Säsongssaker.

Ojojoj, två fantastiska födelsedagsbarn idag! Stora grattis till Ann-Chatrin & Amanda! Wieeeeeee! Hurrahurrahurrahurra! :D:D:D:D

På tal om roligheter, häromdagen skulle jag köra till hässleholm, det var förmiddag och solen sken som aldrig förr, supernice väder. MEN, jag körde med Emils bil och GIVETVIS fanns det inga solglasögon i den. Inga problem tänkte jag, skulle ju ändå tanka så jag gick in på en mack för att inhandla ett par. Det var ju inte så att jag bara ville ha ett par för att solen sken, nejnejnej, det var ju skitstörigt att köra utan! Det hjälpte ju inte att fälla ner solskyddet. Till själva grejen och hela poängen: INGEN MACK I HELA JÄKLA I-OMRÅDET-JAG-BEFANN-MIG-I SÄLJER SOLGLASÖGON! Vänta bara tills ni får reda på varför. Jo, för att det inte är säsong, say whaaaaat theee fuuuck? ! Solen skiner ju lika mycket på vintern plus att den står mycket lägre och plus att den speglar sig i snön som det råkar finnas väldigt mycket av såhär års. Men nej, inte ska någon alls sälja solglasögen, nejnejnej.

Väl framme i hässleholm gick jag in på Nisses med tanken att dem har ju allt och borde därför ha solglasögon. Jag såg inga så jag frågade expiditen och vad säger hon? Jo: Njaaaeeee, det har vi inte. Eller, det skulle ju vara om det finns några på lagret som är kvar sen förra året. Så hon går bak och kollar och WOHO, hon kommer med en låda. Jag hade verkligen låga förväntnigar men det var tillochmed värre, superduperfula solglasögon, inte konstigt att dem inte blivit sålda, haha. Butbut, jag var en bländad flicka i nöd så jag fick ju köpa dem som var minst fula av lådan med superfula solglasögon. Haha.

Men vad tusan? Inte säsong? Det var det dummaste jag hört sen -97. Haha, ska nog alltid ha ett par i jackan ;)

Trevlig onsdag annars ju, snöstorm, yesyesyes!


S.

Spöken i min bil?

Min dag började väldigt märkligt, eller, först började den alldeles underbart, brevid Emil.
Det märkliga började när jag körde till jobbet, jag lyssnade på musik och hade det gött i min lilla bil. Precis när jag svänger in på gården så höjs volymen till max, helt av sig själv. När jag lyssnar på musik i bilen och vill lyssna riktigt högt så har jag det på 60 av 100 på volymskalan och då är det bannemej högt. Imorse höjdes volymen till 100, så klart försökte jag sänka volymen men den höjdes lika fort igen, till MAX. Jag stängde av stereon och eftersom att jag var framme parkerade jag, stängde av bilen, tog ur nycklarna och gick ur bilen. Precis när jag öppnat ytterdörren för att gå in i huset så startar musiken igen, helt av sig själv, på MAXAD volym. Det spökar alltså i min bil? Spännande ;) Hoppas bara att spöket inte får för sig att börja styra när jag kör eller andra olämpliga hyss. Well well, we'll see.

Efter en stund anlände Agneta med baguetter som vi skulle äta till frulle, MUMS!

S.

Tisdagen som kommer varannan vecka.

Det är den där tisdagen som kommer varannan vecka. När Emil jobbar natt. Den där natten jag verkligen inte finner ro att somna.

Igår var vi på bio och såg Avatar i 3D, över alla förväntningar. Alla ni som inte sett den - gör det.

Nu är Emil alldeles stax påväg hem så nu ska jag göra mig redo för sömn.

Om någon undrar eller har missat det så älskar jag Emil. Superduperbautamegamycket.

Puss.


A little cry for help.

Jag blir snart galen. Jag vet inte vad det är eller hur det kommer gå. Jag hoppas på det bästa. Ingen av er förstår vad jag menar och jag vill inte berätta det heller. Vill bara ha ur mig lite tankar.

Små saker gör skillnad, på båda hållen. En liten putteliten grej kan förstöra så himla mycket.
En putteliten liten grej kan rädda liv.
Det gäller bara att hålla sig till de små sakerna som har något gott med sig.

På tal om gott, i förrgår bakade jag en tårta till Emil :) Superdupertårta minsann!

Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Jag vet vad jag vill och hoppas att det blir så. JUst nu ska jag iallafall köra hem till mamma en runda.

S.


Tisdagsplaner.

Jag ska nog börja hänga på coolhandpoker.com. Det sägs att det inte finns några hajar där.

:)

Lördag minsann! Emil har jobbat hela dagen så jag har sysselsatt mig med annat. Städat, diskat, bäddat, provat min nya plattång som visade sig vara superbra! Alla tummar upp för OBH Nordica :) Men, nu kommer han snart hem. Thank God :)

Kvällens planer har ändrats, tanken var att Emil & jag skulle gå på bio men istället hamnar vi i perstorp hos Robin & Nettan för spel & tacokväll. Inget fel på bio men taco och nice sällskap är minsann ingen dålig lördagsaktivitet!






Make your own saturday ;)

Cheers!

S.


Wie!

Emil är hemma!!!!!! Wohohohohoooooooo!
Jag har ju längtat ihjäl mig lite hela dan!

Han hann inte mer än innanför dörren innan jag hängde runt halsen på honom - kramkalas :)
Nu duschar han. Sen blir det pusskalas! :D:D

Ha en trevlig fredagkväll!

Puss!

Januari, 8

Mitt-på-dagen-tv är verkligen tråkigt. Repriser, TV-shop och annat B material som aldirg visas annars. Menmen, tur att jag ska jobba lite snart då ju! Inte på jobbet, "hemifrån".

Igår var Emil & jag ute på en tur. Vi körde till mölle och hängde lite med Johanna och Emil kammade hem auktionen på deras pepparkakshus, haha. Man vann inte bara det superfina pepparkakshuset, nejnejnej, man fick minsann en överraskning till! Oooooch, gissa vad? EN CHIPSPÅSE!!!!  WOHOHOOOO! Dock superpassande eftersom att vi skulle hyra film :) När vi skulle köra hem till Emil med storvinsten så tyckte han att det var dags att lära mig sladda i snön, haha! Gick kanonbra ;) (Y)

Hm, jag måste nog äta frulle, typ en macka eller nåt. Godis är ingen bra frukost. Inte för att frukost någonsin varit min grej och klockan är snart ett så enligt vissa kan det ju knappt kallas frukost nu ändå. Men, det är mitt första mål för dagen så jo, frukost. Anyways, vi får väl se.

Vildsvinsmiddagen hos pappa i onsdags var trevlig. Vildsvinsfilén var god, enligt dem som åt den, jag höll mig till fläskfilén. Emil har fått för sig att han ska skaffa sig en dvärghamster så vi kollade på en bur som står hos pappa, tror att vi hade typ en hamster eller nåt i den nån gång för längesen. Vi får väl se om det blir någon luten plutt eller inte.


Supersnygg bild ;) Nyår.


Jag längtar tills Emil kommer hem.

Puss.


Snöflingor i massor, igen.

Svejsan hejsan!

Det snöar ute, igen! :D Jag som trodde att snön var påväg bort, väldigt glad att jag trodde fel! Snö är ju kalaskul! Blev lite chockad i morse dock, tittade ut genom fönstret och såg att det låg lite vitt där ute men när jag satte foten utanför dörren så HOPPSAN var djupt med snö där var! Lätt en decimeter, minst. Det var också då ungefär som jag kom på att jag valde fel skor.. Converse är kanske inte gjorda för att vandra i snö, butbut! Sen kom det ett nytt problem. Att hitta bilen. Hahaha, njäää, inte riktigt kanske men nästan, snön hade ju gjort sitt bästa för att gömma den minsann! Något annat jag lade märke till var att det inte var så kallt ute, jag frös inte ens lite, supernice (Y)

Guess I should tell you about New Years Eve.
Dagen började ungefär som alla andra dagar, vaknade bredvid Emil och log av lycka. Lyckan att få vakna upp med honom så gott som varje dag, det får en på gott humör, dirr på morgonen :) Vi gick upp, chillade & grillade, fixade det sista inför kvällen som tillexempelt öl & raketer :D
Vid fem var det dags att börja fixa med hår & face, klockan sex hade vi bokat bord på resturang Ingela och klockan sju-halv åtta skulle vi vara på förfest hos Alexandra. TIGHT SCHEMA! Haha, menmen, Ingela hade fixat trerätters, inte illa! :D Själva festen hölls i Vedby med massa folk jag inte ens visste fanns men alltid kul att träffa nytt folk! Festen var kanske inte den bästa någonsin men jag hade ju absolut inte tråkigt iallafall! Fick fira tolvslaget med den bästa jag vet - Emil <3 Han gjorde min nyårsafton toppen.

På nyårsdagen var mina knän blåa och håliga, undrar hur det kan komma sig? Haha, jag har visst lite otur när jag går ibland ;) SÅNT SOM HÄNDER!

I lördags började lagerrensningen på MediaMarkt och Emil passade såklart på att hoppas på ett fynd så vi körde ner till Lund och javisst, en ny TV fick följa med honom hem! Jag fyndade en ny plattång, den gamla har varit med ett tag nu och förtjänar att pensioneras! 

I lördagskväll var det såklart dags igen, började i Åstorp med öl & pizza och sen skulle vi helt plötsligt ut i Helsingborg? Jahaja, som det kan gå! Träffade Giannis & Panos - inte igår så att säga, superkul att se era grekiska huvuden igen :D 

Trots allt skoj som har hänt så blir det nog söndagen som toppar, Emil & jag åkte till Långsjön för att ha picknick :) Vi hade termoskanna med varm choklad och mackor med oss. Hela sjön var täckt av is och det var så himla mysigt. Litelitelite kallt kanske om händerna men absolut mest mysigt. Emil lekte konstnär och skapade ett mästerverk av snön som låg på isen. 


Emils mästerverk, "E <3 S" står det, om någon nu skulle missa det. Supergulligt.

 

Tisdag idag och röd dag imorgon :D Imorgonkväll är vi dessutom bjudna hem till Pappa på vildsvinsmiddag, kommer säkerligen bli trevligt :)

 

Ha en kanondag,

 

S.


RSS 2.0