Mamma ❤

Idag var det MorsDag och jag har givetvis varit hos min mamma och firat henne! Hon fick presenter och precis som vanligt sa hon "men ni behöver inte köpa några presenter! Jag blir så glad bara ni kommer hit." fina mamma. Men hon är värd alla presenter i hela världen! Alla mina syskon var där (vi är fem syskon så det händer inte så ofta att vi lyckas vara lediga samtidigt) och det var mysigt! Vi hoppade studsmatta och tog en massa roliga bilder, bilderna ligger på min kamera så ni kan få se senare :)
lite mobilbilder från idag: jag var somrigt klädd idag, valparna har växt & mamma blev så gullig i sin present!


Idioter sökes

Hur orkar man egentligen bry sig om folk som inte uppskattar omtanken? Var hämtar man ny energi när man gett och gett utan att få något tillbaks? Hur kan vissa människor vara sånna fullkomliga idioter? Varför är vissa idioter? Jag tror att man kan välja vem man vill vara, åtminstone till väldigt stor del, och då vill jag inte tro att man skulle välja att vara en idiot. Eller? Om det finns någon idiot bland mina läsare (vilket jag faktiskt inte hoppas) så kan ni väl hjälpa mig att förstå varför ni är idioter? För jag förstår verkligen inte hur man kan spendera så mycket tid av sitt liv på att försöka förstöra för andra.


Kortfattat

Känns som att jag skulle behöva skriva ett väldigt långt inlägg men ett kort får duga för stunden. Det var en galen utgång med Frida i fredags, i lördags var det fest hos min ena bror, igår var jag hos Linda och hade det trevligt och mysigt som vanligt - och idag är det måndag som avslutades med en härlig joggingtur nu när det svalnat av lite.

Typ så. Vi hörs väldigt snart igen :)


Rättelse

Fast bilderna kom i bakvänd ordning. Men jag vågar faktiskt anta att ni förstår vilken förklaring som hör till vilken bild ;)


Mitt i natta!

Inatt är det jobb som gäller! Och vad vi hittar på tänkte jag visa men bilderna kräver kanske ändå sin förklaring.
1. Lotta & jag jobbar ihop inatt = fulla godisskålar. (snygga skålar va? Tupperware ofc;))
2. Jag har fått en ny kompis, Ragnar heter han. Han gillar att gosa på mitt ben :)
3. Av socker blir man glad = slängpuss till er!


När naturen levererar

Härommorgonen när jag var ute med Smilla innan jobbet så var det en fin morgon. Det hade regnat så det luktade sommarregn, det är nog en av de bästa dofterna jag vet. Solen var påväg upp och det var ljummet ute. Underbart. Då log jag med hela hjärtat.


Tandkräm?

Häromdagen var jag och handlade på ICA och där stod Malin och packade upp tandkräm!


Fyra ljus tänds till priset av att ett släcks.

Idag har det hänt mycket. Började med fotografering hemma hos Robin & Nettan sen skulle vi på kalas hos Emils mormor som fyllde 70 år :) vi tog ett foto som vi gav till henne i present tillsammans med ett presentkort på två tidningsprenumerationer och hon blev så glad så. Jag vet inte om gamla människor blir glada för allt eller om de är jäkligt bra på att spela glada?

Idag har mammas hund Ella fått valpar! :D fyra fantastiska små valpar :) på tal om hundar så kommer vi till en annan händelse som är mindre kul. Vår gamla fina tax Gullan dog idag :( hon var gammal och det var dags men det är alltid så sorgligt! :( Sov gott Gullan och busa lugnt med dina gamla kompisar Elvira & Assie som är i himlen och väntar på dig <3

That's enough for one day.


Today so far

Kom nyss hem från pappa, har gosat, longerat och ridit på Jenna :) hon har ju varit skadad och vilat lite men nu så är vi igång igen! :)

Nu ligger jag i soffan och chillar lite innan det är dags för annat.


4 maj 2012

Idag har jag shoppat, hängt med en vän, ätit hos mamma, gosat med världens sötaste Stina och druckit vin - bra dag! Smilla som gosar sig i solen får sammanfatta det hela.


Lite bilder då va

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/510866/images/2012/pic_201002106.jpg" class="image">


I'm back

Oj, nu var det verkligen längesen. Och när det är längesen så blir det inte av för att man inte vet vart man ska börja. Men nu jävlar! (nu har Tulle tjatat länge, haha) Antar att hemligheten är att aldrig sluta? ;) 

I mitt liv händer det massor nu! Har precis målat naglarna tillexemplet :) haha. Nej men det händer massa annat kul också. 

Håller på att rida in Jenna - det går bra. Hon skadade sig i hagen för någon vecka sedan så att hon fick vila i nästan två veckor vilket gjorde att vi tappade lite. Men nu är vi igång igen, första dagen idag efter vilan och jäklar - hon var pigg. Eftersom att hon vilat i två veckor så förstod jag ju att hon skulle vara lite smågalen så jag longerade bara henne idag och det var nog tur för hon bockade och var helt fjörig! Skönt att springa av sig i det fina vädret kanske :) 

Jag har börjat sälja Tupperware
- wow vad kul det är. Jag hade tupperwareparty hemma hos mig (jag hade bokat så att det kom en säljade hem till mig) och då blev jag sugen på att prova. Linda som var hemma hos mig och demonstrerade fick mig att hoppa på tåget som säljare i hennes team och änsålänge har jag inte ångrat mig. Jag började vecka 12 så det är ju sex veckor sedan nu men jag har redan hunnit med en hel del och jag har skitkul. Åka runt och träffa en massa nytt folk, stå och prata om en massa bra produkter, att ha en så fantastisk teamledare, men framförallt som omväxling från mitt "riktiga" jobb - toppen! 

Förra helgen var jag med på FashionZoom, ett modeevent med kläder, styling, blommor och sjukt mycket energi. Ett stort tack till Frida som är underbart bra och cool som stod för stylingen. Jag fick en skitsnygg frisyr med midsommarkrans - lovar att lägga upp bilder när de finns tillängliga :) 

Det var väl i stora och ytliga drag vad som händer och som första-inlägget-på-länge känns det som lagom med info :) 

Lovar att lägga upp lite bilder snart också!

RSS 2.0