erika som fyllde år igår och sen sommar/födelsedagsfest i "Vita huset" i Stidsvig. Tre grabbar som bor ihop i ett vitt hus slog ihop sina födelsedagar med sommaren och hade brakfest. Mycket trevligt minsann.
Igår var jag i Bälinge med Sylle - myyyyys, Sen VM-finalen - grattis Spanien.
Visar bilden sen, ska dra och bada nu. Ska lämna Kompis hos mamma, hon får passa honom nu när vi ska till Vimmerby imorgon :)
Ses,
S.

Väder, vind & sånt.

Godkväll bloggen och kära läsare!

Ännu en strålande dag! Konstigt att man alltid nämner vädret? Chrille berättade för mig häromdagen att det faktiskt är just vi svenskar som är bäst i hela världen på att prata om vädret. Hm? Varför kan man ju fråga sig? Är det för att vi är för stela och tråkiga för att prata om annat? Är det för att vi är så sociala av oss att vi så gärna vill konversera med andra att vi öppnar en konversation med något lätt ämne som just vädret? Har vi så dålig fantasi att vädret är det enda vi tänker på? Hm, ja, svaren är många.

Jag jobbar minsann, slutar om ett par timmar dock, inga dubbelskift idag. Var med om något väldigt roligt innan. Tjejen som sommarjobbar och har hand om Avloppsreningsverket över sommaren ringde upp till vårt kontrollrum innan och frågade lite saker:

Hon: Har ni koll på larmen här nere?
Jag: Ja, om de kommer här uppe också så har vi ju det.
Hon: För här är et larm som ligger som kvarliggande larm och jag vet inte vad det är.
Jag: Men det ser du ju på bilderna på datorn, står det inte vad det är som larmar?
Hon: Eeehh, men jag vet inte, något med en slampump.
Jag: Okej..
Hon: Men kan inte ni se vad det är då? Jag har ingen koll på dethär stället, jag bara jobbar här.


Hahahahahahhaa, bra jobbat! You go girl ;)

Dags att get goin' , ha en skön kväll! Själv hoppas jag på ett kvällsdopp när jag kommer hem :D Tjoho!

S.


Söndag

Helgen har gått fort. I fredags åkte jag hem till världens bästa Sylle, vi lagade mat och chillade - just like the old times. Vi lagade Flygande Jacob, shit vad gott det blev! Vid 22 åkte hon till jobbet och jag fortsatte att chilla med fotboll och One Tree Hill och till slut somnade jag.

Igår jobbade jag till 14, åkte hem till Sylle och vilade en stund sen kom Sylle hem vid fyra. Kollade på Argentina - Tyskland och Sylle sov en stund. Vid sju tyckte jag att det var dags att vakna så jag väckte henne sen drog vi till Bälinge. Tog med oss mat, satte oss på bryggan och käkade sen badade vi. Härliga Jocke Camper kom ner och sa hej, han är för rolig han :) Han badade dock inte för han hade varit på stranden hela dagen och brännt sig :( Vi tyckte att han borde bada då och svalka sig lite men tydligen hade vi inte samma syn på den saken ;) Mysigt med kvällsdopp som vi avslutade med en glass i kiosken som hade kvällsöppet. Finns bilder på detta men dem har Sylle så vi får väl se när hon lägger in dem i datorn och sånt.

Vid 22 var det återigen dags för henne att åka till jobbet och jag tog det lungt med ännu mer One Tree Hill :)

Upp i morse och nu jobbar jag, började 06 och ska jobba till 22 - dubbelskift idag TJOHO!

Längtar tills jag får köra hem till min underbara pojkvän och gosa, pussas & kramas för jag har inte träffat honom sen i fredags - URGH! kan inte minnas att vi varit ifrån varandra såhär länge sen vi blev tillsammans? Det vill säga 9½ månad. Inte konstigt att jag saknar honom!

Dags att fortsätta jobba!

Ha en fantastisk söndag,

S.

Tjoho.

Jaha, fredag idag! Som måndag för mig eftersom att jag började jobba idag efter min frivecka som gått jättefort!

Härligt att vara tillbaka på jobbet, har haft en fullspäckad dag dock, inte suttit ner i många minuter men det är alltid kul :) Tiden går så himla fort bara! Åt skitgod lunch idag! Lax- och spenatpasta - smaskens!

Helgen ska spenderas med Sylle och på jobbet :) Jag ska jobba förmiddag och hon ska jobba natt, perfekt! Hon går till jobbet och jag går och lägger mig sen sover hon när jag jobbar sen är det kvalitetstid som bara den! Skönt att jobba förmiddag på helgen, först jobbar man sen kan man steka eller göra något annat skoj :) Det jag gillar mest med denna helgen är att det är dags för Sara & Sylvia-time, var ett tag sen bara vi umgicks nu så det ska verkligen bli awesome.

Emil ska till Laholm och köra folkrace - tjoho. Alla ska campa och kolla på galningar som kör russinbilar förutom jag för jag ska jobba och hänga med Sylle! Känner att jag kommer ha en bättre helg än de andra för Sylle & jag hittar alltid på skojiga äventyr! Vem vet vad som väntar?

Den som lever får se!


Sylle & jag på en gammal PG-fest :)

Svejs,

S.

We speak no americano.

Soligt, molnligt, soligt, molnligt.. Inte så skönt att ligga ute och sola men inte så gött att vara inomhus. Rastlös! Har precis skrivit CV och Personligt brev till ett jobb jag ska söka till hösten, har ju inget säkert jobb till hösten. Man kan ju hoppas att det löser sig eller också söka och i värsta fall tacka nej :)

Filmen igår var ASBRA! Ni som inte tänkt se den - tänk om. Längtar redan efter fyran! Eclipse har nog varit den bästa hittills, ettan var också bra som tusan, tvåan var sådär nu när man har två andra att jämföra med men Erika som läst alla böckerna sa att tvåan var svår med massa massa tankar och grejer  som säkert var skitsvårt att göra bra film av men om man hänger med och tänker efter så kan man ju ana vad de tänker. Trean - Eclipse var iallafall AWESOME. Nettan ville se sen på bio nästa vecka och visst, jag kan lätt se den igen! Nemas problemas.

När vi körde till och från bion igår var ju en upplevelse för sig. Elin & Erika ligger på minus när det gäller lokalsinne iallafall ;) Hahahaha, det blev ju inte bättre av att vi inte kunde köra vanliga hållet. Spänning i livet är great ;) På hemvägen röjde vi loss till We speak no americano iallafall ;)

Nu ska jag äta, magen låter som en björn och blir nog riktigt arg snart om det inte trillar ner lite mat snart!



We speak no americano. ;)

S.

RSS 2.0