Yo

Where to begin liksom?  

Allt går bra med Smilla, hon är jätteduktig! Lär sig snabbt och lyssnar bättre och bättre dag för dag! Givetvis finns det en massa bus och energi som behöver komma ut varje dag men det är bara kul! Såklart händer det att buset går överstyr ibland och lite nafsande förekommer.. MEN, hon lär sig! Hon är väldigt gosig och blir bättre och bättre på att behärska sig när det gäller så jag är nöjd! :D Tänkte ge er en bildbomb på Smilla sen :) 

Annars då? 

Ja, just nu består dagarna mestadels av jobb & hunduppfostran, haha. 

Skönt att sommaren är påväg! Just idag är det väl inget höjdar-sommar-väder men det gör inget för today I don't feel like do anything (Bruno Mars - The Lazy Song) 

Så jorden ska alltså gå under på lördag? Hm, låter ju troligt. Jag kan ju faktiskt tycka att det händer väldigt mycket viktiga saker i vår värld som de kan skriva om istället? Måste de stressa upp och skrämma hela jordens befolkning sådär? Har de tänkt på alla stackare med dödsångest? Nej, trodde inte det heller. 

Hörde på VAKNA! med The Voice att Kisse hade kommit oinbjuden på ett event, haha, shit vad ocoolt. Sen blev hon skitsur för att de berättade det för hela Sverige, jobbigt att bli påkommen med en sån sak när man påstår sig vara så jäkla poppis & cool hela tiden. IN YOUR FACE BARBIEWANNABEJÄVEL. 

Det känns som ett bra comeback-inlägg så jag håller här sålänge. Men som sagt, bildbomb kommer strax. :) 

S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0