Hej Lördag

Här i Vimmerby är det lördag och livet känns härligt. Det har varit kanonväder hela veckan men idag har det regnat nu på morgonen men snart kommer solen igen!
Bra går det också! Emil körde kval i onsdags och är vidare till finaldagen som är imorgon så nu håller vi alla tummar & tår för att det ska gå riktigt bra imorgon! Uffe Jansson körde i torsdags och även han är vidare till finaldagen så det har gått så bra som det kan gå! Idag pausar vi från folkrace och tar det lungt med annat. Mamma, Ingemar, Ella, Elin, Fidde, Frida & Fredde har kommit idag också så nu är vi ett rejält gäng. Elin, Fidde, Mamma & Ingemar har fått plats brevid oss här på campingen och håller på att sätta upp sitt förtält nu - alltid kul att se när andra grejar med alla pinnar och allt som ska vara rätt. Får väl se vad som händer i eftermiddag, en del ska in i Vimmerby city och shoppa lite, andra ska ut på äventyr till Västervik och andra närliggande städer.
Idag är det dessutom den 17de Juli - Emil & jag har varit tillsammans i 10 månader idag! Tjoho!
Mysigt med regn & åska när man campar.
Här finns en liten butik. Lagom priser ju, haha, en Matadormix kostar 66 spänn! Oh my G? Här finns en sjö iallafall som är superhärlig att bada i! Nu kommer solen så nu ska vi nog snart hoppa i plurret!
Ha det fint ;)
S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0