Say goodnight and go

Ibland är det bäst att bara gå. Ibland är det bäst att vänta. Ibland är det bäst att stanna.
Stanna kvar, stanna upp. Tänka efter, tänka klart. Gå, börja om. Vänta en stund, tänka efter, tänka klart.

Det tar stopp, man fastnar, kan inte tänka klart. Gå, börja om.

Kaos.

När du har en väg framför dig istället för ett stup, när du kan gå framåt istället för att slänga dig ut.

Då vet du.


Torsdag!

Vad gör ni denna fantastiska torsdag? Jag dricker rödvin & äter riesen. Låter som värsta gamlingen men jäklar vad gott! Såhär roligt har man då:




Cravings

Sista natten innan frivecka. Fick sjuka cravings på riesen. Eller kinapuffar. Halv tolv gjorde jag ett taktiskt drag och körde ner till Statoil och handlade. Kunde inte bestämma mig så nu sitter vi här med en massa choklad. Varför var då detta ett taktiskt drag? Jo, för om jag inte hade handlat hade det blivit sjukt jobbigt vid halv två-tiden. Så nu ska vi äta choklad tills vi spyr. Hoppas att ni har en lika trevlig natt! ;)


Hej-jag-har-kul-på-jobbet

Idag jobbar jag dubbelskift, förmiddag + eftermiddag, dvs 06-22. Tjoho! Imorse var det lyxfrukost med frallor och massa goda pålägg :) tycker att tiden går oväntat fort ändå när man jobbar 16 timmar för jag förväntar mig världens längsta dag men så flyger timmarna förbi. Tiden går fort när man har roligt! Och vill ni veta hur kul jag har det på mitt jobb eller?

Såhär kul:


Lycka

Igår hängde jag på Jenna för första gången! (man sitter inte upp helt i början utan man hänger bara, som att man var en sandsäck eller nåt) Det gick väldigt bra faktiskt, fick bara flyga två gånger så jag är nöjd :) resultatet idag är tre blåmärken och lite träningsverk i muskler som vilat alltför länge.

Men det går bra för Jenna & mig - det känns som att vi matchar och förstår varandra bra! Att hon skuttar till lite första gången hon har någon på ryggen är faktiskt inte alls konstigt, klart att hon tycker att situationen känns lite ovan. Men hon var så himla duktig och jag är så glad! :) hästar är lycka.

Hästar har alltid varit och kommer alltid vara en stor del av den jag är. Blondinbella snackar om att lära känna sig själv - rid in en häst så lär du dig snabbt var dina gränser går, hur stark du är, hur du kommunicerar utan ord och var alla dina små muskler sitter! :) Och så mycket mer.

Kärlek <3


Whaat?

När jag kom ut i hästhagen häromdagen såg jag dethär. Hmm?


Bullar & Vin

Kan börja med att säga att jag inte vet varför det blev som det blev med bilderna i förra inlägget, blir konstigt ibland när man bloggar med mobilen. Sorry för det!

Nu kommer det låta som att jag inte gör något annat än bakar nuförtiden men idag provade jag att baka sockerbullar. Sånna med vaniljgegga i ni vet? Har alltid trott att det skulle vara jättesvårt? Men ikke! Lätt som en plätt! Bautagoda blev de dessutom - great success!

Nu dricker jag vin. Brukar alltid köpa sorter jag inte provat när jag handlar på systemet och sist fick jag med mig en flaska av Drostdy-Hof's röda, no success. Inte så gott tyvärr.. Menmen, better luck next time!

Hoppas ni också haft en härlig goda-bullar-och-vin-torsdag :)


RSS 2.0