Människotyper.

Det finns flera olika typer av människor jag inte gillar, man kan inte tycka om alla sorters människor, det går bara inte. Hur mycket man än försöker se deras ljusa sidor så är det alltid allt det andra som har övertaget och bara i få av dessa olika typer har en eller max två egenskaper som går att tycka om. Tråkigt att det är så men det är så det är.

- Fjortisar: Sjukt störiga typer. Uppstoppade, dränkta i flera centimeter tjockt lager smink, kortkort mitt i vintern utan att ha något överhuvudtaget att visa upp, söndersolade eller dränkta i B-U-S. Fejk på alla vis och gör allt för att få uppmärksamhet. Jag kan inte se något positivt med dessa människor? Förutom att de förhoppningsvis växer upp en dag och fattar att hela fjortisgrejen som de tror är den coolaste ever är pinsam.

- Wannabe's: Att det går bra för andra och att de dessutom i vissa fall funkar som förebilder är inte samma sak som att man ska göra allt för att bli som dem för det är ju inte hur de ser ut som har tagit dem dit utan vad dem gjort för att ha kommit så långt. I vissa fall behöver det inte ens vara en känd person inblandad för det finns avundsjuka typer så att det blir över ändå. Det handlar om klädstil, sätt att prata, ord man använder, om man tatuerat något annorlunda osv - allt ska härmas. Ingen människa kommer att vara unik på utsidan snart eftersom att det kryllar av härmapor överallt. Visst, det är ju insidan som räknas och bla bla bla men man vill ju kunna se ut på "ett eget vis" också utan att möta flera stycken som "råkat tänka lika dant".

- Överklassnobbar som tror att de är bättre än alla andra: Det finns ingen anleding att tro att man är bättre än alla andra och ännu mindre anledning att se ner på andra för att de kanske inte har lika mycket pengar, inte alltid är först med det senaste, inte kör den snyggaste bilen eller bor i det fetaste huset. Det kan ju faktiskt vara så att alla inte bryr sig? Det är ju inte hur fet plånbok man har som räknas? Det är ju inte plånboken man är kompis med? Alla är inte superintresserade av mode, alla bryr sig inte om att ha en ny och skitsnygg bil - man kan ju klä sig snyggt ändå på sitt eget vis och en del ser kanske charmen hos en gammal och söt bil. Det behöver inte ens handla om pengar, en del anser sig vara bättre än alla andra ändå och jag vet inte vilket som är mest störigt, hela grejen "jag är störst, jag är bäst och jag är vackrast, alltså har jag rätt att se ner på andra" är patetisk och tragisk.

- Falska människor: Ingen vill vara med någon som är falsk, ingen kan lita på en människa som är falsk och ingen tycker om den som är falsk. Att ljuga, prata bakom ryggen, sprida rykten eller andra saker som innebär att man talar osanning eller att man i ena sekunden är bästis med någon och i andra sekunden snackas det skit eller så raggas det på någon annans pojk/flickvän är inget annat än lågt.

- Människor som liknar djur: En del människor liknar djur, hos vissa är det gulligt men i de flesta fall är det absolut ingen fördel. Om man dessutom är den typen av djur som är ute på jakt och dansar parningsdanser och gud vet vad så är man absolut inget gulligt djur. Nej, usch.

Ja, det var väl ungefär vad jag ville få ur mig för tillfället! ;D En del av er håller säkert med men några tycker säkert att fjortisar, wannabe's, överklassnobbar som tror att de är bättre än andra och människor som liknar djur är trevligt folk! Man får tycka och inga namn är nämnda så ingen kan ju ta åt sig och bli arg precis.

Vi hööööörs! :)

S.


Kommentarer
Postat av: Sylle

haha :) Klockrent sara! kan bara hålla med. Speciellt på djurfronten... NAJS! ;)

2010-05-01 @ 18:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0