SOOOOOL

Hej i värmen.
Herregud vad varmt vi har det i fina sommarsverige! 36 grader igår och MINST lika varmt idag!
Jobbade 06-14 i onsdags & torsdags och sen gick jag på frivecka. Jobbade med Lotta & Johan, svinkul faktiskt! Inte lika kul som med Tony & Chrille dock men ändå.
I fredags var det klassträff med härliga 9D från högstadiet, 5 år sen vi gick ut nian nu. Ojdå vad tiden går. Vi var väl lite mer än hälften, svårt att hitta en dag då alla kan ju. Grillning och massa skoj hemma hos Micke. Vi pratade om alla minnen, vad vi gjort sen dess och om en massa annat kul! Roligt att höra alla olika minnen man hade, alla kom ihåg en massa olika roliga saker. Haha.
I lördags blev det stranden med Ida O och hennes kusin Sandra, längesen jag hängde med Ida så det var svinkul! Lite senare kom Emma & två vänner och chillade med oss på stranden :) På kvällen var det först kalas för kusinvitamin Erika som fyllde år igår och sen sommar/födelsedagsfest i "Vita huset" i Stidsvig. Tre grabbar som bor ihop i ett vitt hus slog ihop sina födelsedagar med sommaren och hade brakfest. Mycket trevligt minsann.
Igår var jag i Bälinge med Sylle - myyyyys, Sen VM-finalen - grattis Spanien.
Visar bilden sen, ska dra och bada nu. Ska lämna Kompis hos mamma, hon får passa honom nu när vi ska till Vimmerby imorgon :)
Ses,
S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0