Spännande äventyr ^^

Nu tänkte jag visa er lite av gårdagens/nattens äventyr!
Började gårdagen med att sova till fyra efter att ha jobbat natt, smsar Johan för att se om han är vaken. Jovisst, käkar frulle och kör sen ner på ICA för att hämta mina paket fråån Bubbelroom :D Hämtade Johan och sen hem till pappa.



Hahahaha, AP ser typ liten ut?! Men, Johan ser SJUKT nöjd ut! Och förhoppningsvis har han SJUK träningsverk idag! Mohahaha! Han hade bara ridit en gång innan, på en liten häst i Kina men han var ganska duktig för att vara absolut nybörjare! Han hade lite problem att få till takten när han skulle rida lätt, hahahahahahaha ;D Men, BRA JOBBAT!


Sen var det dags att jobba igen och Johan hade lovat att ta med en hemlis. Haha, vi hade många spännande projekt för oss inatt minsann! Vi skulle lämna prover på PA-labb, vi kommer dit och upptäcker att våra kort inte funkar där. Vi ringer vakten och säger att det varit KANON om det funkar. Han säger att vår chef måste fixa detta. Vi kör tillbaks till kontrollrummet och tar Haralds kort. Det funkar kanon, bara det att när vi lämnar proverna kommer Johan på att vi skulle lämna två kemikalier också så han går tillbaks till bilen för att hämta dem, jag håller dörren sålänge. Vad händer? LARMET GÅR! Hahahahaha, man kunde visst inte ha dörren öppen för länge! Hahahaha, så vi måste ringa vakten igen och säga att det var vi..

Sen hade vi fått märkliga larm från ett annat ställe ganska exakt samma tid inatt och igårnatt, vår teori blev att det måste vara någon där som kryper in och lägger sig eller nåt i en värmegrej. Men, det vár ingen där när vi kom så vår katalysman måste varit ute på äventyr precis när vi tänkte hälsa på, attans!

När klockan var halv fem gick vi upp på taket på P6 för att titta på soluppgången








Nu kommer vi till Johans hemlis,



Han hade tagit med sin toksköna, superhäftiga och bautastora hängmatta som vi hängde upp högs upp i P6! Varmt & skönt! Där låg vi och chillade ett tag ^^

Hahahaha, spännande nätter minsann!

Imorgon är det torsdag, imorgon kommer Sylle hem! IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON!
<3<3<3<3<3<3

Kommentarer
Postat av: Amanda

hahaha! Ap ser ju helnöjd ut me att vara nybörjarponny:D Jag kanske kunde få ditt nummer så kan ja ringa dej så att vi kan bestämma hur vi ska göra med honom:)du kan väl skicka ett sms med ditt nummer, mitt nummer e 0708805445!



PUSS

2009-06-07 @ 11:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0